11
jun
Seneste opdatering: 11/6-07 kl. 1139
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Mohammed could soon become the most popular boy’s name in the country, as more and more Muslim parents choose to name their sons after the Islamic Prophet.
When all the different spellings of the name are added up, the name was second only to Jack in last year’s registration of boys’ births.
The name of the Prophet was given to 6,010 babies last year, compared to 6,928 children who were called Jack. [..]

Demographic experts say high fertility rates among Muslims compared to the British population as a whole are driving the increase.
Mohammed may top list of boys’ names

”Vi lever i en skendemokrati”

– Jag har inget förtroende för vĂ„ra politiker lĂ€ngre, sĂ€ger Anders Johansson.
”nĂ€r Johansson började tala om den svenska invandringspolitiken. Det var aldrig tal om nĂ„gon rasism, utan mer om de svenska politikernas flathet över invandringen. Jag lyssnade, diskuterade, skrev en lĂ„ng artikel – sedan tog det hus i helvete, milt sagt. Alla verkade ha en Ă„sikt och debatten blossade upp i flera mĂ„nader. En debatt som sedan gavs ut i bokform under titeln ”Invandringspolitiken i ”MĂ„nas” Sverige”. (2003)
” – Jag kĂ€nner en stor trötthet inför de svenska politikerna. Sverige har blivit nĂ„got av en skendemokrati dĂ€r bara det politiskt korrekta Ă€r gĂ„ngbart, ett Sovjet Light, sĂ€ger Johansson och fortsĂ€tter:

– Politikerna har blivit marionetter som liknar svansviftande hundar inför mediaetablissemanget som alltid Ă€r vĂ€nstervridet.”
” ÄR STOLT ÖVER SVERIGE

– Sverige Ă€r historiskt sett ett framstĂ„ende litet land med mĂ„nga vĂ€rldsledande personligheter inom bĂ„de vetenskap, uppfinningar och sport. Ta LinnĂ© till exempel, aktuell just nu. DĂ„ fanken ska man vĂ€l fĂ„ kĂ€nna lite stolthet? Jag kĂ€nner en stor stolthet över vĂ„rt land och jag skulle önska att politikerna kunde visa lite kurage och vĂ„ga visa stolthet för vĂ„rt land istĂ€llet för att förtala det och tro att det Ă€r sĂ„ mycket bĂ€ttre pĂ„ andra hĂ„ll.
Sverige bĂ„gnar under dyra kostnader, dĂ€r bland annat invandringen kostar enorma summor och det gĂ„r sjĂ€lvklart ut över vĂ„r vĂ€lfĂ€rdspolitik, inte minst vĂ„ra gamla som fĂ„r vidkĂ€nna stĂ€ndiga nedskĂ€rningar”[..]
” Anders Johansson vĂ„gar sticka ut, Ă€ven om det minst sagt Ă€r politiskt inkorrekt.

– Om 20 Ă„r Ă€r islam den största religionen i Sverige och det Ă€r nĂ„got som jag inte hĂ€lsar med tillfredsstĂ€llelse, dĂ€rför att det Ă€ventyrar vĂ„ra sekulĂ€ra landvinningar.” Kalmar LĂ€ns Tidning (foto : Johanssons senste bog 2005, foto ©Snaphanen)

hĂŠdersmanden Anders Johansson havde flere dusin bĂžger bag sig, men fik pludselig problemer med at udkomme da han begyndte at skrive om den hovedlĂžse indvandring og dens katastrofale konsekvenser for landet. Det er det jeg kalder “censur light” – og kun folk der ikke kender Sverige, vil pĂ„stĂ„ at det ikke passer.

Det kluvna Sverige
fragmenteret i tusinde stykker mens Svensson sov og overlod ansvaret til en nomenklatura man ikke kan stole pÄ:
Vi har redan flera parallella samhĂ€llen i Sverige. VĂ€ldigt mĂ„nga – de flesta, vĂ„gar jag gissa – som bor i Sverige har ingen aning om hur man lever i parallellsamhĂ€llena precis framför deras ögon, runt knuten eller en bit bort. Det gĂ€ller “svennejournalisterna” som storögt försöker skildra vad de tror Ă€r verkligheten och det gĂ€ller i hög grad ocksĂ„ dem som styr landet i riksdag och regering. “Blattejournalisterna”, med fĂ„ undantag, nĂ„r inte ut med skildringar om sin verklighet.
En ny födkrok fĂ€r fattigpensionĂ€rer och socialbidragstagare m.fl. har nu vuxit upp i samband med den enorma flyktinginströmningen. Hur ska myndigheterna tackla den? AlltsĂ„: folk hyr ut delar av sina lĂ€genheter i flyktingtĂ€ta omrĂ„den till x antal asylsökande. Dessa asylsökande betalar rejĂ€lt för att ha nĂ„gonstans att bo, dels med sina dagersĂ€ttningar (=vĂ„ra skattepengar); dels genom att jobba svart och ytterligare utöka den okontrollerade, skattebefriade arbetsmarknaden.Hur lĂ€nge tror ni, s.k. ansvariga politiker, att det hĂ€r kommer att fungera? Jag bara undrar…
Det helt nya Sverige Àr redan hÀr

“Dialog”
Islam: Jews are the Offspring of Apes and Pigs

Bedre sent end aldrig


”Jeg gider ikke det her mere”. Denne opgivende sĂŠtning faldt i Berlingske Tidende i lĂžrdags og kom fra en mand, som havde fĂ„et nok af de uregerlige grupper af unge indvandrere, som terroriserer NĂžrrebro. Det er i sig selv ikke et sĂŠrsyn, at beboere pĂ„ NĂžrrebro slĂ„r armene ud i afmagt over de unge bĂžller. Det specielle er, at udtalelsen stammer fra en socialdemokrat. Medlem af BorgerreprĂŠsentationen Jan Andreasen har – efter at hans datter flere gange er blevet overfaldet og forulempet af indvandrere – nu endelig fĂ„et nok og efterlyser effektive, drastiske metoder i arbejdet med at integrere de unge ballademagere med indvandrerbaggrund pĂ„ NĂžrrebro.
Tillykke med klarsynet, kan jeg kun sige – det er vi faktisk flere, der har sagt lĂŠnge……….
Pia KjĂŠrsgaards ugebrev

“For God’s Sake, Please Stop the Aid!”
et vĂŠrre hus der ville blive med Bono, Geldorf , SĂžvndal og Thorning…………..
The Kenyan economics expert James Shikwati, 35, says that aid to Africa does more harm than good.
The avid proponent of globalization spoke with SPIEGEL about the disastrous effects of Western development policy in Africa, corrupt rulers, and the tendency to overstate the AIDS problem.
SPIEGEL: Mr. Shikwati, the G8 summit at Gleneagles is about to beef up the development aid for Africa…
Shikwati: … for God’s sake, please just stop.
SPIEGEL: Stop? The industrialized nations of the West want to eliminate hunger and poverty.
Shikwati: Such intentions have been damaging our continent for the past 40 years. If the industrial nations really want to help the Africans, they should finally terminate this awful aid. The countries that have collected the most development aid are also the ones that are in the worst shape. Despite the billions that have poured in to Africa, the continent remains poor.
SPIEGEL INTERVIEW WITH AFRICAN ECONOMICS EXPERT


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.