13
jun
Seneste opdatering: 29/12-09 kl. 0354
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

pĂ„ sydsiden af Flensborg Fjord, er selvsagt af en vis betydning for monarkister. Den GlĂŒckborske kongeslĂŠgt trĂŠkker lange trĂ„de frem til nutiden. Foto © Snaphanen, klik !

SĂžren Espersen kan se i vejviseren

efter svenske overskrifter. Hverken DN, SVT eller Sydsvenskan finder ham vĂŠrdig til at blive nĂŠvnt, og pĂ„ svensk Google News er det kun et skrift der hedder Nytt FrĂ„n Öresund, der giver to notitser. Vinklen er “det onde DF afslĂžrer igen sĂ­t sande sindelag”. Hvorfor ikke tage stilling til de konkrete problemer?
Men mon ikke Staffan Jonsson fra DN og Olle Svensson, AB har skrevet ham op til en bandbulle i nĂŠr fremtid ?
Dansk Folkeparti vill avskaffa fri rörlighet i Norden
Svenska ministrar slÄr tillbaka mot Dansk Folkeparti

Berlingske: Det nordiske fĂŠllesskab holder nok

Politiken : Skal Danmark bryde med det nordiske samarbejde?

Medierna skyldiga till muslimhatet
en parodisk artikel der ganske godt begrunder, hvorfor man har det svĂŠrt med svenske aviser, ja stigende til foragt, det tilstĂ„r jeg gerne. Jeg “hader” overhovedet ingen muslimer. Jeg afskyr islam og den primitive Koran, idet jeg som sĂ„ mange andre har observeret, at der findes moderate muslimer, men ingen moderat islam. Og jeg foretrĂŠkker at muslimer opbygger egne , fungerende stater, fremfor at kolonisere min og mine forfĂŠdres . Men her skydes endnu som sĂŠdvanligt pĂ„ budbringeren. Karakteristikken af Jyllands Posten taler for sig selv. Mon forfatterene nogensinde har Ă„bnet end almindelig mellemĂžstlig avis og studeret dens bladtegninger? En artikel sĂ„ enestĂ„ende dum, at den burde rammes ind :

Muslimer Àr den grupp som Àr mest utsatta för rasism i dag. Muslimer framstÀlls som grymma, ondsinta, giriga och perversa med diverse negativa sÀregenskaper. m Fixering vid utseendet tangerar rastÀnkandets förestÀllningar hÀrrörande frÄn 1930-talet. Mediernas ansvar Àr stort. De flesta förknippar islam med den bild som medierna förmedlar, det vill sÀga stereotypa och svartvita skildringar.
– Rasismen har pĂ„ de senare Ă„rtiondena förĂ€ndrats frĂ„n att handla om biologiska skillnader dĂ€r mĂ€nniskor delats upp i olika raser till att i dag dela upp mĂ€nskligheten hierarkiskt i kulturella och etniska övergrupper och undergrupper. Skillnaderna kvarstĂ„r. Det visar den studie i Ă„rets Integrationsverksrapport som handlar om hur karikatyrer anvĂ€nts för att skildra ”den Andre” som avvikande, som ett led i att sprida rasistiska idĂ©er.Det handlar bland annat om de omdiskuterade Muhammedkarikatyrerna som i likhet med islamofobiska nidteckningar prĂ€glas av en idĂ©tradition som tillskriver den vagt definierade gruppen som kallas muslimer en rad negativa egenskaper och karaktĂ€rsdrag. Muslimer framstĂ€lls som grymma, ondsinta, giriga och perversa typer med diverse negativa sĂ€regenskaper. Nidteckningarna fokuserar pĂ„ det muslimska/icke-europeiska utseendet och andra förespeglade yttre egenskaper, samt muslimsk klĂ€dsel och uppförandekoder, som tydliga symboler för grupptillhörighet och onormala sĂ€rdrag.

CECILIA ENGLUND och MOHAMMAD FAZLHASHEMI

Sarkozy moves quickly to tighten immigration laws
President Nicolas Sarkozy wants to make it harder for foreigners to bring their families to France and he wants to do so quickly.
This week, his immigration minister, Brice Hortefeux, put the finishing touches to a bill that would require family members of immigrants from outside the European Union to learn basic French before coming into the country and to acquaint themselves with French history and customs.

IHT

Klovne og forrĂŠddere
bliver endnu stĂžrre klovne og forrĂŠddere, nĂ„r de efter en alt for lang skolegang kan kalde sig “intellektuelle”. Hermed er ingen antiintellektualisme antydet, det er bare en Orwell og Holberg- parafrase med Ă„benbart tidlĂžs gyldighed. LĂŠrdom ? HĂžje akademiske krav pĂ„ universiteterne, fĂŠrre humanister igennem dem:
Dagens vÀnsterintellektuella hatar korset men hyllar Islam. FrÄn Stalin och Mao till Muhammed. En besynnerlig metarmorfos. Det sammanhÄllande kittet Àr vÄldsfascinationen. Jag talar med en författare, vÀlkÀnd, hyllad. Han ringer mig. Han anser att jag Àr islamofob.
Samtal med en intellektuell – FrĂ„n Mao till Muhammed

“TĂŠt international udveksling”
er svensk newspeak for en fjernkolonistion pĂ„ 90.000 borgere fra ikke fungerende lande – om Ă„ret. Hvad Medelsvensson siger til det, ved jeg godt, men han mĂ„ ikke skrive det i aviserne, sĂ„ det er muligt for svenske ministre og visse danske, at pĂ„stĂ„ at de synes det er helt i sin orden.
Svenske ministre har fÄet nok af Dansk Folkeparti


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.