11
jul
Seneste opdatering: 11/7-07 kl. 1131
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Här är ett mejl till mig (Merit Wager) från en sektionschef på Utlänningsverket i Finland. Utlänningsverket är motsvarigheten till Migrationsverket i Sverige.
I g√•r (10 juli) visades h√§r i Finland i Nyheterna i Fyran (Nelosen Uutiset) en intervju med Sveriges integrationsminister d√§r hon, med h√§nvisning till det l√•ga antalet asyls√∂kande i Finland sa att Sverige har Tyskland, Frankrike och Storbritannien som “modeller” (i st√§llet f√∂r Finland) och att det d√§r finns lika m√•nga asyls√∂kande “i f√∂rh√•llande till befolkningsm√§ngden” som i Sverige.
– I en kommentar till ovanst√•ende kan jag konstatera att det till Sverige under tiden januari-maj, fem m√•nader, har kommit 14.853 asyls√∂kande medan det till Tyskland under samma period har kommit 6.978 asyls√∂kande. Tyskland har drygt 80 miljoner inv√•nare och Sverige har ca 9 miljoner, allts√• ca en tiondel s√• m√•nga. N√§r antalet asyls√∂kande som tagits emot av Sverige √§r drygt det dubbla j√§mf√∂rt med i Tyskland s√• betyder det att Sverige i proportion till sin befolkningsm√§ngd har tagit emot 20 g√•nger fler asyls√∂kande √§n Tyskland! […]
Det skulle kanske vara bra att uppdatera den svenska integrationsministerns uppgifter i dessa delar.

Sektionschef på Utlänningsverket i Finland uppdaterar Sveriges integrationsministers siffror

Barroso & Wallstr√∂m : European Union is ’empire’
“We have created a new and better European political order. Now we must use this experience to create a new and better global order.”

EUX.TV
(brug linket her s√• l√¶nge der er problemer med den “embeddede” video)

Ny svensk kritik af Danmark
Europarådets kommissær for menneskerettigheder, Thomas Hammarberg, kritiserer den danske udlændingepolitik og kommer med en række opfordringer til regeringen
Lav 24-års-reglen om til en 21-års-regel. Drop kravet om en bankgaranti på 50.000 kroner som et krav for at få opholdstilladelse. Og smid starthjælpen i skraldespanden. Ekstra Bladet
Hammarberg er “menneskerettighedsaktivist” gennem √•rtier, tidligere Amnesty og Olof Palme International Center. Arkiv√©r ham lodret!

“Morgenfascisten Jyllandspesten”
som mine r√¶ver√łde, jyske f√¶tre kaldte den for mange √•r siden – kom igen ,med jeres nedrige, onsindede og forh√•nende karrikaturer. Mine f√¶tre kunne jo ikke vide, de talte om Nordens bedste avis, som Hege Storhaug sagde i en tale til Flemming Rose i marts. De gik p√• universitetet, s√• de var lovlig undskyldt. Helt friske eksempler fra arabisk presse:


Antisemitic Cartoons in the Arab and Iranian Press
Among the cartoons published in the Arab and Iranian press are cartoons of antisemitic character. These contain a number of recurring themes: they often represent the Jews as long-nosed characters of ultra-orthodox appearance, as the killers of Christ, as serpents or as Nazi soldiers. In addition, Jews are portrayed as having pervasive control and power, and as conspirators and instigators of wars, who are out to rule the world.

Mange flere her p√• MEMRI. Envher med √łjne i hovedet, kan se at Jyllands Postens tegninger er det rene Anders And ved siden af dagligdagen i arabpressen. Nu vil konspirationst√¶nkere tro jeg er j√łde. De kan tro hvad de vil. Intet er fjernere fra sandheden. At jeg derimod er blevet tilbudt at blive det, ser jeg som et af de mere smigrende tilbud, jeg har m√•ttet afsl√•. Det n√¶rmeste jeg kommer til den h√¶der, der overgik ikke- j√łden Peter P. Rohde, at f√• plantet en skov til sit minde i Israel.

Svenske journalisters Irak-kampagne
der er i √łjeblikket 45 artikler p√• svensk Google News som sk√¶lder ud p√• Irak beslutningen – “brutalitet, uetf√¶rdighed, kynisme” . Man sp√łrger sig selv om disse journalister har den fjerneste anelse om, hvad de n√¶ste 40 √•r vil bringe af flygtninge. Med den politiske og demografiske udvikling i Mellem√łsten og dele af Afrika, vil Europa v√¶re skyllet bort inden en generation, hvis vi skulle overholde de konventioner, som journalisterne s√• heroisk ridder p√• her. Enhver kan sige sig selv, at der vil komme “stor misere”, megen lidelse, krig, sult og en helt uendelig flygtningeproduktion. Og vi har stadig nogle i Europa , der hellere vil g√• under i anarki, end overtr√¶de eller opsige en selvmorderisk konvention. Dumhed eller den pureste uselviskhed? Det er nok alt for meget forlangt at disse idealister, skal t√¶nke s√• langt som p√• deres b√łrn og b√łrneb√łrn. De vil g√• hele vejen – de vil tr√¶kke en civillisation med sig i graven, intet mindre. Og de f√•r penge for at skrive det.
Hvis ikke Europa udvikler en virkelighedspr√¶get kynisme, dvs iagttager den uafvendelige misere og hj√¶lper hvor man kan, men under ingen omst√¶ndigheder lukker flere elendighedsflygtninge ind, fra lande der hverken kan eller vil leve, vil det d√ł som det allerede d√łr lidt nu hver dag. Seneste tegn p√• den lille d√łd er, at amerikanerne nu st√¶rkt overvejer at indf√łre visum for indrejsende europ√¶ere, blot en detalje. Skulle nogle mene at d√łdsdommen er for drastisk, b√łr de begynde at l√¶se engelske, franske, tyske og svenske aviser. Og Hollandske, evt. p√• engelsk. Dagligt!

Gr√¶nsel√łse l√¶ger

Begreppet Läkare utan gränser har här fått en ny och sorglig innebörd, i opposition mot brittisk Mellanösternpolitik och i skydd av den brittiska öppenheten, men framför allt präglad av bokstavstrogen omoral. De som skickades ut för att protestera mot Muhammedteckningarna läste inte tidningar, särskilt inte danska. De som tänker införa en gudsstat ingår däremot i en idé- och textburen rörelse. De vet vad de vill och agerar genom hot och verkställda hatbrott.
Ibland når de också viss diplomatisk framgång, som när det med omänskliga länder befolkade FN:s råd för mänskliga rättigheter den 30 mars i år antog en resolution som begränsar rätten att ifrågasätta och kritisera islam.

Lars Åberg: Terrorismen är inget uppsamlingsheat


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.