15
jul
Seneste opdatering: 15/7-07 kl. 0138
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Fox special i 6 You Tube afsnit.Den fÞrste halvdel af programmet handler i hÞj grad om Danmark. I filmens fÞrste halvdel medvirker bla. Said Mansour og socialrÄdgiver, Nahid Riazi. (via Veritas) (PBS = Public Broadcasting System)

LĂ€sarna: Kasta ut dem!
Finland er det forkerte land at kolonisere for vaneforbrydere. En lĂŠngere salve her :

Av alla som ringde upp Hbl:s heta linje i gÄr var det bara tre som ansÄg att de dömda trots allt borde fÄ stanna kvar.
– Somalierna bör utvisas eftersom de har begĂ„tt brott. Vad behöver vi dem till? De kan göra vad som helst om de inte blir utvisade. Vi har tillrĂ€ckligt med lösdrivare och gyckelmakare Ă€ndĂ„.Lars Sjöman, Helsingfors

– Helt rĂ€tt att de skickas ivĂ€g. Hela klanen borde utvisas nĂ€r nĂ„gon begĂ„r brott. Inte ska de pajas medhĂ„rs. Varför ska vi betala deras underhĂ„ll? Hem bara, det avskrĂ€cker de andra.Ralf Eklund, Helsingfors
– Hbl:s ledare gör mig arg. Det Ă€r inte “humant” att utvisa dem. Är det dĂ„ humant av dem att slĂ„ ner oskyldiga mĂ€nniskor? Jag Ă€r pensionĂ€r och bidrar ogĂ€rna till deras uppehĂ€lle.Ola Lönnqvist, Esbo
– Utvisa dem. De gör illa hela tiden. Vi har nog av egna brottslingar som kan sitta i vĂ„ra fĂ€ngelser. Ruth Lindholm, Sibbo………………….Huvudstadsbladet
hos Ulla NÞrtoft kan man se hvor mange der bliver smidt ud af Danmark hvert Är. antallet kom bag pÄ mig.

Goda viljans triumf
Scenen var hur vardaglig som helst: jag stod i en kö vid biljettluckan i tunnelbane-stationen vid Björns trĂ€dgĂ„rd nĂ€r hundens viftande svans rĂ„kade nudda vid en rullstolsbunden kvinna snett bakom mig. Hennes följeslagare, en man i 35-Ă„rsĂ„ldern med helskĂ€gg, knĂ€lĂ„ng vit skjorta och vit kalott, blev tvĂ€rilsk. Ömsom hötte han med nĂ€ven mot mig, ömsom mot hunden och dĂ€remellan drog han handen lĂ€ngs med strupen. […]
Av samma skÀl begick mannen i t-banan inget hatbrott, oavsett vilka tillmÀlen han Àn kan ha öst över mig och min hund. Det hade han dÀremot gjort om jag varit jude eller homosexuell, dÄ hade han som icke-jude eller icke-homo bokförts som majoritet i relation till sitt offer.
– Men om jag varit muslim hade ingen brytt sig, minoriteter antas varken begĂ„ hatbrott inbördes eller hata och förakta svenskar. Minoriteters vĂ„ld mot svennar Ă€r dĂ€rför ett vanligt brott, utan hat och utan etniska eller kulturella övertoner.

Anders Isaksson

“Felbeteendet”
(“fejlopfĂžrsel”) Oxford-mĂžde pĂ„ den yderste venstreflĂžj. Per Garhton, ogsĂ„ kendt som hr. Drude Dahlerup, drikker nĂŠsten ikke. Drik eller drik ikke, du vil fortryde begge dele. Men skrive i avisen ? Jeg ville have foretrukket det i knĂŠk-prosa Ă„rgang 1972 :

Jeg har brutit mot min alkoholfrihet

“Dumt og skadeligt for karrieren”
Ted Ekeroth frÄn Lund blev förste svensk att fÄ det prestigefyllda priset Herzl Award. NÀr Sionistiska federationen insÄg att Ekeroth var aktiv sverigedemokrat Ängrade man sig.
Ekeroth fick Ă€ndĂ„ priset ”för att det inte skulle bli en Ă€nnu större sak i media”.[..]’

– Först försökte vi övertyga Ted Ekeroth att lĂ€mna sverigedemokraterna. Jag sade att det var dumt och skadligt för hans karriĂ€r. Jag pĂ„minde honom om dem som var med i nazistiska organisationer pĂ„ 30-talet, hur det kommit att förfölja dem resten av livet. IsraelvĂ€nner prisade sverigedemokrat

Frankrig strammer familiesammenfĂžringsreglerne
De nye stramninger fĂžlger de samme principper, som dem Danmark, Holland, Tyskland og flere andre lande har brugt. Veritas

“We will not allow that a small minority of backward people wants to install (in Germany) the rules of their grandfathers”

Berlin angry at Muslim segregation demand

Dagens replik

Flankerad av tvÄ stadiga livvakter slog hon [Nyamko Sabuni] fast att invandring inte Àr en kostnad, utan i stÀllet rikedom.Vad vore Norrköping utan jÀrnbruksgrundaren Louis De Geer, eller Eslöv utan konservkungen Herbert Felix? frÄgade hon retoriskt.
Bonus till svensktalande flyktingar

Og sÄ nÊvner hun en hollandsk protestant og en Þstrigsk jÞde, man ser relevansen. Hvad blev der af de skribenter, der angiver omkostningerne til op imod 300 mia om Äret ? Her og her ?

“Mig ter det sig en aning mĂ€rkligt att man ska betala en viss grupp mĂ€nniskor för att fullfölja nĂ„got sjĂ€lvklart:att lĂ€ra sig sprĂ„ket i det land man tagits emot som flykting eller asylsökande! Hela asyl- och integrationsindustrin (för en massindustri har det blivit) ter sig allt mĂ€rkligare och mĂ€rkligare med otydliga och stĂ€ndigt nya pĂ„hitt som att man ska fĂ„ upp till 50.000 kronor per familj om man Ă„tervĂ€nder till sitt hemland trots att man har ett utvisningsbeslut som enligt lag ska verkstĂ€llas. Och att man ska fĂ„ pengar för att man lĂ€r sig svenska, utöver de pengar man redan fĂ„r nĂ€r man gĂ„r pĂ„ sfi-kurs plus vad det kostar att hĂ„lla dessa kurser.” Merit Wager


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.