19
jul
Seneste opdatering: 19/7-07 kl. 0237
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!
det hedeste en lille dreng kunne drÞmme om, inden sporvognene forsvandt fra KÞbenhavn 1972. 1950Žernes joystick. Hvad drÞmmer smÄknÊgte om idag ? Foto © Snaphanen

Anmeldt vold 2006 – MalmĂž & KĂžbenhavn
MalmĂž, 276. 244 indbyggere: 4 . 428
KĂžbenhavn og Frederiksberg kommuner, 593. 013 indbyggere: 2. 795

eller med andre ord: med halvt sĂ„ mange indbyggere, 1700 flere anmeldelser. Statistisk interesserede kan sikkert udtrykke det pĂ„ andre mĂ„der. Man kan ogsĂ„ sammenligne den by der topper sĂŠdelighedsforbrydelserne, Kristianstad 76. 540 indbyggere, med KĂžbenhavn – Frederiksberg:

Kristianstad : 281 anmeldte , KĂžbenhavn- Frederiksberg: 264 anmeldte.
Alle tal er 2006 tal. Hvis nogen kan regne den svenske overhyppighed ud i procenter, er de velkomne til at maile snappost@yahoo.dk

“Den skĂ„nska brottskartan skiftar kraftigt. Malmö dominerar vad gĂ€ller anmĂ€lningar om vĂ„ldsbrott, inte bara till det faktiska antalet utan Ă€ven i förhĂ„llande till befolkningsmĂ€ngden. I Malmö polisanmĂ€ldes 4 428 vĂ„ldsbrott förra Ă„ret, enligt statistik frĂ„n Brottsförebyggande rĂ„det (BrĂ„). Detta motsvarar 1 617 anmĂ€lningar per 100 000 invĂ„nare.”
Malmö i toppen pÄ SkÄnes vÀrstinglista
Ăžvrige kilder : Danmarks Statistik og MalmĂž Stad

Det vilde Østen
– Jag tĂ€nkte att det hĂ€r Ă€r fanimej overkligt. Malmö Ă€r Ă€ndĂ„ en rĂ€tt liten stad och det hĂ€r Ă€r sĂ„dant man lĂ€ser eller hör talas om, sĂ€ger Mikael Ahlqvist. – Det jag tĂ€nkte sen var att, jag har ju tĂ€nkt tidigare att nĂ„gon gĂ„ng kommer det hĂ€nda ocksĂ„ i Malmö, och nu har det hĂ€nt. Kriminaliteten blir bara större och farligare.
Foragt for retten………..
offerdyrkelse eller bare I-slam ? Se alle Daily Mails fotos.
Veiled protest as race-hate Muslims are jailed

Delusions of Honesty
Tony Blair’s domestic legacy: corruption and the erosion of liberty.
When Tony Blair announced his resignation after 10 years as prime minister of the United Kingdom, his voice choked with emotion and he nearly shed a tear. He asked his audience to believe that he had always done what he thought was right. He would have been nearer the mark had he said that he always thought that what was right was whatever he had done.
Throughout his years in office, he kept inviolable his belief in the existence of a purely beneficent essence of himself, a belief so strong that no quantity of untruthfulness, shady dealings, unscrupulousness, or constitutional impropriety could undermine or destroy it. Having come into the world marked by Original Virtue, Mr. Blair was also a natural-born preacher.
In a confessional mood, Mr. Blair admitted that he had sometimes fallen short of what was expected of him. He did not give specifics, but we were expected to admire his candor and humility in making such an admission. It is no coincidence, however, that Mr. Blair reached maturity at the time of the publication of the famous book “Psychobabble,” which dissects the modern tendency to indulge in self-obsession without self-examination. Here was a mea culpa without the culpa.

Theodore Dalrymple: City Journal

»NĂ„gra tongivande ­politiker mĂ„ste finna att landets sĂ€kerhet Ă€r lika viktig som partiets«
Oberst Bo PellnĂ€s er tiltagende nervĂžs for Rusland. Et lille land med en beliggenhed som Sveriges, hĂžrer selvfĂžlgelig hjemme i NATO. Ligesom Danmark, Norge, Finland,Bulgarien, Estland, Letland, Litauen, RumĂŠnien, Slovakiet og Slovenien . De burde allerede have vĂŠret der i 60 Ă„r. I stedet er de nu et sikkerhedspolitisk vakuum, et sort hul. Det penible spĂžrgsmĂ„l er nok kun: kan og vil Sverige investrere de midler et NATO medlemskab krĂŠver? Men sĂ„ bliver det selvfĂžlgelig en kold dag i Helvede, inden en svensk politiker vover at sige dette hĂžjt. Sveriges nuvĂŠrende helt isolerede stilling i Europa, er dog et meget godt portrĂŠt af svenske politikere: handlingslammede, idylliserende og virkelighedsangste. Politik er et hĂ„ndvĂŠrk for praktiske mennesker, ikke for drĂžmmere der modtager “visioner” og vil Ăžve godhed.
”Vi lever i dĂ„rarnas paradis” (foto Spydpigen, klik!)

HÀr inspekterar Ryssland svenska försvaret
Tror du att Sverige visar allt?
– Ja, antagligen. Vi skall alltid vara bĂ€st i klassen.
Tror du Ryssland Àr lika öppna?
– Jag Ă€r misstĂ€nksam. Deras militĂ€r Ă€r prĂ€glad av en gammal struktur och anda. Den byts inte ut bara för att de har bytt flagga.

Eksotiske lande
“BĂ€ttre vore en vidare demontering av etniciteten och genomlysning av den Gringojargong, som leder till att individer kvoteras in för det de fötts med i stĂ€llet för att ges plats med det de kan. Inget tyder pĂ„ att invandrare frĂ„n Somalia, Irak eller Danmark skulle vara mindre fördomsfulla eller mer mĂ„ngkulturella Ă€n infödda svenskar.”
Lars Åberg

Hvad koster indvandringen ?
endnu et bud her.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.