20
jul
Seneste opdatering: 20/7-07 kl. 0328
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det har ikke vĂŠret sommer uden Tivoli. Lun sommeraften, masser af mennesker. Spejdede forgĂŠves efter Morten Messerschmidt i GrĂžften……………..foto © Snaphanen

Stening og stĂžttepĂŠdagoger

Efter den senaste tidens attacker mot bussarna i Arlöv efterlyser nu socialtjÀnsten fler engagerade Arlövsbor.
– “Vi behöver fler vanliga svennar som gör nĂ„got, sĂ€ger Henrik Segerlund pĂ„ socialtjĂ€nsten i Arlöv. Om man ibland fikar med en svenne sĂ„ tror jag att det blir svĂ„rare att kasta den dĂ€r stenen mot bussen. “
Som det Àr nu sÄ finns det mÄnga ungdomar i Arlöv med smÄ problem, och fÄ med stora problem. Utan rÀtt stöd befarar Henrik Segerlund att det kan bli fler med stora problem.
– Först struntar samhĂ€llet i vissa mĂ€nniskor och sen blir vi arga nĂ€r de inte Ă€r söta, sĂ€ger Henrik Segerlund.
Socialchef efterlyser hjÀlpare i Burlöv

Direkt frÄn Peru; irakier vill till Sverige
Jag talade nyss med en vĂ€n till mig i Peru. En kvĂ€ll var hon och en vĂ€ninna pĂ„ vĂ€g hem efter en fest. Hennes vĂ€ninna hade glömt en jacka hos nĂ„gra vĂ€nner – irakier nĂ€rmare bestĂ€mt. NĂ€r de gick in för att hĂ€mta jackorna slog plötsligt polisen till och arresterade irakierna. Det visade sig att de var illegala invandrare samt var misstĂ€nkta för terrorism.
De frikĂ€ndes dock frĂ„n terrormisstankarna men avvaktar nu beslut om vad som ska hĂ€nda dem, fĂ€ngelse eller annat. I vilket fall berĂ€ttade min vĂ€n, som följde dem till polisstationen, att de hade ett önskemĂ„l om destination – Sverige. Motivet var att det redan fanns mĂ„nga araber i Sverige, varav nĂ„gra var deras vĂ€nner, och att Sverige var “ett bra land att Ă„ka till” – ekonomiskt sett.
Det Àr sorligt men ocksÄ intressant, vilket reklam Sverige gjort för sig pÄ den internationella arenan. Det verkar som om alla irakier har siktet pÄ Sverige. Det Àr mÄl nummer ett, oavsett om man Àr i Irak, Peru eller ett EU-land; Sverige Àr slutmÄlet.

Det beror givetvis pĂ„ den idiotiska immigrationspolitik vi haft, med idiotiska saker som S-passen, amnesti och allmĂ€n naivitet. De vet alla att det rĂ€cker med att slĂ€nga passet i sjön för att komma in, eller att gömma sig tillrĂ€ckligt lĂ€nge för att Ă„beropa “humanitĂ€ra skĂ€l” eller nĂ„got annat trick. Sveriges öppna dörrar har fĂ„tt ett oerhört stark genomslag i arabvĂ€rlden och de vet att de med lĂ€tthet kommer in, fĂ„r pengar och dessutom kan stĂ€lla krav. Det förvĂ„nar inte att det receptet lockar mĂ„nga, men det Ă€r ingen ursĂ€kt, vare sig för dem eller för politikerna som orsakat det.

Vold og sĂŠdelighed, KĂžbenhavn- MalmĂž
Til posten nedenfor.FĂžlgende modtaget. Sverige er ikke “gode til at integrere”, som det hedder sig i Politiken. Det er vildledning af avisens pĂŠdagogsegment. De er gode til at internalisere smerte og omkostninger. Endnu :

593. 013 indbyggere KÞbenhavn og Frederiksberg kommuner, divideret med indbyggere MalmÞ, 276. 244 = 2.146 eller 214.6 procent sÄ mange borgere i KÞbenhavn.
4 . 428 divideret med 2. 795 = 1.5842 eller 158.42 procent sÄ meget
kriminalitet i MalmĂž.

SÄ er det sÄdan her:
2.146 Gange 1.5842 = 3.3996 eller 339.9 procent sÄ meget vold.

Kristianstad samme.

7.7477 eller 774.77 procent flere borgere i KĂžbenhavn.
1.0643 eller 106.43 procent flere sĂŠdelighedsforbrydelser i
Kristianstad.
7.7477 gange 1.0643 = 8.2458 eller 824,58 procent sÄ mange
******************************
Malmö = 1603 vÄldsbrott / Är
pÄ liknande sÀtt Köpenhamn:
Köpenhamn = 471 vÄldsbrott / Är
1603 / 471 = 3,4
Malmö har 3,4 gÄnger mer vÄldsbrott / 100 000 invÄnare.
SĂŠdelighedsforbrydelser:
Kristianstad = 367 anmÀlningar / 100 000 invÄnare
Köpenhamn = 45 anmÀlningar / 100 000 invÄnare
367 / 45 = 8.2
Kristianstad har 8,2 gÄnger mer anmÀlningar / 100 000 invÄnare

En dag, ikke helt endnu, vil svenskerne krÊve deres politikere til ansvar for dette. Ikke helt endnu, men det er pÄ vej. Hvis Reinfeldt ser det komme, redder han sig en periode til. Hvis ikke, gÄr det uhjÊlpeligt videre mod oplÞsning og (mere) vold. Tager Sveriges regering sig af velmente advarsler?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] man varit tvungen att höja sĂ€kerheten rejĂ€lt. Det gör att det Ă€r lĂ€ttare att rĂ„na i Danmark, som ju har lĂ„g brottslighet jĂ€mfört med Sverige och dĂ€rför inte behövt vidta lika rigorösa sĂ€kerhetsĂ„tgĂ€rder. Sverige exporterar alltsĂ„ […]

trackback

[…] Communities, stĂ€ngda banker och hĂ„rdare sĂ€kerhetsregler för vĂ€rdetransporter. Danmark Ă€r ett betydligt lugnare och mindre brottsdrabbat land. Det drar emellertid brottslingar bosatta i Sverige nu nytta av. Fyra svenska medborgare sitter nu […]

trackback
13 years ago

[…] Malmö har man 3,4 ggr högre vĂ„ldsbrottslighet per capita Àn i Köpenhamn. Den höga brottsligheten har lett till att det nu byggs Gated Communities i Malmö. Samtidigt Ă€r […]