26
jul
Seneste opdatering: 26/7-07 kl. 1749
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!
af NASA. HĂžj oplĂžsning, Italien 4.33 MB, GrĂŠkenland 2.55 MB


»Hvid flugt«
Increasing numbers of people are taking the decision to move overseas as a result of the UK’s current immigration policy, according to www.globalvisas.com, a specialist immigration consultancy that provides immigration advice and visa services. As numbers of immigrants to the UK from the new European Union Accession states continue to grow, more and more people in the UK are choosing to take their experience and skills overseas. [..]
Liam Clifford: “Ironically, the main reason for these people leaving the UK is the over-stretching of services caused by inbound immigration to the UK. We are aware of the issue of so-called ‘white flight’ from certain inner city areas to the suburbs but now people are increasingly seeking a better standard of living offered by other countries.
UK Citizens Abandoning the UK in Greater Numbers

Ikke et ord pĂ„ BBC TV ……

men det er jo ogsĂ„ ved at vĂŠre ret dagligdags. Man blirÂŽblasert. Man fĂ„r vel ogsĂ„ hĂ„rd hud pĂ„ sjĂŠlen af at hĂžre lydoptagelser som disse: “One day my dear Muslims,” shouted Anjem Choudary, “Islam will govern Britain!” . Dette er krigsbrĂžlene fra BĂŒrgerbrĂ€ukeller og Sportspalast, det bĂžr Europa ikke tage fejl af. I mellemtiden debatterer P 1 Formiddag for Sharia-rĂ„d…………..

British students jailed 13 years for terrorism plans

Pope’s secretary warns against Islamisation of Europe
The private secretary of PopeBenedict XVI has warned of the threat of the Islamisation of Europe. Georg GĂ€nswein told the SĂŒddeutsche Zeitung, “Attempts to Islamise the West cannot be talked away. The threat this poses to the identity of Europe ought not to be ignored out of misconceived respect.”
At the same time GĂ€nswein defended the controversial speech of the Pope in Regensburg in September of last year. The Pontiff had only wanted to “set himself against a certain naivety”, he said. [..]
“The restoration of full unity in the faith is certainly a great goal” he said. He admitted that the question of the role of the Pope had to be clarified. “But the divisions among Christians are a scandal.”

Die Welt , Papst-SekretÀr warnt vor Islamisierung Europas

“Vi tog fejl af irakerne”
……..”Vi var overbeviste om, at et mishandlet folk ville modtage vore soldater som befriere, og at en kultur, der kun havde skabt undertrykkelse, uvidenhed og fattigdom, mĂ„tte vĂŠre let at erstatte. Vi er blevet klogere. Samuel Huntington siger det sĂ„dan: »NĂ„r man gĂ„r ind i et land for at ĂŠndre dets kultur, bliver der krig«. Den krig er et flertal i Vesten ikke parat til at fĂžre i dag. I alle koalitionens lande, USA inklusive, er der efter fire Ă„rs krig et befolkningsflertal, som Ăžnsker tilbagetrĂŠkning. Det er letforstĂ„eligt: De indre forhold i lande som Irak og Afghanistan tillader ikke udvikling af noget, der bare har et strejf af demokrati, og de fĂŠrreste kan se nogen mening i at sende vore sĂžnner i krig for et fremmed folk, som ikke har tilstrĂŠkkelig vilje til forandring.
De irakiske tolkes situation er bevis pÄ, at Irak ikke kan Êndres pÄ den mÄde, koalitionen har prÞvet. Men vi kan ikke vende ryggen til det, som sker i den islamiske verden. Dens befolkningsudvikling er en trussel mod alle nabolandene. Den voksende islamistiske bevÊgelses ledere truer med hellig krig og krÊver verdensherredÞmme. Hvis vi ikke gÄr efter dem, gÄr de efter os. StÞrstedelen af den islamiske verden bevÊger sig mod et sammenbrud. Det skyldes kulturen, som fÞrer til befolkningseksplosion og samtidig bekÊmper enhver normal udvikling.
Vi vil ikke kÊmpe deres indre krig for dem. Vi har midler til at forhindre, at deres krige breder sig til Vesten. Vi mÄ lukke islam inde i den islamiske verden, og vi mÄ frigÞre Vesten for dens femte kolonne, fra de gale imamer til de potentielle terrorister.
Det er slut med at sende vore unge soldater ud med hÄndvÄben mod galninge, som gemmer sig i en civilbefolkning.
Mogens Camre, Medlem Af Europa-Parlamentet, DF, Politiken 27-7-2007

FÞrst pyroman, sÄ brandmand
Det der sker i Ăžjeblikket, understreger vigtigheden af idealet: rigets bedste mĂŠnd og kvinder i Folketinget. Og et hĂžjt informeret vĂŠlgerkorps. At det mildt sagt ikke har forholdt sig sĂ„dan, ses bla. af Asmaa-sagen. FĂžrst stemmer folk i 25 Ă„r pĂ„ partier, hvis politikere er provinsielle, uvidende og fatasilĂžse, og nu styrter de samme mennesker- helt ind i Enhedslisten – rundt og skal slukke den brand, de selv har stemt for. Det er komisk, men det er ogsĂ„ tragisk. For hvor godt er folkestyret i virkeligheden til at komme ulykker i forkĂžbet ? OgsĂ„ i fremtiden ? Er vi i prĂŠdestineret til at drĂžne frontalt ind i dem? Fordi vi ganske enkelt er dĂ„rlige amatĂžr-demokrater? Alle de skolelĂŠrere, sygeplejersker, socialrĂ„dgivere, politibetjente -gode danske hverdags-sosser, der har tĂŠnkt – “det er bedst at vĂŠre god, racisme er ondt, giv landet til dem, der siger de behĂžver det” – og nu er deres hverdag et lille Helvede, de mĂ„ flygte fra. Hvis ikke det er smĂ„- patetisk. Er folkestyre godt til at skaffe gode leveforhold, men uegnet til at bevare og forsvare dem?………… (Gates of Vienna, US, har 2 mio lĂŠsere om Ă„ret)

“Integrationspotentiale”
Irakere bagerst i kÞen. Det gÄr ud over irakere, nÄr Danmark henter kvoteflygtninge til landet. De taber til congolesere og burmesere, fordi kommunerne ikke synes, irakerne udviser integrationsevne .Vurderingen om integrationspotentiale er lavet pÄ baggrund af en rundringning, som UdlÊndingeservice har foretaget til flere kommuner, der huser flygtningene. Den viser ogsÄ, at irakiske flygtninge er svÊre at integrere.
Flygtninge fra Irak kommer bagest i kĂžen


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.