1
aug
Seneste opdatering: 1/8-07 kl. 1252
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!
HMF? Den virker som vinden blæser. Vilks.net, klik!

Fredstoget ruller
Nogle billeder vil for altid st√• prentet i bevidstheden – kong Christian overskrider den gamle dansk-tyske gr√¶nse p√• en hvid hest 10. juli 1920, Easy Company hejser Stars and Stripes p√• Iwo Jima 23. februar 1945, og nu forsvarsminister S√łren Gade liggende med n√¶sen i gruset og numsen i vejret under den danske bataljons afskedsceremoni i Basra 31. juli 2007. [ raketangreb]
De lidet opl√łftende omst√¶ndigheder ved den danske udmarch har dog ingenlunde frataget forsvarsministeren lysten til nye martialske indsatser i muslimske lande. Naturligvis skal vi stille tropper til den FN-h√¶r, som Sikkerhedsr√•det snart vil inds√¶tte i Darfur, fort√¶ller han p√• vej hjem fra Irak. De skal ikke bare standse et folkemord, men ogs√• garantere en af de talrige fredsprocesser, som vor tid er s√• rig p√•. F√łr i tiden sluttede man fred, n√•r man ikke l√¶ngere kunne eller gad sl√•s. Nu indleder man en fredsproces, der sikrer, at krigen aldrig ender. Det har vi FN til. Der skal vistnok ogs√• ske en opbygning af skoler, hospitaler, vandforsyning og andet godt – som naturligvis vil blive √łdelagt af den sudanesiske regerings d√łdseskadroner, s√• snart FN-styrkerne ser den anden vej.
Men kom ikke og sig, at den afrikanske ekspedition ikke vil sætte sig spor. Måske ikke i Darfur, men så i Danmark, hvor vi kan se frem til at modtage en masse tolke og deres familier.

Lars Hedegaard, Groft Sagt

“Hver eneste gang ser vi kun en stigning i fjendtlighederne ; et nederlag bliver efterfulgt, – ikke af et samarbejde, men af fjendligt ikke-samarbejde eller aktiv modstand. Det er ikke sv√¶rt at besejre et arabisk land, men det er nyttesl√łst”

“Crazy Eddie” (Luttwak) – benyt lejligheden til at (gen) l√¶se hans “The Middle of Nowhere”

Kun en tåbe frygter ikke en sosse
har Europa lov at forsvare sig mod fattigsdomsflygtninge uden anden asylgrund? Nope! Vi skal “tage vores ansvar” : “Livets hav ‚Äď inte d√∂dens” T√¶nk hvis Inger Segelstr√∂m tog sit ansvar og n√łjedes til at bryde sin begr√¶nsede hjernekapacitet med “v√•ldsamma tv-program och datorspel som visar l√§ttkl√§dda kvinnor”. Det var Baron Bodissy p√• Gates of Vienna, der introducerede mig for begrebet “the suicide jews”. Jo l√¶ngere v√¶k fra Israel man kommer, desto hyppigere er de forekommende. I Europa synes de i aftagende. (l√¶s ¬ĽK√ėB IKKE hos j√łder¬ę) Det m√• v√¶re p√• h√łje tid at introducere “de suicidal kristne” (polygami-pr√¶sterne ig√•r) og “suicidal-sosserne”.

Henrik Jensen: Huntington

Set ud fra et vestligt perspektiv ‚Äď og det er stedse Huntingtons perspektiv ‚Äď kommer truslerne is√¶r fra den islamiske og den kinesiske civilisation. Den kinesiske er p√• grund af sin √łkonomiske og milit√¶re styrke p√• sigt Vestens direkte rival til verdensherred√łmmet, mens den islamiske “bare” byder p√• en masse lokale gr√¶nsekonflikter som f√łlge af sit enorme befolkningsoverskud. Islams eneste v√•ben er fertiliteten som defineret af den algierske leder Houari Boum√©dienne, i 1974 i en tale i FN:

“En dag vil millioner af m√¶nd forlade den sydlige halvkugle for at tage til den nordlige. Og de vil ikke tage dertil som venner. De vil tage dertil for at erobre den. Og de vil erobre den med deres s√łnner. Vore kvinders sk√łd vil give os sejren.”
..En kultur, hvor de unge ikke l√¶ngere har noget at l√¶re af de √¶ldre, er en d√łdsm√¶rket kultur. Det er en kultur, hvor historien mister autoritet, hvor der ikke l√¶ngere er noget f√¶lles projekt, der indbefatter uf√łdte, levende og d√łde.
Huntington og fremtidens frontlinjer

Penis-kastning i Skolefr√łkensamfundet
En sjælden gang, når jeg blir tosset, kalder jeg Sverige for et matriarkat. Det er upræcist og i grunden en fornærmelse mod hæderlige kvinder.
Sverige er skolefr√łkenernes land. En skolefr√łken er en evighedsp√¶dagog med lomme-psykologdr√łmme, og med en n√¶sten voldelig godhed. Hun n√¶gter at anerkende at ondskab findes. F.eks. -der er ikke onde mennesker, kun onde gerninger. Og de der beg√•r dem, g√łr det kun fordi de ikke er blevet frelste af skolefr√łkenerne. Endnu.

Skolefr√łkenen vil dig det vel, og Gud n√•de og tr√łste dig, hvis du ikke vil. F. eks er k√łnnet socialt, og enhver fr√łken kan l√¶re dig at blive en s√łd lille b√łsse eller pige p√• f√• √•r. Man beh√łver ikke hensl√¶be sit liv som rigtig mand. Drenge skal lege med “k√łnsneutralt” leget√łj, de kunne ellers g√• hen og blive m√¶nd. En ren vederstyggelighed, der m√• forhindres.
Et af deres yndlingsord er “terapeut” – et l√łfte om at alt kan √¶ndres, bare de f√•r lov at komme til fadet. “Genus” og “r√§ttvisa” h√łrer ogs√• til favoritterne. Skolefr√łkener kan som regel kendes p√• cykelhjelmen. De overholder landets love rigoristisk. De har selv lavet dem.
N√•r skolefr√łkenerne kan f√• magten i et land, skyldes det at den sunde fornuft tier. For husfredens skyld. Det er t√łffelheltene m/k , der har givet skolefr√łkenerne magten. Riksdagen er lige dele skolefr√łkener og t√łffelhelte.. Alt for borg- og husfreden. Sverige har f√łlgelig ikke 7, men 2 partier : Fr√łken-demokraterne og T√łffel-demokraterne.
Skolefr√łkenerne knuselsker det anderledes, de svage, de sk√¶ve, det eksotiske til trods for at de selv er kolossalt konforme. Eller m√•ske netop derfor. Indvandrere, kvinder, handikappede, hottentotter og b√łsser er typiske objekter for deres k√¶rlighed. Det er s√• synd for menneskene. M√¶nd er a priori mist√¶nkelige – medmindre de er svage og har brug for fr√łkenernes beskyttelse. Eller forbrydere. De, der er normale og klarer sig godt uden skolefr√łkenerne, skal skamme sig og pakke sammen.
Adskillige fornuftige b√łsser og indvandrere, villle givet helst v√¶re fri for skolefr√łkenerne, men de kan ikke blive det. For Sverige er mentalt besat af deres tyranni. De sidder tungt p√• alle n√łgleinstitutioner. G√łr ikke grin med dem – de har absolut ingen humor ! Mind dem ikke om, at de kan v√¶re ondskabsfulde, de har abolut ingen introspektion.
Skolefr√łkener elsker karneval, m√•ske fordi de selv er s√• ufestlige. M√•ske fordi de l√¶nges efter efter seksuel l√łssluppenhed, noget de ikke har oplevet meget af.

Jesus er deres egentlige forebillede, derfor generer det dem heller ikke at √łdel√¶gge alt, ogs√• sig selv og deres land, bare det tjener et godt og anst√¶ndigt form√•l. Skolefr√łkenernes yndlingstilstand er, at h√¶nge p√• et kors, med v√¶gten af verden p√• deres skuldre. (I Danmark er noget af det n√¶rmeste vi kommer, Det Radikale Venstre, Vestager er n√¶r idealet af en skolefr√łken, ganske vist fra en h√łjere pigeskole. En anden superfr√łken er Politikens Bay Bundegaard, hun kunne blive demokrati-minister i Sverige med et fingerknips.)

På pridefestivalen spelar deltagarna kubb med löspenisar som kastträ.Detta är alltså vuxna människor, om vid sina sinnens fulla bruk, det är väl oklart, dock vuxna och politiker medverkar i vansinnet, det är kanske det värsta.Varför kan man inte ha en lösvagina i plast att kasta med, eller ett stort lösarsel i frigolit?
AB¬īs Prideblog & Kurt Lundgren & Stockholm Pride

(dette tilegnet de svenskere der har m√•ttet g√• i indre eksil, for at slippe for Fr√łken-regimentets frelse. En venlig Exiler, Sk√•ning, har oversat til svensk)

Hjeml√łse VM p√• R√•dhuspladsen
foto © Snaphanen, klik!


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.