7
aug
Seneste opdatering: 7/8-07 kl. 0027
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

sĂ„ var der deres familier, nu 200 (store familier de har), og nu er der 300 til. 500 – det er flere personer end hvert dansk kontingent soldater. Er der mon andre der tĂŠnker pĂ„ Vesselboes undersĂžgelse af 100 tyrkere, der var blev til 2000 tyve Ă„r efter? Nu om stunder gĂ„r det noget stĂŠrkere.
Endnu flere irakere pÄ vej til Danmark


Åh, Sverige…………
er dette hvad der kommer ud af at kÞre pÄ frihjul afsides fra Ärhundredets erfaringer, uskyldens pris ? Fra Nationaldemokraternes partiprogram, et déjà vu fra anno dazumal:

Byggarkitektur och konst
Princip

Byggarkitektur Àr en form av offentlig konst. Byggarkitekturen och den offentliga konsten pÄverkar mÀnniskors vÀlbefinnande och skall dÀrför tas pÄ största allvar. All offentlig konst skall utgÄ frÄn folket.
MÄlsÀttning

Byggarkitekturen och den offentliga konsten skall ha som mÄl att försköna samhÀllet och skapa harmoni, vÀlbehag och inspiration hos den enskilde medborgaren. Vackert och skönt Àr vad majoriteten av svenskarna uppfattar som vackert och skönt. PÄ samma sÀtt som konstnÀren har frihet att stÀlla ut sina verk pÄ ett galleri skall medborgaren ha rÀtten att slippa osund konst i sin vardag.
ÅtgĂ€rd

Det svenska folket skall vara betygsĂ€ttare av den offentliga konsten, inte konstnĂ€ren sjĂ€lv. Sjuk och degenererad konst pĂ„verkar oss negativt och kommer pĂ„ detta sĂ€tt att kunna undvikas pĂ„ offentliga platser. Konsten skall om sĂ„ Ă€r möjligt appellera till vĂ„rt folks kultur, vĂ„r historia, vĂ„ra hjĂ€ltar och vĂ„ra erfarenheter.”
NDÂŽs principprogram En Shostakovich i NDÂŽs Sverige, ville have ringere chancer end han havde i StalinÂŽs Sovjet.

KongedĂžmmer
Den fine svenske blog Every Kinda People, har denne ikke uefne karrikatur. LÊsere af denne blog, er mindst lige sÄ kloge som undertegnede, og forstÄr fransk. Eller mÄ de klikke her.

»Oplysningsfundamentalist«
»I lang tid har muslimske talsmÊnd som Tariq Ramadan spillet et dygtigt dobbeltspil. De har benyttet sig af Vestens liberale muligheder til at underminere vestlige vÊrdier. Ekstremisme sagde de var blot en anden form for ytringsfrihed. Som hjÊlpere i dette spil havde de vestlige intellektuelle som Ian Buruma og Tony Judt, der blev apologister for islamisk fanatisme og brÊndemÊrkede en modig kvinde som Ayaan Hirsi Ali som »oplysningsfundamentalist«.
Professor Fred Siegel. I City Journal. fundamentalist som ham her. SkrĂŠkkeligt hvad folk tillader sig at sige nu om dage:
When you can die laughing

1 ton khat om mÄneden !
Organiserede smuglerbander er begyndt at bruge brobizz, nÄr de smugler store mÊngder af narko, mennesker og kontanter over Øresundsbroen. Svensk politi og toldvÊsen har siden januar 2007 taget 40 menneskesmuglere pÄ Øresundsbroen, der havde 66 mennesker gemt i bilen, og 1.394 narkofangster i Är med nÊsten fem tons af euforiserende stof khat, 23,8 kilo opium og alt, hvad du ellers kan forestille dig af ulovlige varer.
Menneskesmugling i stor stil pÄ Øresundsbroen


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.