21
aug
Seneste opdatering: 21/8-07 kl. 1429
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Anne-Marie Hagelin, dotter till författaren August Strindberg, Märsta, har avlidit. Hon blev 105 år gammal.
‚ÄĚVill ni ha ett litet barn med mig, fr√∂ken Bosse‚ÄĚ. S√• friade August Strindberg till sk√•despelerskan Harriet Bosse. Hon neg och svarade ‚ÄĚJa, tack‚ÄĚ. Det blev ocks√• ett barn, en dotter som f√∂ddes 1902, Anne-Marie Hagelin.
Paret var gifta mellan 1901 och 1904 och kom sedan att ha delad vårdnad om dottern.

Bertil Perrolf SR träffade henne 1972 hade hon många minnen av honom. audio 4:28

Den stuerene modstand
Merit Wagers blog er absolut l√¶sv√¶rdig, meget mere end de fire r√łde blogs, der ligger p√• blogtoppen i Sverige (f√łrst p√• 5. pladsen kommer Kurt Lundgren. I√łvrigt interessant at antallet hits i toppen, er nogenlunde som i det noget mindre Danmark.). Men Wager er omhyggelig med at holde sig venner med “det gode selskab”, og derfor un√łdvendigt politisk bl√•√łjet. Det er synd. Der er ingen grund til at udtrykke sig for moderat om Sveriges ekstreme situation.

“Sverige kan inte kr√§va att andra l√§nder ska ta emot fler asyls√∂kande √§n de g√∂r, men vad Sverige kan g√∂ra √§r att kraftfullt framf√∂ra till samtliga EU-l√§nders regeringar, att man anser det anst√§ndigt och r√§tt att mottagandet av de m√•nga asyls√∂kande delas mellan dem alla.” ( Riktigt sv√•ra fr√•gor m√•ste kunna diskuteras)

Jeg er temmelig overbevist om at det kendte Europa ikke bare er ændret, men forsvundet om et par generationer, hvis man som Wager stædigt insisterer på asylretten til EU Рuændret. Det er svenske politikeres opgave at beskytte Sverige. Det job har de negligeret og det bifalder Wager delvis. Hun kan ikke se at aylretten har sin egen undergang Рeller vores Рindbygget i sig.

UN World Population Prospects for 2050:
Iran 64 mill – 115 mill

Tyrkia 65 mill – 101 mill
Egypt 66 mill – 115 mill
Bangladesh 123 mill – 212 mill
Pakistan 142 mill – 345 mill
Hele den muslimske verden: 1.074.900 – 1.898.690.000.
Stirr ned i avgrunnen

Fotos og grafik på bloggen
Jeg har set at en del forsvinder når man bladrer bagud i arkivet. Det irriterende for nu at sige det så mildt som muligt. Jeg arbejder på sagen og overvejer at importere hele bloggen til at andet system. Hav tålmod.

Hokus pokus
HD.se sammenligner et lille antal let integrebare j√łder for 65 √•r siden, men et overv√¶ldende antal delvis uintegrationsuvillige 3 verdensborgere, fra lande der bare vokser og vokser. S√• passer pengene og intelligentsiaen kan igen sove roligt om natten:
I klartext: rasism uppstår när invandringen ökar. Vill vi slippa rasismen, måste vi strama åt invandringen.
Marschen åt höger går igen

Demolition men
Efter mange √•rs konstant ballade, overfald, fodring af cirkusdyr med glassk√•r o.lign. i ghettoen Egedalsv√¶nge i Kokkedal har boligministeren givet Fredensborg Kommune lov til at nedrive nogle opgange for i stedet at opf√łre √¶ldreboliger. Meningen er, at man vil af med de unge indvandrere, der √•benbart ikke kan finde p√• andet at tage sig til end gale streger. Men det hj√¶lper ikke de unge at blive flyttet, siger en af landets talrige ghetto­eksperter, boligforskeren Hans Skifter Andersen. Og det har han utvivlsomt ret i. Men som Groft sagt forst√•r det, er hensigten heller ikke at hj√¶lpe forbryderne, men derimod Kokkedals lovlydige borgere ved at sende gerningsm√¶ndene et andet sted hen. Man kan s√• senere nedrive de bygninger, som de nu skal genhuses i.
Og ideen om at erstatte nogle af de ustyrlige efterkommere med √¶ldre mennesker er indlysende. Gennem mange √•r har hverken stat, kommune, politi eller almindelige borgere fra civilsamfundet turdet g√łre noget ved ballademagerne. De √¶ldre, der nu skal flytte ind, har imidlertid den fordel, at de er vokset op i et Danmark, hvor man ikke fandt sig i befolkningsgrupper, hvis eneste forn√łjelse var at √łdel√¶gge tilv√¶relsen for andre. Og hvor man ikke brugte sin tid p√• at finde p√• undskyldninger for dem. Selv om de nye tilflyttere godt nok er oppe i √•rene og m√•ske ikke s√• raske til bens, s√• kompenseres det s√•m√¶nd nok af, at de er langt modigere end politimesteren. Lars Hedegaard, Groft sagt

kommentar: er der ingen der har spurgt sig, hvilke √¶ldre der t√łr flytte ind ? Radioavisen interviewede ig√•r en midaldrende mand fra bebyggelsen, han var blevet r√łvet og sl√•et ned fire (!) gange.


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.