23
aug
Seneste opdatering: 23/8-07 kl. 1521
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!
BlÄgÄrds Plads, NÞrrebro, foto © K.D.

Dansk Folkeparti stormer frem
hvad der sĂ„dan set glĂŠder mig. Der mĂ„ gemme sig en skabssosse i mig:-) Regner man Khader med, mindes jeg ikke et mere massivt “borgerligt” flertal. Og Asmaatikerpartiet ryger ud, pĂ„ hĂžje tid. SĂ„dan sluttede kommunismen i Danmark, med en stille fisen af Ă„ndenĂžd. Om det kun er en midlertidig udfisning, vil fremtiden og gymnasieskolen afgĂžre. Som det ses nedenfor arbejdes der ivrigt pĂ„ den ĂŠdle sag, Lenins genopstandelse. Se JP Kultur fredag.

DF stĂ„r nu til 14,0 pct. af stemmerne mod kun 11,8 pct. for en uge side – og 13,3 pct. ved valget i 2005. TV 2

LĂžgne om Lenin
I en udbredt historiebog vildledes danske gymnasieelever om forholdene i Rusland, da kommunisterne under Lenins ledelse kuppede sig til magten.
Af JØRGEN GRIMSTRUP
I forbindelse med folketingsvalget for to Är siden blev der afholdt prÞvevalg pÄ et kÞbenhavnsk gymnasium. Den yderste venstreflÞj i skikkelse af Enhedslisten blev topscorer med 146 stemmer, SF nummer to med 92 og De radikale nummer tre med 73 stemmer, mens regeringspartierne, Dansk Folkeparti og Socialdemokrakiet tilsammen mÄtte nÞjes med sÞlle 63 stemmer.
Hvis eleverne har taget bestik af verden ud fra en udbredt lÊrebog i det 20. Ärhundredes historie er dette fordrejede politiske danmarksbillede forstÄeligt.

Det drejer sig om Casper Syskinds og Bo Söderbergs bog “Det 20. Ă„rhundredes verdenshistorie”, som er udgivet af forlaget Systime og siden 1988 er udkommet i fem udgaver, senest i 2003. Den lĂŠgger et marxistisk skema ned over historien, sandheden om det kommunistiske terrorregimes tilblivelse slĂžres, og sovjetstatens grundlĂŠgger Vladimir Lenin stryges med hĂ„rene i en grad, sĂ„ man skulle tro, at Lenin og hans bolsjevikker blev modtaget med Ă„bne arme af masserne pĂ„ grund af Ruslands nederlag i FĂžrste Verdenskrig. Intet af det er rigtigt…………………..
Indvandring eller velfĂŠrd
Alle taler for tiden om velfÊrd. Men hvor er diskussionen om udlÊndingepolitikken? Uanset om vi taler om folkeskolen, fÞrtidspension, arbejdsmarked eller andre velfÊrdsspÞrgsmÄl, vender udlÊndingene den tunge ende ned. [..]
Udgifterne til de fremmede fÄr finanslovsforhandlingerne til at ligne et rentbrÊdtspil. Man kan reelt ikke diskutere velfÊrdspolitik uden at diskutere indvandringspolitikken. For hvordan skulle vi fÄ rÄd til verdens dyreste velfÊrd, hvis den ogsÄ skal omfatte udlÊndinge, der nok vil nyde, men blandt hvem kun fÄ vil yde.?
Morten Messerschmidt, Urban d. 23 s. 4

The failed migrants told its their right to stay
Sir Andrew Green, chairman of Migrationwatch UK, said: ‘This is yet another example of the Alice in Wonderland world of human rights. If you break British law for long enough, you acquire rights not penalties.
Daily Mail

Andrew Green : Immigration divides England into two zones

This mass immigration is dividing England into two zones. In the countryside, life continues much as usual. In the cities, multiculturalism is rapidly taking over. In London, one third of the population are immigrants and half of all children are born to foreign mothers.
In many city schools immigrant children can find little British culture to adhere to, even if they wished to do so. Trevor Philips was right to suggest that we are “sleepwalking towards segregation”. Telegraph
(*leder af Migrationwatch)

Det kunne jo forklare tavsheden……………
fra den mere fĂžlsome “elite” – kunstverdenen:
“Det borde vara rĂ€tt uppenbart att Vilks knappast tecknat sin rondellhund i avsikten att “kritisera islam” – utan för att avslöja konstvĂ€rldens hyckleri. I en tid nĂ€r konsten Ă€lskar att framhĂ€va sig sjĂ€lv som en grĂ€nslös “frizon”, en sorts livslevande utopi dĂ€r allt Ă€r tillĂ„tet, försöker Vilks visa att sĂ„ Ă€r det faktiskt inte alls: Kolla hĂ€r.Har dĂ„ Vilks lyckats i dessa avsikter? Det fĂ„r man verkligen sĂ€ga. Han har inte bara, med sedvanlig fingertoppskĂ€nsla och pokerfejs, pekat ut en grĂ€ns som konsten faktiskt inte Ă€r beredd att överskrida just nu (offentliggörandet av teckningarna sker som sagt i en muslimsk nisch och inte i konstvĂ€rlden). Han har dessutom gjort det pĂ„ ett sĂ€tt som sĂ€krat honom konstnĂ€rlig framgĂ„ng – det vill sĂ€ga medial uppmĂ€rksamhet – pĂ„ ett sĂ€tt som andra bara drömmer om.
Nej: “Muhammed som rondellhund” Ă€r inte frĂ€mst en karikatyr av Muhammed eller “islam” – utan av konstvĂ€rlden. Och den trĂ€ffade av allt att döma mitt i prick. Bara att gratulera.

MissförstÄdd rondellhund-KonstvÀrlden Àr mÄltavlan.

Muslims take over Europe? Sorry, thereÂŽs no Chance
Jeg har det med profetier ligesom med Napoleonskager: de har en vis dragning, men er tit tomme kalorier og hjernespind. Det der bliver virkelighed, har de fĂŠrreste som regel forestillet sig. Jeg faldt over Ă©n af artiklerne nĂŠvnt i Daniel Pipes Eurabian Nights, jan 2007 og man kan godt lade sig drage af den og overveje indholdet. SĂ„kaldt “ansvarlige politikere” har faktisk pligt til at overveje de perspektiver den rejser, det blir de betalt for. Det er dog ikke er ensbetydende med at de gĂžr det, som man ved:
“Far from enjoying the prospect of taking over Europe by having babies, Europe’s Muslims are living on borrowed time. When a third of French voters have demonstrated their willingness to vote for Jean-Marie Le Pen’s National Front – a party that makes the Ku Klux Klan seem like Human Rights Watch – all predictions of Europe going gently into that good night are surreal.”
THE ‘EURABIA’ MYTH:
Europe’s Muslims are living on borrowed time

» En gammel reaktionÊr stÞder«
fylder 75. Jess Ørnsbo, antikommunist dengang det kostede og gjorde ondt.
Imens udkommer Rifbjerg med endnu en bog hvor han “gĂžr op” med Hakon Stangerup og Betty SĂžderberg, halvfĂŠtter Henriks far og mor. (Hakon dĂžde i 1976). Jeg lĂŠser ikke Rifbjerg, men idag kom jeg af vanvare til at lĂŠse anmeldelsen. Det skal ikke ske oftere.
Er der da sjÊllandsk mission her pÄ egnen?
»Nej, men der er mere religiÞsitet i folk, end man ved fÞrste Þjekast tror. Det er vist sÄdanne religiÞse antistoffer, der vÄgner, efter at islamisterne er brudt ind i landet.«
Ved 75-Ärs-fejringen pÄ sÞndag er selskabet atter sammensat af forfattere og lokale.
»Der er ingen teaterfolk med,« funderer dramatikeren Ørnsbo . »Teaterverdenen er endnu mere opdelt i kliker end digter-verdenen. [
]
Ørnsbo har ogsÄ bidt mÊrke i en ny publikumsadfÊrd.
»Der er en rÄben og en hujen, der tager mere og mere overhÄnd. EfterhÄnden virker det, som om publikum egentlig bedre kunne sidde der og huje med hinanden uden distraktion fra scenen. Man ser det ogsÄ ved denne nye slam-poetry, hvor digteren bliver entertainer. Publikum er ikke lÊngere i stand til at lytte pÄ samme mÄde som tidligere. Det er en stÞj-civilisation, hvor man vil fortÊlle: Hér er vi! HÞr os!«
Gammel stĂžder
Unge lĂŠsere vil nu sige, at du bare er en reaktionĂŠr gammel stĂžder.
»Jeg tror ikke, de bruger ordet ”reaktionĂŠr” mere. De lĂŠrer jo ikke sĂ„ mange ord lĂŠngere.
”ReaktionĂŠr”
 ja, det var dengang.«
Ørnsbo lĂŠner sig tilbage og mindes vist for sit indre blik 1970’erne, da han kaldtes ”koldkriger”. Han er cand.mag. i slaviske sprog og boede engang nogle Ă„r i Polen, hvilket tidligt gjorde ham til anti-marxist.
JP-Interview: Heldigvis er jeg da ude af trit med tiden


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.