2
sep
Seneste opdatering: 28/2-11 kl. 1341
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

igår – inden der gik lilleskole-hærg i den. Foto ©K.D. og Snaphanen

PICT0602_1.jpg
Jyllands Postens billeder af ødelæggelserne

Og  efter : (i aften regner det, så den fortsatte  revolution er nok udsat indtil videre)
P1020024.JPG

 

Uwe Max Jensen i socialdemokratiske Aftonbladet
Nordens største tabloid, men også den mest forhadte, ikke mindst for  sit konsekvente cover-up af indvandrerkriminaliteten og undertrykkelse af fri debat. Nu står verden ikke længere, men “mange af de første – (AB)-  skal blive de sidste, og mange af de sidste skal blive de første.” Matthæus, 19,30

Muhammedkrisen rörde om i dansk media. Den reaktionära landsortstidningen och den frisinnade dagstidningen bytte helt positioner.
Och det är lika tydligt nu när debatten handlar om den svenske konstnären Lars Vilks Muhammedteckningar, skriver konstnären Uwe MaxJensen.
Uwe Max Jensen: ”Är det okej att håna kristendomen men inte islam?”
Det är inte bara i Sverige som Muhammedteckningarna väckt debatt.
Offentliggörandet av tolv teckningar av den islamiska grundaren Muhammed i den danska morgontidningen Jyllands-Posten (Ytringsfrihed: Muhammeds ansigt”, Jyllands-Posten, den 30 september 2005) har fått långtgående konsekvenser.
Nu tänker jag inte enbart på dödshoten mot Jyllands-Posten, tecknarna och skandinaver i allmänhet, handelsbojkott och ambassad- och flaggbränningar, då Muhammedkrisen eskalerade i början av 2006 efter det att ett antal i Danmark bosatta imamer gjort en rundresa i Mellanöstern.
Nej, jag tänker på det paradigmskifte i dansk press som Muhammedkrisen medfört. [..]På Politiken har man lika många förbehåll vad gäller islam som andra religioner. Politiken böjer sig däremot pragmatiskt i dammet för den hotkultur som väcks till liv när man kritiserar islam.

”Islam – en helig ko i Danmark” (Uwe Max Jensen og Fl. Rose, Foto © Snaphanen)

PICT3063.jpg

England is Vanishing
“There’ll Always Be an England” — popular World War II song.

Perhaps there will not always be an England. An exodus unprecedented in modern times, coupled with a record influx of foreigners, is threatening to erode the character of the land of William Shakespeare and overpowering monarchs, a land that served as the cradle for much of American thought, law and culture.The figures, making headlines in London newspapers, tell only part of the story. Between June 2005 and June 2006 nearly 200,000 British citizens chose to leave the country for a new life elsewhere. During the same period, at least 574,000 immigrants came to Britain. This number does not include the people who broke the law to get there, or the thousands unknown to the government. Realclearpolitics

Idylliserende Göran Persson interviewet i Berlingske:

Indvandrere  til Sverige har en tårnhøj arbejdsløshed, alligevel slipper  Persson  afsted  med at sige at det svenske  arbejdsmarked sukker efter dem:

Et af de områder, hvor Danmark og Sverige adskiller sig voldsomt, er på indvandrerpolitikken. Har det haft konsekvenser for Sverige, at Danmark er så lukket et land?

»Det har det sikkert på marginalerne, men ikke noget, der bruges tid på at diskutere. Politik er jo ikke statisk. Danmark har engang haft den måske mest generøse flygtningepolitik i Europa. Så nåede dét pendul sit yderste punkt, og så gik det den anden vej siger Persson, der nødig vil kommentere den danske debat direkte. Men han er stolt over den lempelige politik, der føres hinsidan.

»Jeg tror, det er godt for Sverige. Det er et stort land med god økonomisk udvikling. Kommer der unge mennesker til vores land, som vil arbejde, og som vil starte forfra, så skal de være velkomne. Unge mennesker, som kommer langt borte fra til vort land, med al den kraft og energi som ligger i at gøre netop dette, er et gode for os. At tro andet er at snyde sig selv. Selvfølgelig er de det. Hvis de desuden har brug for beskyttelse, fordi de er forfulgte, så er vi naturligvis moralsk forpligtede til at give dem den chance. Det er en selvfølge

Danskerne har vel også et moralsk ansvar?

»Jo, men det definerer danskerne selv, så længe vi ikke har bestemt, at dette skal være et europæisk spørgsmål. Men der er definitivt et moralsk ansvar for dem, der behøver beskyttelse. Det håber jeg, at Danmark også tager. Vi begyndte denne samtale med at diskutere manglen på arbejdskraft. Og der findes jo en kobling mellem disse to spørgsmål. Mennesker, der har orket at flygte over den halve jordklode, de har kraft og initiativ. De vil blive en udmærket arbejdskraft.«

»Hvis vi vil have bedre velfærd, så må vi også betale for den«

Berlinske  Tidende  interviewer også Lars Vilks


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.