3
sep
Seneste opdatering: 4/9-07 kl. 1757
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

jesus.bmp¬†selvom jeg¬† ser¬† p√• forsiderne at danske S√ĄPO har rigelig travlt¬† netop i dag, den¬†¬† selvp√•f√łrte¬† rutine-trussel,¬† drejer¬† sig om. Ogs√• kaldet ”¬†TATP-Satans Mor“.Den der, som Jan GIJ√Ö siger¬† ikke¬† eksisterer. Iflg. Svensk P 1 er Danmark mere¬† udsat end¬† Sverige, fordi vi har v√¶ret i Irak, vi har afbildet profeten og¬† i almindelighed er¬† ondere¬† overfor islam. Jamen,¬†sov da trygt og sikkert¬†, Sverige!

Kommentar av Matte
Stay cool, Lars! Stanna kvar i Danmark, de kan garantera din säkerhet.

I mellemtiden i Australien РJesus  som Bin Laden

selvom¬† jeg har noget sv√¶rt¬† ved at se lige netop¬†ham som frelser og forsoner, who cares……

billedet ligner den kendte¬†, nedringede sig√łjnerpige eller¬† barnet med den store¬† t√•re. Det¬† er¬† mao rent¬† sludder,¬† der intet kan og intet vil. Vilks¬† er en intellektuel kunstner, men¬†jeg har un√¶gtelig m√łdt en del som kunstnerrollen har frelst fra rollen som psykiatrisk patient eller landsbytosse, PBUT¬† (hvor “T” st√•r¬† for “them”.) Australieren Priscilla Blacks¬†kan v√¶re en af¬† dem.
 

Uvelkommen i Trelleborg, Vilks
Konstnären Lars Vilks blev för mycket för Trelleborgs kommun. Hans provocerande karikatyrer av profeten Muhammed gör att bibliotekschefen Christian Gisselquist nu beslutat att ställa in hans planerade besök i oktober.

РDet är onödigt att provocera människor som redan sitter trångt i vårt samhälle och att spela främlingsfientliga stämningar i händerna, säger Christian Gisselquist.

Bibliotekschefen stoppar Vilks bes√∂k……Vilks¬† er p√• vej til at blive¬† s√•dan en pestbef√¶ngt person, som politikere af Nyrup typen (og dem er der en del af i Sverige), ikke¬† t√łr m√łde. Vi husker endnu Nyrup/Rushdie. Ellers¬† synes¬† hele¬† sagen at accelerere s√• hurtigt, at jeg f√•r det med den, som med mord i Sverige: Det¬† nytter¬† ikke¬† at s√¶tte¬† sig ind i det ene, f√łr det n√¶ste¬† er¬† sket. (jvf. ig√•r og idag, svenske aviser)

What you see, is  what you  get

‚ÄúThere is no moderate or immoderate Islam. Islam is Islam and that‚Äôs it.‚ÄĚ

Prime Minister of Turkey said it, on Turkish television.

“Aktivister”, “fascister” eller “etniske opt√łjer” ?
det forlyder fra min hjemmelsmand, der bor lige¬† midt i krigszonen, at der dennegang¬† var langt¬† flere¬† unge¬† indvandrere, der greb til vold mod ejendom og polti p√• N√łrrebro. Enkelte¬† fotos¬† tyder da¬†ogs√• p√• det. Mere dokumentation¬† s√łges.¬†Hvad det ikke¬†kan udvikle¬† sig til¬† n√•r de¬† beboere, der ikke¬† agter at flytte, s√¶tter sig til organiseret¬†modv√¶rge mod anarkiet. En del udtalelser tyder¬† p√•, ¬†at netop det¬†kunne¬† v√¶re¬†rundt om hj√łrnet.

Freden starter hjemme
N√•r 1.000 fascister plyndrer N√łrrebro, kaldes gerningsm√¶ndene aktivister eller unge. N√•r 50 fascister tager opstilling til den √•rlige nazimarch et sted i provinsen og bliver jaget p√• flugt af flaskekast, s√• kaldes de uheldige helte for afskum og nazib√łller. Men her skal man tage i betragtning, at N√łrrebro-fascisterne normalt kommer fra bedre hjem, har g√•et i skole og form√•r at g√łre indtryk p√• medierne. Hertil kommer den ganske afg√łrende forskel, at Jonni Hansens Greve-fascister n√¶ppe vil kunne m√łnstre √©n sympatis√łr p√• K√łbenhavns R√•dhus, mens N√łrrebro-pyromanerne og -butiksplyndrerne har flere partier at st√łtte sig til.etniknorrebro_1.jpg¬†S√•ledes har medlemmer af Borgerrepr√¶sentationen for SF og Enhedslisten afsl√•et at indg√• i et budgetforlig, hvis deres s√¶rligt begunstigede voldsm√¶nd ikke f√•r deres vilje – hvilket naturligvis ansporer de sidstn√¶vnte til at forst√¶rke deres angreb. Og p√• torsdag skulle vi kunne se frem til et brag uden lige. Det er nok bedst, at politiet holder sig v√¶k, og at befolkningen bliver evakueret, s√• at ingen kommer til skade. Men nu har N√łrrebros borgere f√•et nok, l√¶ser man i avisen. Mon dog? Stormtroppernes h√¶rgen er jo ikke noget nyt f√¶nomen, og alligevel stemte mellem en tredjedel og en fjerdedel af N√łrrebros v√¶lgere ved det seneste kommunalvalg p√• deres politiske allierede, SF og Enhedslisten. Hvis folk p√• N√łrrebro mente noget med deres freds√łnsker, kunne de begynde med at stemme p√• nogle andre.
Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske

Axess TV :Lars Vilks
der desv√¶rre – ¬†efter¬† gode replikker¬† indledningen,- ¬†herefter¬† kobles¬† helt¬† af samtalen, der¬† fortaber sig i hvilken sladder man kan tillade¬†i aviser¬† og litteratur.¬†En diskussion der er¬† √¶ldre end b√•de Tove ditlevsen¬īs “Gift” og Strindberg.¬†Men Vilks¬† f√•r jo nok en chance¬† til at sl√• sine pointer¬† fast¬†ved en senere¬† lejlighed. Alts√• – st√• af efter¬† begyndelsen, Axess¬† blander¬† √¶bler og p√¶rer:¬†¬†

 I Svarta Fanor kränkte August Strindberg hela kultureliten, men han gav dem fiktiva namn. I dag gör en rad intellektuella tvärtom och använder begreppet roman som förevändning för att namnge kända och halvkända personer och kränka dem. Med Lars Vilks, Mats Gellerfelt, Martin Svensson och Marcus Birro.

 Veckans Debatt: Konstnärer med rätt att kränka, video min 42:00 

 til gengæld  har Skånska Dagbladet fat i hvad sagen drejer sig  om:

 Sverige får inte sväva på målet när det gäller yttrandefriheten. Rätten att publicera bilder av Muhammed som rondellhund är en del av våra demokratiska rättigheter. Likaså rätten att protestera mot tilltaget.

   Frihet värd försvara

¬Ľ HMF, HMF, HMF¬ę ………Sveriges¬† Abu Laban

¬†Islamisten Aldebe*, har absolut ingen interesse i at tale Vilks¬† sagen ned – en gribende¬† pressemeddelse her¬†fra¬†Sveriges¬† Muslimske¬† Forbund (70.000 medlemmer)¬†, der¬† for godt¬† et √•r siden kr√¶vede¬†¬†sharia love¬† for muslimer¬† i Sverige. Nu¬† g√łr han et nyt¬† fors√łg, og han g√łr som Laban: pinpointer en¬†enkelt person og et lille¬† dagblad.¬†Mit¬† g√¶t er¬† at Aldebe¬† ser¬† denne¬† sag som sin store, nye¬† chance til at fremf√łre¬† “salami-krav”, splitte svensk opinion og skabe¬† forst√•else¬† for islams¬† s√¶rstilling i Sverige.¬†– Og s√• er¬† jordanerne¬†i mellemtiden¬†blevet forn√¶rmede………….

Sveriges muslimska förbund stämmer Nerikes Allehanda för hets mot folkgrupp. Det uppger man på tidningens hemsida.
РVi anser att det handlar om hets mot folkgrupp, säger ordföranden Mahmoud Albede till Na.se.
Stämmer fler personer
Sveriges muslimska förbund, som är en av Sveriges största muslimska föreningar, uppges ha kontaktat en advokat för att förbereda en stämningsansökan. Och det är inte bara karikatyrerna, utan det gäller även Lars Strömans anslutande ledartext.
Sveriges muslimska förbund stämmer även konstnären Lars Vilks för hets mot folkgrupp.

Lars Str√∂man, Lars Vilk och Nerikes Allehanda st√§ms¬†¬†¬† (* bla. Aje Carlbom¬īs¬† karateristik)

¬ĽSluta kryp f√∂r islamisterna¬ę
Som s√¶dvanligt er det en indvandrer der tillades at sige det der skal siges. Dick Erixon skriver: “Expressen visar p√• f√∂rstasidan en bild d√§r Usama Bin Ladin blir Jesus,men tidningen har inte visat Muhammed som rondellhund“. Enhver der kan se¬† Pressdisplay, kan se¬† at s√•dan ser¬† Expressens¬† forside¬† ikke ud idag. Heller ikke GT eller KVP. Har nogen et billede af den omtalte¬† forside?

“Det √§r alldeles f√∂r f√• som v√•gar st√• i offentlighetens ljus och f√∂rsvara yttrandefriheten n√§r den hotas. Det kan ha att g√∂ra med att friheten inte varit hotad i Sverige och att m√•nga d√§rf√∂r har tagit den f√∂r given.”
Det skriver i dag liberala invandrarförbundets ordförande GULAN AVCI. Hon anser att fler svenskar borde sätta ner foten och försvara yttrandefriheten.
I veckan som gått har Lars Vilks teckning av profeten Muhammed fördömts av stora delar av den muslimska världen.

Gulan Avci är ordförande för liberala Invandrarförbundet.

  The Thailand Jihad РPhotographic Evidence

Hvis nogen mener, de har nerver til at se disse billeder, s√• g√łr det. Nu er I advaret. I tvivlstilf√¶lde – lad¬† v√¶re.¬†Via LGF og Uriasposten. Zombietimes.com


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.