3
sep
Seneste opdatering: 4/9-07 kl. 1757
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

jesus.bmp selvom jeg  ser  på forsiderne at danske SÄPO har rigelig travlt  netop i dag, den   selvpåførte  rutine-trussel,  drejer  sig om. Også kaldet ” TATP-Satans Mor“.Den der, som Jan GIJÅ siger  ikke  eksisterer. Iflg. Svensk P 1 er Danmark mere  udsat end  Sverige, fordi vi har været i Irak, vi har afbildet profeten og  i almindelighed er  ondere  overfor islam. Jamen, sov da trygt og sikkert , Sverige!

Kommentar av Matte
Stay cool, Lars! Stanna kvar i Danmark, de kan garantera din säkerhet.

I mellemtiden i Australien – Jesus  som Bin Laden

selvom  jeg har noget svært  ved at se lige netop ham som frelser og forsoner, who cares……

billedet ligner den kendte , nedringede sigøjnerpige eller  barnet med den store  tåre. Det  er  mao rent  sludder,  der intet kan og intet vil. Vilks  er en intellektuel kunstner, men jeg har unægtelig mødt en del som kunstnerrollen har frelst fra rollen som psykiatrisk patient eller landsbytosse, PBUT  (hvor “T” står  for “them”.) Australieren Priscilla Blacks kan være en af  dem.
 

Uvelkommen i Trelleborg, Vilks
Konstnären Lars Vilks blev för mycket för Trelleborgs kommun. Hans provocerande karikatyrer av profeten Muhammed gör att bibliotekschefen Christian Gisselquist nu beslutat att ställa in hans planerade besök i oktober.

– Det är onödigt att provocera människor som redan sitter trångt i vårt samhälle och att spela främlingsfientliga stämningar i händerna, säger Christian Gisselquist.

Bibliotekschefen stoppar Vilks besök……Vilks  er på vej til at blive  sådan en pestbefængt person, som politikere af Nyrup typen (og dem er der en del af i Sverige), ikke  tør møde. Vi husker endnu Nyrup/Rushdie. Ellers  synes  hele  sagen at accelerere så hurtigt, at jeg får det med den, som med mord i Sverige: Det  nytter  ikke  at sætte  sig ind i det ene, før det næste  er  sket. (jvf. igår og idag, svenske aviser)

What you see, is  what you  get

“There is no moderate or immoderate Islam. Islam is Islam and that’s it.”

Prime Minister of Turkey said it, on Turkish television.

“Aktivister”, “fascister” eller “etniske optøjer” ?
det forlyder fra min hjemmelsmand, der bor lige  midt i krigszonen, at der dennegang  var langt  flere  unge  indvandrere, der greb til vold mod ejendom og polti på Nørrebro. Enkelte  fotos  tyder da også på det. Mere dokumentation  søges. Hvad det ikke kan udvikle  sig til  når de  beboere, der ikke  agter at flytte, sætter sig til organiseret modværge mod anarkiet. En del udtalelser tyder  på,  at netop det kunne  være rundt om hjørnet.

Freden starter hjemme
Når 1.000 fascister plyndrer Nørrebro, kaldes gerningsmændene aktivister eller unge. Når 50 fascister tager opstilling til den årlige nazimarch et sted i provinsen og bliver jaget på flugt af flaskekast, så kaldes de uheldige helte for afskum og nazibøller. Men her skal man tage i betragtning, at Nørrebro-fascisterne normalt kommer fra bedre hjem, har gået i skole og formår at gøre indtryk på medierne. Hertil kommer den ganske afgørende forskel, at Jonni Hansens Greve-fascister næppe vil kunne mønstre én sympatisør på Københavns Rådhus, mens Nørrebro-pyromanerne og -butiksplyndrerne har flere partier at støtte sig til.etniknorrebro_1.jpg Således har medlemmer af Borgerrepræsentationen for SF og Enhedslisten afslået at indgå i et budgetforlig, hvis deres særligt begunstigede voldsmænd ikke får deres vilje – hvilket naturligvis ansporer de sidstnævnte til at forstærke deres angreb. Og på torsdag skulle vi kunne se frem til et brag uden lige. Det er nok bedst, at politiet holder sig væk, og at befolkningen bliver evakueret, så at ingen kommer til skade. Men nu har Nørrebros borgere fået nok, læser man i avisen. Mon dog? Stormtroppernes hærgen er jo ikke noget nyt fænomen, og alligevel stemte mellem en tredjedel og en fjerdedel af Nørrebros vælgere ved det seneste kommunalvalg på deres politiske allierede, SF og Enhedslisten. Hvis folk på Nørrebro mente noget med deres fredsønsker, kunne de begynde med at stemme på nogle andre.
Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske

Axess TV :Lars Vilks
der desværre –  efter  gode replikker  indledningen,-  herefter  kobles  helt  af samtalen, der  fortaber sig i hvilken sladder man kan tillade i aviser  og litteratur. En diskussion der er  ældre end både Tove ditlevsen´s “Gift” og Strindberg. Men Vilks  får jo nok en chance  til at slå sine pointer  fast ved en senere  lejlighed. Altså – stå af efter  begyndelsen, Axess  blander  æbler og pærer:  

 I Svarta Fanor kränkte August Strindberg hela kultureliten, men han gav dem fiktiva namn. I dag gör en rad intellektuella tvärtom och använder begreppet roman som förevändning för att namnge kända och halvkända personer och kränka dem. Med Lars Vilks, Mats Gellerfelt, Martin Svensson och Marcus Birro.

 Veckans Debatt: Konstnärer med rätt att kränka, video min 42:00 

 til gengæld  har Skånska Dagbladet fat i hvad sagen drejer sig  om:

 Sverige får inte sväva på målet när det gäller yttrandefriheten. Rätten att publicera bilder av Muhammed som rondellhund är en del av våra demokratiska rättigheter. Likaså rätten att protestera mot tilltaget.

   Frihet värd försvara

» HMF, HMF, HMF« ………Sveriges  Abu Laban

 Islamisten Aldebe*, har absolut ingen interesse i at tale Vilks  sagen ned – en gribende  pressemeddelse her fra Sveriges  Muslimske  Forbund (70.000 medlemmer) , der  for godt  et år siden krævede  sharia love  for muslimer  i Sverige. Nu  gør han et nyt  forsøg, og han gør som Laban: pinpointer en enkelt person og et lille  dagblad. Mit  gæt er  at Aldebe  ser  denne  sag som sin store, nye  chance til at fremføre  “salami-krav”, splitte svensk opinion og skabe  forståelse  for islams  særstilling i Sverige. – Og så er  jordanerne i mellemtiden blevet fornærmede………….

Sveriges muslimska förbund stämmer Nerikes Allehanda för hets mot folkgrupp. Det uppger man på tidningens hemsida.
– Vi anser att det handlar om hets mot folkgrupp, säger ordföranden Mahmoud Albede till Na.se.
Stämmer fler personer
Sveriges muslimska förbund, som är en av Sveriges största muslimska föreningar, uppges ha kontaktat en advokat för att förbereda en stämningsansökan. Och det är inte bara karikatyrerna, utan det gäller även Lars Strömans anslutande ledartext.
Sveriges muslimska förbund stämmer även konstnären Lars Vilks för hets mot folkgrupp.

Lars Ströman, Lars Vilk och Nerikes Allehanda stäms    (* bla. Aje Carlbom´s  karateristik)

»Sluta kryp för islamisterna«
Som sædvanligt er det en indvandrer der tillades at sige det der skal siges. Dick Erixon skriver: “Expressen visar på förstasidan en bild där Usama Bin Ladin blir Jesus,men tidningen har inte visat Muhammed som rondellhund“. Enhver der kan se  Pressdisplay, kan se  at sådan ser  Expressens  forside  ikke ud idag. Heller ikke GT eller KVP. Har nogen et billede af den omtalte  forside?

“Det är alldeles för få som vågar stå i offentlighetens ljus och försvara yttrandefriheten när den hotas. Det kan ha att göra med att friheten inte varit hotad i Sverige och att många därför har tagit den för given.”
Det skriver i dag liberala invandrarförbundets ordförande GULAN AVCI. Hon anser att fler svenskar borde sätta ner foten och försvara yttrandefriheten.
I veckan som gått har Lars Vilks teckning av profeten Muhammed fördömts av stora delar av den muslimska världen.

Gulan Avci är ordförande för liberala Invandrarförbundet.

  The Thailand Jihad – Photographic Evidence

Hvis nogen mener, de har nerver til at se disse billeder, så gør det. Nu er I advaret. I tvivlstilfælde – lad  være. Via LGF og Uriasposten. Zombietimes.com


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.