5
sep
Seneste opdatering: 5/9-07 kl. 2105
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

g√•r hen til kommoden og tilbaws igen¬† og takker¬† og bukker. Der kan blive¬† brug for meget bukkeri endnu. Der kan n√¶ppe¬† bukkes nok, sk√łnt en formand for et¬†feministisk¬†parti¬†egentlig¬†burde¬†neje.¬†Det var betydeligt¬†hurtigere end¬†Fogh, han fik l√¶rt sig¬†denne¬† replik:¬†

‚Äď “F√∂r egen del skulle jag aldrig medvetet agera p√• ett s√§tt som uppfattas provocera eller kr√§nka andra religioner,” sa han.

Situationen efter Muhammedteckningen i Nerikes Allehanda är allvarligare än vad som framgått i svenska medier, säger statsminister Fredrik Reinfeldt. På tisdagen besökte han överraskande Stockholms moské för att möta representanter för islam i Sverige.
Library PressDisplay com - Newspapers From Around the World 05-09-2007 10 27 17_1.jpg

¬†Reinfeldt m√∂tte svenska muslimer¬†¬† (foto fra bes√łget, DN, kun¬†papirudgaven)

Selvudslettelsen Рefterårets mode

Åttondeklassare på Strandskolan i Klagshamn får inte vara med på årets fotografering till skolkatalogen. Anledningen: de har svenska fotbollslandslagets tröjor på sig.
‚Äď Skolfotografier √§r ingen politisk manifestationsplats, s√§ger skolans rektor.

Fotbollströjor stoppade på skolfotot

Ak, hvor forandret……
Jeg passerede Nordvest kvarteret – Glasvej – der hvor den 20 √•rige pakistanske taxichauff√łr blev anholdt i nat. Jeg kender omr√•det ret grundigt fra for mange √•r siden. En gennemtr√¶ngende, forstemmende¬†f√łlelse ved gensynet var: dette er ikke l√¶ngere et stykke¬†Danmark, det er mig der er en fremmed : Et nedjunket Klondyke iblandet det tarveligste nye discountbyggeri,¬†det tidligere var et arbejderkvarter for solide socialdemokrater,¬†nu et melem√łstligt¬†Babelst√•rn, tingel-tangelbutikker,¬†en ubestemmelig ond ¬†dr√łm, ligesom n√•r man ankommer til en¬† by man kender, hvor alt alligevel¬† er anderledes end man husker det. Jeg kvier mig ved at tro, at dette virkelig¬†har v√¶ret¬†politikernes og¬† venstrefl√łjsv√¶lgernes¬† velovervejede¬† alvor. Hvis det¬†var, har jeg kun¬† √©t¬† ord¬† for det, og det egner sig ikke¬† for en p√¶n blog som denne,¬†selvom det ellers¬† har v√¶ret ret popul√¶rt i h√łjsk√¶nderi-samfundet¬† p√• det sidste.¬†Kvarterer som dette er bomben, de¬† “autonome aktivister”¬† er kun lunten. De¬† sidder alligevel i et parcelhus i Virum om ti √•r som “sm√•b√łrnsfamilier”, og karrierer¬† sig frem.¬†¬†Det kan godt v√¶re at Jan Sonnergaard og hans¬† √•ndsf√¶ller¬†synes, her¬†er herligt. Jeg har kun √©t at bem√¶rke udover min vrede mod de politikere, der har¬†ansvaret dette: det er godt at PET har hovedkvarter midt i det hele, foruden desv√¶rre¬† Abdul Petersens¬† Salafist-mosk√©.¬†Den samlede¬†radikale og socialdemokratiske¬† folketingsgruppe¬†burde¬† have¬† bop√¶lspligt i kvarteret mellem H√łjbanen og Bispebjerg.

¬†¬†Skr√¶mte beboere vil v√¶k fra Glasvej¬†¬†¬†¬† ‚ÄúH√§tsk flyktingdebatt i Danmark del av orsaken?¬† ‚Ä̬†¬†¬† (Fotos Snaphanen)

 P1020043_2.JPG
 

DR¬īs radioavis kl 06 onsdag

er √©n lang begejstret opl√¶sning af, hvorfor terrorfors√łg rammer¬† Danmark. Amnesty og Sverige citeres enthusiastisk: Danmarks hadske debat, Irak, Afghanistan, fremmedpolitikken – uha, hvor det k√łrer¬† p√• DR. Men det er l√łgn, intet taler¬† for vr√łvlet andet en DR¬† st√łjsenderens √łnsket√¶nkning¬†og deres bonkammerater.

Fredskræfterne
Unge indvandrere bliver mindre kriminelle, meddeler Nyhedsavisen hen over forsiden, samme dag som PET har anholdt otte unge med udenlandsk herkomst i Stork√łbenhavn for at have forberedt terroranslag. Det er jo ikke s√• godt, men heldigvis er der ogs√• opmuntrende momenter i den ny sag. If√łlge PET skal der v√¶re tale om ekstremistiske islamister og alts√• ikke muslimer. Og det er en lettelse, for det betyder, at vi stadig kan betragte islam som en fredens og tolerancens religion og med fortr√łstning se frem til yderligere muslimsk indvandring – nu mest i form af green card-holdere, h√łjskoleelever og lignende. Og pokker skulle da ogs√• g√• og bekymre sig om en tilstr√łmning af s√• mange fredelige mennesker. En anden grund til optimisme er, at TV-kanalerne f√• timer efter arrestationerne kunne fort√¶lle, at de anholdtes naboer – ligeledes almindelige fredelige muslimer – kunne meddele, at der blot var tale om religi√łse unge mennesker, som ikke havde gjort andet end at g√• rundt i mellem√łstligt dress og med langt sk√¶g. Groft sagt er ogs√• st√¶rkt beroliget over PETs meddelelse om, at de anholdte skal have haft forbindelser med al-Qaeda, der st√•r i spidsen for frihedskampen i Irak. Det er dejligt at h√łre, at alle avisers skr√¶k, George Bush, trods alt f√•r modspil af idealistiske danske landsm√¶nd. T√¶nk, hvis de havde haft forbindelse med amerikanerne.
Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlinske

P1020045.JPG

Aje Carlbom

Att utbilda imamer i Sverige föreslås som ett sätt att motverka att extrema åsikter förs fram i moskéerna. Tanken kan tyckas god men många problem måste beaktas, skriver Aje Carlbom, forskare vid Hälsa och samhälle på Malmö högskola.
“Svenska imamer kan f√• problem”


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.