6
sep
Seneste opdatering: 7/9-07 kl. 1516
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Library_PressDisplay_com___Newspapers_From_Around_the_World_07_09_2007_00_38_34.jpg

 Londons borgmester  sagde det samme  får år tilbage. Nu siger  PET det. Jeg stoler  mere  på  PET end  vores  justitsminister, der i DR 2 debatten ikke mente  det var helt så slemt. Jo, det  bliver  ikke rart, og der vil blive  ledt efter syndebukke, men de vil dukke sig  eller  være  forsvundne.

I dag taler de ansatte i PET ikke l√¶ngere om, hvis terrorangrebet rammer K√łbenhavn, men hvorn√•r det sker. Pr√¶cis lige som efterretningstjenesterne gjorde i Storbritannien, indtil selvmordsbomberne i juli 2005 ramte dobbeltd√¶kkerbussen og undergrundsbanerne i London og dr√¶bte 52 mennesker. I det hele taget er det v√¶rd at interessere sig for de britiske begivenheder og ikke mindst forbindelserne til Pakistan, hvis man vil forst√• baggrunden for den aktuelle terrorsag i Danmark.”¬† (Pol.)

Fra¬† JP: Flere¬† milj√łer parate til at beg√• terror:¬†

Der er flere √•rsager til, at man radikaliseres – og der er flere milj√łer, hvor der er en risiko for, at personer er parate til at bruge vold mod demokratiet. PET deler milj√łerne op i fem hovedgrupper.
1. Personer som ikke er kommet til Danmark via familiesammenf√łring eller har opn√•et asyl, og som typisk kommer fra Nordafrika eller Mellem√łsten. De sympatiserer med terrorbev√¶gelser, der er involveret i konflikter i hjemlandene, og flere af dem har opholdt sig i tr√¶ningslejre i Afghanistan, Tjetjenien og Bosnien. Disse personer er mist√¶nkt for via deres erfaringer og forbindelser at ud√łve ideologisk p√•virkning eller skaffe udstyr og penge i forbindelse med forberedelse til terror. De fungerer desuden som forbindelsesled, der s√łrger for kontakt, transport og logistik for personer, der √łnsker at deltage i hellig krig i eksempelvis Irak.
2. D√•rligt integrerede anden- og tredjegenerationsindvandrere, der f√łler sig d√¶moniseret og afvist af det omgivende samfund. Denne gruppe har ofte v√¶ret i kontakt med politiet og sociale myndigheder undervejs i opv√¶ksten. Mange har aldrig f√•et en uddannelse, men er fortsat sm√•kriminelle, ligesom nogle er involveret i alvorlig kriminalitet. PET unders√łger is√¶r, om fundamentalister “fisker” i dette milj√ł, s√• der kan rekrutteres kriminelle, der kan skaffe v√•ben, spr√¶ngstoffer og falske papirer.
3. “The Invisibles”. Almindelige unge med udenlandsk baggrund, der fremst√•r som velintegrerede, men som is√¶r tiltr√¶kkes af militant islamisme. Det er netop disse typer, der har v√¶ret involveret i b√•de den s√•kaldte Glostrup-sag og den aktuelle terrorsag. I begge sager har der dog v√¶ret tale om, at de velintegrerede unge med job og uddannelser p√• et tidspunkt er blevet st√¶rkt radikaliseret og har vist det til omverdenen.
4. Konvertitterne – etniske danskere, der p√• et tidspunkt konverterer til islam. Den radikale gruppe af konvertitter er dog if√łlge PET ganske lille i forhold til de ca. 2.000 danskere, der er konverteret. Faren ved de radikale konvertitter er, at de kan operere mere frit end islamister med udenlandsk baggrund.
5. De s√•kaldte ideologer, som er personer karakteriseret ved at v√¶re veluddannede og veltalende og hvis m√•l er indf√łrelsen af det s√•kaldte kalifat – en islamisk stat. Her er personer, der √•benlyst argumenterer for, at islam ikke er foreneligt med et demokrati. Denne gruppe er is√¶r farlig, fordi den kan p√•virke de d√•rligt integrerede unge.

Terrorens europæiske væksthus

¬†Blandingen af magelig bev√¶gelsesfrihed og d√łsig overv√•gning fra myndighedernes side i mere end to √•rtier har forvandlet Europa til et af tidens foretrukne hjemsteder, n√•r terrorister skal opbygge netv√¶rk, planl√¶gge angreb og endda ogs√• udf√łre angreb.
Listen over terrororganisationer er lang, og n√¶sten hver gang et netv√¶rk optr√¶vles, ser nye navne dagens lys. De mest kendte gruppers terrornetv√¶rk i Europa er Osama bin Ladens al-Qaeda, de pal√¶stinensiske bev√¶gelser Islamisk Jihad og Hamas samt den shia-muslimske og Iran-st√łttede Hizbollah-organisation. Sidstn√¶vnte anses for at v√¶re s√¶rdeles godt forankret i Sverige. Hizbolnetv√¶rk i Sverige har ofte f√•et iranske afhoppere eller immigranter, der har problemer med det iranske pr√¶stestyre, til bevidst at frav√¶lge Sverige som m√•l for deres emigration. Simpelthen fordi de anser den iranske efterretning og Hizbollah for at v√¶re alt for magtfulde og aktive i Sverige. KrD
 

Fredrik ber om nåd 
Efter beskjutningen av polishuset i S√∂dert√§lje begav sig Fredrik Reinfeldt dit, och ad hade han att s√§ga: jo, att ‚Äúursvenskt √§r bara barbariet‚ÄĚ. Inte ett ord som ens antydde kritik mot detta angrepp p√• en svensk myndighet.Nu har tecknare p√• Nerikes Allehanda hotats till livet, och tvingats g√• under jorden. Fr√•n Sveriges muslimska f√∂rbund h√∂rs inte ett ord av avst√•ndstagande, tv√§rtom: man eldar p√• med en anm√§lan f√∂r ‚Äúhets mot folkgrupp‚ÄĚ.Vad g√∂r Fredrik Reinfeldt, i detta l√§ge? R√§tt gissat:‚Ķ‚Ķ‚Ķ‚Ķ.. Jan Milld

“H√łjdepunktet af uforskammethed”
I morgon ska statsminister Fredrik Reinfeldt m√∂ta ambassad√∂rer fr√•n muslimska l√§nder i samtal om publicering av Muhammedteckningar i Sverige, rapporterar ekot i Reinfeldt anordnar m√∂te om rondellhund. Enligt uppgifter kommer ambassad√∂rerna att kr√§va att svenska lagar √§ndras och anpassas till muslimska krav. –¬†Det √§r h√∂jden av of√∂rsk√§mdhet att st√§lla krav p√• oss, n√§r m√§nniskor f√∂rtrycks i deras egna heml√§nder. I muslimska l√§nder f√∂rf√∂ljs kristna och judar. I Saudiarabien bestraffas innehav av bibel med f√§ngelse. √Ąr det att visa st√∂rre tolerans mot reglioner?
Sannerligen inte. Dessa ambassad√∂rer borde sopa rent framf√∂r egna d√∂rrar, ist√§llet f√∂r att spela kr√§nkta av svensk yttrandefrihet. Det √§r tur att massmedier kommer att vara med p√• m√∂tet, s√• att inte utrikesdepartementets ryggradsl√∂sa “beklagande” av svensk grundlag riskerar att upprepas. Erixon.com¬†

Cherbourg outcry over British-bound migrants
 160 migrants a night are attempting to jump on British-bound lorries in Cherbourg, it has emerged.


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.