8
sep
Seneste opdatering: 8/9-07 kl. 0658
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 i) Vi skall inte ha någon hetslagstiftning. Alls! Hetslagstiftning är godtycklig och ger olika medborgare olika rättigheter. Och det är illa, illa, illa!

ii) Det är förbjudet med uppvigling och stämpling till våld, mord, misshandel, vandalism och stöld. Dessa lagar gäller lika för alla. Det räcker.

iii) Ingen jävel har rätt att kräva att slippa bli ifrågasatt, kritiserad, utsatt för satir, hånad för korkade eller vidskepliga uppfattningar, ställd till svars eller baktalad. Gränsen går vid vår förtalslagstiftning (som i och för sig inte heller är perfekt).

iv) Konstnärer har rätt att utöva sin konst fritt från all slags påtryckningar åt ena eller andra hållet.

v) Vår yttrandefrihet, vår tryckfrihet, människorätten, våra medborgerliga fri- och rättigheter, det öppna samhället och vår demokrati är icke förhandlingsbara värden.

vi) Ingen jävel har rätt att kräva särbehandling i vår lagstiftning. Inte ens tomtar som tror på hokus pokus. Tro är vidskepelsens seger över förnuftet. Tro är en idiotförklaring av människans intellekt.

vii) Ingen skall komma och ändra våra lagar och vår utbildning för att de tror att förtryck, intolerans, trångsynthet och krossade medborgerliga fri- och rättigheter är dagens lösen.

Henrik Alexandersson: Detta √§r principer v√§rda att d√∂ f√∂r!¬†¬†¬† (foto fra Uppsala, klat√łjede¬†tilbedere af offerguden¬†– Unt.se). Har Alexandersson selv¬†pr√łvet at forhindre, at det er kommet dertil, hvor han rent¬† faktisk kan komme til at d√ł for sine udm√¶rkede¬†principper? Bare en str√łtanke.

demonstration10.jpg

100.000 muslimer i Stockholm kan ikke tage  fejl:

 (jo  så mange er der)

Enligt islam är det förbjudet att ta ut eller betala ränta vid lån. Därför vill nu integrationsborgarrådet i Stockholm, att svenska banker ska erbjuda så kallad Islamic Banking till dom grupper som av religiösa skäl inte vill välja dom traditionella banktjänsterna. SR

Hvorfor ?

DR 2 Deadline diskussionen mellem Krasnik og en lidet overbevisende J√łrgen B√¶k Simonsen, vil¬†komme¬† online. (fotos ¬© Snaphanen)

Eksperterne roder rundt i diverse forklaringer p√• voldelig jihadisme. Og ignorerer den mest p√•tr√¶ngende. PICT5308.JPG¬ĽAT f√• √łje p√• det, der er lige foran n√¶sen p√• √©n, kr√¶ver konstant kamp.¬ę Orwells citat er v√¶rd at huske i disse dage, hvor man k√¶mper med at forklare unge muslimers motiver til at beg√• massemord mod uskyldige civile. Vi vil vide det: Hvorfor?

Den mest traditionelle forklaring er, at det er socialt utilpassede unge, der bruger terror som et n√łdr√•b. Den er efterh√•nden undergravet af de mange eksempler p√• velfungerende unge muslimer, der planl√¶gger eller udf√łrer terror. S√• er der den om identitet: Det er unge europ√¶ere, oftest med pakistansk baggrund, der er fanget mellem to kulturer: De h√łrer ikke til nogen steder og v√¶lger derfor en ¬Ľren¬ę udgave af islam som en identitet, der udgr√¶nser sig fra b√•de for√¶ldrene og samfundet. Endnu en forklaring er den politiske: Den voldelige islamisme er en ny form for antikolonialisme, antikapitalisme, en kamp for social retf√¶rdighed: Che Guevara med langt sk√¶g og pludderbukser. Til sidst er der forklaringen om, at de voldelige islamister er seneste udgave af den europ√¶iske tradition for politisk vold: Jihadisterne er vor tids anarkister, for hvem nihilistisk √łdel√¶ggelse er et m√•l i sig selv. I en moderne verden er der altid en gruppe svage unge, som er parate til at finde en sag at dr√¶be for.

Ja, der er s√• mange forklaringer p√• motiver og sociale profiler, at mange simpelthen giver op. Sidste √•r kom f.eks. den britiske rapport om de fire unge, der stod bag angrebet p√• London i 2005. ¬ĽDe fire m√¶nds baggrund er mere eller mindre almindelig,¬ę l√łd det ubrugelige svar.¬† […]DER er dog √©n forklaring, man nu igen i denne uge n√¶sten har ignoreret. Det er det eneste, alle de tilbageholdte unge har til f√¶lles: De er religi√łse muslimer. Det konstaterer man hurtigt, men man g√•r straks videre til forklaringer, man bedre kan forholde sig til.
Tanken er nemlig, at islam bliver misbrugt af ekstreme kr√¶fter. S√•dan lyder det fra alle sider; det er FNs officielle holdning, det er det, moderate muslimer siger, og det er budskabet fra diverse islamforskere. I en ny bog, Terrorens anatomi, der udkommer i n√¶ste uge, bliver J√łrgen B√¶k Simonsen f.eks. spurgt, om der dog ikke er noget i islam, der forklarer, at religionen anvendes til at legitimere politiske interesser. ¬ĽDer er ikke noget i islam,¬ę svarer han: Den forestilling er ¬Ľabsurd og uden indhold.¬ęNej, det er faktisk Simonsens svar, der er absurd.¬†¬†Martin Krasnik i¬† Weekendavisen¬† (foto her: Islamofobikonference – B√¶k Simonsen i godt selskab)
Bella_130506_3.jpg


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.