10
sep
Seneste opdatering: 11/9-07 kl. 0459
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

et monument over den i 1730 vundne kamp mod sandflugten. Jeg mener der ligger en seks-syv landsbyer begravet under sandbjergene, der nu er Tisvilde Hegn. I 1970 var Hegnet de bedste kantarelmarker i Danmark. Det har naturvejledernes svampeture  fået sat stop for.  Foto © Snaphanen

nordsj__lland_020.jpg 

¬†“Det er en kamp der¬† aldrig¬† slutter”

¬†Magnus Ranstorp terrorforsker, Forsvarsh√∂gskolan Sverige, var den forsker der f√łrst gjorde verden opm√¶rksom p√• Al-Qaeda netv√¶rket , og som har¬† fulgt det lige siden. Han siger bl.a. til TV Avisen DR 1, s√łndag kl. 21 i indslaget¬† Al Qaeda rekrutterer over nettet:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†

‚ÄĚ I Europa har vi siden d.11 september¬† 2001 haft 40-50 forskellige terrorplaner. Efterretningstjenesterne har v√¶ret dygtige til at styre det her effektivt, men det er hele tiden op ad bakke. De har en langsigtet strategi om at ‚ÄĚfange‚ÄĚ stater for at opn√• regimeskift, opn√• polariseringer. De konfronterer for at skabe en modreaktion, s√• de kan vokse.

‚ÄĚMagnus Ranstorp forklarer at Mohammed Atta blev udset til at v√¶re den der var mest velegnet til at gennemf√łre ‚ÄĚdet her ‚ÄĚ . Netop p√• grund af krigen mod¬† uskyldige civile civile i Vesten er Al-Quaida blevet st√łrre og st√¶rkere, end hvis de kun havde k√¶mpet i Afghanistan, og at de har “millioner af sympatis√łrer”. Hvis disse millioner af sympatis√łrer skal findes mellem muslimer i Europa , m√• islamisterne udg√łr en h√łj andel. ‚ÄĚAl-Qaeda er st√¶rkere i dag hvad g√¶lder antal af sympatis√łrer og antal af potentielle rekrutter, end det var i 2001.Og n√•r der sker noget i Europa n√¶ste gang¬† ( ‚Ķ‚Ķ) f√łrer det direkte til polarisering, til indgreb fra staten i jagten p√• dem og s√• vokser de. Det er en kamp der aldrig slutter ‚ÄĚ.

¬†se og h√łr det¬† p√•¬†¬†TV-Avisen, s√łndag kl.21.¬†Al Qaeda rekrutterer over nettet, min 5:04¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Terrortiltalt indr√łmmer – jeg har lavet TATP

Dele af islam vil alts√• have¬† krig med os , og det¬† vil de¬†utvivlsomt¬†¬†f√•, for der¬† skal kun √©n part til at begynde en krig , hvor der skal to til at slutte fred. Ikke¬† gode¬† odds for fred. Fremsynede¬† politikere* fra 1975-2001¬†har s√łrget for, at krigen kommer til at foreg√• p√• hjemlig grund. Det b√łr man huske, n√•r det g√•r l√łs og begynder at koste liv i st√łrre tal, og T√łgeristerne siger det er DF¬īs skyld. (Det er som bekendt Michael Jarnvigs skyld,¬† n√•r¬† det blir¬† regnvejr, ikke¬† sandt?) Man kunne¬† kalde¬† det Jan Guillou syndromet. ” Krigen er s√• sm√•t¬† begyndt,¬†som det vides.¬†Der er bare¬† nogle, der endnu ikke har f√•et¬† √łje p√• den.

(* “Vet du d√• inte, min son, med hur lite visdom v√§rlden styrs?” , Axel Oxenstierna)¬†¬†

 Henryk M. Broder advarer  

Broder “rakt p√• sak”.¬† De¬† der fortr√¶kker at h√łre det, her¬†MP3 – ¬†her¬†Flash Player¬† min. 7:40¬† landscape.jpg

Publizist spricht sich gegen Konzessionen gegen√ľber Islam aus
Laut Henryk M. Broder taugt Willy Brandts Konzept “Wandel durch Ann√§herung” nicht im Umgang mit dem radikalen Islam. Die Konzessionen des Westens an die islamische Welt seien eine Einladung an die Extremisten, noch radikaler zu werden. Der geplante Moscheebau in K√∂ln sei allerdings gutes Recht der islamischen Gemeinde, f√ľgte der Publizist hinzu.

Broder warnt vor Selbstmord der westlichen Kultur

Nattens  gruppevoldtægt

kommer¬† med¬† fordi¬† den fandt sted, n√¶rmest p√• R√•dshuspladsen i centrale Malm√ł (!)

Vendtrefl√łjens vold¬†, I

Magnus Sandelin, journalist: Sluta försvara extremvänstern

När sambon till ordföranden i Sverigedemokraternas ungdomsförbund för en tid sedan blev överfallen, hotad och bunden i sitt hem satte spekulationerna genast igång. Kan det vara frågan om en intern uppgörelse inom partiet? Eller till och med en iscensatt händelse av Sverigedemokraterna för att vinna sympatier hos allmänheten?    SVT

(SVT har netop lanceret endnu en selvoptaget¬†TV serie om “de glade¬† 68-ere”. Personligt¬† har jeg ingen somhelst lyst til at geopleve min ungdom som fiktion til aftenkaffen. Jeg ser min navle¬† hver¬† dag – gratis. Det¬† er¬† rigeligt.)

¬†“I v√§ntan p√• n√§sta 68 skildring.”¬†¬†¬†¬† &¬† Upp till kamp i aften

Venstrefl√łjens¬† vold, II

Lone N√łrgaard:¬† Civil ulydighed
Venstrefl√łjen og islam har det til f√¶lles, at ingen af dem kan forst√•, at volden er en central del af dem selv. N√łrrebro er chokeret over sine opt√łjer, ghettoen over sine bombem√¶nd. Jeg mener ikke, man b√łr v√¶re s√• forbl√łffet. Begge bev√¶gelser splitter sig tilsyneladende tilf√¶ldigt op i moderate tilh√¶ngere, der har moralsk ret og pligt til at underl√¶gge sig resten af verden, men som afst√•r derfra i ydmyghed og t√•lmodighed ‚Äď og radikale tilh√¶ngere, undertrykte, marginaliserede, diskriminerede brushoveder, der udlever den retf√¶rdige raseri, de moderate dagligt bekr√¶fter dem i. Den manglende respekt for demokrati og retsstat ikke en tilf√¶ldig variation, der skyldes enkelte brushoveder. Den er en essentiel del af begge bev√¶gelser.

Aldersstegne ungdomsopr√łrere bliver som unge igen ved tanken om aktioner. Der bliver plirren i de r√łdrandede √łjne. De snapper efter luft. De vil sige noget om det. De mener, at aktioner – en f√¶llesbetegnelse for varierende arter af organiseret, forstyrrende eller decideret kriminel adf√¶rd, motiveret og legitimeret af en forestilling om, at man herigennem udbreder sit moralsk overlegne synspunkt til verden – de mener, at disse aktioner er en essentiel del af demokratiets v√¶sen. Aktioner er ikke b√•ret af argumentets kraft, men af pressionens. Fordi man i egen selvforst√•else er en svag part, der er oppe mod et voldeligt, illegitimt regime, beh√łver man ikke begr√¶nse sig til saglig argumentation. Man m√• gerne spille p√• sit forstyrrende og √łdel√¶ggende potentiale. Aktioner er alts√• en slags terror. Men det er i orden, for man har jo ret.

Det samme g√¶lder begrebet civil ulydighed. S√• virrer de med hovedet, m√•ske rejser 68¬īerne sig endda op p√• de usikre ben. For selvf√łlgelig beh√łver man ikke adlyde love, man ikke kan lide. Hvad er kriteriet, sp√łrger man m√•ske. Hvilke love beh√łver man adlyde, og hvilke love beh√łver man ikke tage sig af? Svaret kommer med en selvsikkerhed, som vi har talt om: √Öbenlyst forkerte og urimelige love, dem er man ikke forpligtet p√•. Men hvilke love er rimelige og hvilke er ikke? Hvordan ved man det? Det er bare noget man ved som venstreorienteret. Jamen, hvad med demokrati og retssamfund? Hvad med anerkendelse af demokratisk valgte love? S√• kommer der som regel noget med flertalsdiktatur og absolutisme og fascisme. Onde magter m√• bekriges med alle forh√•ndenv√¶rende midler. N√•r bare man har retten p√• sin side, og det har man jo.

Islams rollefordeling mellem tilskyndere, opskrigere, lidere, beroligere, ugerningsmagere og legitimanter er alle vist p√• det rene med, s√• den skal ikke gentages her. Men l√¶g m√¶rke til parallelliteten mellem vores to mest fremtr√¶dende modstandere af demokrati og retsstat: begge skyder sig beh√¶ndigt frem og tilbage p√• aksen mellem de vilde unge i gaderne og deres √•ndelige hyggeonkler i tv-stationernes bl√łde sofaer, der sidder og st√łber kuglerne.

Det borgerlige Danmark har i modsætning hertil bundet sig til retsstaten og til demokratiet som legitim lovgivende myndighed. Vi argumenterer og anvender det politiske system Рog så ikke mere. Det er bemærkelsesværdigt. Jeg kan komme i tanke om masser af åbenlyst urimelige love, som man kunne bryde, hvis man fulgte ikke-reglerne om civil ulydighed og destruktive aktioner.

Tag N√łrrebro-opr√łrerne. Det var vel ikke urimeligt, hvis de fik en r√łvfuld af en civil folkeh√¶r, s√• vi fik ro for dem √©n gang for alle. Vores retssystem beskytter dem, mon dog det er helt rimeligt. Og bekvemmelighedsflygtningene, som har l√łjet sig ind i l√łbet af de seneste 30 √•r. De har √•benlyst misbrugt systemet. Det ville vel v√¶re rimeligt og rigtigt at kyle dem ud af landet i samme tempo som der er ballade med dem. Og b√łrnebander, der h√¶rger i gaderne, hvorn√•r har man h√łrt om, at civile borgere har sat dem p√• plads? Men den slags er ikke en del af vores tankegang. Vi kunne ikke dr√łmme om det. Borgerlige laver ikke aktioner p√• de offentlige arbejdspladser, hvor mange af vores penge de end h√¶lder ud i rendestenen. Vi spr√łjter ikke maling p√• nogen, vi r√•ber ikke op om, at vi har en snylterembedsstand og at den skal holde op med at misbruge vores penge. Det falder os ikke ind. Vi lader tomme busser k√łre. Vi betaler licens til DR. Vi betaler vores skat. Vi generer ikke P√¶dofilforeningen og Hizb-ut-tahrir. Vi smider ikke s√• meget som en sm√•sten p√• handicaphj√¶lpere, der s√¶tter sig i sofaen kl. 6 om morgenen og r√•ber til beboerne, at de ikke skal tro, at de skal st√• op f√łr kl. 10.

Destruktive aktioner og civil ulydighed er ikke noget for os borgerlige. Heldigvis. Men nu har vi t√¶nkt tanken. Og venstrefl√łjen har set sig i spejlet.¬†¬†¬† Lone N√łrgaard


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.