16
sep
Seneste opdatering: 17/2-11 kl. 0552
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

P1020206.JPG

…dér er nogle  blege  palestinensere fra Rungsted og deres klidmoster, de er  på vej for at smadre Nørrebro. Eller til Det Frie Gymnasium for at stikke terrorloven skråt op og drikke  bajere. Endelig er der nogen der slår igen”. Jeg tænkte ” det kunne måske  ha været dig selv – og dog. De første syrehoveder i 60 ernes København havde nogle steder at nyde  deres musik og hash: Først Café Nick og Vingården, så Galleri 101 i St Kongensgade og Klub 27 i Masnedøgade/Ryesgade. Galleri 101 lå lige overfor St. Kongensgades  politistation, meget upraktisk. Profet Olsen,  Provo Knud og en masse forvildede tosser. De to sidste blev  lukket  efterhånden, og så var den egentlig ikke længere. Vi tog det til efterretning. Folk fordelte  sig til universiteterne, Thy, Nepal og Sankt Hans. Selv blev  jeg sømand og så verden. Den er stor når man kun rejser med 21 knob i snit. Da jeg var færdig med det, var 70 erne  næsten overstået, tak og lov.  Det er måske derfor jeg aldrig blev nogen stor, rød teoretiker. Man kunne  have  været vor tids  Benito Scocozza, Frank Aaen eller Villy Søvndal, jeg ku ha rejst til Albanien og Cuba i Kansastøj og træsko og flirtet med revolutionære kvinder,  – og dog, måske alligevel  ikke efter Orwell, Koestler og Peter P. Rohde. Man skal nok ikke prale  med alle  de fælder, man ikke er gået i , så er man gået i så mange andre…… Efter os, munkemarxisterne og nu deres børn og børnebørn. ” …..tænkte jeg, Hey !  (frit efter  DR , foto © Snaphanen)

Blauenfeldt boomer på YouTube

Støt Lars Vilks

To The Swedish government
A reward has been posted by al-Qaida for the murder of Swedish artist Lars Vilks, who drew a caricature of Islam’s prophet Muhammed. We consider this to be an attempt at limiting freedom of speech in Sweden by threatening with violence. We will not stand for this, nor will we stand for the demands for laws against “blasphemy” which have been put forward by certain Muslim groups during the debate surrounding Vilks’ cartoon. We find all of these attacks on our freedom of speech to be totally morally reprehensible.We demand that the Swedish government reacts forcefully against all demands for religious laws, as well as direct threats from terrorists. We demand that our elected government defend the citizens of Sweden and their rights and freedoms. We therefore call upon the Swedish government to condemn the threats made against Lars Vilks and Ulf Johansson, and demand that they guarantee that the Swedish people and their rights and freedoms will be defended.     Sincerely……………                              Vilkspetitononline

(Reinfeldt i Södermalmmosken,  “Peace in our time”. Hvor lang tid er  forresten “vor tid” ? I 1938 var det nøjagtig  11 måneder.) Nu  begynder det at blive  interessant at følge den vej den svenske regering vælger. Eller  ikke-vælger.  Gløder telefonerne til det  skrækkelige  danske udenrigsminsterium  og dets  “sorte regering”, der  begik så graverende  fejl* under Muhammed krisen” ifølge  Tøgersegmentet og Danmarks  åndelige  svenskere? (* Ikke  at ville  være en brik i ambassadør Mona Omar Attiah´s kalkulerede dobbeltspil)

Library PressDisplay com - Newspapers From Around the World 05-09-2007 10 27 17_1.jpg

Nu er  Sveriges  problem i sin rørende enkelhed dette: Men 350-500.000 muslimer  landet, er  man i realiteten udleveret deres lune  og forgodtbefindende. De vil nok konkludere at de er for få og splittede til rigtigt  at sætte noget igennem, men små, tilfældige gnister, kan få store konsekvenser. Den form for  svækkelse af egen frihed og råderum, bør man benytte  lejligheden til at meditere over. Mens tid endnu er, for den vil rinde   ud, om det nu bliver denne  eller  næste gang. Ikke  at der er meget andet at gøre end at  meditere, den saks  Sverige  sidder i , har de selv anbragt. Og den kan kun fjernes  med etnisk udrensning, Gud  forbyde det. Jeg har længe  vidst at Sverige  var til fare  for sig selv ( det har mange  enkeltpersoner  smerteligt erfaret), og vil blive  det  overfor  sine naboer med tiden, men det  er lige  nu som om klokken  er  begyndt at tikke  hurtigere. Man må be´ til, at det venter  lidt endnu.

Vi får inte vika en tum!

Återigen visas hur naivt det är att tro att man skonas från islamistisk terrorism bara man har en undergiven utrikespolitik. Det spelar ingen roll om man har trupp i Irak, och det hjälper inte om man ber om ursäkt för sin pressfrihet – islamistiska fundamentalister kommer alltid att hitta något de anser berättigar våld eftersom de är emot hela vårt demokratiska samhälle. Gudmundsson

Teolog: Islam og islamisme er det samme
Teologen, Katrine Winkel Holm, var inviteret som gæstetaler på Dansk Folkepartis årsmøde. Hun opfordrede til kamp for danske værdier.
Men det er kunstig ønsketænkning, mener Katrine Winkel Holm, som i dag var gæstetaler på Dansk Folkepartis årsmøde.

»Den dag – gud forbyde det – gjaldende minaret-råb lyder ud over vores land og vores kontinent i stedet for den blide dovne klokkeklang fra kirketårne, den dag går lyset ud over Europa«. Katrine Winkel Holm sluttede sin tale med at understrege, at Danmark har brug for politikere og meningsdannere, som er parat til at slås for den danske kultur: »Hvis vi ikke er rede til det, så får vi den trældom, som vi har fortjent«   Politiken

»Flugten  til Danmark«

Célines sidste bog er en dybt rædselsvækkende beretning om forfatteren, hans kones, en vens og en kats opbrud fra Paris midt i 1944, rejse gennem det krigshærgede og stadig kæmpende Tyskland frem til ægteparrets ankomst til København i marts 1945. En bog, der som forfatteren selv, er pragtfuldt uudholdelig.  Hvis man vandrer ad den smalle kystvej langs Storebælt nordpå fra Vester Bøgebjerg mod Korsør Lystskov, kommer man til et nydeligt rødkalket hus, beliggende ved Klarskovgaard, i dag kursusejendom, i sin tid ejet af overretssagfører Thorvald Mikkelsen (død 1962), som verdenslitteraturen er tak skyldig, for han hjalp én af det 20. århundredes mest bemærkelsesværdige forfattere på et tidspunkt, da den selvretfærdige og hævntørstige majoritet i personens hjemland havde strakt sine kløer ud efter hans liv. Vi bliver jo nødt til at se i øjnene, at det var nogle af de største europæiske forfattere, der var på den forkerte side, da nazisterne huserede i Europa: Knut Hamsun, Ezra Pound – og Louis-Ferdinand Céline, der boede i det rødkalkede hus ved Storebælt fra 1948 til 1951.
Man væmmes ved ham. Eller man overgiver sig til ham. Sådan har det været med Céline lige siden hans debut som 38-årig i 1932 med den sviende, ætsende, hånende, groteske og fortvivlede roman »Voyage au bout de la nuit« (Rejsen til natten ende, 1968), som ingen store forlag ville udgive dengang. I dag er den en milepæl i europæisk litteratur. Som alt, hvad han har skrevet, stærkt selvbiografisk………………

Claes Kastholm: Louis-Ferdinand Céline: Rigodon, Céline à Klarskovgaard

Mere Kastholm, “Læst og påskrevet”:

I disse år afgøres Europas fremtid. Vi kan stikke hovedet i busken over for udfordringerne, hvis vi ønsker vores børnebørn en ussel skæbne. Eller vi kan forsvare vores fælles værdier med rolig stolthed.
Vi er børn af solen, som en film hed engang. Når solen skinner, glemmer vi, at det har regnet. Når tandsmerten hører op, glemmer vi, at for kort tid siden fyldte den hele vores bevidsthed, og vi skal virkelig anstrenge os for at huske, hvor ondt det gjorde. Denne barnlige glemsomhed, denne opslugthed af nuet, er en del af vores styrke, måske ligesom fortrængningsevnen en forudsætning for vores overlevelse. Men hvis den præger et helt samfund, en kulturel epoke, er den begyndelsen til undergang. Et samfund, en kultur, må have en højere bevidsthed, en dyb erindring. En kultur må vide, hvad der til enhver tid står på spil og må være rede til at forsvare sig. Er Europa det i dag? Eller har vi levet så længe med en frihed og i en velstand uden lige, at vi har glemt, hvor hurtigt det kan blive helt anderledes? Selv har jeg i mange, mange år set vores liv genspejlet i et bestemt fotografi af nogle velklædte hollandske jøder på vej til et opsamlingssted, som vi ved vil føre dem til Auschwitz. Særlig ét menneske på billedet har jeg hæftet mig ved: en høj, rank og smuk mand, klædt i en pelsbræmmet frakke, en direktør, en advokat tænker jeg mig. I går sad han på sit kontor, der var varme, ro, respekt omkring ham, om lidt bliver han jaget op i en kreaturvogn, han er allerede på vej til ikke at eksistere. […]
De europæiske velfærdsstater er sandet til i tunge strukturer og kulturelt hukommelsestab, og over for truslen fra et militant islam, der vil terrorisere os århundreder tilbage, reagerer vi følgagtigt og selvbebrejdende i stedet for stolt og beslutsomt, skønt alene den demografiske udvikling burde sige os, hvad der står på spil.FNs befolkningsfremskrivninger viser, at de 25 EU-lande i 2050 vil have godt 400 mio. indbyggere (mod 451 mio. i år 2000), mens de 25 muslimske stater i Mellemøsten vil have 1,3 mia. indbyggere (mod 163 mio. i 1950 og 587 mio. i år 2000). Denne mellemøstlige befolkningseksplosion vil lægge et enormt pres på det rige Europa og kombineres den med det faktum, at der allerede i alle store europæiske byer i dag er store muslimske, uintegrerede immigrantmiljøer, er der hverken vanskeligt at se, hvilken frodig arbejdsmark den militante islamisme har, eller at se, hvilken fremtid der venter vores børnebørn, hvis ikke vi tager os lidt sammen, holder op med at bekrige hinanden og samles om at forsvare vores fælles værdier.

Berlingske  Tidende, 15/9 2007

“Sverigedemokrater ska inte bekämpas med lagstiftning”

jamen, det står der: Man skal ikke lovgive mod lovlige  partier………..DN.SE, men DN kunne  passende tilføje: man behøver  heller ikke ligefrem tillade dem at skrive i Dagens Nyheter.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.