16
sep
Seneste opdatering: 17/2-11 kl. 0552
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

P1020206.JPG

…d√©r er nogle¬† blege¬† palestinensere fra Rungsted¬†og deres klidmoster, de er¬† p√• vej for at smadre N√łrrebro. Eller til Det Frie Gymnasium for at¬†stikke terrorloven skr√•t op og drikke¬† bajere.¬†Endelig er der nogen der sl√•r igen”. Jeg¬†t√¶nkte¬†” det kunne m√•ske¬† ha v√¶ret dig¬†selv – og dog. De f√łrste syrehoveder i 60 ernes¬†K√łbenhavn havde¬†nogle steder at nyde¬† deres musik og hash: F√łrst Caf√© Nick og Ving√•rden, s√•¬†Galleri 101 i St Kongensgade og Klub 27 i Masned√łgade/Ryesgade. Galleri 101 l√• lige overfor St. Kongensgades¬† politistation, meget¬†upraktisk.¬†Profet Olsen, ¬†Provo Knud og en masse forvildede tosser.¬†De to sidste¬†blev¬† lukket¬† efterh√•nden, og s√• var den egentlig ikke l√¶ngere. Vi tog det til efterretning.¬†Folk fordelte¬† sig til universiteterne, Thy, Nepal og Sankt Hans. Selv blev¬† jeg s√łmand og s√• verden. Den er stor n√•r man kun rejser med 21 knob i snit. Da jeg var f√¶rdig med det, var 70 erne¬† n√¶sten overst√•et, tak og lov.¬†¬†Det er m√•ske derfor jeg aldrig blev nogen stor, r√łd teoretiker.¬†Man kunne¬† have¬† v√¶ret¬†vor tids¬† Benito Scocozza, Frank Aaen¬†eller Villy S√łvndal, jeg ku ha rejst til Albanien og Cuba i Kansast√łj og tr√¶sko og flirtet med revolution√¶re kvinder, ¬†– og dog, m√•ske alligevel ¬†ikke efter Orwell, Koestler og Peter P. Rohde. Man skal nok ikke prale¬† med alle¬† de f√¶lder, man ikke er g√•et i , s√• er man g√•et i s√• mange¬†andre……¬†Efter os, munkemarxisterne og nu deres b√łrn og b√łrneb√łrn. ”¬†…..t√¶nkte jeg, Hey !¬† (frit efter¬† DR , foto ¬© Snaphanen)

Blauenfeldt boomer på YouTube

St√łt Lars Vilks

To The Swedish government
A reward has been posted by al-Qaida for the murder of Swedish artist Lars Vilks, who drew a caricature of Islam’s prophet Muhammed. We consider this to be an attempt at limiting freedom of speech in Sweden by threatening with violence. We will not stand for this, nor will we stand for the demands for laws against “blasphemy” which have been put forward by certain Muslim groups during the debate surrounding Vilks’ cartoon. We find all of these attacks on our freedom of speech to be totally morally reprehensible.We demand that the Swedish government reacts forcefully against all demands for religious laws, as well as direct threats from terrorists. We demand that our elected government defend the citizens of Sweden and their rights and freedoms. We therefore call upon the Swedish government to condemn the threats made against Lars Vilks and Ulf Johansson, and demand that they guarantee that the Swedish people and their rights and freedoms will be defended.¬†¬†¬†¬† Sincerely……………¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Vilkspetitononline

(Reinfeldt i S√∂dermalmmosken,¬† “Peace in our time”. Hvor lang tid er¬† forresten “vor tid” ? I 1938 var det n√łjagtig¬† 11 m√•neder.) Nu¬† begynder det at blive¬† interessant at f√łlge den vej den¬†svenske regering v√¶lger. Eller¬† ikke-v√¶lger. ¬†Gl√łder telefonerne til det¬† skr√¶kkelige¬† danske udenrigsminsterium¬† og dets¬† “sorte regering”, der¬† begik s√•¬†graverende¬† fejl* under Muhammed krisen” if√łlge¬† T√łgersegmentet og Danmarks¬† √•ndelige¬† svenskere? (* Ikke¬† at ville¬† v√¶re en brik i ambassad√łr Mona Omar Attiah¬īs¬†kalkulerede dobbeltspil)

Library PressDisplay com - Newspapers From Around the World 05-09-2007 10 27 17_1.jpg

Nu er¬† Sveriges¬† problem i sin r√łrende enkelhed dette: Men 350-500.000 muslimer¬† landet, er¬† man i realiteten udleveret deres lune¬† og forgodtbefindende. De vil nok konkludere at de er for f√• og splittede til¬†rigtigt¬† at s√¶tte noget igennem, men¬†sm√•, tilf√¶ldige gnister, kan f√• store konsekvenser.¬†Den form for¬† sv√¶kkelse af egen frihed og¬†r√•derum, b√łr man benytte¬† lejligheden til at meditere over. Mens tid endnu er, for den¬†vil rinde¬†¬† ud, om det nu bliver denne¬† eller¬† n√¶ste gang. Ikke¬† at der er meget andet at g√łre end at¬† meditere, den saks¬† Sverige¬† sidder i , har de selv anbragt. Og den kan kun fjernes¬† med etnisk udrensning, Gud¬† forbyde det.¬†Jeg har l√¶nge¬† vidst at Sverige¬† var til fare¬† for sig selv ( det har mange¬† enkeltpersoner¬† smerteligt erfaret), og vil blive¬† det¬† overfor¬† sine naboer med tiden, men det¬† er lige¬† nu som om klokken¬† er¬† begyndt at tikke¬† hurtigere. Man m√• be¬ī til,¬†at det venter¬† lidt endnu.

Vi får inte vika en tum!

Återigen visas hur naivt det är att tro att man skonas från islamistisk terrorism bara man har en undergiven utrikespolitik. Det spelar ingen roll om man har trupp i Irak, och det hjälper inte om man ber om ursäkt för sin pressfrihet Рislamistiska fundamentalister kommer alltid att hitta något de anser berättigar våld eftersom de är emot hela vårt demokratiska samhälle. Gudmundsson

Teolog: Islam og islamisme er det samme
Teologen, Katrine Winkel Holm, var inviteret som g√¶stetaler p√• Dansk Folkepartis √•rsm√łde. Hun opfordrede til kamp for danske v√¶rdier.
Men det er kunstig √łnsket√¶nkning, mener Katrine Winkel Holm, som i dag var g√¶stetaler p√• Dansk Folkepartis √•rsm√łde.

¬ĽDen dag ‚Äď gud forbyde det ‚Äď gjaldende minaret-r√•b lyder ud over vores land og vores kontinent i stedet for den blide dovne klokkeklang fra kirket√•rne, den dag g√•r lyset ud over Europa¬ę. Katrine Winkel Holm sluttede sin tale med at understrege, at Danmark har brug for politikere og meningsdannere, som er parat til at sl√•s for den danske kultur: ¬ĽHvis vi ikke er rede til det, s√• f√•r vi den tr√¶ldom, som vi har fortjent¬ę¬†¬† Politiken

¬ĽFlugten¬† til Danmark¬ę

C√©lines sidste bog er en dybt r√¶dselsv√¶kkende beretning om forfatteren, hans kones, en vens og en kats opbrud fra Paris midt i 1944, rejse gennem det krigsh√¶rgede og stadig k√¶mpende Tyskland frem til √¶gteparrets ankomst til K√łbenhavn i marts 1945. En bog, der som forfatteren selv, er pragtfuldt uudholdelig.¬† Hvis man vandrer ad den smalle kystvej langs Storeb√¶lt nordp√• fra Vester B√łgebjerg mod Kors√łr Lystskov, kommer man til et nydeligt r√łdkalket hus, beliggende ved Klarskovgaard, i dag kursusejendom, i sin tid ejet af overretssagf√łrer Thorvald Mikkelsen (d√łd 1962), som verdenslitteraturen er tak skyldig, for han hjalp √©n af det 20. √•rhundredes mest bem√¶rkelsesv√¶rdige forfattere p√• et tidspunkt, da den selvretf√¶rdige og h√¶vnt√łrstige majoritet i personens hjemland havde strakt sine kl√łer ud efter hans liv. Vi bliver jo n√łdt til at se i √łjnene, at det var nogle af de st√łrste europ√¶iske forfattere, der var p√• den forkerte side, da nazisterne huserede i Europa: Knut Hamsun, Ezra Pound – og Louis-Ferdinand C√©line, der boede i det r√łdkalkede hus ved Storeb√¶lt fra 1948 til 1951.
Man v√¶mmes ved ham. Eller man overgiver sig til ham. S√•dan har det v√¶ret med C√©line lige siden hans debut som 38-√•rig i 1932 med den sviende, √¶tsende, h√•nende, groteske og fortvivlede roman ¬ĽVoyage au bout de la nuit¬ę (Rejsen til natten ende, 1968), som ingen store forlag ville udgive dengang. I dag er den en milep√¶l i europ√¶isk litteratur. Som alt, hvad han har skrevet, st√¶rkt selvbiografisk………………

Claes Kastholm: Louis-Ferdinand Céline: Rigodon, Céline à Klarskovgaard

Mere Kastholm, “L√¶st og p√•skrevet”:

I disse √•r afg√łres Europas fremtid. Vi kan stikke hovedet i busken over for udfordringerne, hvis vi √łnsker vores b√łrneb√łrn en ussel sk√¶bne. Eller vi kan forsvare vores f√¶lles v√¶rdier med rolig stolthed.
Vi er b√łrn af solen, som en film hed engang. N√•r solen skinner, glemmer vi, at det har regnet. N√•r tandsmerten h√łrer op, glemmer vi, at for kort tid siden fyldte den hele vores bevidsthed, og vi skal virkelig anstrenge os for at huske, hvor ondt det gjorde. Denne barnlige glemsomhed, denne opslugthed af nuet, er en del af vores styrke, m√•ske ligesom fortr√¶ngningsevnen en foruds√¶tning for vores overlevelse. Men hvis den pr√¶ger et helt samfund, en kulturel epoke, er den begyndelsen til undergang. Et samfund, en kultur, m√• have en h√łjere bevidsthed, en dyb erindring. En kultur m√• vide, hvad der til enhver tid st√•r p√• spil og m√• v√¶re rede til at forsvare sig. Er Europa det i dag? Eller har vi levet s√• l√¶nge med en frihed og i en velstand uden lige, at vi har glemt, hvor hurtigt det kan blive helt anderledes? Selv har jeg i mange, mange √•r set vores liv genspejlet i et bestemt fotografi af nogle velkl√¶dte hollandske j√łder p√• vej til et opsamlingssted, som vi ved vil f√łre dem til Auschwitz. S√¶rlig √©t menneske p√• billedet har jeg h√¶ftet mig ved: en h√łj, rank og smuk mand, kl√¶dt i en pelsbr√¶mmet frakke, en direkt√łr, en advokat t√¶nker jeg mig. I g√•r sad han p√• sit kontor, der var varme, ro, respekt omkring ham, om lidt bliver han jaget op i en kreaturvogn, han er allerede p√• vej til ikke at eksistere. […]
De europ√¶iske velf√¶rdsstater er sandet til i tunge strukturer og kulturelt hukommelsestab, og over for truslen fra et militant islam, der vil terrorisere os √•rhundreder tilbage, reagerer vi f√łlgagtigt og selvbebrejdende i stedet for stolt og beslutsomt, sk√łnt alene den demografiske udvikling burde sige os, hvad der st√•r p√• spil.FNs befolkningsfremskrivninger viser, at de 25 EU-lande i 2050 vil have godt 400 mio. indbyggere (mod 451 mio. i √•r 2000), mens de 25 muslimske stater i Mellem√łsten vil have 1,3 mia. indbyggere (mod 163 mio. i 1950 og 587 mio. i √•r 2000). Denne mellem√łstlige befolkningseksplosion vil l√¶gge et enormt pres p√• det rige Europa og kombineres den med det faktum, at der allerede i alle store europ√¶iske byer i dag er store muslimske, uintegrerede immigrantmilj√łer, er der hverken vanskeligt at se, hvilken frodig arbejdsmark den militante islamisme har, eller at se, hvilken fremtid der venter vores b√łrneb√łrn, hvis ikke vi tager os lidt sammen, holder op med at bekrige hinanden og samles om at forsvare vores f√¶lles v√¶rdier.

Berlingske  Tidende, 15/9 2007

“Sverigedemokrater ska inte bek√§mpas med lagstiftning”

jamen, det st√•r der: Man skal ikke lovgive mod lovlige¬† partier………..DN.SE, men DN kunne¬†¬†passende tilf√łje: man beh√łver¬† heller ikke ligefrem tillade dem at skrive i Dagens Nyheter.


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.