20
sep
Seneste opdatering: 26/12-13 kl. 0740
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Efter moden overvejelse¬† afst√•r jeg¬†¬†fra at tegne, men her er¬†mine¬†¬† to kandidater. De er fuldst√¶ndigt¬†uvorne og uberegnelige. De kan finde p√• hvad som helst, de¬† kan tr√¶de p√• “folkegrupper der ligger ned”, selv den lavbenede.¬†Meget typisk for rondellhunde. De bider dog ikke, det er¬† ogs√• typisk.
Den nederste er desuden en ægte svensk hyrdehund fra Mellemsverige et sted. (foto © Snaphanen)

rondell_2.jpgrondell_1.jpg

Kebab for stemmer
Drammen i Norge er ramt en us√¶dvanlig bestikkelsessag i forbindelse med deres kommunalvalg for nylig. Sprittere og narkomaner er fors√łgt k√łbt til at stemme p√• Arbeiderpartiet.
Norske vælgere fik kontanter og kebab for socialdemokratiske stemmer

Kristian fra Hornslet

at t√¶nke sig den dag skulle¬† komme¬† hvor jeg er fuldst√¶ndig enig med¬† DN Kultur¬īs Stefan Jonsson:

Kristian von Hornsleths projekt i Uganda får alla Muhammed­karikatyrer att framstå som barnkammarvisor, skriver Stefan Jonsson.

Kristian von Hornsleth: “Hornsleth Village Project Uganda”

¬†M√•ske¬† bliver der slet ingen svensk Muhammed krise…….

og det skyldes¬† slet ikke¬† Reinfeldts¬†“kloge h√•ndtering” – som DR, Politiken, Lars Weiss og nu ogs√• Rune Engelbreth i P 1 debat, ¬†vil bilde os¬†¬† ind – grunden vil v√¶re,¬† at der¬† ikke er nogen mellem√łstlige styrer der √łnsker det. I mods√¶tning til hvad¬† syrerne og visse¬† √¶gyptere¬† √łnskede¬† i 2006.¬† Politiken og venner driver¬† dansk oppositionspolitik,¬†om der s√• skal skrives¬†¬†det vitterlige v√•s.muslimens_fatwalit.jpg
Ganske vist skubber¬† islamisterne ivrigt¬†p√• for bojkot og ballade, men n√•r man dagligt¬† overv√•ger¬† mellem√łstlige¬† stats-medier, sl√•s man af¬† hvor¬† ugerne de¬† overhovedet n√¶vner¬† Lars Vilks nu. Han er¬† stort set frav√¶rende , hvilket antyder at ingen regering¬†synes at have¬†nogen interesse i at k√łre sagen op. Selv ikke stormuftien af Jerusalem ytrer et kv√¶k.¬†De er anderswo engagiert.¬†Reinfeldt kan g√łre¬†lige hvad han vil, det spiller ingen rolle. Det er ikke op til ham at bestemme,¬† hvad der¬† skal ske. Selvom han¬†bagefter vil bilde sig selv og os ind , at det var svensk diplomati¬īs stolte¬† appeasement, der afgjorde sagen. Lad ham tro det. ¬†Alliancen tr√¶nger til lidt opmuntring.¬†Vi f√•r se¬† om min iagttagelse¬† holder vand de kommende¬† uger. Dette forhindrer altsammen ¬†desv√¶rre ikke at Vilks meget vel¬†kan komme¬† til at leve¬† som en flygtning i sit¬† eget land resten af sine dage, ¬†men det handler mere¬† om Sveriges¬† sucidale fremmedpolitik. Det er en sk√¶bne der kan overg√• enhver svensker nu om stunder. De kan jo altid s√łge asyl i USA.¬† –¬† I mellemtiden synes Rondelhunde at v√¶re ved at blive et folkeligt svensk modstandsymbol, lidt som min for√¶ldregenerations¬†¬† huer og armbind¬† i Royal Air Force farver. Det ville da v√¶re sand situationisme, med en slags historisk indbygget¬†logik, for Jens J√łrgen Thorsen og J√łrgen Nash boede¬† jo netop i Sverige, p√• Drakabygget ved¬† √ėrkelljunga i Sk√•ne.¬† Jeg s√• tit Thorsen i hans gamle Volvo ¬†PV 544 p√• E 4 eren¬† f√łr i tiden. Nu om dage¬† er det Seidenfaden, der bor der, og det er jo en helt anden snak. (Vilks.net:¬† Muslimen i Berwaldhallen i f√∂rbannelsetagen)

(Docent Alf Ronneby skriver en delvis¬† udm√¶rket kronik i Jyllands Posten ¬†idag, men han har ikke¬†den ringeste¬†sans for Vilks , endsige for de politiske principper der er p√•¬†spil.¬† Han er da¬† ogs√• docent¬† i “socialt¬† arbejde”, og ikke i politik eller¬†kunstteori.)

¬†Totalit√¶re regimer og bev√¶gelser definerer ikke deres fjender p√• baggrund af, hvad fjenderne g√łr, men hvem de er. S√•dan var det for kommunisterne, fascisterne og nazisterne, og s√•dan er det for islamisterne. De vil grundlaget for vores liberale demokratier til livs: religionsfriheden, ytringsfriheden, det parlamentariske demokrati, adskillelsen af politik og religion og alt det andet, der g√łr os til, hvem vi er. Det burde man m√•ske t√¶nke p√•, n√¶ste gang man peger p√• forbindelsen mellem tegninger og terror.

Flemming Rose, “Tegninger og terror” JP- Kultur¬†og

Per Nyholm: Trusselsmaskinen

Efterlyst i Sverige ?

De¬† tar gas p√• mig.¬†Hvordan¬† efterlyser man nogen man ikke vil beskrive ? Uden andet ¬†signalement¬†end “en hvid¬† varevogn og muligvis¬† bev√¶bnet”¬†. S√•dan “efterlyses” der¬† i Sverige, n√•r¬†der er tale¬† om en repr√¶sentant¬† for de¬†¬†¬†folkeslag, der nyder svenske journalisters helt s√¶rlige¬† beskyttelse. S√• skal man ikke¬† undre sig over svensk politi¬īs¬† mere end middelm√•dige¬† opklaringsprocenter. –¬† ¬†Her er den formodede kvinde morder, den svensk bosatte libanser og¬†¬†Taher Hamade fra Kvidinge i √Östorp Kommune¬†–¬†med¬† foto og det hele, som vist i alle danske medier. Historien er desv√¶rre blevet¬†en klassiker, om m√łdet mellem bundl√łs¬†naivitet og voldelig “√¶resf√łlelse” og hvad vi normalt ville kalde en uhj√¶lpelig¬†psykopat. Faren siger – ogs√• en klassikker – “han er s√•dan en go¬ī dreng” – dog ikke¬†¬†bedre¬† end avisernes fotografi er et politi “mug-shot” :

РHun var så forelsket og forgabt i ham, fortæller en nær veninde.
Mette og Toto m√łdte hinanden for cirka tre √•r siden igennem en veninde. De blev k√¶rester. Toto f√łrte sig frem med guldk√¶der og dyr livsstil. Mange spekulerede i, om han finansierede det med lyssky forretninger eller kriminalitet.
Blå og gul
Og for vennekredsen ændrede forholdet karakter. Mette begyndte at blive meget hemmelighedsfuld. Vennerne bemærkede blå og gule mærker på hendes krop. Selv om pigen selv benægtede det, var der ingen i tvivl om, at hun blev slået.

Tævede Mettes hund ihjel
Flere kilder siger til Ekstra Bladet, at Toto tævede Mettes hund Gonzo ihjel.
РSådan går det dig, hvis du forlader mig, skulle han have sagt.
Men for to uger siden gik Mette fra Toto. Nu skulle det være slut.
Hun flyttede hjem til sin mor i Skibby-området, mens Toto mest opholdt sig i sin barndomsby Slangerup.
Vennekredsen trak vejret en anelse lettet.Indtil for få dage siden.
Da m√łdte en veninde Mette i Slangerup, og Mette bar igen et s√¶rligt guldsmykke.
Taher stod der i smykkets vedhæng.hamada.jpg
Toto spreder skræk og rædsel
– Han er en s√łd fyr og pigernes ven.
– Han er skruppell√łs, og alle er bange for ham.
Det er et broget billede, der tegner sig af den efterlyste 22-årige Taher Hamade, kaldet Toto. Med folkeregisteradresse i Kvidinge nær Helsingborg, Sverige, er han formelt jagtet af både dansk og svensk politi i forbindelse med skuddrabet på ekskæresten Mette. Og i Slangerup og omegn, hvor han og Mette kommer fra, har han for længst trukket et spor af skræk og rædsel efter sig.
РDet kan godt være, nogle siger, han er god nok. Men det er fordi, de er bange for ham og hans venner, fortæller en flok piger, der netop har lagt en buket blomsterder, hvor Mette blev fundet såret tirsdag aften.

http___helsingborg_expressen_se_Helsingborg_1_848100_han_ar_hans_20_09_2007_17_46_55.jpgTævede tit Mette
Ekstra Bladet har talt med en lang r√¶kke kilder med indg√•ende kendskab til b√•de Mette og Toto. Kendetegnende for dem alle er, at ingen √łnsker at st√• frem med hverken navn eller billede, n√•r talen falder p√• den 22-√•rige mand med libanesisk baggrund.
РHan har flere gange truet med at slå mig ihjel, forklarer en pige i tyverne.
Han skyede ingen midler, når han blev rasende på folk.
– Engang sendte han en d√łd hamster i en lille kasse til sin eksk√¶restes bop√¶l. Han havde tidligere givet hende hamsteren i gave, men da forholdet gik i stykker, slog han hamsteren ihjel og sendte den til hende, fort√¶ller en pige. (Ekstrabladet – Expressens “efterlysning” er symptomatisk)

Margrethe -not-in-my-backyard- Vestager

fra¬† borgerskabets¬† h√łjere pigeskole, k√¶mper a loosing¬† battle mod virkeligheden, efterh√•nden som flere og flere¬† opdager, hvad¬† det vil sige at blive “sovset ind” i hendes¬† statsbegreb. Som resten af¬† de honette¬† ambitioners¬† sm√•borgerskab, har hun ikke begreb om politik, hvad der¬† kun kan gl√¶de¬† os der ikke har noget tilovers for¬† hendes skinhellige parti. DF burde¬† lave en fraktion – Gammel Alliance (?) , der kun har til opgave at holde¬† R udenfor indflydelse s√• l√¶nge som overhovedet muligt. N√•r s√łnderjyder stadig idag, 87 √•r efter 1920,¬† husker de Radikale som “landsforr√¶ddere”, hvad vil¬†hele landet s√•¬†ikke¬† huske¬† R for om 50 √•r ?

“Lad mig sige det klart Pia: Det er ikke dit kolonihavehus, som de fleste danskere forbinder med det at v√¶re dansk. Alle danskere med et lille sommerhus eller en kolonihave skal ikke l√¶ngere f√łle sig sovset ind i din form for nationalisme,” sagde Margrethe Vestager fra talerstolen i Nyborg. TV2


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.