23
sep
Seneste opdatering: 23/9-07 kl. 2108
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

På en – kan man vistnok sige – finere kaffebar jeg var inviteret på her i byen, blev jeg betjent af denne graciøse japaner. Jeg måtte ha´ et billede af hende, men det var først da jeg kom hjem, jeg opdagede at det var fordi  hun mindede mig om noget, jeg altid har kendt –  en dukke min mor legede med i 1920´ernes Nagasaki. Kimonoen, det hvidpudrede  ansigt, det uudgrundelige men venlige og udsøgt civilliserede. Ellers  var der ikke noget “dukket” ved hende. Fotos © Snaphanen.

P1020303.JPG
P1020315.JPG

Asmaa: “Jeg har tænkt på at trække mig”

for Guds og Lenin´s skyld, bliv !

P1: DANMARK ORSAKEN TILL ISLAMISTISK TERROR

 De förnekar sig inte i radions P1. I Godmorgon Kamrat! har man just nu ett inslag där risken för terrordåd i Danmark uteslutande beror på att Danmark har en hårt ton i debatten om islam. Enligt Sveriges Radio beror alltså vår tids fundamentalistisk islam på Danmark!  Hur inskränkta får Sveriges Radios sändningar bli?

Sedan följer man upp med ett inslag som skuldbelägger den svenska debatten – den sårar och upprör. Den är till skada för “Sveriges varumärke”. Det är som om P1 kampanjar för avskaffande av yttrandefriheten. Att diskutera politik är till skada för landets ekonomi, är budskapet. Det är huvudlöst. P1 talar för att Sverige som land ska lägga sig platt för alla världens våldsverkare och diktaturer. För inte vill vi väl göra dem upprörda?!  Erixon.com

Hør P1 Godmorgon världen fra min. 12:12 – 28:20.  SR opsøger  med  søvngængeragtig sikkerhed Tøger Seidenfaden og   Hans Jørgen Bonnichsen garneret i musik af Outlandish. Naser Khader: “Jo mere  man diskriminerer muslimer  i Danmark, jo bedre for islamisterne“, siger han samtidigt med at han som  modpoler ligestiller DF med  islamister (!)  Kort sagt, et orgie af stuerent vås. Hvis Uriasposten tror dansk P 1 er stygt, så er det fordi han ikke har hørt svensk. SR ´s evne  til at skære virkeligheden i skiver, og fortrænge det meste, er legendarisk. Og  Sveriges Radio  lever  op til den gamle tommelfingerregel: jo længere  væk problemerne er, desto hellere vil de beskæftige sig med dem: “Det hårdt segregerede Danmark” –  kanske, men hvad skal man så kalde det der foregår  i Sveriges millionprogrammer? Og  hvad for eksempel med dette ?:

Sverige från utsidan

I vanlig ordning redogör DN denna söndag för utländska tidningars nyhetsrapportering om Sverige (se sid. 27; ej online).

Kanadensiska The Globe and Mail skriver om Södertälje, “den lilla staden i Sverige” som tagit emot dubbelt så många invandrare från Irak som hela USA. I tidningen omnämns Södertälje som “Lilla Bagdad”. I Södertälje har 38,3 utländsk bakgrund, jämfört med 16,7 % för hela Sverige (SCB 2006). (log in men  kan læses her

Library_PressDisplay_com___Newspapers_From_Around_the_World_23_09_2007_16_30_54.jpg )

Irländska The Irish Times har besökt Malmö och berättar att Polisen under våren tappat kontrollen över “Sveriges tredje största stad”, till följd av konflikter mellan lokalbefolkning och invandrargrupper. Misshandeln har ökat med 50 % och våldtäkterna med 100 % på tio år. Kriminaliteten i Malmö är därmed nio gånger högre än i Köpenhamn.

Fredrik Brunna.se. Det lyder jo utroligt, men det svarer meget godt til hvad jeg regnede  ud i februar 2006.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.