24
sep
Seneste opdatering: 25/9-07 kl. 1311
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

og sikkert også i hans smag:

AB¬īs “fakta” om voldt√¶gt
I √•r hvor svenske voldt√¶gtsanmeldelser snerper mod 5000 eller mere¬† ( ni (9)¬†gange flere end i¬† Danmark, 1358¬† alene i 2. kvartal 2007) , synes¬† Aftonbladet det fortjener¬† behandling. Ja, mon dog¬†ikke. Selvom svenskere ikke som nordm√¶nd, danskere¬† og schweizere, m√• kende¬† indvandreres grove¬† overrepr√¶sentation (BR√Ö p√•st√•r andelen kun er¬† 40 %,¬†men BR√Ö medregner¬† ikke¬† efterkommere,¬†og det er jo¬†n√¶ppe¬† 65 √•rige tyrkere og jugoslaver¬†, der render rundt og voldtager), er der¬† alligevel interessante¬† detaljer.¬† 1000 voldtages af en helt ukendt. 1600 af en overfladisk bekendt.¬† 500 gruppevoldtages. N√¶sten ingen d√łmmes. S√•dan er det mens kurven fortsat stiger stejlt.¬†Sandheden er,¬† at multikultur trumfer feminisme, og det er der ellers ikke meget der g√łr i Sverige. Deraf l√łgnene og camouflagen. Voldt√¶gterne er sammen med¬† udgifterne til multikulturen, den st√łrste cover-up svindel Sverige¬† uds√¶ttes for overhovedet. Langt st√łrre end Estonia eller sandheden om Anna Lindhs¬† morder.¬† I√łvrigt er flere¬† af kommentarerne til artiklen¬†fjernet. Hvad mon der stod i dem ?

 Våldtäktsanmälningarna har mer än fördubblats på tio år.
Förra året polisanmäldes 4. 200 våldtäkter.
Bara var femte våldtäkt anmäls, endast cirka 150 leder till fällande dom.
Var tredje våldtäkt utförs av en make, sambo, pojkvän eller före detta.
Var tredje av en ytligt bekant.
Var femte av någon helt okänd.
Var tionde våldtäkt är en gruppvåldtäkt.

Var tredje våldtagen kvinna är under arton år.
Vi blev våldtagna

¬†“P√• given foranledning”

En af bloggens læsere har mailet med SVT:

Hej,

24Direkt kommer inte att sända seminariet som arrangerades tisdag den 18 september av Humanisterna Stockholm och Centralrådet för ex-muslimerna i Sverige . Seminariet innehåller uttalanden som kan utgöra förtal.  24Direkts publicistiska uppdrag är att sända helheten varför vi inte går in och redigerar inspelat material.

Vänliga hälsningarLena Allerstam , projektledare,  24Direkt,  Sveriges Television

 Destination Sverige

It was early morning and Ali Zuker, her brothers and her parents, both teachers, were trying to buy train tickets at the station in the western German city of Trier. But their plans to travel on to Sweden, their destination of choice, fell apart when the police asked the five foreigners for identification — and promptly detained them. …..Ironically Germany, unlike extremely welcoming Sweden, has not shown any particular compassion toward Iraqis in the past. Of the 2,272 asylum applications Iraqi refugees filed in Germany in 2006, only 8.3 percent were accepted.

Spiegel Online: Number of Illegal Iraqi Refugees in Germany Surges

Ingenting har også ret

“Gl√§djande utveckling – hahahahahahaha”, kommenterer en l√¶ser p√• Sydsvenskan:

Var tredje familj i Malmö har blivit utsatt för våldsbrott, stöld eller skadegörelse det senaste året. Det innebär att Malmö fortfarande är den mest brottsdrabbade staden i hela Skåne. Det visar polisens stora trygghetsundersökning, som baseras på enkätsvar från 2 183 Malmöbor.
År 2000 Р2005 upplevde Malmöborna en stadigt ökande kriminalitet och otrygghet. Men de två senaste åren har brottskurvan brutits. Numera är det till exempel en knapp majoritet av Malmöborna som känner sig trygga när de går ut ensamma sent om kvällen i sitt eget bostadsområde.
‚Äď Det √§r v√§ldigt gl√§djande att vi nu f√•r s√• positiva resultat. Trenden har v√§nt, s√§ger Malm√∂s polism√§stare Ulla Ardermark Paulsson.

“Oh,¬† at v√¶re noget ” : Koranen og¬† ubef√¶stede sj√¶le

Jeg forst√•r ikke rigtig¬†al den st√•hej¬†over at nogle unge – navnlig kvinder- konverterer til islam. N√•r jeg t√¶nker¬† p√• hvad selv ret begavede¬† unge faldt for i halvfjerdserne af indiske¬† guruer, reinkarnation, mikro-makro¬†og yoga, er det da¬† klart¬† at¬†usikre¬† unge tiltr√¶kkes af en komplet manual over,¬† hvordan livet skal leves. At de ikke¬†ser dens totalit√¶re tr√¶k, er lige¬† s√• klart, s√¶rligt¬† n√•r man t√¶nker p√• alle de voksne¬†akademikere,¬† der r√łg p√• Lenin og Stalin i ramme alvor. ¬†Et eksempel fra dengang : den eller¬† ret normalt begavede Ole Gr√ľnbaum var i flere¬† √•r – hvis han ikke er det endnu – p√•¬† den lille, overv√¶gtige, Rolls Royce-k√łrende¬† Guru Maharaji. Han er¬† ganske vist helt fredelig og kun ude efter¬† folks¬† penge, ligesom Scientology, men ikke desto mindre er det det¬† fladeste, banale¬†godtk√łbs-selvf√łlgeligheder der¬† flyder fra hans mund¬†, mens “penge¬† i kisten klinger”.¬† Konvert√©r l√łs, b√łrnlille. Alt er ved det gamle. L√łsningen p√• livets mysterium kan stadig tr√¶kkes¬† i en automat med¬† nisser og trolde, sp√łg og¬† sk√¶mt og en kun lettere brugt¬†“Weltanschauung” . For fortyndet¬†genbrug, det er¬† hvad Koranen er, og d√©j√† vu det er hvad konvertitterne er.¬† (Journalisten og konvertitten her, burde vide at “selvmordsbombere” ikke¬† beg√•r selvmord, men “jihad”.)¬†

¬†Salah hed f√łrhen Rasmus. Nu er han muslim og mener, det er i orden ar stene utro m√¶nd og kvinder.

Dansk konvertit: ¬ĽDe utro skal stenes¬ę
¬†Den 25-√•rige konvertit Salah El-Din dr√łmmer om et kalifat, som en dag vil rejse sig i et muslimsk land og m√•ske brede sig til Danmark og Vesten. Her skal de utro stenes, Muhammed-tegnere have pisk, mens de rettroende f√•r fred og hj√¶lp.

koranen.bmp


Tror du, at et kalifat (en islamisk stat bygget på koranen, red.) bliver virkelighed en dag?

¬ĽJeg ved det. Det vil blive en stat styret af √©n kalif, som efter koranens regler styrer og passer og vogter over alle statens borgere og s√łrger for, at de f√•r mad, t√łj og et hjem.¬ę

Det lyder som et diktatur?

¬ĽNej, for det store flertal af befolkningen bliver enige om at v√¶lge kaliffen. Og kaliffen skal kun styre folk. Lovene er bestemt af koranen.¬ę

Er demokratiet så uforeneligt med islam?

¬ĽJa, i den forstand, at i et demokrati kan lovene hele tiden laves om. I en islamisk stat er lovene bestemt af gud.¬ę

Hvad så, hvis folk er uenige i disse love?

¬ĽB√•de j√łder og kristne skal kunne bo og arbejde i staten, men de skal respektere lovene.¬ę

Hvad, hvis nogle folk bliver uenige med kaliffen og sviner profeten til?

¬ĽS√• vil de blive smidt i f√¶ngsel.¬ę

Og hvis nogen tegner profeten på en nedladende måde?

¬ĽDet vil h√łjst sandsynlig f√łre til piskeslag. Man kan ikke svine den person til, som hele staten bygger p√•.¬ę

Skal utro kvinder stenes i den islamiske stat?

¬ĽJa. Men kun hvis tre trov√¶rdige vidner har set det. For det er vigtigt at forst√•, at man ikke ryger i helvede, hvis man er blevet stenet. Hver sten renser ens liv efter d√łden. Det er hele pointen.¬ę

Gælder straffen også utro mænd.

¬ĽJa, der er ingen forskel.¬ę

Ville du selv synes, at det var i orden, hvis din egen kone blev stenet for utroskab?

¬ĽJa.¬ę

Skal b√łsser straffes i en islamisk stat?

¬ĽDet vil jeg tro. Med f√¶ngsel m√•ske.¬ę

G√•r du ind for at dr√¶be j√łder?

¬ĽDer st√•r i koranen, at man skal dr√¶be j√łder, hvor end man finder dem. Men det er kun j√łderne i Pal√¶stina. Ikke j√łder i andre lande. Koranen siger, at man skal f√łre hellig krig, hvis et muslimsk land bliver angrebet. Det er netop sket i Israel.¬ę

Mener du s√• ogs√•, at man burde f√łre hellig krig mod de allierede i Irak?

¬ĽJa.¬ę

Hvordan kan man g√łre det?

¬ĽDen h√łjeste m√•de ville v√¶re at g√• i krig.¬ę

Har du selv overvejet det?

¬ĽJa, det har jeg overvejet flere gange.¬ę

Tror du, det ender med, at du tager derned?

¬ĽDet afh√¶nger af min familie, og om jeg bliver gift. Der er mange regler i jihad (hellig krig, red.). Man m√• ikke tage af sted, hvis man lader sin familie blive tilbage med √łkonomiske vanskeligheder.¬ę

Ville du kunne skyde en dansk eller amerikansk soldat i Irak?

¬ĽJa, hvis de truer mig, min familie eller min tro.¬ę

Kan terror retf√¶rdigg√łres?

¬ĽIkke terror mod civile. Men jeg kan godt forst√•, hvis folk i Afghanistan spr√¶nger sig selv og soldater i luften.¬ę

M√• man godt sl√• sig selv ihjel i en h√łjere sags tjeneste?

¬ĽSelvmord er som udgangspunkt dybt forkert. Men if√łlge koranen kan det v√¶re lovligt, hvis man ikke har andre muligheder, og det ikke g√•r ud over civile.

Nyhedsavisen. dk


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.