24
sep
Seneste opdatering: 25/9-07 kl. 1311
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

og sikkert også i hans smag:

AB´s “fakta” om voldtægt
I år hvor svenske voldtægtsanmeldelser snerper mod 5000 eller mere  ( ni (9) gange flere end i  Danmark, 1358  alene i 2. kvartal 2007) , synes  Aftonbladet det fortjener  behandling. Ja, mon dog ikke. Selvom svenskere ikke som nordmænd, danskere  og schweizere, må kende  indvandreres grove  overrepræsentation (BRÅ påstår andelen kun er  40 %, men BRÅ medregner  ikke  efterkommere, og det er jo næppe  65 årige tyrkere og jugoslaver , der render rundt og voldtager), er der  alligevel interessante  detaljer.  1000 voldtages af en helt ukendt. 1600 af en overfladisk bekendt500 gruppevoldtages. Næsten ingen dømmes. Sådan er det mens kurven fortsat stiger stejlt. Sandheden er,  at multikultur trumfer feminisme, og det er der ellers ikke meget der gør i Sverige. Deraf løgnene og camouflagen. Voldtægterne er sammen med  udgifterne til multikulturen, den største cover-up svindel Sverige  udsættes for overhovedet. Langt større end Estonia eller sandheden om Anna Lindhs  morder.  Iøvrigt er flere  af kommentarerne til artiklen fjernet. Hvad mon der stod i dem ?

 Våldtäktsanmälningarna har mer än fördubblats på tio år.
Förra året polisanmäldes 4. 200 våldtäkter.
Bara var femte våldtäkt anmäls, endast cirka 150 leder till fällande dom.
Var tredje våldtäkt utförs av en make, sambo, pojkvän eller före detta.
Var tredje av en ytligt bekant.
Var femte av någon helt okänd.
Var tionde våldtäkt är en gruppvåldtäkt.

Var tredje våldtagen kvinna är under arton år.
Vi blev våldtagna

 “På given foranledning”

En af bloggens læsere har mailet med SVT:

Hej,

24Direkt kommer inte att sända seminariet som arrangerades tisdag den 18 september av Humanisterna Stockholm och Centralrådet för ex-muslimerna i Sverige . Seminariet innehåller uttalanden som kan utgöra förtal.  24Direkts publicistiska uppdrag är att sända helheten varför vi inte går in och redigerar inspelat material.

Vänliga hälsningarLena Allerstam , projektledare,  24Direkt,  Sveriges Television

 Destination Sverige

It was early morning and Ali Zuker, her brothers and her parents, both teachers, were trying to buy train tickets at the station in the western German city of Trier. But their plans to travel on to Sweden, their destination of choice, fell apart when the police asked the five foreigners for identification — and promptly detained them. …..Ironically Germany, unlike extremely welcoming Sweden, has not shown any particular compassion toward Iraqis in the past. Of the 2,272 asylum applications Iraqi refugees filed in Germany in 2006, only 8.3 percent were accepted.

Spiegel Online: Number of Illegal Iraqi Refugees in Germany Surges

Ingenting har også ret

“Glädjande utveckling – hahahahahahaha”, kommenterer en læser på Sydsvenskan:

Var tredje familj i Malmö har blivit utsatt för våldsbrott, stöld eller skadegörelse det senaste året. Det innebär att Malmö fortfarande är den mest brottsdrabbade staden i hela Skåne. Det visar polisens stora trygghetsundersökning, som baseras på enkätsvar från 2 183 Malmöbor.
År 2000 – 2005 upplevde Malmöborna en stadigt ökande kriminalitet och otrygghet. Men de två senaste åren har brottskurvan brutits. Numera är det till exempel en knapp majoritet av Malmöborna som känner sig trygga när de går ut ensamma sent om kvällen i sitt eget bostadsområde.
– Det är väldigt glädjande att vi nu får så positiva resultat. Trenden har vänt, säger Malmös polismästare Ulla Ardermark Paulsson.

“Oh,  at være noget ” : Koranen og  ubefæstede sjæle

Jeg forstår ikke rigtig al den ståhej over at nogle unge – navnlig kvinder- konverterer til islam. Når jeg tænker  på hvad selv ret begavede  unge faldt for i halvfjerdserne af indiske  guruer, reinkarnation, mikro-makro og yoga, er det da  klart  at usikre  unge tiltrækkes af en komplet manual over,  hvordan livet skal leves. At de ikke ser dens totalitære træk, er lige  så klart, særligt  når man tænker på alle de voksne akademikere,  der røg på Lenin og Stalin i ramme alvor.  Et eksempel fra dengang : den eller  ret normalt begavede Ole Grünbaum var i flere  år – hvis han ikke er det endnu – på  den lille, overvægtige, Rolls Royce-kørende  Guru Maharaji. Han er  ganske vist helt fredelig og kun ude efter  folks  penge, ligesom Scientology, men ikke desto mindre er det det  fladeste, banale godtkøbs-selvfølgeligheder der  flyder fra hans mund , mens “penge  i kisten klinger”.  Konvertér løs, børnlille. Alt er ved det gamle. Løsningen på livets mysterium kan stadig trækkes  i en automat med  nisser og trolde, spøg og  skæmt og en kun lettere brugt “Weltanschauung” . For fortyndet genbrug, det er  hvad Koranen er, og déjà vu det er hvad konvertitterne er.  (Journalisten og konvertitten her, burde vide at “selvmordsbombere” ikke  begår selvmord, men “jihad”.) 

 Salah hed førhen Rasmus. Nu er han muslim og mener, det er i orden ar stene utro mænd og kvinder.

Dansk konvertit: »De utro skal stenes«
 Den 25-årige konvertit Salah El-Din drømmer om et kalifat, som en dag vil rejse sig i et muslimsk land og måske brede sig til Danmark og Vesten. Her skal de utro stenes, Muhammed-tegnere have pisk, mens de rettroende får fred og hjælp.

koranen.bmp


Tror du, at et kalifat (en islamisk stat bygget på koranen, red.) bliver virkelighed en dag?

»Jeg ved det. Det vil blive en stat styret af én kalif, som efter koranens regler styrer og passer og vogter over alle statens borgere og sørger for, at de får mad, tøj og et hjem.«

Det lyder som et diktatur?

»Nej, for det store flertal af befolkningen bliver enige om at vælge kaliffen. Og kaliffen skal kun styre folk. Lovene er bestemt af koranen.«

Er demokratiet så uforeneligt med islam?

»Ja, i den forstand, at i et demokrati kan lovene hele tiden laves om. I en islamisk stat er lovene bestemt af gud.«

Hvad så, hvis folk er uenige i disse love?

»Både jøder og kristne skal kunne bo og arbejde i staten, men de skal respektere lovene.«

Hvad, hvis nogle folk bliver uenige med kaliffen og sviner profeten til?

»Så vil de blive smidt i fængsel.«

Og hvis nogen tegner profeten på en nedladende måde?

»Det vil højst sandsynlig føre til piskeslag. Man kan ikke svine den person til, som hele staten bygger på.«

Skal utro kvinder stenes i den islamiske stat?

»Ja. Men kun hvis tre troværdige vidner har set det. For det er vigtigt at forstå, at man ikke ryger i helvede, hvis man er blevet stenet. Hver sten renser ens liv efter døden. Det er hele pointen.«

Gælder straffen også utro mænd.

»Ja, der er ingen forskel.«

Ville du selv synes, at det var i orden, hvis din egen kone blev stenet for utroskab?

»Ja.«

Skal bøsser straffes i en islamisk stat?

»Det vil jeg tro. Med fængsel måske.«

Går du ind for at dræbe jøder?

»Der står i koranen, at man skal dræbe jøder, hvor end man finder dem. Men det er kun jøderne i Palæstina. Ikke jøder i andre lande. Koranen siger, at man skal føre hellig krig, hvis et muslimsk land bliver angrebet. Det er netop sket i Israel.«

Mener du så også, at man burde føre hellig krig mod de allierede i Irak?

»Ja.«

Hvordan kan man gøre det?

»Den højeste måde ville være at gå i krig.«

Har du selv overvejet det?

»Ja, det har jeg overvejet flere gange.«

Tror du, det ender med, at du tager derned?

»Det afhænger af min familie, og om jeg bliver gift. Der er mange regler i jihad (hellig krig, red.). Man må ikke tage af sted, hvis man lader sin familie blive tilbage med økonomiske vanskeligheder.«

Ville du kunne skyde en dansk eller amerikansk soldat i Irak?

»Ja, hvis de truer mig, min familie eller min tro.«

Kan terror retfærdiggøres?

»Ikke terror mod civile. Men jeg kan godt forstå, hvis folk i Afghanistan sprænger sig selv og soldater i luften.«

Må man godt slå sig selv ihjel i en højere sags tjeneste?

»Selvmord er som udgangspunkt dybt forkert. Men ifølge koranen kan det være lovligt, hvis man ikke har andre muligheder, og det ikke går ud over civile.

Nyhedsavisen. dk


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.