25
sep
Seneste opdatering: 25/9-07 kl. 1849
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

  min :19:27  via gudmundsson

H√łr ogs√•: Robert Putnam :Forum speaks with Harvard Professor, Robert Putnam. ( 8/20/07.)

Flygtningekonventionen¬īs Sancho Pancha¬īer

Den nyeste offensiv fra de nordiske do-gooders ser helt¬† bort fra effekterne af √•rtiers misbrug, og alle alarmerende¬†tegn p√• den samfundsopl√łsende effekt. De ser bort fra at¬†konventionen er¬† skrevet i en helt anden tid. De betragter den som Moseloven eller tyngdeloven, den skal adlydes for¬†¬†enhver¬† pris.¬† De r√łde lamper blinker, men almenvellet er ikke disse folks¬† √¶rinde. Da jeg overfor en svensk debatt√łr¬†p√•pegede¬† f√łlgen af de kommende¬†40 √•rs flygtningestr√łm (UN World Population Prospects for 2050)¬†, skrev hun tilbage¬†“at hun ikke havde noget imod at Sverige¬† “√¶ndrede sig“, konventionen gik foran alt.¬†Jeg skrev at det kendte¬† Sverige¬†ville¬† forsvinde¬† under presset. Min hypotese er at¬† Sverige,¬†¬†¬†allerede har f√•et en torpedo under vandlinjen, og at det vil blive pinligt¬† klart for alle, inden der er g√•et¬†25 √•r. Det er selvf√łlgelig kun et kvalificeret sk√łn,¬†men jeg er ubeskeden nok til at mene, at mit sk√łn m√•ske ikke¬†er det d√•rligste man kan opdrive i Danmark.¬†Vor tids¬† Jesus√©r vil d√ł for at andre kan leve,¬†hverken mere eller¬†mindre. Og de vil tr√¶kke resten af os med i faldet. Politikere synes efterh√•nden at v√¶re mindre enige i den strategi. I Sverige t√łr de¬† bare ikke sige det h√łjt. Der er et voldsomt¬† pres p√• politikerene for ikke at bryde ud af ledet¬†og f√łlge deres overbevisning. Og s√• frygter de¬† ogs√• at blive¬† h√¶ngt¬† ud af vogterne ved anst√¶ndigheds-¬†g√¶rdet: “Journalisterna har makten √∂ver politikens dagordning“.

I strid med FNs riktlinjer och rekommendationer skickar de nordiska länderna varje år tillbaka människor till våld och konflikter. I åratal har asylsökande tvingats leva i en meningslös och orolig väntan på att myndigheterna ska besluta om deras öde och om var de ska bo.

Enligt konventionen om flyktingars r√§ttsliga st√§llning anses en person som flykting om han/hon flytt fr√•n sitt hemland av ‚ÄĚv√§lgrundad fruktan att uts√§ttas f√∂r f√∂rf√∂ljelse p√• grund av sin ras, religion, nationalitet, tillh√∂righet till viss samh√§llsgrupp eller politisk √•sk√•dning‚ÄĚ.

Under årens lopp har emellertid myndigheterna i praktiken utvecklat en snäv tolkning, eller snarare vantolkning av konventionen, och allt ihärdigare hävdat att för att asylsökande ska erkännas som flyktingar måste de ha konkreta bevis för att de personligen utsatts för förföljelse.

De flesta konflikter √§r en f√∂ljd av stridigheter som f√∂rorsakats av fr√•gor som r√∂r ras, religion, nationalitet, tillh√∂righet till viss samh√§llsgrupp eller politisk √•sk√•dning ‚Äď faktorer som alla kan vara asylgrundande enligt Flyktingkonventionen. ¬†Humanit√§ra organisationer: ‚ÄĚNorden vantolkar FN:s flyktingkonvention‚Ä̬†

(det sidste er i al fald l√łgn – kun en br√łkdel¬† svenske¬† asyls√łgere¬† har egtl. asylgrund. Hvorfor skulle 95 % ellers smide deres¬† papirer v√¶k?¬† Det er dog dem der ikke lader sig¬† skr√¶mme af fremtidsudsigterne, der endnu sidder p√• fl√¶sket:¬† Irakier med uppenbara asylsk√§l ska f√• uppeh√•llstillst√•nd inom tv√• veckor, i st√§llet f√∂r att som idag v√§nta i cirka ett halv√•r. Migrationsverket bildar nu en s√§rskild grupp som ska snabbehandla asylans√∂kningar fr√•n Irak.¬†)

Nordiskt upprop till stöd för flyktingar

Denne mand har en m√•nedsl√łn p√• 7000,- Euro (53.111,80 kr.) skattefrit

¬†– Han er svensk repr√¶sentant i Europa-parlamentet…

Per Baun :  Muslimer måste förstå sekulär åsiktsfrihet
REPLIK TILL SVANTE NYCANDER OCH PIERRE SCHORI

Ulighed passer venstrefl√łjen

Nu er der dannet et anti-religi√łst netv√¶rk, som har til form√•l at holde
Asmaa Abdol-Hamid ude af Folketinget ved at forhindre hende i at kandidere
for Enhedslisten. Hvis netværket var stiftet af borgerlige politikere, ville
de blive kaldt for islamofober og racister uden sans for rummelighed,
tolerance og dialog over for en ung velintegreret muslimsk kvinde, som
√łnsker at g√łre sine synspunkter g√¶ldende ad demokratisk vej. Bag det
anti-religi√łse netv√¶rk st√•r imidlertid enhedlistefolk, som bl.a. t√¶ller Keld
Albrechtsen, så derfor lyder der ingen racismeanklager. Denne form for
ulighed passer √•benbart venstrefl√łjen udm√¶rket.

Michael Sandfort, Berlingske Tidende

Karen Jespersen: Asmaa Abdol-Hamids venner


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.