5
okt
Seneste opdatering: 6/10-07 kl. 1104
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 Today Dutch prime minister Jan Peter Balkenende has Dutch citizen Ayaan Hirsi Ali advised to leave the country and go back to the United States. He said that she shouldn’t come back to The Netherlands for protection. She has long enough known that the Dutch government wanted to stop her protection. Earlier Dutch justice minister Ernst Hirsch Ballin wrote Ayaan Hirsi Ali that she is safe and does not need protection. Den Telegraph via LGF

 Citater fra den politiske skønhedskonkurrence……”Usch och fy ! “

Når argumenterne  ikke strækker til, kan man altid æstetisere virkeligheden bort. Her hedder hjemmebanen Sverige, og her  får Politiken-segmentet baghjul. (Jeg ser forresten at jeg nu kan fange et trådløst  netværk der hedder “Jesus-net”. Man kunne måske få en ny , bedre og kærligere blog, ved at surfe over på det…………)

I Kalmar har vi en kommunfullmäktigeledamot som har en egen blogg och på denna blogg har man sedan valet 2006 kunnat läsa diverse märkliga inlägg om sverigedemokraterna. Jag tänker här ge prov på denna persons sätt att genom förtäckta ordalag spridda sina åsikter med ett antal citat från dennes blogg.
 
 
 ” Den svenska flaggan blev dock nersolkad av omdömeslösa ledamöter. Det gillar jag inte. Skäms.”
 
Min egen kommentar: Vi hade med en liten svensk flagga till första kommunfullmäktigemötet vi deltog i.
 
” Efter den här dagen kan jag klart konstatera att det lönar sig att vara gris också, i Kalmar alltså. Lika lyckliga är förmodligen inte grisarna på landet. De i sin tur går en säker slakt till mötes. Deras stadskusiner är och förblir under överskådlig tid ute på grönbete och skvätter lort omkring sig.”
 
 ” Igår fick vi återigen och tyvärr höra antidemokratisk politik formulerad med hatspråk. Frågan det gällde var naturligtvis ökat antal introduktionsplatser för flyktingar. Vulgärpropaganda och skrämsel är viktiga delar i en politik som bygger på en grundsyn som värderar en del liv mindre och en del mer. Påstådda samband mellan brottslighet och etnicitet blandas med allmän demonisering av annat än det “äktsvenska väsen” som beskrivs i unkna nationella självbilder och som luktar murket 1800-tal. Usch.”
 

Thoralf Alfsson
 
hjarntvattmedel.jpg

 Eftersom jeg ikke  behøver være  diskret, kan jeg godt afsløre at det er Vänsterpartisten Birgitta Axelsson Edström, der har en fin lyserød blog, der minder om hårtørrerne  hos en bedre damefrisør. Jeg fandt yderligere et kosteligt stykke:

Smutsiga trynen


Gårdagskvällens fullmäktigesammanträde blev ingen rolig historia utan minnet präglas helt och hållet av genomsmutsig retorik och unkna värderingar. Visst, vi pratade om annat än mottagning av ensamkommande flyktingbarn. [..]

Allt är vi inte oense om. Det är också bra att det nya partiet visade sitt rätta ansikte. Tydligt. Men usch och fy för att lyssna på eländet. Egentligen borde sånt anmälas.

Det sägs att folk med bruna åsikter mer och mer anpassar sig till det demokratiska arbetssättet i representativa parlamentariska församlingar och på det viset maskerar sig. Så är inte fallet i vårt fullmäktige. Ingen kunde undgå att höra vilka värderingar de har. De kan glömma allt vad samarbete heter. Sån skit vill vi inte ha med att göra. Och alla ska veta att vi kommer att göra ALLT som står i vår makt för att se till att de elimineras som parti i nästa val.[..]

Nej, jag mådde dåligt, och mår fortfarande dåligt. Ren ondska har aldrig tidigare grinat mig så rakt upp i ansiktet, till råga på allt så skedde det från fullmäktiges talarstol. Smutsiga svintrynen på människokroppar klarar jag mig utmärkt utan.

Hvabehar´Tøger, åndelig manicure der vil frem på de bonede gulve ! Dette  skal gøre det ud for politik.

» Immigration, loss of culture worry nations «

Americans are not the only people on the planet who are wary of immigration and protective of their national culture. So is everybody else.

A wide-ranging “global attitudes” survey of more than 45,000 people in 47 countries released yesterday by the Pew Research Center finds assorted populations are warm to the benefits of global trade. But they’re cool — downright chilly in some cases — toward the toll it could exact on their national identities.

“In today’s rapidly changing world, people from nations rich and poor worry about losing their traditional culture. In 46 out of 47 countries, majorities say their traditional way of life is getting lost,” the poll said.
Some are more worried than others. While 73 percent of American respondents fretted about the trend, the sentiment was more pronounced in Britain, France, Germany and Spain. It was more than 90 percent in South Korea and Bangladesh. Concern for loss of tradition, however, was less strident in many Middle Eastern countries, at 51 percent among Palestinians and 53 percent in Jordan. Sweden, at 49 percent, was the lone exception to the finding.  Wash. Times    Pew Global Attitudes

 »England’s Population Changes Will Make Whites A Minority Group«

The population of some English cities is changing to such a degree, that within several decades, whites will be the largest among ethnic minority groups, according to a new report.Scholars and others here agree that England’s population is growing more ethnically diverse, but they differ on whether various groups are becoming more or less segregated.University of Manchester academics Ludi Simpson and Nissa Finney predict in a report – septb. 2007 –  that in Birmingham, the second largest city in England, the white population will become a minority by 2024 — still the largest group by far, but no longer accounting for a majority of the total population.
The cities of Leicester and Bradford will likely reach the same point in about 30 years, with white residents matched in number by the descendents of immigrants from Africa, Asia and the Caribbean, they say. [..]

In recent years, as tensions have risen between the Muslim community and others in Britain, commentators have frequently warned that some ethnic groups are becoming isolated from the rest of society.Simpson predicts that the white population of England will plateau at around 75-80 percent in a couple of decades, depending on the vagaries of future immigration and the social dynamics of the individual groups. CNS. News

 Senaste nummer av DSM 

HUVUDARTIKELN i det nya numret handlar om ”FÖRLORARNAS KONTINENT”, dvs Europa.  Medan de europeiska befolkningarna minskar och de bäst kvalificerade unga utvandrar, tillåter vi en massinvandring av okvalificerade människor från muslimska länder, som snart kommer att få våra välfärdssamhällen att bryta samman. Härtill kommer att den muslimska världen har upparbetat en ungdomspuckel, vilket erfarenhetsmässigt leder till massmord och vars verkningar inte kan undvikas med hjälp av u-landsbistånd. Upphovsmannen till dessa dystra förutsägelser är den tyske sociologen GUNNAR HEINSOHN vid Universitet i Bremen, som menar att loppet är kört för Europa.

Efter en presentation av Heinsohns dystopi följer ett samtal lett av dansken LARS HEDEGAARD. Läs denna sju sidor långa och mycket viktiga artikel i det nya numret av DSM!    DSM   (Heinsohn interviewet på dansk og engelsk her)

 »Daniel Pipes is wrong. Sorry about that« 

Reason magazine ( der  også har et længere  interview m. Fl. Rose) interviewer Hirsi Ali – via Jihad Watch:

When the interviewer asked her if she thought Islam could bring about positive social change in the same way that religious Protestants helped end US slavery, and Catholicism helped end communism in Poland, she responded sharply:
Hirsi Ali: Only if Islam is defeated. Because right now, the political side of Islam, the power-hungry expansionist side of Islam, has become superior to the Sufis and the Ismailis and the peace-seeking Muslims.
Reason: Don’t you mean defeating radical Islam?

Hirsi Ali: No. Islam, period. Once it’s defeated, it can mutate into something peaceful. It’s very difficult to even talk about peace now. They’re not interested in peace.

Reason: We have to crush the world’s 1.5 billion Muslims under our boot? In concrete terms, what does that mean, ‘defeat Islam’?

She doesn’t really answer, except to say that Islam must be resisted at every opportunity, “in all forms, and if you don’t do that, then you have to live with the consequence of being crushed.” She said that she believes we are headed to that point “because the West has been in denial for a long time.” We didn’t deal with the problem when it was easier, and now it’s much worse:

Hirsi Ali: …There is no moderate Islam. There are Muslims who are passive, who don’t all follow the rules of Islam, but there’s really only one Islam, defined as submission to the will of God. There’s nothing moderate about it.
Reason: So when even a hard-line critic of Islam such as Daniel Pipes says, “Radical Islam is the problem, but moderate Islam is the solution,” he’s wrong?

Hirsi Ali: He’s wrong. Sorry about that.

Hirsi Ali: “The problem is not going to go away. Confront it, or it’s only going to get bigger.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.