6
okt
Seneste opdatering: 6/10-07 kl. 2257
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Selvom programmet er to år gammelt, er det alligevel relevant at bringe det. Næppe mange i Danmark har kunnet se svensk TV 3. Det er dybt forstemmende at se den racisme som svenskere udsættes for i deres eget land (se. beg. video 3) – hav en stiv whisky parat. Er det overhovedet noget somhelst forsonende ved det hele, er det at TV 3 ikke deltager i den almindelige cover up af virkeligheden som den kan opleves og læses i hundreder af neutrale, afetnificerede avisnotitser om vold, voldtægt og mord hver dag. Selvom om undskyldningerne og professor Sarnecki står er  på den plads de  åbenbart skal ha i sådan et program. 5 dele af 8 minutter, de sidste to afsnit er debat.


Tysk storblog: » Nyttige idioter«


– I foråret viste det sig, at multikultur-ikonet Ibrahim El-Zayat sandsynligvis er leder af Det Muslimske Broderskab(1) i Tyskland.- Nu afsløres konvertitten Abu Bakr Rieger, der er redaktør for Islamische Zeitung (IZ) og bestyrelsesmedlem i Det (tyske) Islamiske Råd, som bekendende antisemit, der praler af sine bedstefædres deltagelse i Holocaust.Abu Bakr Rieger stod ellers til, gennem sit medlemskab af Det (tyske) Islamiske råd, at blive officiel dialogpartner for indenrigsminister Wolfgang Schäubles på en forestående topkonference om islam.Lavinen rullede, da den tyske blog Politically Incorrect den 16. september kunne offentliggøre en videooptagelse fra 1993/94 med Abu Bakr Rieger. Videoen er optaget i forbindelse med et støttemøde for “Cemaleddin Kaplan, alias Khomenei fra Köln”(2), far til “Muhammed Metin Kaplan, alias Kaliffen af Köln”(3)
Rieger gør på videoen sin entré foran en begejstret forsamling af Kaplans tilhængere. Kort efter at have begyndt sin tale, siger han:

“Som tyrkerne har vi tyskere i fortiden også tit kæmpet for en god sag … selv om jeg må indrømme, at mine bedstefædre ikke gik helt grundigt nok til værks overfor vor fælles hovedfjende.”

Der Spiegel : Islamratsmitglied hielt antisemitische Rede  2. oktober 2007  og Islamratsmitglied tritt nach harscher Kritik zurück via DDF (endnu ikke online). abubakrrieger.de  og islamischezeitung.de 

Og nu vi er ved  vulgær-jødehaderne, gå ikke glip af “In Their Own Words:  Bin Laden and al-Zawahiri explain their bloody actions” i Washington Post.

»Lex Pia«

Reaktionerne på pøbelchikanen af formanden for Dansk Folkeparti har været bemærkelsesværdigt afdæmpede. Har der overhovedet været nogle? Der var andre medlemmer af Folketinget, som ligeledes aflagde demonstrationen et besøg. Helle Thorning-Schmidt benyttede lejligheden til at promenere sin efterårskollektion, uden at der blev krummet et hår på hendes hoved. Men Pia Kjærsgaard kunne altså ikke få lov at være der. Over de senere år er der etableret en ganske særlig tradition. Den lyder, at når Pia Kjærsgaard går ud et sted, hvor hun kan risikere at møde mennesker, der ikke kan lide hendes politiske synspunkter, så er hun selv ude om det, hvis hun bliver chikaneret. Der har etableret sig en alternativ moral, en lex Pia. Den medfører, at hvis Pia Kjærsgaard bliver generet, så reagerer den etablerede offentlighed allerhøjst med et skuldertræk og en note. Hvis Helle Thorning-Schmidt eller Villy Søvndal blev chikaneret ved en demonstration, ville landet, dvs. presse og politikere, reagere, som om de sidste tider var nær. [..]
Nogle anonyme personer fra Enhedslisten har »taget ansvaret« for chikanen mod Pia Kjærsgaard. Hvis vi nu lægger til, at overfaldet på statsministeren i sin tid heller ikke kunne have ladet sig gøre uden Enhedslistens medvirken, så tegner det til, at Enhedslisten styrer mod et sammenstød med Grundlovens paragraf 78, stk. 2: »Foreninger, der virker ved eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold ellerlignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom«.

Claes Kastholm, Læst og påskrevet


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.