8
okt
Seneste opdatering: 30/10-09 kl. 0044
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

det er  hurtigt overset: de har den mest beskidte retorik – debattone, hedder det jo – og det er åbenbart under deres værdighed at argumentere  med  folk, de  ikke  i forvejen er enige  med. Dette er hvad  Rune Engelbreth, der  befinder sig i den samme psykologiske tidslomme som Seidenfaden,  synes rækker  i situationen:

Tøger Seidenfaden er igen blevet genstand for højrebloggeres og ligesindedes foragt, efter at han inden for kort tid 1) har sat den islamofobiske forening, Trykkefrihedsselskabet grundigt på plads i en skarp tale og er udvandret fra et offentligt møde, og 2) har kritiseret Enhedslistens knæfald for intolerancen ved at organisere et ekstraordinært landsmøde på grund af de proportionsforvrængede angreb på Asmaa Abdol-Hamid.

Grotesk at tænke på, hvordan en forening som Trykkefrihedsselskabet, hvis lødighed ligger på samme kælderniveau som Den Danske Forening, er blevet båret frem og økonomisk støttet af Jyllands-Posten. Og dog – med konspirationsteoretiker Lars Hedegaard som formand, og med karikaturkrisen in mente, hænger det naturligvis meget godt sammen. Hån og foragt som drivkraft i et politisk ærinde af propagandistisk karakter.

Rune Engelbreth Larsen (“Foragt” ? – det er vel først og fremmest pinagtigt at en professionel i debatbranchen hælder en skraldespand ud, for derefter at stikke halen mellem benene. Folk med  nogen dømmekraft i behold, ville  bare  være blevet hjemme.) Foto: Et umage  og ubekvemt  par med et talende  kropssprog, dialogfortaleren T.S. og islamfoben Uwe Max Jensen.

vilks_2__oktb_2007_003.jpg

DF: »Giv Hirsi Ali fristed i Odense«

Man kan støtte Ahrendtsens forslag  i afstemningen på hjemmesiden:

Odense skal være friby for den forfulgte forfatter Ayaan Hirsi Ali, mener Alex Ahrendtsen.Den hollandsk-somaliske forfatter og debattør, Ayaan Hirsi Ali, skal have husly i Odense. Det foreslår viceborgmester Alex Ahrendtsen (DF).

– Den hollandske regering vil ikke længere betale for hendes ophold i USA, hvor hun boede i selvvalgt eksil efter de islamiske mordtrusler mod hende, siger Alex Ahrendtsen.

– Jeg har sendt et brev til borgmester Jan Boye om forslaget, og jeg håber der er opbakning til det, siger Alex Ahrendtsen, der ikke har været i kontakt med Ayaan Hirsi Ali og således ikke ved, om hun vil være interesseret i at få bolig i Odense. Fyens Stiftstidende

Spain Hosts Islamophobia Conference in Cordoba

Amid world recognition of the alarming phenomena, Spain will play host on Tuesday, October 9, for an international conference on combating growing Islamophobia in Western societies.
“There is a lack of data regarding the phenomena,” Gema Martin Munoz, the director of Arab House, a public body working to strengthen ties between Spain and the Arab world. Turkish Weekly

Axess TV : Theodore  Dalrymple

Fortættet interview der når vidt omkring.   Fra 2006 Engelsberg seminar i Avesta:

Kriminell kultur: tatueringar & tabun

Kriminalitet, promiskuitet och missbruk är verklighet för den nya underklass som håller på att skapas. Theodore Dalrymple berättar för Niklas Ekdal om sina erfarenheter från sitt arbete somläkare på fängelser och sjukhus i brittiska slumområden.
Global Axess TV, min 28:30 via EKP


»De uskyldige  har intet at frygte«

I mitten av augusti dödshotade den 37-åriga kvinnan från Göteborg Lars Vilks via mejl. ”Jag lovar dig vid Allah att du inte är säker i min närhet”, skrev hon. Hon erkänner hotet men anser fortfarande att hon gjorde rätt. SvD träffar henne strax efter att åklagaren ålagt henne ett bötesstraff för olaga hot mot Lars Vilks.Innan intervjun ber hon en bön.

– Jag ringde upp Lars Vilks och sa att detta är fel. Han tyckte att jag skulle acceptera teckningen eftersom islam är en kärleksreligion. Då sa jag: Nej, islam är underkastelse.

Under hösten följde kvinnan debatten kring Lars Vilks och när konstnären fortsatte att försvara sin bild av profeten skrev hon ett mejl där hon hotade honom till livet. Hon säger att hon står fast vid hotet.  – “Enligt sharia, den enda lagen som jag följer, ska sådana personer dödas. Det är en känsla som kommer ur kärleken till min profet, fred och välsignelse över honom.”

Är du en farlig person?

–Nej, de som är oskyldiga ska inte vara rädda för mig.

SVD: ”Jag är beredd att offra allt jag har för Allah”

Et civiliseret FN


Nu kan det være nok! I marts i år holdt repræsentanten for UN Watch en tale for FNs Kommission for Menneskerettigheder, hvori han kritiserede Kommissionen for aldrig at fordømme andre lande end Israel for menneskerettighedskrænkelser. Han fik en skarp irettesættelse af formanden, og fik at vide, at talen var uacceptabel. Nu nævner Lars Hedegaard (Berlingske, 25.09), at Zimbabwe, der har galoperende inflation, høj arbejdsløshed og et katastrofalt fald i fødevareproduktion, er blevet udpeget til leder af FNs Kommission for Bæredygtig Udvikling! Det ville være hensigtsmæssigt, at USA, Storbritannien, Israel, Danmark, og flere andre lande trækker sig ud af FN, og danner en ny international organisation United Civilized Nations.
Bernard Gilland, Espergærde – læserbrev i Berlingske Tidende


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.