8
okt
Seneste opdatering: 10/10-07 kl. 0102
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

»10 000-tals stockholmare: Vi har fått nog av våldet på gatorna« skriver Expressen ovenpå en noget ekstra voldelig  weekend. Det er  meget beklageligt, nu man   har indrettet landet således,  at volden overhovedet ikke  har fået nok af Sverige. Vi har kun set begyndelsen, det er  jeg ganske sikker på. De, der døde i sidste og forrige uge, har vi allerede  glemt. Sverige har allerede i en del år  befundet sig i en lavintensitetsborgerkrig der- hvis man henholder sig til voldsstatistikken – er stabilt  eskalerende. Selvforsvarsmord som nu i Rödeby, vil blive hyppigere i  den almindelige samfundsopløsning. “Reinfeldt oroad över tonårsvåldet“, det rækker som en skrædder i Helvede når han selv er  hovedmedskyldig i ombytningen af Sveriges befolkning – uden samme  befolknings  samtykke ? Et  gigantisk samfundseksperiment, der er  hovedfaktoren i voldeligheden og som foregår lige nu, med større  fart end nogensinde.  Ulf Nilson:

De två fall jag beskrev – ovanligt läskiga fall – var enligt Brottsförebyggande rådets (BRÅ) statistik bara två av sammanlagt 210 misshandelsfall som inträffade samma dag. Sammanlagt 77 000 svenskar eller svenskor får smockor, blåtiror, knivstick varje dag, [ her må Ulf Nilson mene  hvert år] en hel drös varenda timme. Landet blöder, men polis och domstolar gör – som vi ska se – mycket lite åt detta.
Skolan tappade styrfarten och det där vi kallar disciplin – folkvett, hyfsat uppträdande – åkte ut genom fönstret. Behöver ni bevis? OK: Varje dag brinner minst en skola i Sverige. Branden är oftast anlagd. Av elever. Sammanlagt anläggs enligtKommunförbundet 10 000 bränder(27 per dag) i de flesta fall av ungdomar.
Sverige blöder, Sverige brinner – det är vad som händer – och polisen har inte tid.
I Fornhöjden i Södertälje vågar brandkåren inte rycka ut om man inte får poliseskort – och det får man inte. I Ronna och Hovsjö pågår något slags ”tävling i kriminalitet” mellan ungdomsgäng, rapporteras det. Samma i ökända Rosengård i Malmö där dubbel-sidig rasism (invandrare mot svenskar och tvärtom) spelar en betydande roll. I utkanten av detta dagliga fightande – och stickande och skjutande – rånas fler och fler värdetransporter. Och antalet våldtäkter har ökat från sju per dygn häromåret till tolv per dygn numera.Vad i helvete är det som pågår?
Att tre av tio lärare i skolan utsätts för hot varje år och att våld och mobbning är vardagsmat i skolorna. Har vi gett upp? Bryr vi oss inte mer?
Brottsligheten, osäkerheten, bristen på hyfs och moral är ett av våra allvarligaste problem, det kan ett barn sen. Men diskuterade herr Reinfeldt och fru Sahlin polisens och domstolarnas kollaps i söndags kväll i tv. Inte. Man snackade om…
Låt mig sluta med en iskallt skrämmande siffra. 2006 anmäldes 1. 224. 958 brott i Sverige. Bara 416. 082 klarades upp, men dessvärre i de flesta fall genom att läggas till handlingarna. Bara 162. 161 gick till åtal.Vad är det som händer här…?

Sparkar mot samhällets fundament  –  J’Accuse… Reinfeldt & Regeringen m.flGäng  bakom hälften av misshandelsfallen –  Till förmån för pappan som försvarade sin familj i Karlskrona Insamlingen har 2772 Underskrifter!

Montecassino
BILD0333.JPG

Kristenhedens ældste kloster, Montecassino, ligger på en bjergtop nær hovedvejen mellem Rom og Napoli. Oprindeligt lå her en hellig lund, indviet til guden Apollon, men år 529 grundlagde Benedikt af Nurcia et kloster på stedet til den munkeorden, der fik navn efter ham: benediktinerne. Disse munke var missionærer, der udbredte den kristne religion i Nordeuropa. Også økonomisk spillede de en pionerrolle som iværksættere af landbrug og havebrug, hvilket fik kolossal betydning for økonomien i Vesteuropa.

Montecassino blev ødelagt 577 af longobarderne (lombarderne), et invaderende germansk folk. Igen i 833 blev klostret plyndret og nedbrændt af nordafrikanske muslimer, der i et par århundreder hærgede Italien. I 1944 blev det ødelagt af de allieredes luftbombardement under kampen mod den tyske hær. Men det blev genopbygget og er i dag åbent for besøgende (tekst og foto: Torben S. Hansen, 2007).    Montecassino Homepage

5 x Seidenfaden

talk of the  town

 Sverigedemokrat ?  Her er kuren :

På Bergby centralskola har en grupp högstadieelever förintelsen på schemat. Till våren reser de till Auschwitz i Polen på studieresa. – Många i Bergby röstade på sverigedemokraterna. Det finns mycket främlingsfientlighet här, som vi som bor här kanske inte tänker på. Det är otäckt. Där för tycker jag att det här är viktigt, säger Kattis Sandelin. 

   – Det var vi lärare som tyckte att det kunde vara bra eftersom det finns mycket främlingsfientlighet i bygden. Sverigedemokraterna fick mellan sju och åtta procent i valet sist. Gör vi inget kan de sitta i riksdagen 2010. Vi vill att det här ska diskuteras mer i skolorna, kan vi börja redan här med små steg kanske vi kan förändra något, säger Andreas Svennewall, lärare.   På besök i Auschwitz
 

Christopher Hitchens:  The Price of Freedom
If the Dutch government abandons Ayaan Hirsi Ali, America should welcome her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.