11
okt
Seneste opdatering: 13/10-07 kl. 0359
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

PEN´s dødsliste Tilbuddet fra Odenses viceborgmester Alex Ahrendtsen (DF) om at huse den somalisk-hollandske forfatter Ayaan Hirsi Ali har allerede mødt modstand blandt dem, der påstår, at de vil hjælpe de forfulgte.»Et eller andet sted ulækkert«, siger Enhedslistens Anna Rytter, da hun mener, at man som friby ikke skal pege på de forfattere, der har en politisk holdning, der går godt i spænd med éns egen. Måske mener hun det for ikke at gøre partiets topkandidat, Asmaa Abdol-Hamid, ked af det – eller også er det blot et bevis på Enhedslistens selektive tolerance.

En anden forkæmper for frihed mener, at Ayaan Hirsi Ali slet ikke er omfattet af friby-ordningen. Det er den daglige leder af dansk PEN, Mille Rode. Det gælder kun folk, der står på International PENs liste over forfulgte forfattere. Og det gør Ayaan Hirsi Ali ikke.»Da Ayaan Hirsi Ali kom frem, var det i egenskab af politiker og ikke forfatter«, er Mille Rodes vise ord.Groft sagt melder sig frivilligt til at give husly og beskyttelse til Ayaan, der utrætteligt kæmper for Mille Rode og Anna Rytter-typernes ret til at have lov til at ytre sig, selv om det truer hendes eget liv.Farshad Kholghi, Groft Sagt

(det skal tilføjes: Anna Rytter er konverteret til islam)

 Kujoner

The reasons given were financial, but there was clearly more to it. To put it bluntly, many in Holland find her too loud, too public in her condemnation of radical Islam. She doesn’t sound conciliatory, in the modern continental fashion. Compare her description of Islam as “brutal, bigoted, fixated on controlling women” with the German judge who, citing the Koran, in January told a Muslim woman trying to obtain a divorce from her violent husband that she should have “expected” her husband to deploy the corporal punishment his religion approves. Hirsi Ali herself says she is often told, in so many words, that she’s “brought her problems on herself.” Now the Dutch prime minister openly says he wants her to deal with them alone.

Even more shocking to me was the fact that some of her Dutch neighbors  went to court … to have her evicted from her home (they claimed the security threat posed by her presence impinged upon their human rights).

I would be proud to have her as a neighbor. She can move in next door to me any time. Whether or not the Dutch like it — and I’m sure most of them don’t — revoking her police protection will send a clear message to the world: that the Dutch are no longer willing to protect their own traditions of free speech.  Applebaum – Wash Post

 Ikke-angrebspagter

gør  altid én lidt vagtsom og nervøs. Men det er vel det næstbedste vi har efter  rigtig fred. Det minder mig lidt om første gang jeg kom til Balkan i 1986. Mine kroatiske  værter  forsikrede mig ivrigt : “Der sker  ikke noget”. Jeg vidste ikke hvad det var, der ikke  ville ske men det dæmrede jo i løbet af få år. Idag er jeg nok bedre forberedt på, hvad det er  “der ikke vil ske”.

Hele verdens fremtid og overlevelse står på spil, hvis ikke kristne og muslimer slutter fred, advarer 138 af verdens muslimske frontfigurer i et opsigtsvækkende brev med fremstrakt hånd til paven og andre kristne ledere.

Biskop i Roskilde Stift, Jan Lindhardt, siger, at man selvfølgelig skal tage konstruktivt mod brevet, men også spise brød til:»Det lyder godt, men også næsten for godt til at være sandt. Hamas har i weekenden dræbt en kristen boghandler i Gaza. Den kristne kirke og jøder bliver forfulgt overalt, hvad man ikke kan sige, at muslimer bliver,« siger Jan Lindhardt, der efterlyser, at de politiske magthavere i de muslimske lande kommer på banen med tilsvarende budskaber.

Muslimer vil slutte fred med kristne     An Open Letter and Call from Muslim Religious Leaders pdf

 Konjunkturfølsomhed

Én med forstand på penge, rådede mig engang til at inverstere i alkohol- eller medicinalbranchen – ” de er ikke særlig konjunkturfølsomme”. Udover våbenindustrien kunne man måske tillægge fornærmelsesbranchen. Det vil altid være kunder til Morten Kjærums industri : “Besøg Institut for Menneskerettigheder… og bliv diskrimineret”

HOD07_Z.jpg 

 “House of  disrimination”

“Islamofobikonference” i Cordoba: To vinkler

– During a summit on “Islamophobia” organized by the Organization for Security and Cooperation in Europe (OSCE) and the Arab League of Cordoba in Spain, the secretary general of the Arab League, Amr Moussa, demanded Muslims be granted the right to hold religious services at the Cathedral of Cordoba

“All churches and mosques are built for prayer and to be used for this end; I think there wouldn’t be a religious clash at all; the clash would be instead of a political nature,” Moussa said.  However, he ignored questions pertaining to why Christians are not only forbidden to pray in mosques but are even prohibited from building churches in some Muslim countries.

Cathedral Controversy  Catholic news  og Spanish Muslims again demand worship in church

cordoba.JPG

Europe’s first major conference on intolerance against Muslims wrapped up in Spain yesterday with participants stressing that media and education hold the key to solving the problem
“Education is a fundamental instrument in the prevention and treatment of intolerance and discrimination against Muslims,” Spanish Foreign Minister Miguel Angel Moratinos told the two-day gathering organized by the OSCE in the southern city of Cordoba. Moratinos used his closing remarks to the conference to urge that terrorism not be linked to Muslims. “No international event or political question can justify intolerance and discrimination, including that which is directed at Muslims,” he said.

Gulf Times: Meet on Islamophobia ends with focus on education.

Konferencens  hjemmeside og fotogalleri

 Det svenske  had

 overfladisk orienterede  personer – f.eks. Politikens  læserkreds – tror at Sverige er  et forebillede af humanisme, empati og  besindighed. Skinnet  bedrager. I virkeligheden er landet smækfyldt med ekstremister og almindelige  særlinge, der gisper efter  at få luft i  den svenske osteklokke, der tydeligvis er nødvendig  for at afholde dem fra at gå bersærk.  Det er blandt andet derfor Sverige også  producerer så gode dissidenter og afvigere, ikke mindst kunstnere, en produktion det ligger  lidt sløjt med i Danmark. Faktisk var der ikke så helt få, der fejrede  Palme´s død den dag i vinteren 1986. Perverst set udfra ethvert  synspunkt, undtagen en hel del ikke-sosser´s:  

 Moderatpolitikern Marie Lennerljung skrev nyligen på ett nätforum att hon rökte cigarr i glädjeyra för att fira mordet på statsminister Olof Palme.  Förra veckan kommenterade hon mordet på statsminister Olof Palme (s)

 “Palmes död är en obetydlig parantes i världshistorien, och i Sverige är det väl bara sossar som sörjer den inbilske typen. Jag själv rökte cigarr i glädjeyra 1/3 -86 för att fira att Sverige befriats från sin kommunistdiktator”, skrev hon.

M-politiker firade mordet på Palme med cigarr    , Palmehatet lever

 Genussamhällets svek mot pojkarna är ett historiskt misstag

Elise  Claesson tilbage  i storform i anledning  af den  seneste voldsbølge:

Vi riskerar att få en underklass av män, vars enda fel är att de inte är kvinnor.

Efter dödsmisshandeln på Kungsholmen i helgen har välfärdsmedelklassen i Sverige på ett brutalt sätt fått insyn i svenska tonårspojkars liv. Det är inte bara knarkare, fyllon och politiska extremister som slåss på gator och torg. Det gör även fina pojkar från välbeställda hem, där föräldrarna är bekanta med kungahuset … [..]
 Genus-Sverige tänker säkert ”vad var det vi sa”. Män ÄR djur. De är en mer underutvecklad sort än fredens och empatins kvinnor. I könsmaktsordningens Sverige beror våldet på de patriarkala maktstrukturerna. Om vi bara får ett matriarkat i stället för ett patriarkat, kommer alla att bli snällare.

Men matriarkatet är redan här sedan länge. Åtminstone i våra barns och ungdomars liv. De flesta växer upp i en kvinnovärld; mammor är mest föräldralediga, ensamstående föräldrar är mest mammor, dagis- och fritidspersonal och lärare är till stor del kvinnor.
Pojkarna har blivit ett främmande folk i det matriarkala barndomslandet. De är ju inte som flickor, mammor och fröknar. De är stökiga, bråkiga, högljudda, omogna och – våldsamma. De stör den kvinnliga ordningen i barndomslandet. Där ska man vara lydig, mogen, stillsam. Precis som de flesta flickor är. Då får man bra betyg. Därför är också flickorna sedan länge framgångsrikare än pojkar i skolan. De har de bästa betygen och kommer in på de bästa gymnasierna och högskolorna.

I det familjesvaga Sverige överger vi pojkarna redan i ett-årsåldern och lämnar dem i stora dagisgrupper. De har ingen chans att hävda sig i hackordningen. Kanske börjar pojkarnas statusrevanschlust där? Kanske är det också där, när de känner sig övergivna av sina föräldrar, som de förlorar sin förmåga till empati?

Pojkarna offras av feministerna

Reason : Hirsi Ali interviewet

som Robert Spencer  citerede forleden, er nu kommet  online

‘The Trouble Is the West’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.