17
okt
Seneste opdatering: 17/10-07 kl. 0235
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

er nu online – 1 time 7 minutter.  Glimrende TV, som DR 2  burde være. Bemærk især:

Med eller uden skrårem
Samtale med historiker Uffe Østergaard og den svenske sociolog Göran Dahl om højrenationale bevægelser i Europa. Hvem af de højrenationale, om nogen, skal vi være på vagt over for? De højtråbende med militærstøvler og skrårem eller de intellektuelle, der støber de ideologiske kugler? Og er der forskel på højrenationale partier i Øst- og Vesteuropa?   (fra min. 4:30)

Islamister og terrorister
Terrorangrebet den 11. september, bomberne i London og Madrid, brændende flag og ambassader på grund af nogle tegninger i en dansk avis. Et stigende antal muslimer bekender sig til islamismen, den kompromisløse tolkning af islam, som får nogle tilhængere til at sprænge sig selv ihjel. Men uanset terroren udgør islamisterne så en reel trussel mod de frie demokratiske samfund? Samtale med islamismekenderne Tina Magaard og Jørgen Bæk Simonsen. (fra min. 28:40)

En frontbereetning
Hvordan ser der ud inde i hovedet på en ekstremist? Den svenske journalist Magnus Sandelin kom under arbejdet med sin nye bog om ekstremister tæt på både en nazist, en islamist og en venstrerevolutionær. Magnus Sandelin konstaterer, at ekstremisterne trods vidt forskellige politiske og religiøse ståsteder tænker og handler på påfaldende ensartet vis. Vi har været i Sverige for at indhente en frisk beretning fra ekstremismens frontlinjer ( fra min. 55:10)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.