17
okt
Seneste opdatering: 17/10-07 kl. 0235
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

er nu online Р1 time 7 minutter.  Glimrende TV, som DR 2  burde være. Bemærk især:

Med eller uden skrårem
Samtale med historiker Uffe √ėstergaard og den svenske sociolog G√∂ran Dahl om h√łjrenationale bev√¶gelser i Europa. Hvem af de h√łjrenationale, om nogen, skal vi v√¶re p√• vagt over for? De h√łjtr√•bende med milit√¶rst√łvler og skr√•rem eller de intellektuelle, der st√łber de ideologiske kugler? Og er der forskel p√• h√łjrenationale partier i √ėst- og Vesteuropa?¬†¬† (fra min. 4:30)

Islamister og terrorister
Terrorangrebet den 11. september, bomberne i London og Madrid, br√¶ndende flag og ambassader p√• grund af nogle tegninger i en dansk avis. Et stigende antal muslimer bekender sig til islamismen, den kompromisl√łse tolkning af islam, som f√•r nogle tilh√¶ngere til at spr√¶nge sig selv ihjel. Men uanset terroren udg√łr islamisterne s√• en reel trussel mod de frie demokratiske samfund? Samtale med islamismekenderne Tina Magaard og J√łrgen B√¶k Simonsen. (fra min. 28:40)

En frontbereetning
Hvordan ser der ud inde i hovedet p√• en ekstremist? Den svenske journalist Magnus Sandelin kom under arbejdet med sin nye bog om ekstremister t√¶t p√• b√•de en nazist, en islamist og en venstrerevolution√¶r. Magnus Sandelin konstaterer, at ekstremisterne trods vidt forskellige politiske og religi√łse st√•steder t√¶nker og handler p√• p√•faldende ensartet vis. Vi har v√¶ret i Sverige for at indhente en frisk beretning fra ekstremismens frontlinjer ( fra min. 55:10)


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.