19
okt
Seneste opdatering: 18/1-12 kl. 1837
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Center for Vigilant Freedom havde arrangeret en “Counter Jihad Conference” i Bruxells i dagene 17-18 oktober, et gigantisk arbejde der¬† har st√•et p√• i et¬† halvt √•r. Vi var et par h√•ndfulde¬† danskere, der var heldige¬† at v√¶re¬† inviteret.

Jeg har v√¶ret i Belgien mange¬† gange, Namur, Li√©ge, Bastogne, Spa, ¬† dengang i¬† begyndelsen af tresserne det var sodsv√¶rtet mineomr√•der,¬† Antwerpen som s√łmand, men aldrig i det babyloniske¬† Bruxelles. Det ville v√¶re en overdrivelse, at¬†jeg syntes¬† om byen, hvor hvert¬† menneske man m√łder taler et nyt sprog, og hvor Eurokraterne pl√łjer deres¬† skyskrabere ned gennem det, der¬† engang m√• have¬† v√¶ret en smuk by. Jeg forst√•r, hvorfor man bliver¬† betalt s√• fyrsteligt¬† for¬† at bo her. Her¬† tjener man ind til et solidt otium, og flygter s√• snart man kan.¬†I¬† et land¬†der ikke er et land, i en hovedstad der ikke¬† er¬† hovedstad¬† for nogen somhelst, men en ond¬† parodi. ¬†Jeg¬† foreslog min erfarne¬†medchauff√łr, da vi var i Holland¬† at k√łre rundt om Amsterdam, men han frar√•dede mig √łdel√¶ggelsen. Det er¬† ikke Holland¬† mere. Amsterdam er¬† allerde MAGREB. Han¬† ved,¬† hvorfor Hirsi Ali foretr√¶kker at¬†blive i USA. Det ved vi endnu ikke i¬† Danmark.

Da jeg er¬† vendt hjem med 400 fotos og¬† 15 timers¬† video, er dette¬† kun en f√łrste¬† ber√łring¬† af, hvad der fandt sted.

Det er ikke¬†uden en vis¬† ironi,¬† at det lykkedes¬†Vlaams¬† Belang¬†at arrangere hele den f√łrste dags¬† m√łder i selveste EU-parlamentet. Konference faciliteterne¬† er i top ! Det m√• man lade dem. De levede¬† op til g√¶sterne, ogs√• os de af os, de¬†ikke gerne¬† vil kendes¬† ved.¬†(Som man kan se¬† er¬†¬†eurokrater¬† fuldst√¶ndige¬† analfabeter hvad¬† ang√•r kunst – Richard Mortensen m√• v√¶re¬† havnet¬† der ved et tilf√¶lde, fordi han h√¶nger¬† p√• samtlige¬† danske¬† ministerkontorer).

Vlaams Belang¬†¬† havde fortalt det drejede sig om et mere¬† “stuerrent”¬† foretagende. Resten – inkl middag – ¬†fandt sted¬† i deres veludstyrede partihovedkvarter. Min borddame,¬†f√łdt i Venedig, en gammel ven af Oriana¬† Fallaci.¬†Se talerlisten, den er¬†flot og det meste kommer¬†p√• bloggen¬† p√• video. Lidt¬† efter¬† lidt. Enkelte vil ikke publiceres for¬†det de sagde. De¬† har deres¬† grunde. Det¬† respekterer jeg, selvom det havde¬† tjent¬† alle¬† bedst om det var i fuld¬† offentlighed.

Robert Spencer, Knesset medlemmet¬† Arie Eldad , Patrick Sookhdeo, Andres Bostom og ex-muslimen og shariaeksperten Sam Solomon (audio),¬†stod¬† for¬† helt¬† ekstraordin√¶re taler. Jeg h√•ber de¬† alle¬† bliver tilg√¶ngelige her¬† p√• bloggen.vDet kommer an p√• dem, ikke mig.¬†De er¬† pligtuddannelse¬† for¬† befolkninger og politikere p√• et¬† s√¶rdeles¬† h√łjt¬† niveau. St√•r de¬† h√łjt¬† kvalificerede ¬†deltagere¬† til troende – og jeg kan ikke¬† se¬†hvorfor ¬†ikke-¬† st√•r Europa¬† overfor betydeligt alvorlige¬† udfordringer, end¬† main stream medierne lader os¬† ane. Ufordringer , der f√•r¬† BBC, Politiken, Berlinske,¬† svenske aviser m- fl. til at fremst√• som som tids idylliserende¬† Chamberlain √©r. Sp√łrgsm√•let er : Hvem er det, der har l√¶st¬† kortene¬† mest korrekt¬† og virkelighedsn√¶rt ? Var det i virkeligheden avantgarden, vor tids Churchills, der¬† m√łdtes¬† i Bryssel i de¬† to dage ? Her taler¬† jeg¬†ikke om mig selv –¬†jeg¬† er¬† bare en flue¬† p√• v√¶ggen – men om forsamlingen af europ√¶ere.¬†Men nogle¬† v√¶gge er un√¶gtelig¬† interessantere at v√¶re en flue p√•¬†¬† end andre. Og her n√¶vner vi ikke¬† Enhedlistens – hmm, lidt langsomme og √•ndeligt¬† gangbesv√¶rede¬†medlemmer.¬†Noget gik i svang, noget var ved at finde sin bane.¬†Men i flere¬† lande- England, Holland, Belgien,¬†Sverige – er det for sent. Det kan ikke repareres, fremtiden¬† er bestemt. Hvordan man tager det p√¶nt og fattet¬†? Ved at g√• i byen bagefter¬† med Paul Weston og en bunke¬† andre engl√¶ndere.

(fotos © Snaphanen)
bryssel__18_oktober_2007_044.jpgbryssel  19 oktober 2007 058_2.jpg bryssel__18_oktober_2007_238.jpgbryssel__19_oktober_2007_029.jpgbryssel__18_oktober_2007_179.jpgbryssel__18_oktober_2007_086.jpgbryssel  18 oktober 2007 041_1.jpgbryssel__18_oktober_2007_362.jpgbryssel__18_oktober_2007_025.jpg bryssel__18_oktober_2007_221.jpg
bryssel__18_oktober_2007_386.jpg

(nederste¬†syv¬† fotos: ¬†Patrick Sookhdeo, Anfindsen, Dewinther, Paul Belien, Sam Solomon,¬†og Robert Spencer, der efter de¬† 15¬† timers konference¬†straks gik¬†igang med at blogge: Andy, Atlas and me. Lars Vilks¬īnye hund – Muhammed- fik Spencer¬†til at krakelere af grin. Jeg havde apparater¬† nok i to stillkameras og en video, jeg efterlod laptoppen p√• hotellet)

EUROPEAN ORGANIZATIONS GATHER IN BRUSSELS TO ORGANIZE RESISTANCE TO ISLAMIZATION AND SHARIAH

Bat Ye‚Äôor: Eurabia ‚Äď how far has it gone?
David Littman: Dhimmitude at the UN Human Rights Council?
Country reports

a. Belgium (Belien/Dewinter)
b. Germany (Stefan Herre via video)
c. France (Nidra Poller)
d. UK (Sam Solomon)
e. Sweden (Reinhard Fomi)
f. Denmark (Lars Hedegaard)
g. Norway (Jens Anfindsen)
h. Finland (Ken Sikorski)
i. Holland (Johannes Jansen)
j. Italy (Armando Manocchia)
k. Switzerland (Arnaud Dotezac)
l. Romania (Traian Ungureanu)
m. Austria (Elisabeth Sabaditsch-Wolff)

8. What can we learn from Israel’s on-going fight with terrorism?
Dr Arieh Eldad, member of Israeli Knesset
9. From Dawa to Jihad
Dr. Patrick Sookhdeo, Director, Institute for the Study of Islam
and Christianity and of the Barnabas Fund
10. The War Against Jihad,  Dr. Marc Cogen, professor of International Law, Ghent University
Islam ‚Äď Is it the real problem ,Robert Spencer
Anti-semitism under Islam,Andrew Bostom

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Om et England , der hastigt n√¶rmer sig en desperat situation, h√łrte jeg for f√• m√•neder siden Patrick Sookhdeo sige: “Jeg n√¶gter, jeg afst√•r fra at bek√¶mpe fascisme med fascisme”. At vi ikke kan […]

trackback

[…] skiftevis engelsk og arabisk, han kan den udenad p√• begge sprog.¬†Patrick Sookhdeo besk√¶ftigede vi os med i 2007, ogs√• en h√łjl√¶rd exmuslim, der bor i England og er r√•dgiver ¬†for blandt andre den engelske […]