21
okt
Seneste opdatering: 20/6-11 kl. 0457
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

at forlade Bryssel, en helt igennem frastødende by –  eller  hvad man nu skal kalde den. Min gode ven og jeg tilbragte en dag i Ardennerne med at genopfriske lidt militærhistorie. I bragende solskin. Det brød ud det sekund, vi forlod  Bryssel.  En by for Ritt Bjerregaard, Poul Nyrup og Mette Fugl og et billede  på det Europa der er  i støbeskeen. Ikke noget for mig.

Torvet i Bastogne er det samme jeg forlod for 14 år siden. Samme  hotel, samme søvnige provins. Samme Moules i hvidvin, pommesfritter, klosterøl og bøffer. Ardennerne er det bedste ved Belgien. Prøv også Spa udenfor sæsonen. Der er den berømte racerbane og man kan sove biligt i filmstjernernes senge. Mine var Jeanne Moreau og Malcolm McDowells…..

Hvis man ikke kender “The   Battle  of the Bulge“, lej Spielbergs  “Band of Brothers” og se   sidste  DVD,  hvor overlevende veteraner fra Easy Company fortæller. Når man  står her, tror man jo næsten at Belgierne  stadig er  taknemmelige.  (fotos © Snaphanen)

bryssel__18_oktober_2007_126.jpgbryssel__oktober_2007__3_015.jpgbryssel__oktober_2007__3_029.jpgbryssel__oktober_2007__3_061.jpgbryssel__oktober_2007__3_111_1.jpgbryssel__oktober_2007__3_082.jpgp10304361

“No bastard  ever  won a  war by dying  for his  country

General Pattons  tale til  The  Third Army (George C Scott – tekst audio)

Jihad  Watch: Photos from Eurabia

Kravaller i Amsterdam

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Jeg trak først vejret frit igen, da jeg med min gode ven rekapitluerede The Batlle of the Bulge fra torvet i Bastogne. – Video på flamsk med franske undertekster, vi prøver at få den tekstet af oversøiske […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x