28
okt
Seneste opdatering: 29/10-07 kl. 1918
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

(Til¬†grafikken skal l√¶gges samme tilv√¶kst i Iran og Pakistan) En¬† utilladelig , naiv svensk debatt√łr¬† skrev til mig,¬† ved¬† synet af FN prognosen: “Det¬† vigtigste er,¬†at overholde konventionerne, jeg har intet imod Sverige¬†√¶ndrer sig“.¬†Hertil at er kun sige – ens¬† liv √¶ndrer sig ogs√•, n√•r man drukner.

¬†Jeg¬† skal sk√•ne hendes¬† navn her. Hun er¬† ret kendt som fagkvinde, men lider af total¬†fantasil√łshed¬† og kikkertsyn. Det har hun tilf√¶lles med mange af vore politikere. De¬† er p√• godt og ondt¬†¬† amat√łrer. Se bare p√• Khaders koalition af de¬†godvillige eller AB¬īs Olle¬† Svenning, der stadig ikke har fort√•et, ¬† at vi ikke skriver¬† 1974. “Something’s Happening But they Don’t Know What It Is…….yet.”

Og nu kan det¬†s√• v√¶re, vi f√•r en regering der vil v√¶re¬† lige s√• henrivende naiv, uvidende, fejg¬†¬†og dukset som den samlede¬†svenske Riksdag. Dette er en afgrund.¬†Europ√¶erne og EU¬†vil ikke se ned i¬†den, og FN kunne ikke v√¶re mere ligeglad med¬† den vestlige civillisations opl√łsning.

Hvor jeg lige¬† har v√¶ret i Holland, Belgien, storbyerne Bryssel,¬† Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen er allerede, ligesom visse¬† engelske omr√•der, pr√¶destineret til at blive de¬† f√łrste¬† muslimske¬† enklaver, der vil str√¶be imod autonomi*¬† . Atmosf√¶ren d√©r er skr√¶mmende. Der er givet mange og udf√łrlige grunde til, at islam er¬† sv√¶r eller umulig at integrere, men de¬† f√łrer¬† alle tilbage¬† til Koranens herskerfilosofi og merev√¶rd.¬†Islam kan ikke¬† finde¬†finde¬† ud af at v√¶re en ubetydende minoritet.¬†Den dag europ√¶iske majoritetssamfund ikke l√¶ngere¬† vil yde st√łtte¬† til uintegrerbare paralelsamfund, der m√•ske endda¬† bekriger dem¬†– dvs. betale den¬† skat det kr√¶ver – fra den dag, kan velf√¶rdssamfundets d√łdsattest udstedes. Og det vil v√¶re europ√¶iske socialdemokratier, der har bestilt¬† attesten. Det er derfor¬† ganske ironisk pt. at h√łre¬† Helle Thorning, S√łvndahl¬†og Margrethe¬†¬†Vestager,¬† f√łre sig frem som velf√¶rdsstatens¬† forsvarer. De har allermest aktivt¬†skadet den ved¬†, indtil videre, ¬†at have¬† p√•f√łrt den to-cifrede¬† milliardudgifter, der formentlig kun vil vokse. At nogen s√• meget som overvejer at tilgive dem, det m√• de diskutere med deres samvittighed,¬†b√łrn og¬† b√łrneb√łrn.

¬†Det er¬† i disse¬† √•r¬† resten af europ√¶s sk√¶bne¬† afg√łres.¬†Den danske opposition¬†kalder det “globalisering”. Jeg kunne finde¬† p√• andre udtryk.

demografi.jpg
Gustafsson    (* jvf foredrag om  muslismsk overtagelsesstrategi med  den britiske hærs specialrådgiver Patrick Sookhdeo jeg  videotapede i Bryssel,  og som jeg håber at få lov til at publicere. Om ikke  andet så i tekstuddrag.) 

Immigration: The disgraceful censorship by all political parties of the greatest issue of our time

Immigration Number Shocks

When will we admit that London is full up?

Britain’s population is set to grow ferociously

Kastholm : Upolitisk politikere

¬ĽI klassesamfundets tid vidste menneskene, hvor de h√łrte til. I det moderne, meget ensartede og meget rige samfund er det langt sv√¶rere at tage politisk stilling. Det giver muligheder for i grunden upolitiske politikere som Naser Khader og Helle Thorning-Schmidt.¬ę

Naser Khader derimod er slet ikke politiker. N√•r han udtaler sig politisk, virker det, som om han efterligner en rigtig politiker eller har l√¶rt en rolle udenad. Men han bruger ret f√• ord og virker derfor mere trov√¶rdig. Desuden har han en vaskebj√łrnsagtig charme, som f√•r en del v√¶lgeres hjerte til at banke √łmt, og hans kandidatliste vil med politiske badeg√¶ster som den koleriske Lars Kolind og den fantasifulde J√łrgen Poulsen ogs√• v√¶re en sikker stemmemagnet. [..]

Dengang [ i Liberalt Centrum]forstod jeg ikke dette. Jeg var et upolitisk menneske. Jeg burde have vidst, at det upolitiske menneske er katalysator for det 20. århundredes blodige historie. Men jeg var altså kun 18 år og havde ikke læst filosoffen Adornos præcise iagttagelse, at Hitler lavede politik for de upolitiske, ligesom Wagner skabte musik for de umusikalske!

Kastholm


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.