28
okt
Seneste opdatering: 29/10-07 kl. 1918
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

(Til grafikken skal lægges samme tilvækst i Iran og Pakistan) En  utilladelig , naiv svensk debattør  skrev til mig,  ved  synet af FN prognosen: “Det  vigtigste er, at overholde konventionerne, jeg har intet imod Sverige ændrer sig“. Hertil at er kun sige – ens  liv ændrer sig også, når man drukner.

 Jeg  skal skåne hendes  navn her. Hun er  ret kendt som fagkvinde, men lider af total fantasiløshed  og kikkertsyn. Det har hun tilfælles med mange af vore politikere. De  er på godt og ondt   amatører. Se bare på Khaders koalition af de godvillige eller AB´s Olle  Svenning, der stadig ikke har fortået,   at vi ikke skriver  1974. “Something’s Happening But they Don’t Know What It Is…….yet.”

Og nu kan det så være, vi får en regering der vil være  lige så henrivende naiv, uvidende, fejg  og dukset som den samlede svenske Riksdag. Dette er en afgrund. Europæerne og EU vil ikke se ned i den, og FN kunne ikke være mere ligeglad med  den vestlige civillisations opløsning.

Hvor jeg lige  har været i Holland, Belgien, storbyerne Bryssel,  Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen er allerede, ligesom visse  engelske områder, prædestineret til at blive de  første  muslimske  enklaver, der vil stræbe imod autonomi*  . Atmosfæren dér er skræmmende. Der er givet mange og udførlige grunde til, at islam er  svær eller umulig at integrere, men de  fører  alle tilbage  til Koranens herskerfilosofi og mereværd. Islam kan ikke  finde finde  ud af at være en ubetydende minoritet. Den dag europæiske majoritetssamfund ikke længere  vil yde støtte  til uintegrerbare paralelsamfund, der måske endda  bekriger dem – dvs. betale den  skat det kræver – fra den dag, kan velfærdssamfundets dødsattest udstedes. Og det vil være europæiske socialdemokratier, der har bestilt  attesten. Det er derfor  ganske ironisk pt. at høre  Helle Thorning, Søvndahl og Margrethe  Vestager,  føre sig frem som velfærdsstatens  forsvarer. De har allermest aktivt skadet den ved , indtil videre,  at have  påført den to-cifrede  milliardudgifter, der formentlig kun vil vokse. At nogen så meget som overvejer at tilgive dem, det må de diskutere med deres samvittighed, børn og  børnebørn.

 Det er  i disse  år  resten af europæs skæbne  afgøres. Den danske opposition kalder det “globalisering”. Jeg kunne finde  på andre udtryk.

demografi.jpg
Gustafsson    (* jvf foredrag om  muslismsk overtagelsesstrategi med  den britiske hærs specialrådgiver Patrick Sookhdeo jeg  videotapede i Bryssel,  og som jeg håber at få lov til at publicere. Om ikke  andet så i tekstuddrag.) 

Immigration: The disgraceful censorship by all political parties of the greatest issue of our time

Immigration Number Shocks

When will we admit that London is full up?

Britain’s population is set to grow ferociously

Kastholm : Upolitisk politikere

»I klassesamfundets tid vidste menneskene, hvor de hørte til. I det moderne, meget ensartede og meget rige samfund er det langt sværere at tage politisk stilling. Det giver muligheder for i grunden upolitiske politikere som Naser Khader og Helle Thorning-Schmidt.«

Naser Khader derimod er slet ikke politiker. Når han udtaler sig politisk, virker det, som om han efterligner en rigtig politiker eller har lært en rolle udenad. Men han bruger ret få ord og virker derfor mere troværdig. Desuden har han en vaskebjørnsagtig charme, som får en del vælgeres hjerte til at banke ømt, og hans kandidatliste vil med politiske badegæster som den koleriske Lars Kolind og den fantasifulde Jørgen Poulsen også være en sikker stemmemagnet. [..]

Dengang [ i Liberalt Centrum]forstod jeg ikke dette. Jeg var et upolitisk menneske. Jeg burde have vidst, at det upolitiske menneske er katalysator for det 20. århundredes blodige historie. Men jeg var altså kun 18 år og havde ikke læst filosoffen Adornos præcise iagttagelse, at Hitler lavede politik for de upolitiske, ligesom Wagner skabte musik for de umusikalske!

Kastholm


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.