1
nov
Seneste opdatering: 4/1-10 kl. 0539
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Svensk invandringspolitik är unik.Från en muslimsk population påett par tusen individer under 1960-talet har vi i dag 470 000 muslimer iSverige, detta enligt uppgifter frånMahmoud Aldebe, ordförande i Sveriges Muslimska Förbund. Ochden muslimska populationen växerallt snabbare, inte bara genommassinvandring utan även genomen hög nativitet.

og andre artikler. Hele det nye nummer af SD- Kuriren kan downloades  her, pdf

Spiller  Asmaa  ikke fodbold ?

– iflg Enhl har Danmark ingen Zlatan, fordi¬†svenskerne tager¬†tyve gange s√• mange¬†¬†asyls√łgere ind, og dertil 40.000 “familiesammenf√łrte”, s√• klart.¬†Nu har vi heller ingen Roseng√•rd, Bergsj√∂n¬†eller Rinkeby, klar til at blive autonome, muslimske¬† enklaver i n√¶ste generation, noget Enhedslisten √•benbart er de f√łrste til at beklage.

Man kunne dog¬† indvende, at¬†Sverige betaler¬†en lovlig h√łj pris for √©n fodboldspiller, selv¬†som spillermarkedet er nu.¬† Men hold ud, ¬†der er h√•b – n√•r nu Enhl. ryger¬†nu af Folketinget, kan de allesammen s√łge asyl i Sverige. Og Asmaa¬† kan komme i Riksdagen som en mis, der er dobbelt s√• mange pladser,¬†og de sidder godt fast s√• enhver¬†lokalpamper¬† kan livstidsfors√łrges af det offentlige.¬†Og en¬†tankev√¶kkende ¬†iagtagelse: Jeg cykler en del rundt i K√łbenhavns¬† Kommune, hvor Asmaa er¬† opstillet.¬†I mylderet af valgplakater ser¬† jeg ikke √©n¬† med¬† hende. Ikke engang p√• N√łrrebro. Skal skal-ikke, Enhedslisten ?

Enhedslisten: Hvorfor har vi ingen Zlatan ?


Zlatan i dansk valkampanj

Politik p√• spr√łjten
Weekendklummen: Henrik Gade Jensen skriver om din stemme, som risikerer at komme til at koste skatteyderne 100 kroner.
Af Henrik Gade Jensen

Dit X den 13. november belaster skatteyderne med 100 kroner!S√•dan er de n√łgne fakta med den nug√¶ldende partist√łtte-ordning. Hvert parti modtager 24,25 kr. pr. stemme pr. √•r fra statskassen. I en normal fire-√•rig valgperiode bliver det til en hundredelap, som skatteyderne betaler.

Så de mange valgplakater i lygtepælene og helsides-annoncer i aviserne er betalt af os selv over skatten. I vid udstrækning. Partierne finansieres for en stor del over skattebilletten, fordi partierne for et par år siden satte sig selv på finansloven. Venstre modtager 23 mio. om året. Socialdemokraterne 21 mio. Hvert år.

Frivillige bidrag og brugerbetaling burde ogs√• her erstatte den tvangsm√¶ssige inddrivelse. Det er sv√¶rt for en sober borgerlig overhovedet at s√¶tte et X den 13. november. Kan man moralsk belaste andre √łkonomisk ved at stemme?

De politiske partier lever i dag af st√łtten. Med den nuv√¶rende partist√łtteordning betyder medlemmerne og deres kontingenter mindre √łkonomisk for partierne. Medlemmer er reduceret til billig arbejdskraft til at kravle i lygtep√¶le.

Og partist√łtten gives uden s√¶rlige betingelser. En kontanthj√¶lpsmodtager skal st√• til r√•dighed for at f√• st√łtte. En studerende skal studere for at f√• SU. Men partierne kan skalte og valte, som de vil. I Tyskland stilles der f.eks. krav om s√•kaldt “innerparteiliche Demokratie”, dvs. partierne skal v√¶re demokratisk opbyggede ligesom det samfund, de vil v√¶lges til.

Et af de positive træk ved det amerikanske demokrati er, at partierne og politikerne må kæmpe lige så meget for at holde fast i egne vælgere som at kapre nye. Derfor udfolder partiapparaterne så store anstrengelser for at få amerikanerne op af sofaen, registrere sig som vælgere og på valgdagen komme til stemmeurnerne.

Det amerikanske system tvinger politikerne til ikke at svinge for langt væk fra deres eget politiske grundlag, for ellers mistes baglandet. Kernevælgere skal plejes og holdes på i USA. Basis må ikke svigtes.

Modsat i Danmark, hvor CPR-registreringen af borgerne bevirker, at der kan sendes millioner af valgkort ud til v√¶lgerne. Den traditionelt h√łje danske stemmeprocent afspejler ikke et velfungerende demokrati, men et overreguleret samfund.

Afskaf partist√łtteordningen s√• det bliver gratis at stemme. S√• h√¶derlige mennesker igen kan g√• til valgurnerne.

Henrik Gade Jensen er projektleder ved CEPOS


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.