6
nov
Seneste opdatering: 6/11-07 kl. 2100
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg ville gerne have v√¶ret mild og god og brugt udtrykket “ungdommelig weltschmerz”, men dertil¬†er nutidens luksushippier¬† desv√¶rre alt for fork√¶lede. De kommende¬† og de¬† nuv√¶rende¬† “autonome” – et ret s√•¬†misvisende¬†ord¬† for s√• appelerende og selvbefamlende¬†grupperinger.

5_nov_2007_015.jpg5_nov_2007_009.jpg
fotos © Snaphanen

Dagens store, glædelige  gåde:

Thorning på kamikazetogt i udlændingepolitikken

DR Deadline : Har S og R tabt valget?

¬†Lars L√łkke: Menneske-smuglernes endestation

Med SR-SF-forslaget skader vi de mennesker, som virkelig har brug for asyl, fordi de er forfulgte i eget hjemland
 
S√• kom valgkampens st√łrste indr√łmmelsessag: Socialdemokraterne og De Radikale √łnsker igen fri indvandring til Danmark. Partierne foresl√•r i dag, at enhver, der p√•ber√•ber sig asyl i Danmark, fra dag √©t kan f√• fri adgang til det danske arbejdsmarked og dermed mulighed for at tjene, hvad der svarer til flere √•rsl√łnninger om m√•neden i forhold til deres hjemland.
 
Rygtet vil l√łbe som en steppebrand, og konsekvensen vil blive, at asylans√łgningerne i Danmark vil mangedobles. Bare sp√łrg i Sverige, hvor reglerne end ikke er s√• vidtg√•ende som dem, en SR-SF-regering vil indf√łre. Svenskerne forventer 38.000 asylans√łgninger i 2007 – til sammenligning forventer vi ca. 2000 i Danmark.
 
Forslaget vil g√łre udl√¶ndingepolitikken i Danmark overfl√łdig. For hvorfor skulle man fremover s√łge arbejde i Danmark gennem de rigtige kanaler – jobkort, Green card etc. – n√•r man bare kan s√łge asyl og f√• adgangsbilletten direkte?
 
Derudover vil forslaget drukne de danske myndigheder i asylans√łgninger, og det vil g√• ud over dem, der rent faktisk er forfulgt i deres hjemlande, og som derfor fortjener hj√¶lp og st√łtte. Vi skal ikke g√łre Danmark til menneskesmuglernes endestation.
 
For Venstre er det naturligvis en m√¶rkesag, at mennesker i n√łd skal have hurtig og anst√¶ndig hj√¶lp i Danmark, hvis de er forfulgt i deres hjemlande. Sidste √•r gav vi derfor ogs√• mere end 1000 mennesker asyl i Danmark. Men vi √łdel√¶gger vores egen mulighed for at skabe demokratisk integration, hvis vi gentager 90’ernes forfejlede udl√¶ndingepolitik.

Lars L√łkke Rasmussen¬†, indenrigsminister¬† (V)

¬†Al Qaeda-st√łtter √•bner i K√łbenhavn

“Vi har allerede v√¶ret i Danmark l√¶nge, men inden for de kommende tre uger g√łr vi det officielt,” siger Sheik Omar Bakri Muhammed, bev√¶gelsens stifter, som ogs√• var med til at danne Hizb-ut-Tahrir.Al-Muhajiroun har som m√•l at omstyrte det danske folkestyre og erstatte det med en islamisk stat med islamisk lov.¬† TV 2

 Al Qaeda is Biggest Threat to Europe, Says EU Anti-Terror Boss

Deutsche Welle 

 Kun én mulighed
Efter Erik Boels, S√łren Lerches og Line M√łrchs svar til Lene Kattrup p√• hendes kronik den 24.-25. oktober i DAGBLADET/Frederiksborg Amts Avis ser jeg kun mulighed for at s√¶tte kryds ved √©t parti: Dansk Folkeparti. Her har man ikke, som hos andre partier holdt udsalg af de principper, man gik til valg p√•.
Eksempelvis har Ny Alliance lige så mange holdninger til forholdet mellem kristendom og islam i Danmark, som man har topkandidater.

Jytte Schmidt i Dagbladet K√łge, Ringsted, Roskilde

Stakkels gamle Krogerup

Krogerup har f√•et rigtig d√•rlig vejledning af den uforstandige islamforsker professor J√łrgen S. Nielsen, der har gjort kn√¶fald for Tariq Ramadan, som m√• betegnes som en af de farligste m√¶nd i verden i dag.

Tim Pallis, forfatter og foredragsholder,¬† K√łbenhavn N:
Salig Grundtvig og den anti-autorit√¶re Hal Koch ville vende sig i deres grave, hvis de vidste, at Krogerup havde overgivet sig til en af de mest autorit√¶re islamister i verden, Tariq Ramadan. Grundtvig, som gennemskuede den udvikling, hvor oplysningstiden k√łrer af sporet, ville nok blive dybt depressiv over, at Abdul Wahid Pedersen p√• Krogerup bliver opfattet som en slags muslimsk grundtvigianer. Hvor galt er det allerede g√•et?


Krogerup har f√•et rigtig d√•rlig vejledning af den uforstandige islamforsker, professor J√łrgen S. Nielsen, der har gjort kn√¶fald for Tariq Ramadan, som m√• betegnes som en af de farligste m√¶nd i verden i dag. Han er farlig, fordi han med sin skarpe akademiske retorik er ekspert i at tale med to tunger og skjule sin sharia-islamistiske dagsorden. Det hedder kitman p√• arabisk. Man skjuler halvdelen at sandheden for de vantro.
Krogerup H√łjskole praler af at have et godt samarbejde med den romantiserende sharia-islamist, Mona Sheik, den imagin√¶re paraplyorganisation Muslimernes F√¶llesr√•d, Danmarks Journalisth√łjskole, Journalistik ved Roskilde Universitetscenter og Dagbladet Politiken, som nok skal s√łrge for at det multikulturelle Danmark lever i bedste velg√•ende, men ikke kan p√•tage sig noget som helst medansvar for at g√• aktivt ind for at stoppe islamiseringen af Danmark og bidrage til at opdage og afsl√łre salafi-islamismens politiske mission.
Stor tak
En stor tak til Lene Kattrup for i at levere en fin analyse og et fyldestg√łrende referat af skammens dag p√• Krogerup H√łjskole, hvor Krogerup naivt og ganske uvidende om konsekvenserne af deres flirten med islam og i ly af en misforst√•et tro p√• dialog, har b√•ret ved til det b√•l, som demografien engang i dette √•rhundrede vil s√¶tte i brand.
At v√¶re uenig med islam betragtes som et angreb p√• islam, som vil forsvare sig med jihad. Islam har den endegyldige sandhed, og √łnsker ikke noget kompromis gennem samtale med vantro. Islam viser ingen respekt for andre end muslimer og har ingen kritisk tilgang til sin egen religi√łse ideologi. Samtale og dialog mellem mods√¶tninger er et vesterlandsk kulturprodukt, som ikke st√•r skrevet noget sted i Koranen eller haditherne.
Det er hamrende naivt at tro, at man kan finde en gylden middelvej i en strid om sharia. Islam er ensbetydende med sharia. Der kan ikke pilles noget væk, for det drejer sig for en muslim om enten at komme i paradiset eller helvede, og det er der regler for udtalt af selveste Allah.

Frederiksborg Amts Avis 06 november 2007
 


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.