9
nov
Seneste opdatering: 9/11-07 kl. 2102
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Gallup idag : VKO flertal igen
Guardian, Spiegel,¬† IHT , ¬†G√∂teborg Posten , de neutrale, saglige¬†og uvildige¬† norske journalister og alle de¬†andre¬†er lovlig tidligt¬† ude¬† med deres √łnsket√¶nkning. Der er stadig¬† fire dage tilbage og nu bliver det “en rysare” som de¬† siger¬† i mit fhv. andet f√¶dreland. DR Nyheder 18:30 mente¬† overraskende nok ikke, den nyhed var af interesse og SVR Rapport 19:30 benyttede¬† lejligheden til at heppe p√• Khader og shame “det starkt¬† nationalistiska Dansk Folkeparti”. Jeg g√¶tter¬† DF er¬† ligeglade med at SVT ikke ved¬† hvad en nationalist er.

Berlingske Tidende   180 Grader

¬†¬ĽDet var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var m√§nniskor som kom utifr√•n¬ę

Jomshof:  Svensk- och Sverigefientliga Maud Olofsson

Swedish Mafia: fighting a losing battle

The Local

Fisen i rummet : Al dente, endelig ikke  råt ! 

(fisen i rummet er den alle¬† h√łrer, men ignorerer). Skulle nogen synes at det danske s√•kaldte “kunstliv” er¬† konformt, uvidende og¬† fejgt, s√• kom til Sverige, min far ! Forestil dig¬† tusindvis af¬†Mikael Wiehe¬īr, helst k√łnsskifteopererede til det i¬† Sverige langt¬†mere¬† popul√¶re hunk√łn.¬†Herlig artikel fra Magasinet¬† Neo:

Lars  Vilks drog ner byxorna på kulturetablissemanget med sina Muhammedteckningar. Han höjde ribban, han  gjorde det obekvämt, han drog i gång  en debatt som var tvingande och krävande.

Sanna Rayman  Lars  Vilks avslöjade alla

Valgkampens velsignelse

er at den er kort. T√¶nk at v√¶re¬† amerikaner,¬† i virkeligheden¬† ude¬† i en¬† to √•r lang¬† valgkamp. I disse¬† uger f√łler man sig som en terminalpatient, man f√•r taget¬† sin temperatur (opinionsm√•linger)¬†hele tiden og blir¬īfyldt med¬† √łregas. Desv√¶rre g√•r vi nok en mere¬† politiseret fremtid¬† i m√łde med¬† hyppigere valg. Det er det, folkets stemme tilsyneladende¬†vil. Telefonen kimer af analyseinstitutter¬† med¬† navne – det ene¬† mere b√łvet end det andet. Kan man kalde noget “Synovate” i fuld alvor ? Det¬†minder om¬†de miskonstruerede¬† navne, ¬†medicinalindustrien giver¬† sine nye pr√¶parater. Gudskelov er det overst√•et¬† p√• tirsdag.

Megafon___undersgelse_2007_11_09_13_32_47.jpg

¬ĽMuslimsk politiker visar homost√∂d i danska valet¬ę

skriver det svenske b√łssemagazin QX. Da bladet har hovedet under armen og √¶der¬† Asmaa r√•t, er det her jeg skal g√łre¬† opm√¶rksom p√• Bruce Bawer¬īs artikel: De homofiles m√¶rkelige kammerat . (se ogs√•:Asmaas holdning til homoseksuelle)


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.