11
nov
Seneste opdatering: 12/11-07 kl. 1446
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Gallup, Megafon og Epinion viser VKO-flertal.
 
Catinet er en flytning på 1,1% af vælgerne fra samme resultat.
 
Vilstrup er en flytning på 0,6% af vælgerne fra samme resultat.
 
Kommer Enhedslisten ind i Folketinget er der ikke længere flertal for VKO på Gallup og Megafon.

B√łrsen

Expressen, der skal forestille at være  borgerlig, skriver bla.:

Sett med svenska, borgerliga ögon är det danska exemplet både en önskedröm och en mardröm. Å ena sidan måste Reinfeldt avundas sin danska kollega Fogh Rasmussen, som ser ut att gå mot sin tredje raka valseger. Medan Reinfeldt leder en regering med katastrofala opinionssiffror och med sviktande förtroendesiffror också för det egna ledarskapet har Fogh Rasmussen alltmer axlat rollen som landsfader.
Å andra sidan har högerns framgångar skett till ett högt pris. Fogh Rasmussen har parkerat sin regering till vänster i välfärdsfrågorna och till höger i värderingsfrågorna. Man tävlar med socialdemokraterna om att lägga mest pengar på välfärd och med Dansk folkeparti om att vara mest dansk och fast i invandringspolitiken. Det sätter onekligen den danska framgångssagan i ett annat ljus.
Den svenska borgerligheten har varit f√∂red√∂mligt immun mot alla h√∂gerinfluenser som spelar p√• fr√§mlingsfientlighet. Det ska vi vara innerligt tacksamma f√∂r. Men det finns dessv√§rre inga garantier f√∂r att fr√§mlingsfientligheten inte tar sig in i riksdagen √§nd√• ‚Äď via sverigedemokraterna ‚Äď efter n√§sta val.S√• hur det √§n g√•r i morgondagens val finns det alla sk√§l att f√∂lja utvecklingen i v√•rt grannland.

 Distraktioner 

Afsluttende partilederdebatter ligner fodboldfinaler, der st√•r 1-1 ti minutter f√łr tid: bolden trilles hyggeligt rundt og der sker absolut ingenting. Det skulle da lige v√¶re, at Khader nu peger¬† p√• Fogh – m√•ske.¬†Jeg sad¬† og faldt i staver¬† over den fantastisk l√¶kre¬† lyss√¶tning, de har f√•et i den nye¬† TV by. Kraftigt, men silkebl√łdt.¬†Det minder om flashanl√¶g p√• de mest professionelle modefotos, det lavth√¶ngede¬† armatur over deres hoveder. Og har de mon ogs√•¬†f√•et¬† nye, bedre¬† kameras ? De sv√¶lgede i n√¶rbilleder, hvad der¬† er noget poppet¬† privateri. Men s√•dan skal det alts√• v√¶re. Endelig funderede¬† jeg lidt over, hvor eksalterede Kornbek, Barfoed og af og til Thorning er. Kan deres nerver¬† i virkeligheden holde til det politikerliv ? Khader virkede som en usikker maskine, ude af stand til at improvisere, tung, famlende¬†og uelegant. Det er ikke godt, n√•r man er¬† svag p√• “sakfr√•gorna”.¬†Fogh mindede mig¬†om Ol¬īBlue¬† Eyes – rutineret, perfekt¬† timing.¬†¬†Jeg forlod showet efter 40 minutter. Lad os nu f√• det overst√•et………………….godt!
largeclick_Afslutningsdebat.jpg  

¬†Asger Aamund t√łr ikke stemme p√• Ny Alliance¬†

Endast ett danskt parti vill ha svensk invandringspolitik ja, comme ci comme √ßa , hvad er det egentlig Vestager vil ha¬ī- bortset fra 24-√•rsreglen og tilknytningskravet v√¶k ? Sydsvenskan¬īs H√•kon Arvidsson fra RUC, der har noget n√¶r monopol p√• at udl√¶gge¬† Danmark, kan slet ikke vente til tirsdag med at konstatere “Pia Kj√¶rsgaards nederlag”, s√• han er ude i god tid: “Nya vindar i Danmark“. Det er stadig h√łjest beklageligt, at der ikke¬† r√•der skrivefrihed¬† i¬† hans¬† hjemlands presse, men de f√• der som han,¬†nyder godt af den der er, er jo ligeglade. De kan ikke¬† rigtig se¬† problemet i at “forkerte meninger” holdes ude.

¬ĽUnge¬ę ?

Brandbomber mod betjente p√• N√łrrebro
Unge har kastet brandbomber mod politiet ved Blågårds Plads, hvor der blev ransaget efter terroranholdelse.
Politiet var i f√¶rd med en ransagning af en bolig n√¶r ved Bl√•g√•rds Plads, da det kom til uroligheder. 10-15 unge kom l√łbende mod politiet med tre brandbomber, som de slyngede mod betjentene. Ingen af brandbomberne, de s√•kaldte molotovcocktails, ramte.

St√łrre styrke skulle beskytte betjente

Politiet var i gang med unders√łgelser efter anholdelsen af en 22-√•rig, der tidligere p√• dagen blev anholdt for at opfordre til at tage danskere til fange i udlandet, s√• de kunne bruges til at gennemtvinge en l√łsladelse af to terrorf√¶ngslede. Politiken

 Hvad  var det så lige  oppositionen gjorde ved Danmark 1992-2001 ?

der har gjort den fortjent¬† til allerede at komme til magten igen ? Inden den – h√•rdt presset af befolkningen m√•tte indse, at det var den der var fortrop og ikke dem selv¬†– og¬†ombestemte sig. Dog uden at undskylde med √©t ord. Endnu inden de¬† fulde¬† konsekvenser af deres¬† uansvarlighed¬† har √•benbaret sig¬†¬†¬† (dem vil man kunne¬† studere i fuldt flor Holland/Belgien og Midtengland indenfor det n√¶rmeste √•rti) –¬† skal vi alts√• igen¬†acceptere¬† disse¬† sidstedages hellige, besserwissere og skadevoldere som om ingenting¬† var h√¶ndt, sk√łnt vi langtfra kan overskue effekten af hvad de har gjort?

Fra 1992 til 2004 er antallet af indvandrere og efterkommere steget fra 169.525 til 442.036. Langt hovedparten af disse kom under SR-regeringen.

Oppositionens bedste allierede, er folks¬† glemsomhed, uvidenhed¬†og¬†fantasil√łshed. Jeres¬† b√łrneb√łrn kommer¬†til skulle leve med de fulde¬† konsekvenser af¬†SR¬†regeringen, hvis¬† cocktail af merev√¶rd og inkompetence vil vise sig giftigere som tiden g√•r.¬†Denne blog vil r√•de¬† bod p√• glemsomheden efterh√•nden , og s√• l√¶nge¬† bloggen findes.¬†Alle¬† deltagere¬† og st√łtter¬† af SR, skal blive mindet beh√łrigt.

 Idag belyser vi det ved  et par casestories fra mikrokosmos Рher fra et  helt upolitisk forum:
 

HJÆLP!! Jeg vil VÆK fra Nr. Bronx!!  
   

Af Zep    
 
¬†Er der nogle der kan hj√¶lpe mig med at finde et sted at bo hvor der er fred og ro? Det er simplenthen blevet s√• utrygt og ”tr√¶ls” at bo her siden at politiet ikke har turde komme her mere. Det er ikke kun skud og kniv overfald men ogs√• bare den almindelige risiko for at blive uvenner med nogle man bare ikke t√łr at blive uvenner med, som er skr√¶mmende.

Man t√łr ikke p√•tale simple ting som: gider du ikke smide din skraldepose ned i affaldst√łnden eller din cykel ligger lige foran hovedd√łren, eller din bil/gadevarer sp√¶rrer hele fortovet s√• man ikke kan komme forbi med barnevognen – s√• er man pludeselig et kendt ansigt og ens egen cykel og bil er nu v√¶k/ridset/smadret/punkteret!

Jeg har v√¶ret beskyttende og varm fortaler for de fremmede i lang tid, men k√¶resten gider ikke blive kaldt luder mere, og jeg har ikke 20 venner der vil sl√•s. S√• vi m√• flytte. (sn√łft -v√¶k fra vores dejlige lejlighed)

S√• har du kendskab til en lille lejlighed i Kbh. (max 5000) i rimelige rolige omgivelser uden lovl√łse socialbelastede boliger, h√łrer vi meget gerne fra dig.

Hej, Zep.
 
 
Af S√łren¬†¬†¬†¬†
 
 
Jeg flyttede fra gellerup i √•rhus for 6 m√•n. siden.. Der var 85 % indvandrere.. Om aftenen turde man ikke g√• ud, og min nabo blev truet med en kniv, da han stod af bussen udenfor vores kollegie.. om aftenen s√• man ofte folk g√• rundt om blokkene for, at se om de kunne komme ind. Engang var der nogen der ved h√łjlys dag fors√łgte at bryde ind, mens vi stod og kiggede p√•, og vi kunne jo ikke g√łre noget. Bagefter kom de over til os og ville sl√•s.. engang kom der en med en rottweiler og kiggede ind ad mit vindue, som stod √•ben, hvorefter han sagde at den kunne finde p√• at angribe mig.. Engang jeg kom cyklende var der en gruppe, der sparkede til min cykel og fors√łgte, at skubbe mig af mens de r√•bte rasist, og de fulgtes med 2 voksende..

Jeg kunne blive ved og blive ved og blive ved…

Det er selvf√łlgelig ikke flertallet der opf√łrer sig s√•dan, men det nytter heller ikke noget at vende ryggen til og blot sige at statistikkerne viser, at unge indvandrer i gettoerne ikke er mere kriminelle.. Og det nytter heller ikke noget at tage flere ind i landet, hvis de der i forvejen er der ikke er integreret.. Det er s√• uheldigt, at det g√•r ud over danskere der gerne vil have en √¶gtef√¶lle til landet..

Men det er jo blot min holdning..
 
 
 Af Sylle      
 
Synes også lige jeg vil blande mig, nu vi er igang.
Jeg er selv blevet overfaldet et par gange, dog er det prim√¶rt sket i forst√¶derne, eller af folk fra forst√¶derne. Sidst var her i december, hvor min bror og jeg var p√• vej hjem efter en hyggelig julefrokost. Vi ser en gruppe mennesker der er h√łjr√łstede, men i god stemning (Anede vitterligt ikke at det var Fremmede¬©), s√• jeg r√•ber “God Jul” efter de glade mennesker. Resultatet er at min bror og jeg bliver jumpet af 6 mennesker og bliver n√¶rmest gennembankede. En “venlig” taxa chauff√łr stopper op og f√•r stoppet kampen, men istedet for at ringe efter politi/ambulance, f√łrer han sine f√¶ller ind i bilen og k√łrer v√¶k med dem (???)
Resultatet: Jeg brækkede hånden, min bror fik hul i hovedet og hjernerystelse. Tak for i aften.

S√• jo, der er et godt stykke vej at g√• f√łr vi kan kalde danmark et velintegreret samfund. MEN: Jeg har selv boet p√• N√łrrebro, √ėsterbro, Valby, Farum og Frederiksberg, og ud af de steder m√• jeg sige at N√łrrebro har v√¶ret den mest tolerante bydel jeg har boet i overhovedet. Ud af de 4 √•r jeg har boet der, er jeg aldrig blevet overfaldet, jeg har aldrig oplevet at blive chikaneret som det bliver fremstillet, og de sm√•racistiske tendencer jeg havde m√• jeg sige er blevet gjort til skamme. Dermed ikke sagt at alt er fryd og gammen. Der skal ryddes op i integrationen, men at pege fingre af folk med arabisk baggrund/muslimer er sn√¶vertsynet synes jeg.
Jeg kan personligt ikke vente med at flytte tilbage til N√łrrebro, men jeg m√• nok lige vente lidt endnu indtil banken kan se at man faktisk godt kan leve af det der musik-hall√łj (Citat fra min bankr√•dgiver)..¬†

  
 Af Vagn   
 Jeg bor selv i et arabisk praeget kvarter tunesien og algeriet , men osse tyrkere og andre kulture praeger det.

Jeg maa sige at problemet er at om nok saa meget aabbensind man kommer med finder man efter et stykke ud af at mange af dem holder sammen som race og ser paa dig som Fransk (hvid hud) eller fremmed.

At det stoerste problem med racisme tilhoerer dem.

De unge boeller her griber sjaeldent til vaaben og er feje , de angriber i flok og det kan vaere en fordel, fordi de kun foeler sig staerke paa den hvis. Og saa ikke engang , sidste gang der en gruppe af boeller der rabte efter mig , “hey kom her man” gik jeg hen til dem og sagde” ok her er jeg hvad er der saa ? ” , de var Fem , men de undgik at se mig i oejnene og “nej , nej der er ikke noget problem”

En polsk kammerat som foruden at vaere et monster paa Banjo osse er et broed, havde et problem hvor hans kone blev slaaet paa gaden af en araber (der er flere tilfaelde omdagen her hvor afro-arabere slaar deres kvinder) , naah men her var det altsaa hans kone som ubevogtet var gaaet ud for at handle ind.
Min Kammerat regerede omgaaende ved at gaa hen og breakke armen (bogstaveligt) paa ham der havde gjort det og det er han blevet respecteret for siden blandt de andre arabere som siger goddag osv.

Problemet er at hvis du har flere Arbere som Raaber op og laver ballede hver dag saa overskygger de , de integrerede , som jo saa ikke gaar ind under begrebet araber
..For disse bestemte problemer opstaar oftest med folk af fremmed herkomst.

Problemet i Danmark der nok anderledes af kulturmaessige grunde , de ydereligtgaaende fredelige tendenser som danskere kulurelt har indeholder i sig selv en stiltiende vold , og for folk som kommer fra en kultur med stor fysisk glaede og sol og andre aeresbegreber ,
… Men saadan er det jo med kulturelle forskelle
Der staar I koranen og det gamle testamente at man skal respectere ,vaner og leve maader i andre kulture , men somsaa meget sagt – svaert at udfoere

Unge arabere skal ikke have lov til at haenge de skal uddanne sig og dyrke sport , men det her lyder det godtnok somom det er gaaet i extrem.
Jeg lagde ellers sletikke maerke til det da jeg var i kbh sidst ,men de leomler sku foerst og fremmest have nogle taesk.
Goe gamle noerrebro

Jeg kan ikke undgaa at enes med Macgyvers sidste post ,men en borgerlig regering er ikke det smarteste i verden.
Liberalisme er et fattigt svar som lader problemerne hobe.

Logicforum
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.