11
nov
Seneste opdatering: 11/11-07 kl. 1822
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

P1040226.JPG

 11 november Рhvad der skete den dag  foto Snaphanen

De engelske  nazister og det nye herrefolk

forbl√łffende¬† fr√¶khed af en gruppe¬† der kun udg√łr 2.8-5 % af befolkningen. De gambler et farlligt spil, der foruds√¶tter at den engelske l√łve¬† aldrig vil bide. Det kan man ikke v√¶re sikker p√•, selvom intet hidtil har tydet p√• det:

WAR widows and MPs reacted angrily last night after a Muslim leader warned Britain was becoming like Nazi Germany.¬† Dr Muhammad Abdul Bari¬† said perceptions of Muslims were so negative there was a danger that people‚Äôs minds would be ‚Äúpoisoned as they were in the Thirties‚ÄĚ. His comments, made on the eve of Remembrance Sunday, came as a Sunday Express poll showed the Conservatives surging into an eight-point lead over Labour on the back of public concern about immigration.¬† Dr Bari, head of the Muslim Council of Britain, also called for Britain to adopt Islamic customs like arranged marriage and to ban the drinking of alcohol in public places.

Muslim brands¬† Britain “nazi”¬†¬†¬†¬†¬†¬† Bari:¬† Britons would benefit if they adopt Islamic culture
 

Stakkels  Asger Aamund 

og det siges helt uden ironi. Han er  en hædermand hvis idéer havde fortjent en bedre skæbne, men han burde  måske have  kigget sine  folk lidt bedre an.

Erhvervsmanden Asger Aamund, der har v√¶ret med til at udforme dele af Ny Alliances politik, mener, at partiet f√•r sv√¶rt ved at komme i Folketinget.If√łlge Berlingske Tidende er det s√• galt, at han tvivler p√•, at han selv stemme p√• partiet.Det er blandt andet snakken om en dronningerunde, der er en d√•rlig ide, mener Asger Aamund.

– De har fors√łgt at spille poker med statsministeren hele vejen igennem ved at skubbe ham ud i en dronningerunde. Det er fuldst√¶ndig hul i hovedet. Man kan ikke erkl√¶re sig som borgerligt parti, og s√• skubbe Anders Fogh Rasmussen v√¶k fra posten som statsminister, siger han.

Asger Aamund tvivler på Ny Alliance,  Aamund: Ny Alliance er på taberkurs

¬ĽDansk folkepartis monomana ledare¬ę

En¬† central fr√•ga ‚Äď dessv√§rre den √∂verskuggande ‚Äď √§r invandrings- och flyktingpolitiken eller f√∂rh√•llandet till ‚ÄĚde fremmede‚ÄĚ, ett uttryck som visar hur djupt ner i det danska samh√§llet xenofobin tr√§ngt. Det √§r en f√∂rgiftningsprocess som Dansk Folkeparti, vars parlamentariska st√∂d den nuvarande regeringen √§r helt beroende av, lyckats med.

Sydsvenskan hovedleder¬†man kunne indvende , hvad kommer den os ved ? Men efter at Carsten Jensen er g√•et over til at skrive fiktion (hvis ikke det er det han altid har gjort), m√• ens¬† maschochisme¬† tilfredstilles¬†“ude¬† i byen”. Om det s√• bare var for at √¶rgre svenske journalister, vil¬†jeg √łnske DF et kanonvalg.

“De forn√¶rmede¬† k√łer”¬†

‚ÄĚWe haven‚Äôt decided yet if Mohammed will appear in disguise of one or more people. Other characters are the Swedish Prime minister, the president of Iran and Al Qaeda, that will perform a nice song. They do better as music. We also plan to include an elegy featuring The Offended Cows. I think it can be very entertaining and relaxing as a musical. No one will be able to resist the rhytm and the music.‚ÄĚ

Fl. Rose :¬† Viks ¬ī Mohammed Superstar

Islam¬īs slaver
glimrende indf√łring i et fuldst√¶ndigt fortr√¶ngt og ben√¶gtet massemord p√• op imod 140 mio sorte. Syv minutter Via GoV og Monokultur:

 Racist abuse is common among immigrants

her ville man godt have vidst hvilke   grupper der terroriserer hvilke. Vi må gætte:

“The study found evidence of inter-ethnic bullying between different groups;
intra-faith racist bullying between different ethnic groups and inter-faith bullying of minority-faith groups of asylum-seeking young people by majority-faith asylum-seeking young people.”

Immigrant children in Glasgow suffer racist abuse and bullying from each other as well as from others, according to new research.

Children from asylum-seeking and refugee families find schools are safer places to avoid bullying, but outside schools – particularly in the city centre and on buses and trains – they face verbal abuse. Much of this goes unreported for fear of reprisals.

According to other findings published yesterday by the Scottish Government, immigrant children are discouraged by their parents from using the Scots language, particularly due to its association with swearing. That research into the way migrants understand Scottish culture and learn English – which included discussion of what they make of The Broons and Oor Wullie – has shown that they think most Scots parents are over-indulgent of their children and inconsistent in the use of discipline.

The research project into asylum-seeking and refugee children’s experience in education, carried out by University of London academics, working with the Scottish Refugee Council and Children in Scotland, is positive about the role of schools, recommending action they should take to be alert to bullying and isolation for pupils who struggle with English.

They said some schools have a “buddy” system that works well, and while interpreters were appreciated by parents, they complained that letters home from schools arrive in English.

The research findings about young people’s experience of living in Scotland, and Glasgow in particular, is more concerning about what happens out of school. Danger on the streets, especially in deprived areas, was harming these children’s lives.

When unaccompanied and outside school, they reported “high levels of racist abuse on a regular basis in the city centre and on public transport. However, racist abuse of asylum-seeking and refugee communities does not seem to be restricted to indigenous white Scots,” said the research.

“The study found evidence of inter-ethnic bullying between different groups; intra-faith racist bullying between different ethnic groups and inter-faith bullying of minority-faith groups of asylum-seeking young people by majority-faith asylum-seeking young people.”

www.scotland.gov.uk/ publications   The Herald
 


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.