14
nov
Seneste opdatering: 16/11-07 kl. 0037
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(overskriften er igen ikke tilfÊldig, den skal kunne sÞges fra  Kina). Som jeg skrev forleden, forsvandt min video fra  arrangementet d. 4 november efter  48 timer fra Google video. Der gik nogle dage, sÄ skrev jeg en mail til Google, som jeg ikke forventede  mig noget af. Nemlig, at jeg ville skrive  online i Danmark og USA, samt i danske aviser om Googles  censur, da én ting er  at censurere kinesere i Kina, en anden ting at gÞre det i Danmark.

Jeg fik ikke noget svar og uploadede den pĂ„ Moviebox i stedet, hvor den allerede  fĂžrste dag genererede  over 4000 hits, givetvis  fra Kina. Stor var min overraskelse  da den igĂ„r igen var synlig pĂ„ Google Video  efter 5 dages  fravĂŠr. Det er glĂŠdeligt – ogsĂ„ fordi Google video giver mulighed for stor skĂŠrm og download. Tilsyneladende behĂžver jeg ikke skrive anklagende  om Google  nogen steder, sĂ„ dette er “just for the record”, men hvis du ikke har set den, sĂ„ benyt lejligheden til at  hĂžre  om det kinesiske  Gulag, fra Ă©n der overlevede det.

 Expected that one third of all European children will be born to Muslim families by 2025

German Population Plunge “Irreversible,” Federal Stats Office Admits

Germany’s downward spiral in population is no longer reversible, the country’s federal statistics office said Tuesday. The birthrate has dropped so low that immigration numbers cannot compensate.“The fall in the population can no longer be stopped,” vice-president Walter Rademacher

Germany has one of the largest populations of Muslim immigrants in Western Europe, with a Muslim community of over 3 million. That trend is expected to continue, leading some demographic trend-watchers to warn that the country is well on the way to becoming a Muslim state by 2050, Deutsche Welle reported.
The Brussels Journal reported last month that one third of all European children will be born to Muslim families by 2025. There are an estimated 50 million Muslims living in Europe today–that number is expected to double over the next twenty years

Lifesite

Kriminella har skjutit sönder halva landets helikopterstyrka för polisen 

Kommentarer egentlig overflĂždige – men mĂ„ske  Olle Svenning  skulle  kommentere det fremfor at ĂŠsteticere over  politik………….isĂŠr dansk. (alle tre grupper er tilvandrede: Bandidos och dess följeslagare i X-team, Asir och Original gangsters.)

Skottlossning i Brunnsbo, misstÀnkt bomb under en bil i Frölunda,och sönderskjuten polisstation i Partille, beskjutna helikoptrar. Om hÀndelserna har nÄgot inbördes samband Àr oklart. Men de kan ÀndÄ ses som kulmen pÄ en lÄng tids upptrappning av gÀngrelaterat vÄld i Göteborg.

– Det har minst sagt varit hektiskt. Och det Ă€r klart, den hĂ€r typen av vĂ„ldshĂ€ndelser pĂ„ ett dygn Ă€r ju inte sĂ€rskilt vanliga, sĂ€ger Sven Alhbin, bitrĂ€dande chef pĂ„ lĂ€nskriminalpolisen i Göteborg.
– I slutet av 90-talet var det SkĂ„ne som hade stora gĂ€ngkonflikter, just nu sĂ„ Ă€r det vi som har det, sĂ€ger lĂ€nskriminalens chef Klas Friberg.
Det Klas Friberg syftar pÄ Àr flera hÀndelser de senaste mÄnaderna som genomförts av olika kriminella gÀng riktade mot medlemmar i konkurrerande gÀng.
Bland de mest aktiva aktörerna finns Bandidos och dess följeslagare i X-team, Asir och Original gangsters (OG). De tre gÀngen Àr alla i luven pÄ varandra.
Sköt med automatvapen
MÄlet för den hÀftigaste beskjutningen, den i Brunnsbo, med automatvapen, var en bil. Bilen körs vanligtvis av en 19-Ärig man med anknytning till Asir. Han har flera gÄnger dömts för misshandel. Han flyttade till Göteborg för ett par Är sedan. I somras satt han anhÄllen, misstÀnkt för misshandel.
Beskjutningen tros vara en hÀmnd för en hÀndelse i samma omrÄde i helgen dÄ en 22-Ärig medlem i Bandidos X-team skadades i samband med ett stort gÀngslagsmÄl pÄ Blendas gata i Hisings Backa. Den hÀndelsen var i sin tur en hÀmnd för en hÀndelse i Angereds centrum i september i Är.
Den skadade 22-Äringen satt fram till den 21 september hÀktad, misstÀnkt för att ha varit med vid skottlossningen i Angereds centrum, ett dÄd riktat mot en 26-Äring med anknytning till Asir. Den dÄ beskjutne 26-Äringen misstÀnks för övrigt för att ha varit med och misshandlat en slÀkting till OG-ledaren Denho Acar tidigare i somras.
Klas Friberg bekrÀftar att skottlossningen Àr ett led i ett pÄgÄende krig mellan tvÄ rivaliserande gÀng som under en lÀngre tid misshandlat och beskjutit varandra.
– De konkurrerar pĂ„ en kriminell marknad av utpressning och narkotika. Ibland försöker nĂ„got gĂ€ng ta en för stor bit. Ibland beror uppgörelserna pĂ„ mer banala oförrĂ€tter som begĂ„tts mellan gĂ€ngmedlemmar, sĂ€ger han.
Nationella insatsstyrkan pÄ plats
För halvannat Är sedan drog polisen i gÄng operation Alcatraz mot den organiserade gÀngbrottsligheten.
– Efter det senaste dygnets hĂ€ndelser stĂ€rker vi den insatsen under den kommande tiden, sĂ€ger Friberg ocksĂ„.
Det innebÀr bland annat att nationella insatsstyrkan Àr pÄ plats i Göteborg. Det beror dels pÄ upptrappningen av gÀngkriget, dels pÄ beskjutningen av polisens helikoptrar pÄ SÀve. Polisen spekulerar i att beskjutningen av helikoptrarna kan vara ett led i en större brottsplan som planeras, till exempel fritagning eller större rÄn.
Dagen innan besköts polisstationen i Partille.
– Det Ă€r naturligtvis oerhört oroande att bĂ„de en polisstation och vĂ„ra helikoptrar attackerats inom ett sĂ„pass kort tidsintervall, sĂ€ger Klas Friberg.
Grovt sabotage
Det var en anstÀlld hos rikskriminalen som i gÄr morse upptÀckte att samtliga tre polishelikoptrar som stod uppstÀllda i en hangar beskjutits.
GĂ€rningsmĂ€nnen hade krossat en fönsterruta i hangaren – som ligger skild frĂ„n passagerarterminalen pĂ„ Göteborg City Airport – och utifrĂ„n skjutit in i lokalen.
Tills vidare stÄr de tre helikoptrarna pÄ marken, i vÀntan pÄ en ordentlig skadeanalys.
Alla tre Àgs av rikskriminalen. De utgör hÀlften av polisens hela helikopterstyrka. TvÄ av helikoptrarna stod tillfÀlligt pÄ SÀve för utbildning.
– Det hĂ€r rubriceras i nulĂ€get som grovt sabotage, sĂ€ger Klas Friberg.
Larmet om en misstÀnkt bomb i Frölunda i gÄr morse hade ocksÄ gÀnganknytning.
En kriminellt belastad 30-Äring, som nyss kommit hem, sÄg frÄn ett lÀgenhetsfönster hur en vit bil körde upp bredvid den silvergrÄ Porsche Cayenne som han disponerar. En kille hoppade ut pÄ passagerarsidan och försökte fÀsta nÄgot som liknade en sprÀngladdning under den exklusiva bilen. Han Älade in och ut under fordonet ett par gÄnger.
– Fegt och mesigt. En riktig man som har nĂ„got att sĂ€ga till mig kommer fram och ser mig i ögonen, sa 30-Ă„ringen nĂ€r GP trĂ€ffade honom i gĂ„r morse.
Mannen, som anses tillhöra de ledande i den sÄ kallade Naserligan, sÄg sig tvingad att ringa polisen.
All trafik spÀrrades av
Flera kvarter i nÀrheten av Frölunda torg spÀrrades av. Folk som skulle till jobbet slÀpptes inte fram. Bilar som stod innanför de blÄvita banden fick inte flyttas. Bussar tillÀts inte passera. Men nÀr teknikernas arbete var avslutat klockan 11.10 hade ingen bomb pÄtrÀffats.
Den hotade 30-Äringen har varit verksam inom restaurangbranschen och periodvis förestÄtt en egen klubb i centrala stan. Enligt underrÀttelseroteln har mannen stÄtt gÀngledaren Naser Dzeljilji mycket nÀra.
30-Äringen Àr dömd för narkotikabrott. Han figurerade ocksÄ i en skottlossning i Frederikshavn i januari 2006.
LÄS MER: FörstĂ€rkt insats mot kriminella gĂ€ng
FAKTA: GÀngen i Göteborg
GP TV: GÀngbrÄk bakom skottlossningar
 Stig fick en kula in i sin lÀgenhet
KRÖNIKA: Nu Ă€r oskyldiga göteborgare indragna i gangsterkriget

Insatser mot gÀngen trappas upp  via  Erixon.com

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] jeg selv erfarede i november sidste Ă„r, er der  kun Ă©n ting de  store netfirmaer har respekt for: et dĂ„rligt rygte og maksimal […]

trackback

[…] er fordi navnet  Wilders forekommer. (Man husker de tidligere  gik noget pĂ„ listefĂždder  med  dissidenten  Jennifer Zeng-vidoen. ) Vi nurde  ha givet den et anagram, sÄ  den ikke  var opfanget af deres  liste  over  […]