27
nov
Seneste opdatering: 28/11-07 kl. 1537
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 endnu en lille udsÞgt  postering  fra Ulf Petterson. Lad den ikke drukne i mÊngden:

Vilka kulturer Ă€r dĂ„ de mest korrupta, nĂ€r alla andra faktorer kan rĂ€knas bort, enligt Fisman och Miguel? De mest korrupta normsystemen Ă„terfinns i Mellanöstern och Afrika följt av Östeuropa. De fullstĂ€ndigt skötsamma koncenteras till vĂ€stvĂ€rlden: till USA nĂ€rbelĂ€gna lĂ€nder i Amerika och till VĂ€steuropa. Skandinavien nĂ€mns sĂ€rskilt. Grafen nedan (klicka för pdf) visar de 20 delegationer med flest och med minst antal brott per diplomat.

En populÀr förestÀllning bland multikulturalister i Sverige idag Àr att alla kulturer Àr lika och att kulturella normer inte gör nÄgon skillnad för om mÀnniskor gör rÀtt eller fel. Fisman och Miguel motbevisar den idén pÄ ett tÀmligen avgörande sÀtt.

Ulf Petterson  –  med andre ord: i Ă©t af verdens mest udprĂŠgede  hĂžjtillidssamfund, poster  man mistillid og korruption ind, idet man tror at gĂžre godt. Enhver kan fĂŠlde sin egen dom over det politikere, der vil overgĂ„ Jesus i uselviskhed.

 

 Hvis  fransk politi  besvarer ilden ……

sĂ„ foreligger der…en ny situation for selvfĂžlgelig er  (para) militĂŠre enheder i beredskab, man skal vĂŠre “ung og  udstĂždt” for at tro andet:

 A senior police union official said among the rioters were “genuine urban guerillas armed with conventional weapons and hunting weapons”.

“Our colleagues will not allow themselves to be fired upon indefinitely without responding,” he warned . “They will be placed in situations which will become untenable.”

Rioters Open Fire On Police In Paris Riots        “Vi stĂ„r overfor by-guerilla”

Champs-Elysees suffers crime wave

»Vi er  ved at skifte  landets  befolkning  ud« 

Virkeligheden er  ved at indhente  EuropaŽs mest fejge, handlingslammede parlament, men de problemer de har akkumuleret i disse Är, vil give ekko i al fremtid, man tÞr ikke tÊnke  pÄ hvordan. Et  bare  almindeligt opvakt menneske, ville have  grebet ind for 15 Är siden, men nu skrider det imod en akut  nÞdsituation. Expressen  rydder forsiden. og Ulf Nilson skriver at problemerne  kan lÞses, men det skal han nÊsten skrive.

 Et gyldent  tilfĂŠlde for en oppositionsleder til at vise  lederskab ? Mona Sahlin, der ikke  har tilbragt 30 Ă„r i politik for at lĂžbe risici og gamble en sikker statsministerpost bort, tager afstand fra sine borgmestre – kommunisten Ohly rasler med  racisme-sablen. Reepalu og Johansson har parisiske mareridt, de er  nĂŠppe idioter. Svenske politikere  skaber  problemer, der ikke kan lĂžses. Svenske politikere ER problemet. Og befolkningen, der  i bund og  grund er  upolitisk og i sĂžd  slummer  af mange  Ă„rs  fred og velfĂŠrd, lader sig villigt  fĂžre  til galgen. De dĂžve  leder de blinde.

HÀromdagen lÀste jag en artikel i tidningen. Den var inte stort uppslagen, men borde ha varit det.
270 000 svenskar har lust att bosĂ€tta sig utomlands efter pensionen, stod det. Det Ă€r var fjĂ€rde medlem av dem som föddes under Ă„ren 1945–54, den sĂ„ kallade ”rekordgenerationen”.
Om detta stÀmmer (och jag har ingen anledning att tvivla) sÄ Àr sanningen helt enkelt sensationell. Uttryckt i en rubrik, ser den ut sÄ hÀr:
VI HÅLLER PÅ
ATT BYTA FOLK
PÅ SVERIGE.
De som flyttar ut Ă€r huvudsakligen svenskar av det ”gamla slaget”, ett uttryck som jag anvĂ€nder av brist pĂ„ bĂ€ttre. Samtidigt kommer varje Ă„r tiotusentals flyktingar. De flesta flyr frĂ„n lĂ€nder som Irak och Somalia, snart sĂ€kert ocksĂ„ Darfur, mĂ€nniskotillverkade helveten pĂ„ jorden. De flesta Ă€r muslimer, vilket lett till att islam, med kanske 3–400 000 medlemmar, Ă€r landets snabbast vĂ€xande religion.
De flesta Ă€r ocksĂ„ utblottade, lidande och i högsta grad beroende av hjĂ€lp. Med andra ord: bort med ”svenskar”, in med ”utlĂ€nningar”.

Nyheter___Expressen_se___Sveriges_bsta_nyhetssajt__27_11_2007_16_16_17.jpg

 

Bilden Ă€r rĂ€tt mycket densamma i flera andra EU-lĂ€nder.Denna vĂ€ldiga folkvandring Ă€r en del av den process vi kallar globalisering. Den bestĂ„r mest av mĂ€nniskor som söker sig frĂ„n fattiga och/eller krigshĂ€rjade lĂ€nder till rika och vĂ€lmĂ„ende. Samt mindre grupper som flyttar mellan rika lĂ€nder – svenska pensionĂ€rer till Rivieran Ă€r ett bra exempel.
Att slĂ„ fast att folkvandringen skapar problem Ă€r – som jag skrivit dussintals gĂ„nger – varken att vara rashatare eller ”frĂ€mlingsfientlig” (det politiskt korrekta gĂ€ngets favoritloska).

Problem Ă€r till för att lösas, men de gĂ„r absolut i n t e att lösa om man inte först erkĂ€nner att de finns, vilket vi i Sverige har utomordentligt svĂ„rt för – trots en övervĂ€ldigande statistisk bevisning och trots att vi befinner oss i, ja, ordet Ă€r inte för starkt, kris.

Ja, kris. För nĂ„gra mĂ„nader sen varnade Malmö, rikets tredje stad, att man inte klarar av fler flyktingar. SocialvĂ„rd, sjukvĂ„rd och – framför allt – lag och ordning orkar inte med. SödertĂ€lje, med 30 procent invandrare och hĂ€ftiga gĂ€ngstrider, befinner sig i samma situation, liksom ytterligare ca 15 (av 290) kommuner.

Arbetslösheten bland invandrare Ă€r högre Ă€n bland ”gammel-svenskar”.

Detta skrivs pĂ„ flygplatsen i New York, pĂ„ vĂ€g hem. HĂ€r i USA har man 11–12 miljoner i l l e g a l a invandrare. De utnyttjas hĂ„rt av arbetsgivarna, men fortsĂ€tter att komma. De jobbar och skickar pengar söderut – miljarder, den största u-hjĂ€lp som finns. Deras barn gĂ„r i skolor, inga frĂ„gor stĂ€lls, och olika former av socialhjĂ€lp finns faktiskt. Men det viktigaste Ă€r jobb, jobb, jobb. Ingen stĂ„r i vĂ€gen – inte myndigheter, inte facket (som i Vaxholm och Göteborg).

Det amerikanska systemet Ă€r bĂ€ttre pĂ„ somliga sĂ€tt, sĂ€mre pĂ„ andra. Det premierar initiativ och arbete och ger inga som helst chanser att leva pĂ„ skattebetalarnas bekostnad. Vi borde försöka fĂ„ Sverige att fungera mera i den riktningen – med personligt ansvar i högsĂ€tet.
Nu nÀr vi i snabbare tempo Àn nÄgonsin byter folk pÄ det gamla landet


Ulf Nilson, Expressen

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kimpo
13 years ago

SelvfĂžlgelig forstĂ„et som netto-udvandring af muslimer, ikke indvandring af negative samfundselementer 😉

Kimpo
13 years ago

Et mÄl kunne vÊre at fÄ negativ indvandring.

Lars Findsen PĂ„ Crack (islamofob)
Lars Findsen PĂ„ Crack (islamofob)
13 years ago

Situationen de fleste steder i Europa muliggĂžr formentlig en kĂŠdereaktion, udlĂžst af bagateller som 10g karikaturtegninger, en anholdelse i en ghetto osv. StĂžrst akut risiko er der selvfĂžlgelig i lande som Sverige, og det vil til enhver tid vĂŠre at ‘foretrĂŠkke’, fordi det sĂ„ ikke kan spinnes vĂŠk og projiceres over pĂ„ ‘racistiske’ svenske borgere og politikere, pĂ„ ‘tonen’ i debatten osv. SĂ„ vil vi vĂŠre kommet et kĂŠmpeskridt fremad, ikke mod en lĂžsning, for som Steen kan jeg heller ikke fĂ„ Ăžje pĂ„ sĂ„dan en, men i det mindste vil vi kunne begynde at forholde os til at der… Read more »

falkeĂžje
falkeĂžje
13 years ago

Problemer er til for at lĂžses.

Krig kan ogsÄ vÊre den ultimative lÞsning.

Europa venter pÄ os, lad os vÊre rede til at slÄs for Europa og europÊere.

Globalisterne har tabt, bÄde anseelse og ansigt.

Kun kamp kan frigĂžre os.

falkeĂžje