13
dec
Seneste opdatering: 13/12-07 kl. 2136
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Har Europa en fremtid ?

Muslimerne derimod, som for eksempel bangladesherne i √łst-London eller pakistanerne i Bradford, lukkede af for det omgivende samfund og hersker nu uindskr√¶nket og uanf√¶gtet af engelsk lov og ret. I Bradford var der i 1982 √©n mosk√©, nu er der 60. De pakistanske byr√•dsmedlemmer modtager besked om, hvordan de skal stemme, pr. sms fra landsbyh√łvdinger i Pakistan. Hvide kvinder kan ikke g√• ude om natten.

Tyskland modtog is√¶r tyrkere, men det var ikke sekulariserede, uddannede og vestligt orienterede tyrkere, derimod folk fra de fattigste og mest rettroende landsbyer i Anatolien. I Tyskland er disse tyrkere blevet radikaliseret af strenge imamer og lever for manges vedkommende en permanent tilv√¶relse p√• overf√łrsel. Velment multikulturalisme forbyder tyske myndigheder at kr√¶ve kendskab til tysk eller til at kontrollere, om og i hvad der undervises i skolerne i muslimske distrikter. Storbyer som Frankfurt, Duisburg og Berlin vil inden for et par √•rtier have muslimsk flertal.

Jyllands Posten

 Pseudofeminismen

er kompromisl√łs og aldeles¬†blottet for¬†selvironi. Hvis den ikke¬† var s√• morsom, ville den g√• √©n p√• nerverne. Vi producerer ikke¬† s√•danne i Danmark. Forklaringen er lang.¬†Hvad¬† med¬† kun at tillade l√łst¬† krudt ?

Det finns kvinnliga soldater i Nordic Battle Group, den svenska utlandsstyrkan. Då kan man inte ha ett lejon med snopp* som förbandstecken. Lejonbilden kastrerades för att inte störa försvarets ambitioner på jämställdhetsområdet. De kvinnliga soldaterna hade klagat till EU-domstolen.Nu är försvaret nöjt, men inte konstnären Vladimir A Sagerlund. Som heraldisk konstnär på Riksarkivet sedan 1994 är han expert på hur vapensköldar och liknande ska utformas konstnärligt.

РEtt heraldiskt lejon är en kraftfull och ståtlig symbol med genitalierna i behåll och jag kan inte stå för en beskuren bild, säger han besviket. Försvarets traditionsnämnd gjorde ändringen utan mitt medgivande. Försvaret är okunnigt om heraldik. Vapensköldar med lejon utan genitalier gavs förr till dem som förrått Kronan.  (* maskulint  kendetegn)

Kvinnor fick lejonet stympat¬†–¬† Genusvansinne kastrerar lejon

Dansk Flygtningehj√¶lp bag fup-unders√łgelse

91 procent af danskerne vil gerne have flere indvandrere og flygtninge til Danmark, konkluderer Dansk Flygtningehj√¶lp i ny unders√łgelse fra Catin√©t. Men deltagerne havde ikke mulighed for at svare nej til flere flygtninge og indvandrere.Men n√•r man kigger n√¶rmere efter, viser det sig, at unders√łgelsens 1.002 adspurgte slet ikke har haft mulighed for at svare, at de ikke √łnsker, at Danmark skal tage imod flere udl√¶ndinge. Der er kun mulighed for at svare, enten at Danmark skal tage imod flere flygtninge, at Danmark skal tage imod flere indvandrere, eller at Danmark skal tage imod begge dele. Den sidste svarmulighed, som ni procent har benyttet sig af, er ‚Äėved ikke‚Äô.‚Ä̬†¬† ¬ĽDen unders√łgelse er for grov. Det st√łrste problem er, at folk, der er imod, at Danmark tager imod flere udl√¶ndinge, ikke har nogen svarmulighed. Man kan ikke regne med, at folk, der er imod, svarer ‘ved ikke’,¬ę siger Hans J√łrgen Nielsen.

Avisen. dk¬†¬† og¬† Fremtidens indvandring: Danskerne siger ja ‚Äď ogs√• til flygtninge

¬†Hvor “tydelige historiske nazist-koblinger” ?

De bliver lidt sv√¶re¬† at¬†t√łrre af p√• ¬†Pia Kj√¶rsgaard. Men ikke desto mindre g√łr¬† Sveriges¬† kommende¬† statsminister – ¬†Uddannelse –¬† en studentereksamen, opvokset¬†i “bev√¶gelsen”¬†fhv. formand for den svenske Barbie klub,¬† fors√łget.¬†Hun er¬† en slags¬† svensk Bent Bendtsen – femte valg¬† som SAP formand. Wallstr√∂m og Lindh og andre kandidater¬†havde¬† lovligt¬† forfald.¬† Hun er nuv√¶rende Bruce¬† Springsteen fan (kronik i Expressen: Hej, Bruce), en musikalsk¬†pubertetskrise der synes at ramme¬† aldrende, kvindelige¬† socialdemokrater, ogs√• i Danmark.¬† Heller ikke rockmusik har de forstand p√•.

Det er  i Sverige  stadig en knippelfin forretningsidé at være  sosse Р43 % af stemmerne er sikrede. Så er det ligegyldigt at man er  infantil, hvilket igen viser at svenskerne i bund og  grund er  upolitiserede, noget der i disse år giver en rigtig hård  rekyl. Sahlin er ligesom Chirac, varm luft. Skabt til et helt andet liv. Hun burde ikke have en chance, men det har hun. Hun eksponerer demokratiets  svaghed Рignoranternes  uendelige, godvillige  masser.    Hun er en del af dem, trods  25 år i Riksdagen.

¬†Jeg husker da¬† danske¬† akademikere i slut¬† tresserne opdagede,¬† at et S- eller SF – medlemskab var karrierefremmende. “Vi arbejdere og intellektuelle i Kansas bukser, h√¶ngepatter, tr√¶sko og¬† folkelig harmonikamusik”. Holger F√¶llessanger m√łdte Karl Marx.¬†De er ikke kommet sig over det endnu.¬†I disse √•r opdager de, at det ikke l√¶ngere¬† automatisk¬†er¬†gavnligt.¬†De polerede karrieremagere¬†er¬† r√•dvilde. Hopper¬† p√• galejer som Ny Alliance. Kunne Gitte Seeberg ikke bare¬†lave sit¬† eget parti, uden √•benlyse, politiske tosser og kompromitterende¬†bl√¶vrel√¶ber¬†?¬†At blive rigtig borgerlig, er for¬† voldsom en¬†psykisk belastning for en akademiker, det kan¬†skabe¬†k√łdannelser p√• de psykiatriske¬† skadestuer. Hvad de ved om livet, er noget de¬† har l√¶st p√• universiteter¬†– deraf den store¬† forekomst af “ister”,¬† ist ditten og¬† datten.¬†og lad¬† os endelig sk√¶ndes¬† om det. Ikke¬† et¬† ord om over- isten Peter Norsk, det st√łrste ist- jeg h√łrte i √•r. Schl√ľter m√• v√¶re¬† g√•et forbi hans n√¶se.¬†¬†Selv hylder jeg ingen ismer.

¬†Om den tid nogensinde kommer i Sverige, hvor SAP ikke l√¶ngere¬†er det “tryggeste”, ¬† er umuligt¬† at forudsige. “Sverigedemokraterne er ikke¬† stuerene – ” rumsrena ”¬† –¬†d√©t¬†mantra varsler tr√¶ngsels-¬†tider¬† for svenske¬† sosser, om den dag hvor de vil blive¬† draget til ansvar for deres gerninger. ¬†Bureaukraten og ikke-politikeren Poul¬†Nyrup, ville have¬† givet¬†Lone Dybkj√¶r v√¶k, ¬†for at kunne¬† holde mund¬† med¬† tilbagevirkende¬† kraft. Nu er¬† han sikkert¬† tilfreds med EU, hvor han ikke kan komme synderligt¬†til¬†skade og samtidig¬† tjene¬† gode penge.¬†Jeg ¬†gir¬īordet til Mona Muslim, der er¬† et studie¬† i noble¬† fortr√¶ngninger og sproglig humbug. Er dette det¬†virkelige Sverige¬īs repr√¶sentant?

I Danmark har den borgerliga regeringen sedan länge samarbetat med främlingsfientliga dansk folkeparti. Och även om dansk folkeparti saknar de tydliga historiska kopplingarna till den organiserade nazismen som sverigedemokraterna har så är även det ett parti som hetsar mot invandrare och flyktingar.

Debatten mellem Åkesson og Sahlin fra  april, er stadig  værd at se

Mona Sahlin: tal på Anna Lindh-seminariet 2007 (english)

Mona Sahlin på Palmedagarna 2007

Socialdemokraterna och vänsterpartiet tillsammans skulle ha fått egen majoritet om det hade varit riksdagsval i november.

Hur blir det, Fredrik?

S-politiker: Moderaterna måste ta ansvar och sluta luta sig mot sverigedemokraterna
 

Sverigedemokraterna är inte ett parti som alla andra. Det har sina rötter i den organiserade nazismen och även om de nu försöker presentera en polerad yta är de i första hand ett enfrågeparti som riktar udden mot svenskar med utländsk bakgrund, deras barn och medmänniskor från andra länder. Sverigedemokraterna bildades bland annat av personer med bakgrund i öppet nazistiska Nordiska Rikspartiet, NRP, och fascistiska Nysvenska rörelsen.

F√∂r mindre √§n 15 √•r sedan, 1995, publicerade partiets propagandaavdelning en informationsvideo d√§r d√•varande partiordf√∂randen Mikael Jansson med h√∂jd knuten n√§ve ropar: ‚ÄĚF√∂lj med oss i v√•rt motto, hj√§lp oss att rekonstruera en svensk √∂verlevnad. L√•t oss allts√•: Bevara Sverige Svenskt.‚ÄĚ Sverigedemokraterna har idag hyfsat sitt budskap och vill inte k√§nnas vid sin historia.

För någon vecka sedan briserade nyheten att de borgerliga partierna i Karlskrona samarbetar öppet och organiserat med sverigedemokraterna. Moderaterna och sverigedemokraterna har gjort en uppgörelse om bland annat Backaboskolans framtid i Karlskrona. Den lokala moderatledaren KG Svenson hävdade att samarbetet med sverigedemokraterna är nödvändigt för att styra kommunen.

Men det räcker att gå till grannkommunen Ronneby för att se att detta inte är sant. I Ronneby styr, sedan valet, en koalition bestående av socialdemokraterna, folkpartiet och kristdemokraterna för att hitta en tydlig kommunledning som inte är beroende av något främlingsfientligt parti. Södertälje är ett annat exempel.

I Landskrona är läget likartat. Den lokala moderatledaren Tutti Johansson-Falk sa före valet att hon absolut inte kunde tänka sig att vara beroende av sverigedemokraterna. Samma sak sa folkpartiets Torkild Strandberg. Nu sitter Strandberg (fp) som ordförande i kommunstyrelsen och tillsammans med Johansson-Falk (m) är han beroende av sverigedemokraterna för att få igenom sin politik.

Under budgetdebatten den 22 oktober i år biföll till och med den borgerliga kommunledningen 4 av 21 tilläggsyrkanden i sverigedemokraternas budgetreservation. Under det tolv timmar långa budgetfullmäktige höjde den borgerliga kommunledningen inte rösten en enda gång till försvar för alla människors lika värde.

Karlskronamoderaten KG Svenson (m) sa i ekot den 21 november att han inte fått några reaktioner från den moderata partiledningen och att de vet precis vad Karlskronamoderaterna gjort.

Under ett års tid har moderaterna alltså valt att samarbeta med sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna hyllar naturligtvis Karlskronamodellen, och lovar att vi före nästa val kommer att få se fler exempel på den runt om i landet. Ambitionen är tydlig.

Därför har tystnaden kring situationen i Karlskrona och Landskrona varit mycket oroväckande. Tystnad är ett ställningstagande. De senaste dagarna har debatten tvingat ut moderater från centralt håll på banan. Frågan är om reflexmässiga kommentarer förändrar situationen. Moderaterna har ju gjort sig beroende av sverigedemokraternas röster i fullmäktige för att få igenom sin politik.

I Danmark har den borgerliga regeringen sedan länge samarbetat med främlingsfientliga dansk folkeparti. Och även om dansk folkeparti saknar de tydliga historiska kopplingarna till den organiserade nazismen som sverigedemokraterna har så är även det ett parti som hetsar mot invandrare och flyktingar. Inför valet i Sverige 1991 framstod det som självklart att borgerligheten inte skulle sätta sig i regeringen med stöd av det främlingsfientliga ny demokrati. Men likafullt vilade Carl Bildts (m) regering på stöd av ny demokrati i riksdagen.

Om de fyra borgerliga partierna i den nuvarande svenska rege¬≠ringen inte samlar egen majoritet i n√§sta val, riskerar d√• historien att upprepa sig ‚Äď men med sverigedemokraterna i ny demokratis roll? Sveriges tv√• st√∂rsta partier har ett betydande ansvar. Vi m√•ste vara tydliga. D√§rf√∂r vill vi g√∂ra f√∂ljande utf√§stelse: Vi socialdemokrater kommer aldrig att g√∂ra upp, g√∂ra oss beroende av eller samarbeta med sverigedemokraterna i n√•gon kommun, i n√•got landsting eller i riksdagen.

Vi undrar: √Ąr Fredrik Reinfeldt och moderaterna beredda att g√∂ra motsvarande utf√§stelse till svenska folket och ta konsekvenserna av den i de kommuner d√§r man har makten?

Aftonbladet

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
eric
eric
13 years ago

underlig demokrati men det är ju sverige i ett nöt skal

Henrik Ræder Clausen

Pjat. For rigtige fascister er det overfl√łdigt at analysere eventuelle mist√¶nkelige detaljer i et og andet partiprogram.

Hold √łje med Kroatien:
http://1389blog.com/2007/12/11/yes-virginia-the-nazis-are-making-a-comeback

Denne √•bent fascistiske musiker er p√• verdensturn√©. Simon Wiesenthal har protesteret, men ellers er det ikke noget, der st√łder.