13
dec
Seneste opdatering: 14/12-07 kl. 2022
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvem har lige¬†svigtet hvem ? S , SF og R ¬īs h√•b er den store kollektive¬†amnesi, og den skal nok st√•¬† dem bi. Det g√•r fint endnu. Idag fredag¬†forlyder det, den 21-√•rige Osman Hussain¬† blev dr√¶bt¬† ved en fejltagelse. Betryggende.

Drabet p√• en 21-√•rig mand fra den s√•kaldte Sj√¶l√łr-bande natten til torsdag var kun et forvarsel om, hvad danskerne kan forvente at se de kommende √•r, vurderer integrationsmedarbejdere. Unge kriminelle med indvandrerbaggrund, der s√łger ind i gadebander, vokser i √łjeblikket hastigt. Det siger flere kilder, der kender de kriminelle milj√łer i Stork√łbenhavn.

¬ĽGrupperne vokser lige nu voldsomt. Det er unge, som de sociale myndigheder har svigtet i √•revis. Og vi vil se betydeligt flere alvorlige sager de kommende √•r,¬ę siger integrationskonsulent Fahmy Almajid med henvisning til N√łrrebro-drabet.

¬ĽDer er en stor gruppe af unge, som myndighederne aldrig har f√•et fat i. De unge er en tikkende bombe, og vi har ikke set det sidste til dem,¬ę siger Mohammad Rafiq, der mener, at de unge vil v√¶re iskolde over for justitsminister Lene Espersens (K) forslag om √łgede straffe for v√•benbesiddelse. Ogs√• den gruppe af unge, der sidder p√• narkohandelen p√• N√łrrebro, vokser i √łjeblikket hurtigt, siger en kilde. K√łbenhavns chefpolitiinspekt√łr Per Larsen kalder udviklingen st√¶rkt bekymrende.

¬ĽVi m√• se i √łjnene, at hver gang vi f√•r f√¶ngslet √©n kriminel, s√• kommer der nye til. Derfor skal vi ikke bilde os ind, at vi l√łser problemerne p√• kort sigt trods initiativer,¬ę siger han.

Ledelsen i K√łbenhavns Politi besluttede i g√•r med √łjeblikkelig virkning at indf√łre visitationszoner i store dele af K√łbenhavns Kommune. En analyse foretaget af politiet i g√•r viser, at der de seneste tre m√•neder har v√¶ret 300 h√¶ndelser, hvor v√•ben har v√¶ret direkte involveret og i alt 700 h√¶ndelser, hvor v√•ben har v√¶ret n√¶vnt som en del af h√¶ndelsen.

Indvandrerbander i voldsom vækst

 Afslappet

I betragtning af at der alene i 2007 har v√¶ret 23 skudepisoder i det offentlige rum, og i betragtning af at der forleden aften blev affyret 75 skud i alle retninger i et t√¶tbebygget k√łbenhavnsk boligomr√•de, synes de ledende politiembedsm√¶nds reaktion en kende afslappet.

Leder : Bandekrig
“EXPO : liknar en fascistorganisation”

Jeg svarede¬† Expo forleden. Ikke at jeg tror det nytter, f√łr det svenske folk holder¬† op med at v√¶lge politikere, der financierer s√•danne¬† ideologiproducenter.¬† Idag svarer¬†Kurt Lundgren :

EXPO : liknar en fascistorganisation Hotets och hatets kultur. Det är Expos livsluft Рjag betraktar Expo som en närmast fascistisk organisation Рmed humanism har den inget att göra.

Det √§r v√§l ganska sj√§lvklart att Expo med ett utpekande av mig som ISLAMOFOB vill a) skr√§mma mig att h√•lla tyst och b) implicit tala om f√∂r mig att jag kan vara i den st√∂rsta fara om jag forts√§tter. Det √§r som n√§r n√§r MC-g√§ngen s√§ger til √•klagaren : Vi vet var dina barn g√•r i skola. Jag undrar och begrundar om jag skall f√∂rs√∂ka f√• detta pr√∂vat av √•klagare… Jag vet att det √§r fullkomligt meningsl√∂st, men som ett test p√• det havererade r√§ttssamh√§llet. Nu vet alla som har hatet som id√© var en otystad fiende finns – och det √§r jag.

Detta är ett fascistiskt system för att få fria andar att tystna, ganska raffinerat och långt från det bruna stöveltramp som Poohl antagligen och innerst inne är ganska svag för. Typen känner man igen: upphetsade ser de på nazifilmer, utåt tar de avstånd. Den auktoritära människan, poohlarna, har alltid vart sig lika. Jag har varken brandlarm eller inbrottslarm så det är bara å tutte på.

¬†“Norge¬† m√• tage Sveriges¬† ansvar”

den svenske minister kunne¬† begynde med at tage sit eget, nemlig som ansat som sit lands l√łnnede tjener.¬†Ikke¬† engang Helsingborg kommune vil¬†befri Bilstr√∂m¬†for hans¬† ansvar. Danmark og Finland¬† g√•r fri for shaming¬†dennegang.¬†Og¬† “byrde”, hvad er¬† nu pludselig¬†det at kalde en kulturel og √łkonomisk¬†berigelse p√• minus et √•rligt,¬†trecifret milliardbel√łb¬†?

Sverige har tradisjonelt st√•tt for en solidarisk tradisjon, hvor vi har √łnsket √• beskytte de menneskene som trenger det. N√• er det p√• tide at resten av Europa og USA ogs√• kjenner sitt ansvar, sier migrasjonsminister Tobias Billstr√∂m til Dagbladet.no.Han mener at den store flyktningstr√łmmen til Sverige er en stor belastning for den svenske velferdsstaten.

Norge og resten av verden må bære mer av byrden

 Enklavisering

Around 100,000 youngsters aged 12 to 23 live in Amsterdam. Of this¬† number, only 38 percent are ‘white’ Dutch people, as figures by the municipal department for research and statistics reveal. Over half of Amsterdam youths aged between 12 and 23 has a non-Western background (52 percent). This is over three times the national average¬† for this age category (16 percent). ‘White’ Dutch youngsters make up 38 percent and Western immigrants 11 percent in Amsterdam.

 Non Western Youth Now Form Majority in Amsterdam

 Truslernes  kultur

Vi skal ikke f√łle os for sikre
¬†De mange b√łger fra ind- og udland om Anden Verdenskrig er nyttige, fordi de minder os om, hvor heldig Danmark var. Men ogs√•, hvor farligt det er, hvis vi ikke vil se de nye tegn p√• politisk vold, mener forfatter og historiker, ph.d. Dan H. Andersen
Fra historiker, ph.d. Dan H. Andersens hj√łrnelejlighed p√• N√łrrebro i K√łbenhavn er der udsigt til et Danmark, som slap n√¶sten uskadt gennem Anden Verdenskrig. Han hilser de mange udenlandske og danske b√łger om krigen velkommen. De er med til at minde os om, hvor heldige vi har v√¶ret. Men ogs√•, hvor farligt det er, hvis vi sl√łver hen og ikke ser nye tegn p√• politisk vold, lige for n√¶sen af os. (foto Snaphanen, 13 dec kl 18:30)

mega_021.jpg

‚Äď I b√łgerne om Anden Verdenskrig gyser vi over den nazistiske stats intolerance, forf√łlgelse og vold. Men hvorfor accepterer vi samme type overgreb, n√•r vi m√łder dem i Danmark i dag? Mens jeg sad og skrev om SS og Hitlerjugend i 1930’erne, om trampende, r√•bende, krigerigske, d√łdsdyrkende ungnazister, der spredte skr√¶k og r√¶dsel i gaderne, marcherede de autonome forbi neden for mine vinduer. Under gutterale kampr√•b smadrede de ruder, v√¶ltede biler og satte gader i brand, mens beboerne flygtede for livet. Det var uniformeret virilitet, med sort t√łj, k√¶der og d√łdningehoveder. Ikke for at skr√¶mme politiet, men os andre, siger Dan H. Andersen.

Med sin nye bog, “Nazimyter” om blodreligion og d√łdskult i Det Tredje Rige, √łnsker han blandt andet at sk√¶rpe vores blik for optr√¶k til politisk vold og undertrykkelse.

‚Äď I dag er det ikke en “slem” stat i Europa, der udst√łder d√łdstrusler mod anderledes t√¶nkende, men politisk og religi√łst fanatiske grupper blandt borgerne. Censur og politisk undertrykkelse er blevet privatiseret. Det accepteres i vide kredse, og det undrer mig, siger Dan H. Andersen.

‚Äď Hvor er de ellers √•benmundede kulturpersonligheder og meningsdannere henne, n√•r en lovligt varslet demonstration mod islamisering af Europa angribes og stoppes af voldelige ekstremister?

Lader det sig overhovedet g√łre at g√• i demonstration i K√łbenhavn i dag som h√łjreorienteret, uden at blive angrebet? Og hvor er protesterne, n√•r politikere, kunstnere, politibetjente og integrationskonsulenter, mange af dem med indvandrerbaggrund, m√• have bodyguard og hemmelig adresse til sig selv og deres familier, fordi de betragtes som forr√¶dere?, sp√łrger Dan H. Andersen.

Han tilf√łjer, at der er opst√•et en m√¶rkelig alliance mellem islamister og den ekstremistiske venstrefl√łj om at angribe politiske og religi√łse modstandere.

‚Äď Vi har blandt andet brug for b√łgerne om Anden Verdenskrig, for at vi ikke skal f√łle os for sikre. Der skal ikke meget til, f√łr et lands frihed, fred og lykke er v√¶k. Engang gik kvinder i Kabul i l√•rkort og tog universitetseksaminer. F√• √•rtier senere k√łrte bander af langsk√¶ggede unge m√¶nd rundt i gaderne og piskede kvinder, der ikke gik i burka. Det kunne ogs√• v√¶re sket for os! Ikke lige d√©t med de langsk√¶ggede m√¶nd i Afghanistan ‚Äď men med vrede m√¶nd med oversk√¶g i Nazityskland og Sovjet, efter Anden Verdenskrig.

‚Äď Med Murens fald og √•bne Sovjet-arkiver er der kastet nyt lys over historien. B√łgerne om Hitlers h√¶rgen suppleres med b√łger om den sovjetiske indsats i sejren over Nazityskland, og var vi i tvivl f√łr, st√•r det nu lysende klart, at kun bittesm√• tilf√¶ldigheder hindrede dig og mig i at vokse op under √©n af de to totalit√¶re regimer. Som at invasionen i Normandiet var mislykkedes eller at de tyske h√¶re ved √ėstfronten var brudt sammen over for Sovjet lidt tidligere, siger Dan H. Andersen.

‚Äď Vi kan godt lide at betragte Anden Verdenskrig som en “god” krig, Montgomery som Danmarks befrier og alt d√©t der. Det gode besejrede det onde. Den version er p√• sin vis korrekt, eftersom Nazityskland, et forbryderregime uden sidestykke, blev besejret og udslettet. Men historien er mere mudret, end som s√•.

‚Äď Det var p√• √ėstfronten, i krigen mod Sovjet, at de tyske h√¶re blev kn√¶kket og led langt de st√łrste tab. Der er ingen tvivl om, at USA og England ogs√• spillede en afg√łrende rolle. B√•de gennem landgangen i Normandiet i 1944, bombningerne af Tyskland og ved at sende kolossale m√¶ngder forsyninger til Sovjetunionen. Men uden den sovjetiske indsats er det meget tvivlsomt, om Nazityskland var blevet besejret. Vi blev alts√• befriet af det ene totalit√¶re massemorderssystem af et andet totalit√¶rt massemordersystem. N√•r det er sagt, er det vigtigt ikke at g√• til den anden yderlighed og aff√¶rdige krigens udfald med, at det onde sejrede over det gode. En nazistisk sejr var blevet efterfulgt af folkemord p√• mange, mange millioner i √ėsteuropa og det dav√¶rende Sovjetunionen.

‚Äď T√łr vi anerkende Sovjets indsats, med 25-30 millioner d√łde soldater og civile under Anden Verdenskrig? Og samtidig rumme det paradoks, at kun et tilf√¶lde – og f√• meter – hindrede os i at havne p√• den forkerte side af jernt√¶ppet og dermed komme under et kommunistisk diktatur? I hvert fald tror jeg, det er sundt lade fortiden oplyse nutiden og nutiden oplyse fortiden, s√• vi f√•r perspektiv i vores tilv√¶relse, siger Dan H. Andersen.

Han mener, at d√©t Europa vi har i dag, ser anderledes sympatisk ud, end dengang. At det mere og mere ligner det gamle Europa f√łr F√łrste Verdenskrig. Uden multinationalt tysk og √ėstrig-Ungarnsk kejserd√łmme, men med et forenet Centraleuropa og et Rusland af mere naturlig st√łrrelse, tilsat globalisering og et tv√¶rnationalt organ som EU, som t√¶mmer den v√¶rste nationalisme.

Ikke mindst synes han, det er utroligt positivt, at vi er blevet genforenet med lande som Ungarn, Slovakiet, Tjekkiet for ikke at tale om De Baltiske Lande.

‚Äď Jeg ser mig om i samfundet i dag og gl√¶der mig over mit ufattelige held. Vi lever i et land med mad, fred, uddannelse, demokrati, ytringsfrihed. Det g√łr flere og flere europ√¶ere ogs√•. Men t√¶nk p√• en tysk, j√łdisk middelklassefamilie √•r 1910. For dem m√• verden have set lige s√• ufattelig sikker og god ud. Et √•rti senere var Tyskland besejret, en eller flere s√łnner faldet p√• Vestfronten, og bev√¶bnede grupper h√¶rgede i gaderne. Og to √•rtier senere, i 1940, var familien i eksil eller koncentrationslejr.

Jeg kan ikke tro, Europa igen får noget, der minder om det nazistiske eller kommunistiske diktatur. Men lige nu kan jeg godt blive bange for, hvad jeg vil kalde, dét truslernes diktatur, der stikker hovedet frem i vores samfund. Vi må ikke tro, at det gode liv er lige så urokkelig som Jellingstenen, siger Dan H. Andersen.

KrD

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lars Findsen På Crack (islamofob)
Lars Findsen På Crack (islamofob)
13 years ago

Jeg skal √¶rligt indr√łmme, at jeg leder med lys og lygte efter sm√• tegn p√• at MSM begynder at kigge p√• virkeligheden uden filter, og at forholde sig til de problemer vi her i blogosf√¶ren tager for givet er de overordnede. Historien her om EXPO, denne fra KD, og s√• denne fra JP: Indvandrerbander i voldsom v√¶kst http://jp.dk/indland/krimi/article1202279.ece ligner lidt det jeg efterlyser, ved at de alle er lettere gr√¶nseoverskridende – hvor mange gange er overfaldet p√• SIADs demonstration blevet taget op i MSM som tegn p√• en tendens? N√¶ppe mange. Nu g√łr et par svaler jo ingen sommer, men… Read more »

Andersen
Andersen
13 years ago

Til Dan H. Andersen. Meget apropos blev Jellingestenen ikke taget med i den danske kanon over de ypperste kunstneriske frembringelser. Der blev plads til Solvognen, og så var der et spring helt op til middelalderen.

falke√łje
falke√łje
13 years ago

Uanset hvor vennes√¶le vore politikere fremst√•r overfor de trusler, vi st√•r overfor i dag, s√• er det vores pligt at berede os p√•, at handling kan blive p√•kr√¶vet, f√łr vi selv aner det. Vi var l√¶nge om at komme i gang, sidste gang i 1943. Men, vi kom dog i gang. Sp√łrgsm√•let er denne gang, hvordan? Vi har ingen allierede, der kaster v√•ben ned til os. De vil v√¶re til at skaffe – men det koster nogle penge. S√• har vi forsvaret. Vil der ikke v√¶re nogen gode, danske m√¶nd af den rette st√łbning, der vil s√¶tte hensynet til et… Read more »