18
dec
Seneste opdatering: 19/12-07 kl. 0041
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

med ny  dobbeltbetydning:  Ungdomshus kalender med letpåklædte aktivister

435x450.jpg

n√•r man har optaget denne¬† video p√• N√łrrebro i marts i √•r, er vitsen hurtigt overset. (2:25 min.):¬†


 Stillfotos  samme  nat

EU som besættelsesmagt?

Da nu de meget¬†afsl√łrende protestoptagelser fra EU parlamentet d. 12¬† forsvandt fra¬† You Tube (se: Suppressing the Video of Dissent : The mask is off.) , m√• det v√¶re¬† passende¬† at h√¶vne sig¬† ved¬† at g√łre¬† opm√¶rksom p√• Nomos¬īnye blog:

¬†Af Jesper M. Rosenl√łv

Det er ikke l√¶nge siden, vi var vidner til den pomp√łse ceremoni omkring underskrivningen af Lissabon-traktaten. Smilende europ√¶iske statsledere underskrev det, der er blevet udlagt som en harml√łs justering af samarbejdsprocedurerne indenfor EU. Forud var g√•et den franske og hollandske afvisning af en ny f√¶lleseurop√¶isk forfatning, der ellers ville have sikret EU-entusiasterne en afg√łrende sejr i deres bestr√¶belser p√• at skabe Europas Forenede Stater. S√•dan kom det ikke til at g√•. Folkene sagde nej. Men til geng√¶ld har den EU-begejstrede politiske elite nu sikret sig det n√¶stbedste, nemlig Lissabon-traktaten ‚Äď en traktat, der for Guds skyld ikke m√• afpr√łves ved nye folkeafstemninger.

Nomos blog   Kurrild-Klitgaard : Danmark skal ud af EU

Om 10 år är 25 procent av Sveriges arbetsföra befolkning invandrare

Det svarer Рi parentes  bemærket Рtil det antal mellem 18 og 65, der står udenfor arbejdsmarkedet idag.

NUTEK РVerket för näringslivsutveckling

“Demokrati, √∂ppenhet och trygghet”

 men  stadig ingen morder. Hvis det er en bare nogenlunde  professionel, er han over  alle bjerge nu.

Miljöministern talar
Talare är Deniz familj och kollegor samt representanter från universitetsvärlden, ideella organisationer och rikspolitiken. Miljöminister Andreas Carlgren (c) är exempelvis en politiker som ska medverka vid manifestationen.
Enligt pressmeddelandet √§r alla som vill visa sitt st√∂d f√∂r det √∂ppna samh√§llet √§r v√§lkomna att delta. Den kommer att b√∂rja med en tyst minut.√Ėvriga st√§der d√§r manifestationen kommer h√•llas √§r: Stockholm, G√∂teborg, Uppsala, Lund, Link√∂ping, J√∂nk√∂ping och
Norrköping

Manifestation anordnas till minne av Fuat Deniz

 Utak, DR

For Kurt Strands¬† mikrofonholderi for Malene Fenger¬† Gr√łndahl, der slipper afsted med ikke at komme med¬† √©t¬† enste substantielt argument¬† for tyrkisk medlemskab af EU. Lutter f√łlerier¬† og¬† fornemmelser, og¬†¬† perler som denne :¬† “Tyrkiet har m√•ske¬†mindre¬† brug for¬† EU,¬† end omvendt. Vi synes¬† I er for anderledes. Polakkerne¬† er¬† ogs√• meget religi√łse”.

Ikke¬† et ord¬† om fattigommen, analfabetismen, befolknings√łgningen, radikaliseringen, milit√¶ret, en¬† fordobling¬† af islam i Europa – og Kurt Strand¬† labbede det¬† i sig som en t√łrstig¬† kattekilling.

Deadline  min 6:45

Tak, DR 

Vestens værdier under angreb 
Morten Messerschmidt siger Рnoget uvant Рtak til DR for god dokumentation af Muhammed-sagens baggrund. 

Jeg har s√• ofte v√¶ret ude med riven efter Danmarks Radios programmer, der mange gange kan kritiseres for politisk slagside. Netop derfor burde det m√•ske v√¶re rimeligt, om jeg ogs√• rettede ros, n√•r dette er rimeligt. Og det skal s√• ske her – umiddelbart f√łr valgkampen bragte DR nemlig en gennemgang af hele Muhammed-sagen, hvor det dokumenteredes, hvordan en r√¶kke muslimske regeringer, der end ikke havde set Jyllands-Postens fam√łse tegninger, brugte lejligheden til at opildne masserne imod Danmark. DR’s glimrende dokumentariske arbejde st√•r i sk√¶rende kontrast til den opposition, som af al kraft, da det var sv√¶rest for landet, fors√łgte at sl√• politisk plat p√• og give regeringen og Dansk Folkeparti ansvaret for, at reaktionerne i Mellem√łsten blev s√• markante. Der henvistes til Sverige, hvor man mente, at statsminister Reinfeldts diplomatiske h√•ndtering af de svenske tegninger havde givet et langt bedre resultat end Foghs. Henvisningen m√•tte nok ses i lyset af, at Socialdemokraterne i Danmark anbefalede samme strategi. Et n√¶rmere kig p√• begivenhederne i Sverige viser dog, at strategien n√¶ppe har v√¶ret s√• succesfuld, som Helle Thorning Smith og andre gerne vil give udtryk for.

19. august bringer en lokalavis karikaturen af Muhammed. 4. september anholdes en muslimske kvinde for at have fremsat d√łdstrusler over for tegneren, Lars Vilks. I ugerne efter demonstrerer hundredvis af muslimer p√• gaderne imod tegningerne. 16. september m√• Lars Vilks g√• under jorden. Herefter begynder de muslimske ambassad√łrer at kr√¶ve indskr√¶nkninger i svensk lov for at begr√¶nse ytringsfriheden. “Vi vil se handling, ikke bare venlige ord,” udtaler Egyptens Ambassad√łr, S. M. Sotuhi – og kort tid efter udlover Al Qaeda 100.000 dollars i dus√łr til den, der dr√¶ber Lars Vilks, og yderligere bonus hvis han dr√¶bes som et lam. Dette udl√łser en blodrus i den muslimske verden, hvor svenske flag samt dukker af Reinfelt afbr√¶ndes. Det hele kulminerer med, at lederen af den islamiske verdensorganisation (OIC) ford√łmmer de svenske tegninger og kr√¶ver en undskyldning.

Det er muligt, at oppositionen her p√• Christiansborg har st√łrre indsigt i, hvad der foreg√•r i den muslimske verden, end jeg. Men med mine √łjne ser forl√łbet omkring hhv. Jyllands-Posten og den svenske avis’ Muhammed-tegninger foruroligende ens ud. Det passer ganske enkelt ikke, at der ikke har v√¶ret demonstrationer imod de svenske tegninger s√•vel i Sverige som i de muslimske lande. Der har v√¶ret talrige. Og fors√łget p√• endnu engang at fremstille Fogh og Dansk Folkeparti som synderne i tegningsagen synes noget besynderlig, ligesom p√•standen om, at det skulle v√¶re den s√¶rlige “tone” i dansk udl√¶ndingedebat, der udl√łste reaktionerne, er decideret pinagtig. DR har netop dokumenteret, hvordan hovedparten af de demonstrerende slet ikke havde set tegningerne. Mon de s√• havde kendskab til “tonen” i den politiske debat i Danmark? Naturligvis ikke.

Sagen er, at vore v√¶rdier i disse √•r er under pres af den islamiske indvandring. Havde det ikke v√¶ret for den store minoritet af muslimer i Danmark og Sverige, var der n√¶ppe nogen i hverken Syrien, Libanon, Iran eller Pakistan, der havde opdaget endsige interesseret sig for, hvad vore aviser trykker. Men takket v√¶re venstrefl√łjens totale svigt i udl√¶ndingepolitikken har vi i dag folk bag vore gr√¶nser, som foragter vor kultur, vore v√¶rdier og vor levevis. 69 % af de herboende muslimer erkl√¶rede sig i forbindelse med Jyllands-Postens tegninger enig i, at der skulle lovgivning til. Mere end 2/3 af de herboende muslimer √łnskede s√•ledes politiske indgreb for at sikre overholdelsen af et religi√łst krav med bund i sharia. De massive demonstrationer i Sverige vidner om, at samme tendenser ogs√• her har fundet grobund. Og det beviser, at oppositionens sm√•patetiske p√•stande om, at en beklagelse her og en undskyldning der kunne have gjort underv√¶rker. Vi er oppe imod et v√¶rdis√¶t, der p√• fundamentale omr√•der strider mod vort vestlige frihedsideal. Og det skal DR have tak for p√• glimrende vis at have illustreret.

Morten Messerschmidt er folketingsmedlem for Dansk Folkeparti
 

180 Grader

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
B√łrge
B√łrge
13 years ago

Hvorfor hulen tror Knivsmeden, at DR netop nu, i dette korte sekund ud af 60 år, er en smule objektive?

Plummer og konsorter er blevet kimet ned af seere/lyttere, der har fået nok.

DR (De R√łde) skal ikke have ros. De skal lukkes.

Mvh. B√łrge.