1
jan
Seneste opdatering: 2/1-08 kl. 1129
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Selv √•r¬† uden (danske) Muhammedkriser har deres kardinalpunkter. Da Daniel Pipes kom til K√łbenhavn i marts, gjorde¬† jeg det jeg skulle have¬† gjort for l√¶nge¬† siden:¬† anskaffede mig et videokamera der straks kom i anvendelse og siden kom med¬† til alt¬† hvad¬† jeg p√• forh√•nd¬† sk√łnnede ville¬† v√¶re¬† af tilstr√¶kkelig¬†interesse. Og som jeg m√•tte publicere.¬†Det¬† g√łr det ogs√• nemmere¬† at rekapitulere √•ret 2007 end det var med¬† √•ret 2006: jeg ser simpelthen¬† videoerne¬† igennem. De er i r√¶kkef√łlge: Ungdomshuset morgenen det blev¬† ryddet, 1 marts, ¬†Daniel Pipes, 10 marts, Flemming Rose og Hege Storhaug 27 marts,¬† Kasper St√łvring, 24 maj, Lars¬† Vilks m.fl¬† I og¬† II, 3 oktober,¬† Robert Spencer,¬†18 oktober og Pia Kj√¶rsgaard og Farshad Kholghi 5 november. – Jeg ved der snart kommer¬† nye sev√¶rdige¬† videoer snart i 2008. Endelig¬† var der rejser til Sk√•ne, √Örhus, S√łnderjylland og Holland-Belgien, et dansk valg i november og¬† sidst men ikke mindst, ¬†Baron Bodissy¬†m√łder Fjordman i¬† Danmark i april.¬†

Endelig vil jeg gerne repostere √•rets snapshot – og jeg mener virelig snap-shot, for jeg var liges√• overrasket som alle andre og havde cirka tre skunder til at flytte fingeren fra videokamera over til aftr√¶kkeren p√• stillkamera og fyre l√łs. Seidenfaden havde travlt¬† den aften. “N√•r skidt kommer til √¶re” som blev¬† overskriften i Jyllands Posten, stod ikke i manuskriptet¬† og var ikke en del af den ellers¬† veltilrettelagte¬† happening. Men det var Seidenfaden uden filter.¬†Jeg¬†kunne have¬† repliceret med¬† overskriften: N√•r √¶rv√¶rdighed¬† reducerer sig til skidt……….men man kan ogs√•¬†synke for dybt.¬†

vilks_2__oktb_2007_010.jpg


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.