3
jan
Seneste opdatering: 3/1-08 kl. 2113
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Plakat p√• Strandboulevarden, det ellers s√•¬† h√łjborgerlige¬†√ėsterbro. Uden¬† anden afsender end Kurt Westergaard¬īs initialer. ¬†3.1.¬†¬† (foto¬† HRC)

DontLikeThisPic.jpg 

 1. Muhammed-krise eller Muhammed-nederlaget? Vi snakker om
Muhammed-krisen, men sp√łrgsm√•let er, om ikke vi bare skal
indse, at der er tale om Muhammed-nederlaget. Hvilken dansk
kunstner har tegnet Muhammed dette år? Hvor er den skarpe
satire eller problematisering af religion overhovedet i
dansk kunst? Nej, mes amis, slaget er tabt, og vi vantro
kryber langs murene i ren angst for at st√łde de religi√łse
p√• manchetterne. Og dog… et lille lys er t√¶ndt i m√łrket
af en ukendt person eller gruppe, der har klistret
K√łbenhavn til med sm√• fotografier af profeten etc. lavet
som perlepladefigurer, og ironiske tekster dertil. Er det
forbudt if√łlge Koranen at lave profeten som
perlepladefigur? Og hvad rager det mig?”

Weekendavisen NR. 52, 28. december 2008 – 3. januar 2008:”Kommentar. √Örets v√¶rste kulturbegivenheder p√• parade. Radikal Kulturkarrusel

Fuat Deniz – allerede en “icke-person” ?

Siden  d. 21 december  har der ikke  stået  ét ord om mordet i  svenske  aviser. Tolv dages  tavshed  virker  noget påfaldende for så usædvanligt et mord. Men Nuri Kino presser på, idag gennem Assyrian International News Agency

It has been over three weeks since Dr. Deniz was stabbed on campus at the University of √Ėrebro. It is, as I am aware, the first time that a lecturer has been killed at a university anywhere in Sweden.

When I travelled to √Ėrebro two days after the murder, I took for granted that the √Ėrebro police force had contacted the National Criminal Police Corps., if for nothing else than to create a profile of the perpetrator. But they had not. Today I spoke at length to one of the National Criminal Corps. superiors. He wants to remain anonymous to stay out of any political debate. In his opinion the √Ėrebro police force didn’t contact the National Criminal Police Corps. Because they believed they would catch the murderer without any help. The police chief was shocked at the mistakes that have been made during the murder investigation.

Kino¬īs blog: Rikskrim har kommit till √Ėrebro men inte g√§rningsmannagruppen

¬†De Radikale¬īs¬† kamp mod¬† “racegiften”

Jeg t√¶nkte¬† sgu nok at de n√¶venyttige Radikale moralister og den endnu mere¬† n√¶venyttige EU og¬†J√łrgen¬† Winther havde¬† orden i deres¬† inspirationskilder.¬†De¬†m√•tte lige¬† lovgive om en¬†¬†sag der¬† regulerede¬† sig selv.

¬†Deutschlands Widerstand gegen die Tabakgesetze der EU ist ein verstecktes Erbe der nationalsozialistischen Vergangenheit. Hitler f√∂rderte die “Erforschung der Tabakgefahren” – und f√ľhrte den Aufstieg des Nationalsozialismus darauf zur√ľck, dass er das Rauchen aufgegeben hatte och vieles auf diesem Gebiet ist vergessen, weil wichtige Forschungsarbeit in der Zeit des Nationalsozialismus geleistet wurde, als Rauchen als ,,Rassengift‚Äė‚Äė bek√§mpft wurde, verbunden mit falscher Ern√§hrung, Asbest, Zigeunern und Juden. Die Faschisten legten gro√üen Wert auf die Tatsache, dass Churchill, Roosevelt und Stalin rauchten, w√§hrend Hitler, Mussolini und Franco Nichtraucher waren.
Hitler¬īs Kampf gegen das “Rassengift”

1941naziposter.jpg

Det er¬† ikke de sagtmodige, der skal arve¬† verden. Det er¬† moraltanterne og skolefr√łknerne der arver og omformer hele¬† molevitten i deres billede –¬† et¬† anst√¶ndighedens Neuropa. Ig√•r¬† ville de t√łrl√¶gge Riksdagen for alkohol, Gud d√łde mig. Selveste ¬†“riksdagens nykterhetsgrupp”.¬†Jeg skulle¬† ellers mene at Riksdagen netop savner at drikke sig noget mod og oprigtighed til.

En mand  bander i kirken 

Hvis man ikke har l√¶st svenske aviser i tre √•rtier, forst√•r man m√•ske¬† ikke¬† hvilken¬†militant ortodiksi der kan provokere¬† denne¬† artikel, men jeg kan love¬†for at forfatteren g√łr sig¬† skyldig¬† i noget, der n√¶sten er¬† v√¶rre end at kritisere multikulturen – kritik af den kongelige, socialdemokratiske¬† statsfeminisme, hele¬† Sveriges¬† sutteklud. Ikke¬† noget en gemen p√łlsedansker¬† rigtig forst√•r, til Drude Dahlerup og Hanne Vibeke Holst¬īs¬† store¬†fortrydelse :

Män kuvas av statlig feminism

Det stod i tidningarna häromveckan: Ove misshandlades av sin flickvän. Han blev dock inte trodd, trots bilder och rättsläkarintyg, och förundersökningen om misshandel lades ned.Ove är säker på att orsaken till att samhället svek honom är hans kön. Det är ett exempel på det utbredda men nedtystade mansförtrycket i Sverige.

De underlägen som kvinnor har gentemot män är mycket väl­dokumenterade genom feminismens omfattande (till stor del skattefinansierade) lobbyverksamhet. Mäns underlägen tigs däremot oftast ihjäl.Enligt den feministiska retoriken, som märkligt nog accepterats som sanning av större delen av medierna och det politiska Sverige, är män en skock lata och egoistiska härskare som super, slår sina fruar och konspirerar i bastun om hur kvinnor bäst kuvas.

Runt omkring kvinnan lyser däremot helgonauran som en sol.

Denna vrångbild förstärks av forskningsrapporter som påfallande ofta är vinklade, utförda av hängivna feminister som redan från början bestämt sig för vad de vill få fram. Och medierna papegojar glatt vidare den feministiska propagandan.

Verkligheten √§r att m√§n befinner sig i underl√§ge gentemot kvinnor p√• m√•nga omr√•den. Kvinnor lever fem √•r l√§ngre, vilket inte uppfattas som n√•got problem f√∂r j√§mst√§lldheten (men om motsatsen g√§llt hade det s√§kerligen utm√•lats som en gigantisk or√§ttvisa som snarast m√•ste korrigeras genom ‚ÄĚkvinnosatsningar‚ÄĚ i sjukhusv√•rd och medicinsk forskning).

Kvinnor kontrolleras förebyggande mot bröstcancer (mammografi) medan män inte kontrolleras förebyggande mot ­prostatacancer, trots att den manliga cancerformen skördar 62 procent fler dödsoffer än den kvinnliga.

Nyligen skrev Filippa Reinfeldt, som utrett moderaternas v√•rdpolitik, p√• DN Debatt att v√•rden m√•ste √∂ka sitt fokus p√• ‚Äď kvinnor.

Vid vårdnadstvister har mammor ett kraftigt överläge (95 procent av all enskild vårdnad tilldelas kvinnor). Lagen diskriminerar pappor. Kvinnor kan vinna vårdnadstvister genom att slunga ut falska beskyllningar mot pappan om övergrepp.

Allt fler män berättar om hur de vid tjänstetillsättningar har blivit förbigångna av mindre kvalificerade kvinnor, eftersom arbets­givaren vill snygga till genus­statistiken.

De flesta våldsbrott drabbar män, men hela samhällsdebatten kretsar kring våld mot kvinnor. Manliga brottslingar får hårdare straff än kvinnliga för samma brott.

√Ąven om v√§rnplikten kanske kommer att avskaffas (i fredstid) kommer vi under m√•nga ¬≠decennier fram√∂ver att ha en ¬≠situation d√§r de flesta svenska m√§n har tvingats ge ett √•r gratis till milit√§ren medan kvinnorna sluppit.

Ett otrevligt inslag i det k√∂nskrig som feministerna har startat √§r det st√§ndiga nedg√∂randet av m√§n. Exempelvis kallas medel√•lders m√§n dagligen f√∂r ‚ÄĚgubbiga‚ÄĚ, medan det vore ot√§nkbart att kalla medel√•lders kvinnor f√∂r ‚ÄĚk√§rringaktiga‚ÄĚ.

Det som anses vara typiskt manligt hånas slentrianmässigt, medan det skulle anses vara höjden av sexism att håna det typiskt kvinnliga.

Så här uttalar sig årets nobelpristagare i litteratur, Doris Lessing, om fenomenet:

‚ÄĚJag blir alltmer chockad √∂ver den tankl√∂sa nedv√§rdering av m√§n som i s√• h√∂g utstr√§ckning blivit en del av v√•r kultur att vi n√§stan inte uppfattar den l√§ngre […] De dummaste, mest obildade och hemskaste kvinnor kan g√∂ra ned de hj√§rtligaste, v√§nligaste och mest intelligenta m√§n utan att n√•gon inv√§nder. M√§nnen verkar vara s√• nedtryckta att de inte f√∂rsvarar sig.‚ÄĚ

Visst befinner sig kvinnor i under­läge på en del områden, där har feministerna rätt. Men de förtiger den andra halvan av verkligheten.Feminismen låtsas kämpa för jämställdhet men vill i verkligheten bara skaffa förmåner för den egna gruppen.

Feministiskt initiativ avsl√∂jade sig i sitt valmanifest fr√•n f√∂rra √•ret: ‚ÄĚSamh√§llsbyggandet m√•ste ske utifr√•n kvinnors villkor‚ÄĚ, st√•r det.

Sann jämställdhet kan bara uppnås genom könsneutralitet i genusdebatten, där båda könens specifika svårigheter ges samma erkännande!

Vi är alla människor, och det är mycket mer som förenar oss över könsgränsen än som skiljer oss åt.

Ersätt feminism med humanism!

P√ĄR STR√ĖM M√§n kuvas av statlig feminism

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] over to Steen‚Äôs place to see a larger […]

zirlife
zirlife
9 years ago

S√ÖDANNE stand bedstefar. Under sv√¶rdet. De fattige aber. Igen en dag d√łr.

jean
jean
10 years ago

you dont know the truth
bosh is your ideas ; he is succeeded to restructure your ideas in all world
that’s the truth

Pegi
Pegi
12 years ago

@abdullahi

Du har da i hvert fald en svinsk mund.

Slap af.

Fald ned.

Janne
Janne
12 years ago

steen

Han minder en del om den studerende med særlig interesse for blowjob fra KBH uni. Vild fiksering på sex og sexualitet. Det må være belastende at være så sexfikseret.

abdullahi
12 years ago

fuck dig din svin bare vent til jeg ser dig din b√łssedyr ik sige noget om vors profeht salahu caleyhi wasalam

Henrik Ræder Clausen

JensH, jeg husker at have læst noget fra statistisk institut i Sverige, der gav et noget andet billede. Det er noget med at det bliver opgjort anderledes end i DK.

Har du en kilde til tallene?

JensH
JensH
13 years ago

Det skal blive “interessant” at se hvilke uhyggelige h√łjder voldt√¶gtsb√łlgen n√•r i feminismens land for 2007.

For uanset om vi taler 4600 eller 5000 er det jo absurd h√łje tal sammenlignet med Danmark. Hvis jeg ikke husker helt galt, s√• er der i DK omkring 500 voldt√¶gter om √•ret. Vi er cirka 5,5 indbyggere her i landet. I sverige som har godt 9 mio indbyggere ligger antallet af voldt√¶gter alts√• p√• 4500 -5000 om √•ret. Det er jo en absurd forskel.

JensH
JensH
13 years ago

Er Pär Ström dissident i Sverige?? Hvis ikke han allerede er det bliver han det ihvertfald nu. Men en modig fyr må man sige. Vel nærmest at sammenligne med Vaclav Havel og andre system-kritikere under kommunismen.

Men denne ‘statsfeminisme’ er vel f√łrst og fremmest et f√¶nomen, der g√łr sig g√¶ldende hos de bedrestillede kvinder i Sverige. Almindelige og knap s√• priviligerede kvinder har vel mere travlt med at beskytte sig mod at blive voldtaget. Hvor mange voldt√¶gter var der var i Sverige sidste √•r?? N√•ede de op over 14 per dag??