3
jan
Seneste opdatering: 3/1-08 kl. 2113
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Plakat på Strandboulevarden, det ellers så  højborgerlige Østerbro. Uden  anden afsender end Kurt Westergaard´s initialer.  3.1.   (foto  HRC)

DontLikeThisPic.jpg 

 1. Muhammed-krise eller Muhammed-nederlaget? Vi snakker om
Muhammed-krisen, men spørgsmålet er, om ikke vi bare skal
indse, at der er tale om Muhammed-nederlaget. Hvilken dansk
kunstner har tegnet Muhammed dette år? Hvor er den skarpe
satire eller problematisering af religion overhovedet i
dansk kunst? Nej, mes amis, slaget er tabt, og vi vantro
kryber langs murene i ren angst for at støde de religiøse
på manchetterne. Og dog… et lille lys er tændt i mørket
af en ukendt person eller gruppe, der har klistret
København til med små fotografier af profeten etc. lavet
som perlepladefigurer, og ironiske tekster dertil. Er det
forbudt ifølge Koranen at lave profeten som
perlepladefigur? Og hvad rager det mig?”

Weekendavisen NR. 52, 28. december 2008 – 3. januar 2008:”Kommentar. Årets værste kulturbegivenheder på parade. Radikal Kulturkarrusel

Fuat Deniz – allerede en “icke-person” ?

Siden  d. 21 december  har der ikke  stået  ét ord om mordet i  svenske  aviser. Tolv dages  tavshed  virker  noget påfaldende for så usædvanligt et mord. Men Nuri Kino presser på, idag gennem Assyrian International News Agency

It has been over three weeks since Dr. Deniz was stabbed on campus at the University of Örebro. It is, as I am aware, the first time that a lecturer has been killed at a university anywhere in Sweden.

When I travelled to Örebro two days after the murder, I took for granted that the Örebro police force had contacted the National Criminal Police Corps., if for nothing else than to create a profile of the perpetrator. But they had not. Today I spoke at length to one of the National Criminal Corps. superiors. He wants to remain anonymous to stay out of any political debate. In his opinion the Örebro police force didn’t contact the National Criminal Police Corps. Because they believed they would catch the murderer without any help. The police chief was shocked at the mistakes that have been made during the murder investigation.

Kino´s blog: Rikskrim har kommit till Örebro men inte gärningsmannagruppen

 De Radikale´s  kamp mod  “racegiften”

Jeg tænkte  sgu nok at de nævenyttige Radikale moralister og den endnu mere  nævenyttige EU og Jørgen  Winther havde  orden i deres  inspirationskilder. De måtte lige  lovgive om en  sag der  regulerede  sig selv.

 Deutschlands Widerstand gegen die Tabakgesetze der EU ist ein verstecktes Erbe der nationalsozialistischen Vergangenheit. Hitler förderte die “Erforschung der Tabakgefahren” – und führte den Aufstieg des Nationalsozialismus darauf zurück, dass er das Rauchen aufgegeben hatte och vieles auf diesem Gebiet ist vergessen, weil wichtige Forschungsarbeit in der Zeit des Nationalsozialismus geleistet wurde, als Rauchen als ,,Rassengift‘‘ bekämpft wurde, verbunden mit falscher Ernährung, Asbest, Zigeunern und Juden. Die Faschisten legten großen Wert auf die Tatsache, dass Churchill, Roosevelt und Stalin rauchten, während Hitler, Mussolini und Franco Nichtraucher waren.
Hitler´s Kampf gegen das “Rassengift”

1941naziposter.jpg

Det er  ikke de sagtmodige, der skal arve  verden. Det er  moraltanterne og skolefrøknerne der arver og omformer hele  molevitten i deres billede –  et  anstændighedens Neuropa. Igår  ville de tørlægge Riksdagen for alkohol, Gud døde mig. Selveste  “riksdagens nykterhetsgrupp”. Jeg skulle  ellers mene at Riksdagen netop savner at drikke sig noget mod og oprigtighed til.

En mand  bander i kirken 

Hvis man ikke har læst svenske aviser i tre årtier, forstår man måske  ikke  hvilken militant ortodiksi der kan provokere  denne  artikel, men jeg kan love for at forfatteren gør sig  skyldig  i noget, der næsten er  værre end at kritisere multikulturen – kritik af den kongelige, socialdemokratiske  statsfeminisme, hele  Sveriges  sutteklud. Ikke  noget en gemen pølsedansker  rigtig forstår, til Drude Dahlerup og Hanne Vibeke Holst´s  store fortrydelse :

Män kuvas av statlig feminism

Det stod i tidningarna häromveckan: Ove misshandlades av sin flickvän. Han blev dock inte trodd, trots bilder och rättsläkarintyg, och förundersökningen om misshandel lades ned.Ove är säker på att orsaken till att samhället svek honom är hans kön. Det är ett exempel på det utbredda men nedtystade mansförtrycket i Sverige.

De underlägen som kvinnor har gentemot män är mycket väl­dokumenterade genom feminismens omfattande (till stor del skattefinansierade) lobbyverksamhet. Mäns underlägen tigs däremot oftast ihjäl.Enligt den feministiska retoriken, som märkligt nog accepterats som sanning av större delen av medierna och det politiska Sverige, är män en skock lata och egoistiska härskare som super, slår sina fruar och konspirerar i bastun om hur kvinnor bäst kuvas.

Runt omkring kvinnan lyser däremot helgonauran som en sol.

Denna vrångbild förstärks av forskningsrapporter som påfallande ofta är vinklade, utförda av hängivna feminister som redan från början bestämt sig för vad de vill få fram. Och medierna papegojar glatt vidare den feministiska propagandan.

Verkligheten är att män befinner sig i underläge gentemot kvinnor på många områden. Kvinnor lever fem år längre, vilket inte uppfattas som något problem för jämställdheten (men om motsatsen gällt hade det säkerligen utmålats som en gigantisk orättvisa som snarast måste korrigeras genom ”kvinnosatsningar” i sjukhusvård och medicinsk forskning).

Kvinnor kontrolleras förebyggande mot bröstcancer (mammografi) medan män inte kontrolleras förebyggande mot ­prostatacancer, trots att den manliga cancerformen skördar 62 procent fler dödsoffer än den kvinnliga.

Nyligen skrev Filippa Reinfeldt, som utrett moderaternas vårdpolitik, på DN Debatt att vården måste öka sitt fokus på – kvinnor.

Vid vårdnadstvister har mammor ett kraftigt överläge (95 procent av all enskild vårdnad tilldelas kvinnor). Lagen diskriminerar pappor. Kvinnor kan vinna vårdnadstvister genom att slunga ut falska beskyllningar mot pappan om övergrepp.

Allt fler män berättar om hur de vid tjänstetillsättningar har blivit förbigångna av mindre kvalificerade kvinnor, eftersom arbets­givaren vill snygga till genus­statistiken.

De flesta våldsbrott drabbar män, men hela samhällsdebatten kretsar kring våld mot kvinnor. Manliga brottslingar får hårdare straff än kvinnliga för samma brott.

Även om värnplikten kanske kommer att avskaffas (i fredstid) kommer vi under många ­decennier framöver att ha en ­situation där de flesta svenska män har tvingats ge ett år gratis till militären medan kvinnorna sluppit.

Ett otrevligt inslag i det könskrig som feministerna har startat är det ständiga nedgörandet av män. Exempelvis kallas medelålders män dagligen för ”gubbiga”, medan det vore otänkbart att kalla medelålders kvinnor för ”kärringaktiga”.

Det som anses vara typiskt manligt hånas slentrianmässigt, medan det skulle anses vara höjden av sexism att håna det typiskt kvinnliga.

Så här uttalar sig årets nobelpristagare i litteratur, Doris Lessing, om fenomenet:

”Jag blir alltmer chockad över den tanklösa nedvärdering av män som i så hög utsträckning blivit en del av vår kultur att vi nästan inte uppfattar den längre […] De dummaste, mest obildade och hemskaste kvinnor kan göra ned de hjärtligaste, vänligaste och mest intelligenta män utan att någon invänder. Männen verkar vara så nedtryckta att de inte försvarar sig.”

Visst befinner sig kvinnor i under­läge på en del områden, där har feministerna rätt. Men de förtiger den andra halvan av verkligheten.Feminismen låtsas kämpa för jämställdhet men vill i verkligheten bara skaffa förmåner för den egna gruppen.

Feministiskt initiativ avslöjade sig i sitt valmanifest från förra året: ”Samhällsbyggandet måste ske utifrån kvinnors villkor”, står det.

Sann jämställdhet kan bara uppnås genom könsneutralitet i genusdebatten, där båda könens specifika svårigheter ges samma erkännande!

Vi är alla människor, och det är mycket mer som förenar oss över könsgränsen än som skiljer oss åt.

Ersätt feminism med humanism!

PÄR STRÖM Män kuvas av statlig feminism


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] over to Steen’s place to see a larger […]

zirlife
Guest
zirlife

SÅDANNE stand bedstefar. Under sværdet. De fattige aber. Igen en dag dør.

jean
Guest
jean

you dont know the truth
bosh is your ideas ; he is succeeded to restructure your ideas in all world
that’s the truth

Pegi
Guest
Pegi

@abdullahi

Du har da i hvert fald en svinsk mund.

Slap af.

Fald ned.

Janne
Guest
Janne

steen

Han minder en del om den studerende med særlig interesse for blowjob fra KBH uni. Vild fiksering på sex og sexualitet. Det må være belastende at være så sexfikseret.

abdullahi
Guest

fuck dig din svin bare vent til jeg ser dig din bøssedyr ik sige noget om vors profeht salahu caleyhi wasalam

Henrik Ræder Clausen
Guest

JensH, jeg husker at have læst noget fra statistisk institut i Sverige, der gav et noget andet billede. Det er noget med at det bliver opgjort anderledes end i DK.

Har du en kilde til tallene?

JensH
Guest
JensH

@Steen

Det skal blive “interessant” at se hvilke uhyggelige højder voldtægtsbølgen når i feminismens land for 2007.

For uanset om vi taler 4600 eller 5000 er det jo absurd høje tal sammenlignet med Danmark. Hvis jeg ikke husker helt galt, så er der i DK omkring 500 voldtægter om året. Vi er cirka 5,5 indbyggere her i landet. I sverige som har godt 9 mio indbyggere ligger antallet af voldtægter altså på 4500 -5000 om året. Det er jo en absurd forskel.

JensH
Guest
JensH

Er Pär Ström dissident i Sverige?? Hvis ikke han allerede er det bliver han det ihvertfald nu. Men en modig fyr må man sige. Vel nærmest at sammenligne med Vaclav Havel og andre system-kritikere under kommunismen.

Men denne ‘statsfeminisme’ er vel først og fremmest et fænomen, der gør sig gældende hos de bedrestillede kvinder i Sverige. Almindelige og knap så priviligerede kvinder har vel mere travlt med at beskytte sig mod at blive voldtaget. Hvor mange voldtægter var der var i Sverige sidste år?? Nåede de op over 14 per dag??