7
jan
Seneste opdatering: 4/3-10 kl. 0816
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

»Jo mere I giver, jo mere vil han kræve, indtil der ikke er mere at få.”«

NotreDameMoskeen.jpgParis år 2048.  Rusland har fået sin første stemme i koret af islamkritiske forfattere. Forfatteren Helena Tjudinova har skrevet en fremtids-thriller om islamisternes overtagelse af Frankrig.Den tidligere Ruslands korrespondent Anna Libak, har i Weekendavisen 30. november et interview med den 48 årige russiske litterat og forfatter, Helena Tjudinova.

Interviewet handler om Helena Tjudinova´s bog “Notre Dame Moskeen”, som udkom i 2005. Helena Tjudinova, er den første forfatter i Rusland, der tør skrive en islam- kritisk roman. Bogen Notre Dame Moskeen, beskriver udviklingen i Frankrig, i året 2048, hvor Paris er blevet hovedstaden i det islamiske kalifat Eurabia. De muslimske indvandrere og deres børn, som udgør et flertal af den franske befolkning, har stemt sig selv til magten. De har gjort islam til statsreligion, indført sharia-lovgivning og forvandlet Notre Dame katedralen til en moske.

De franskmænd, som stadig nægter at konvertere til islam, er stuvet sammen i ghettoer som en midlertidig foranstaltning før Endlösung. En heltetrojka, der er romanens centrum, organiserer til slut en sidste kraftanstrengelse det “niende korstog” og indtager Notre Dame Moskeen. Her gennemfører en sidste kristen messe, før de sprænger katedralen og sig selv i luften. Islam har taget magten.

Helena Tjudinovas roman, er her to år efter udgivelsen, endnu ikke oversat til fransk. Den er foreløblig solgt i 50.000 eksemplarer i Rusland, dertil har 200.000 downloadet bogen gratis, fra en piratkopi på nettet. I Serbien, er den blevet oversat, det samme er tilfældet i Norge.Forfatteren er af den opfattelse, at vestlige forlag, er bange for racismeparagraffer i de europæiske love. Samt nervøs for at blive sagsøgt af lokale muslimske organisationer……………… Helena Tjudinova i: I har fjernet jer mere fra jeres kristne udgangspunkt, det er tydeligt. I har skabt sekulære samfund, der er oplyste, tolerante, politisk korrekte og skønne at leve i.

Men siger hun, “når barbaren kommer til Europa og møder en fremstrakt hånd, tolker han det som et udtryk for svaghed. Og jo mere I giver, jo mere vil han kræve, indtil der ikke er mere at få.”

Document.no

En svensk kosmopolit

Amerikanska underrättelsedokument anger att svenske medborgaren Abu Mua’az, född 1974 i Tunisien och bosatt i Sverige sedan 2000, för ungefär ett år sedan tog värvning i en organisation underställd al Qaida i Irak.Säpo har inget att sätta emot Organisationen Islamiska Staten i Irak (Dawlat al-’Iraq al-Islamiyya) grundades i oktober 2006 som ett sätt att ge al Qaida ett mer nationalistiskt irakiskt ansikte, men den leds av al Qaida i Irak. I Sverige är organisationen mest känd för att i höstas ha utlovat stora belöningar för den som kan mörda konstnären Lars Vilks och chefredaktören för Nerikes Allehanda Ulf Johansson (med bonus om de halshuggs). I Irak är organisationen ett mer reellt hot, och har legat bakom åtskilliga mord och självmordsbombningar under det gångna året.

Name: Makram Bin Salem Al-Majri
Alias: Abu Mua’az
Address: Sweden
Telephone number: 0046850022939 Home/ 00201162833329 Wife (Don’t contact her)
Birth Date: 1974
Contribution: Watch
Valuables: / Passport/ Driver license/
Coordinator: Ashraf
Where do you know the coordinator from: In Al-Hajj
How did you arrive to Syria? Sweden/Egypt/ Syria
How did the coordinator treat you in Syria? Good
How much money did you bring with you? $2700
How much money did they take from you in Syria? All of it
How did they take the money? They said it is a donation
Work: Fighter
Occupation at home: Clerk

Svensk kan ha tagit värvning i al Qaida US doc, pdf

Smeltediglen

A clash of cultures between Asian and eastern European youths is leading to increasing tension and violence on Yorkshire’s streets, it is claimed.
Some young Britons of Asian descent are now leading a campaign of intimidation against the new economic migrants from eastern Europe, whom they claim are taking their jobs.The situation has become so bad in cities like Bradford that a leading social think-tank has begun research into how to get the two sides working together.

Eastern Europeans ‘targeted by angry Asians’

»Socialsekreteraren:  Miljarderna och ansvaret«

Jag måste börja med att kommentera mitt förra program här på Sveriges Fria Radio. I det programmet hade jag ett fingerat politikeruttalande om att det skulle satsas 750 miljoner kronor på utsatta förorter i storstäderna. “Utsatta förorter” betyder översatt till ren svenska “Invandrartäta förorter”. Jag kände när jag skrev detta i juli att beloppet var alldeleds för högt och överdrivet. Men jag ändrade inte siffran eftersom jag ville att alla skulle få en liten indikation på att miljonsatsningar på sådana områden alltid antar groteska proportioner. Även fast man vet från tidigare satsningar att dylika penningregn över dessa förorter är tämligen verkningslösa.
Men: ibland överträffar verkligheten dikten, som det så vackert heter. Så skedde även nu, med råge! Några veckor efter mitt radioprogram förklarade Mona Sahlin vid sitt tal i invandrartäta Fittja i södra Stor-Stockholm att socialdemokraterna är beredda att satsa 15 MILJARDER på utsatta förorter i storstäderna.  15 miljarder!……………………………

Manus Lydfiler (nederst)

De “unge” slår til igen i Askerød

Der synes efterhånden at tegne sig et mønster af en global konspiration af “unge” imod den almindelige borgerlige orden. Nu har en fraktion af disse igen hærget i Askerød:

“Problemerne fortsætter i boligområdet Askerød ved Greve. En gruppe unge bad tidligt i morges en beboer om at forlade området, inden de knuste ruder og kastede indkøbsvogne ud på kørebanen”.
Balladen fortsætter i Askerød

JPs artikel, som til afveksling ikke er den sædvanlige Ritzau-spam, mangler dog den mindste antydning af et signalement eller karakteristik af disse “unge”. Ikke ret meget at gå efter. Jeg ville gerne vide om det drejer sig om swingpjatter, plasticrockere, eller som Robert Spencer altid gætter, metodister. Mere alvorligt, er der ikke en eneste journalist derude hvis nysgerrighed pirres efter at lave noget mere analyserende på de tendenser som vi alle kan læse ud af den daglige nyhedsstrøm? Du, Anne Funch fra JP, er det tilfredsstillende for dig at lave sådan en lille ligegyldig gnidderreportage hvor den mest vigtige oplysning glimrer ved sit fravær? Hvorfor har du ikke spurgt din redaktionschef om du ikke kunne gå i gang med en større analyserende serie under rubrikken “hvor er vi på vej hen?”? Hvor du (eller I andre MSM-journalister) prøver at samle trådene fra de seneste tendenser, hvor skydevåben ser ud til at være blevet hverdag i Danmark. Er du/I ikke både professionelt og personligt nysgerrige efter at prøve at beskrive fremtidsperspektiverne?Se her, en historie – fra en blog – om hvordan et “roligt” nytår er forløbet i Holland:

The authorities and the official media of The Netherlands told us the New Year celebrations have been reasonably quiet. Nothing to worry about. Move along now! Was it that quiet? See for yourself:

 • The damage is estimated by insurance companies to be around €11 million. €4 million of that figure is for torched cars alone.
 • In the city of Utrecht 30 cars were torched. The police reported lacking manpower to handle the situation(s).
 • The fire department of The Hague reports 800 fires.
 • There were 95 arrests in The Hague, 85 in Rotterdam and 44 in Utrecht for vandalism
 • The police station in Slotervaart (where a muslim earned himself a 72 yr old virgin recently) was besieged by muslims, damaged and tree police cars vandalized. No arrests were made. The riot police were present, but didn’t act.
 • 109 cars were burned in The Hague.
 • 22 schools were burned, some burned out, most with severe damage. The previous year ‘only’ seven schools were burned…
 • In North Holland province two police departments made 47 arrests for disturbing the peace and rioting. Also there was one arrest for a stabbing incident.
  In Gelderland province 30 arrests for the same.
 • In Amersfoort six cars were torched.
 • Police in Barneveld didn’t act upon rioting youths, so as not to aggravate the situation. (They probably learned that from Amsterdam, where the police rarely act, for the same reason.)In many places the police were hindered by people throwing stones to prevent the fire brigades and ambulances from doing their work”.

Gates of Vienna A Quiet New Year

Er der nogen grund til at denne udvikling ikke også vil ramme Danmark? Hvad kan folk med indsigt sige om dette? Jeg er ikke bekendt med at danske medier har tacklet disse spørgsmål i større og mere vedholdende omfang. Hvorfor? Alle ved at dette er almindelige samtaleemner – uden politisk korrekt omsvøb – ude i den danske befolkning. MSM viser ingen interesse i at afspejle danskernes bekymring. Hvorfor ikke?

LFPC

Det är alltid bra att ha uppehållstillstånd i ett annat land

Runt om i Sverige finns lokaler som fylls med kvinnor och barn som klär sig i svart från topp till tå och med gröna bindlar knutna runt huvudet. Kvinnorna kvider och gråter samtidigt som de lär sina barn att slå sig själva med kedjor och svärd. De åkallar imamerna Hussein och Ali. Under tiden jobbar många av kvinnornas män – inte vitt utan svart. Det finns irakier som kommer till Sverige med mycket blod på sina händer. De har mördat hundratals landsmän som var i opposition till det nuvarande styret i Irak. Detta uppger de naturligtvis inte till Migrationsverket utan de påstår istället att de själva är förföljda.

Många asylsökande kommer till Sverige med buntvis med dollarsedlar. Här talas det inte om 10.000 dollar, det nya systemet är att beteckna 10.000 dollar som en “bok”. “Hur många böcker har du?”. Den som har väldigt mycket pengar talar i stället om block: “Jag har tre block”. Således ännu tjockare buntar med dollarsedlar. De får snabbt sina positiva beslut av Migrationsverket nu för tiden. De köper fastigheter i Sverige. De åker till Syrien och köper ännu fler fastigheter. Sedan åker de tillbaka till sitt hemland Irak och återupptar sina affärer och bor i sin bostad. Det är alltid bra att ha uppehållstillstånd i ett annat land.

Många av de asylsökande som fått permanent uppehållstillstånd lever på socialbidrag trots att de har fast inkomst. Men inkomsten är inte vit utan svart. Makar skiljer sig. De får bostadsbidrag, socialbidrag och underhållsbidrag. De har två bostadsadresser men bor ändå ihop under samma tak. De har funnit ett sätt att utöka sin kassa.

Flera av de asylsökande som till Migrationsverket uppger att de är irakier är i själva verket från Syrien, Libanon, Iran eller Turkiet. De köper sig falska identitetshandlingar. Migrationsverket godkänner många av de förfalskade handlingar som visas upp. Det är lätt att lura Migrationsverkets personal eftersom många av dem är nyanställda och har dåliga kunskaper om identitetshandlingar.

Nu har också “tagande av muta” spritt sig i Sverige. Det gäller främst bland f.d. asylsökande, att det är lättare att få ett jobb om man lägger upp några tusen kronor under bordet. “Det är helt klart att du inte får ett jobb eftersom du inte är villig att betala muta”. Så är det också hos vissa bostadsbolag.

“Hitta på ett projekt i ditt forna hemland och du kan få bidrag till detta av den svenska staten samtidigt som du hjälper dina landsmän att smugglas till Sverige. Hitta på ett projekt och få bidrag. Redovisa sedan dina utlägg med kvitton, men säg inte att du fått bidrag från fem andra länder också”, o.s.v., o.s.v. i det oändliga. Och Sveriges regering, riksdag, myndigheter, polis – för att inte tala om Migrationsverket – blundar.

Detta är exakt vad som pågår i Sverige. Om inget görs nu kommer ett uppvaknande för sent. Egentligen är det redan för sent.

Merit Wager

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
2008
2008
12 years ago

I øvrigt mener jeg, at LFPC bliver en bedre og bedre skribent.

Universalgeni
12 years ago

Det er lidt uhyggeligt. Manglen på boliger og de fremmedes fortrinsret kan blive det, der starter den store afvandring af svenskere. Der flyder en lidt strøm af etniske svenskere ud af landet allerede. White Flight…

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x