7
jan
Seneste opdatering: 4/3-10 kl. 0816
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

»Jo mere I giver, jo mere vil han krĂŠve, indtil der ikke er mere at fĂ„.”«

NotreDameMoskeen.jpgParis Är 2048.  Rusland har fÄet sin fÞrste stemme i koret af islamkritiske forfattere. Forfatteren Helena Tjudinova har skrevet en fremtids-thriller om islamisternes overtagelse af Frankrig.Den tidligere Ruslands korrespondent Anna Libak, har i Weekendavisen 30. november et interview med den 48 Ärige russiske litterat og forfatter, Helena Tjudinova.

Interviewet handler om Helena TjudinovaÂŽs bog “Notre Dame Moskeen”, som udkom i 2005. Helena Tjudinova, er den fĂžrste forfatter i Rusland, der tĂžr skrive en islam- kritisk roman. Bogen Notre Dame Moskeen, beskriver udviklingen i Frankrig, i Ă„ret 2048, hvor Paris er blevet hovedstaden i det islamiske kalifat Eurabia. De muslimske indvandrere og deres bĂžrn, som udgĂžr et flertal af den franske befolkning, har stemt sig selv til magten. De har gjort islam til statsreligion, indfĂžrt sharia-lovgivning og forvandlet Notre Dame katedralen til en moske.

De franskmĂŠnd, som stadig nĂŠgter at konvertere til islam, er stuvet sammen i ghettoer som en midlertidig foranstaltning fĂžr Endlösung. En heltetrojka, der er romanens centrum, organiserer til slut en sidste kraftanstrengelse det “niende korstog” og indtager Notre Dame Moskeen. Her gennemfĂžrer en sidste kristen messe, fĂžr de sprĂŠnger katedralen og sig selv i luften. Islam har taget magten.

Helena Tjudinovas roman, er her to Ă„r efter udgivelsen, endnu ikke oversat til fransk. Den er forelĂžblig solgt i 50.000 eksemplarer i Rusland, dertil har 200.000 downloadet bogen gratis, fra en piratkopi pĂ„ nettet. I Serbien, er den blevet oversat, det samme er tilfĂŠldet i Norge.Forfatteren er af den opfattelse, at vestlige forlag, er bange for racismeparagraffer i de europĂŠiske love. Samt nervĂžs for at blive sagsĂžgt af lokale muslimske organisationer……………… Helena Tjudinova i: I har fjernet jer mere fra jeres kristne udgangspunkt, det er tydeligt. I har skabt sekulĂŠre samfund, der er oplyste, tolerante, politisk korrekte og skĂžnne at leve i.

Men siger hun, “nĂ„r barbaren kommer til Europa og mĂžder en fremstrakt hĂ„nd, tolker han det som et udtryk for svaghed. Og jo mere I giver, jo mere vil han krĂŠve, indtil der ikke er mere at fĂ„.”

Document.no

En svensk kosmopolit

Amerikanska underrĂ€ttelsedokument anger att svenske medborgaren Abu Mua’az, född 1974 i Tunisien och bosatt i Sverige sedan 2000, för ungefĂ€r ett Ă„r sedan tog vĂ€rvning i en organisation understĂ€lld al Qaida i Irak.SĂ€po har inget att sĂ€tta emot Organisationen Islamiska Staten i Irak (Dawlat al-’Iraq al-Islamiyya) grundades i oktober 2006 som ett sĂ€tt att ge al Qaida ett mer nationalistiskt irakiskt ansikte, men den leds av al Qaida i Irak. I Sverige Ă€r organisationen mest kĂ€nd för att i höstas ha utlovat stora belöningar för den som kan mörda konstnĂ€ren Lars Vilks och chefredaktören för Nerikes Allehanda Ulf Johansson (med bonus om de halshuggs). I Irak Ă€r organisationen ett mer reellt hot, och har legat bakom Ă„tskilliga mord och sjĂ€lvmordsbombningar under det gĂ„ngna Ă„ret.

Name: Makram Bin Salem Al-Majri
Alias: Abu Mua’az
Address: Sweden
Telephone number: 0046850022939 Home/ 00201162833329 Wife (Don’t contact her)
Birth Date: 1974
Contribution: Watch
Valuables: / Passport/ Driver license/
Coordinator: Ashraf
Where do you know the coordinator from: In Al-Hajj
How did you arrive to Syria? Sweden/Egypt/ Syria
How did the coordinator treat you in Syria? Good
How much money did you bring with you? $2700
How much money did they take from you in Syria? All of it
How did they take the money? They said it is a donation
Work: Fighter
Occupation at home: Clerk

Svensk kan ha tagit vÀrvning i al Qaida US doc, pdf

Smeltediglen

A clash of cultures between Asian and eastern European youths is leading to increasing tension and violence on Yorkshire’s streets, it is claimed.
Some young Britons of Asian descent are now leading a campaign of intimidation against the new economic migrants from eastern Europe, whom they claim are taking their jobs.The situation has become so bad in cities like Bradford that a leading social think-tank has begun research into how to get the two sides working together.

Eastern Europeans ‘targeted by angry Asians’

»Socialsekreteraren:  Miljarderna och ansvaret«

Jag mĂ„ste börja med att kommentera mitt förra program hĂ€r pĂ„ Sveriges Fria Radio. I det programmet hade jag ett fingerat politikeruttalande om att det skulle satsas 750 miljoner kronor pĂ„ utsatta förorter i storstĂ€derna. “Utsatta förorter” betyder översatt till ren svenska “InvandrartĂ€ta förorter”. Jag kĂ€nde nĂ€r jag skrev detta i juli att beloppet var alldeleds för högt och överdrivet. Men jag Ă€ndrade inte siffran eftersom jag ville att alla skulle fĂ„ en liten indikation pĂ„ att miljonsatsningar pĂ„ sĂ„dana omrĂ„den alltid antar groteska proportioner. Även fast man vet frĂ„n tidigare satsningar att dylika penningregn över dessa förorter Ă€r tĂ€mligen verkningslösa.
Men: ibland övertrĂ€ffar verkligheten dikten, som det sĂ„ vackert heter. SĂ„ skedde Ă€ven nu, med rĂ„ge! NĂ„gra veckor efter mitt radioprogram förklarade Mona Sahlin vid sitt tal i invandrartĂ€ta Fittja i södra Stor-Stockholm att socialdemokraterna Ă€r beredda att satsa 15 MILJARDER pĂ„ utsatta förorter i storstĂ€derna.  15 miljarder!……………………………

Manus Lydfiler (nederst)

De “unge” slĂ„r til igen i AskerĂžd

Der synes efterhĂ„nden at tegne sig et mĂžnster af en global konspiration af “unge” imod den almindelige borgerlige orden. Nu har en fraktion af disse igen hĂŠrget i AskerĂžd:

“Problemerne fortsĂŠtter i boligomrĂ„det AskerĂžd ved Greve. En gruppe unge bad tidligt i morges en beboer om at forlade omrĂ„det, inden de knuste ruder og kastede indkĂžbsvogne ud pĂ„ kĂžrebanen”.
Balladen fortsĂŠtter i AskerĂžd

JPs artikel, som til afveksling ikke er den sĂŠdvanlige Ritzau-spam, mangler dog den mindste antydning af et signalement eller karakteristik af disse “unge”. Ikke ret meget at gĂ„ efter. Jeg ville gerne vide om det drejer sig om swingpjatter, plasticrockere, eller som Robert Spencer altid gĂŠtter, metodister. Mere alvorligt, er der ikke en eneste journalist derude hvis nysgerrighed pirres efter at lave noget mere analyserende pĂ„ de tendenser som vi alle kan lĂŠse ud af den daglige nyhedsstrĂžm? Du, Anne Funch fra JP, er det tilfredsstillende for dig at lave sĂ„dan en lille ligegyldig gnidderreportage hvor den mest vigtige oplysning glimrer ved sit fravĂŠr? Hvorfor har du ikke spurgt din redaktionschef om du ikke kunne gĂ„ i gang med en stĂžrre analyserende serie under rubrikken “hvor er vi pĂ„ vej hen?”? Hvor du (eller I andre MSM-journalister) prĂžver at samle trĂ„dene fra de seneste tendenser, hvor skydevĂ„ben ser ud til at vĂŠre blevet hverdag i Danmark. Er du/I ikke bĂ„de professionelt og personligt nysgerrige efter at prĂžve at beskrive fremtidsperspektiverne?Se her, en historie – fra en blog – om hvordan et “roligt” nytĂ„r er forlĂžbet i Holland:

The authorities and the official media of The Netherlands told us the New Year celebrations have been reasonably quiet. Nothing to worry about. Move along now! Was it that quiet? See for yourself:

 • The damage is estimated by insurance companies to be around €11 million. €4 million of that figure is for torched cars alone.
 • In the city of Utrecht 30 cars were torched. The police reported lacking manpower to handle the situation(s).
 • The fire department of The Hague reports 800 fires.
 • There were 95 arrests in The Hague, 85 in Rotterdam and 44 in Utrecht for vandalism
 • The police station in Slotervaart (where a muslim earned himself a 72 yr old virgin recently) was besieged by muslims, damaged and tree police cars vandalized. No arrests were made. The riot police were present, but didn’t act.
 • 109 cars were burned in The Hague.
 • 22 schools were burned, some burned out, most with severe damage. The previous year ‘only’ seven schools were burned

 • In North Holland province two police departments made 47 arrests for disturbing the peace and rioting. Also there was one arrest for a stabbing incident.
  In Gelderland province 30 arrests for the same.
 • In Amersfoort six cars were torched.
 • Police in Barneveld didn’t act upon rioting youths, so as not to aggravate the situation. (They probably learned that from Amsterdam, where the police rarely act, for the same reason.)In many places the police were hindered by people throwing stones to prevent the fire brigades and ambulances from doing their work”.

Gates of Vienna A Quiet New Year

Er der nogen grund til at denne udvikling ikke ogsĂ„ vil ramme Danmark? Hvad kan folk med indsigt sige om dette? Jeg er ikke bekendt med at danske medier har tacklet disse spĂžrgsmĂ„l i stĂžrre og mere vedholdende omfang. Hvorfor? Alle ved at dette er almindelige samtaleemner – uden politisk korrekt omsvĂžb – ude i den danske befolkning. MSM viser ingen interesse i at afspejle danskernes bekymring. Hvorfor ikke?

LFPC

Det Àr alltid bra att ha uppehÄllstillstÄnd i ett annat land

Runt om i Sverige finns lokaler som fylls med kvinnor och barn som klĂ€r sig i svart frĂ„n topp till tĂ„ och med gröna bindlar knutna runt huvudet. Kvinnorna kvider och grĂ„ter samtidigt som de lĂ€r sina barn att slĂ„ sig sjĂ€lva med kedjor och svĂ€rd. De Ă„kallar imamerna Hussein och Ali. Under tiden jobbar mĂ„nga av kvinnornas mĂ€n – inte vitt utan svart. Det finns irakier som kommer till Sverige med mycket blod pĂ„ sina hĂ€nder. De har mördat hundratals landsmĂ€n som var i opposition till det nuvarande styret i Irak. Detta uppger de naturligtvis inte till Migrationsverket utan de pĂ„stĂ„r istĂ€llet att de sjĂ€lva Ă€r förföljda.

MĂ„nga asylsökande kommer till Sverige med buntvis med dollarsedlar. HĂ€r talas det inte om 10.000 dollar, det nya systemet Ă€r att beteckna 10.000 dollar som en “bok”. “Hur mĂ„nga böcker har du?”. Den som har vĂ€ldigt mycket pengar talar i stĂ€llet om block: “Jag har tre block”. SĂ„ledes Ă€nnu tjockare buntar med dollarsedlar. De fĂ„r snabbt sina positiva beslut av Migrationsverket nu för tiden. De köper fastigheter i Sverige. De Ă„ker till Syrien och köper Ă€nnu fler fastigheter. Sedan Ă„ker de tillbaka till sitt hemland Irak och Ă„terupptar sina affĂ€rer och bor i sin bostad. Det Ă€r alltid bra att ha uppehĂ„llstillstĂ„nd i ett annat land.

MÄnga av de asylsökande som fÄtt permanent uppehÄllstillstÄnd lever pÄ socialbidrag trots att de har fast inkomst. Men inkomsten Àr inte vit utan svart. Makar skiljer sig. De fÄr bostadsbidrag, socialbidrag och underhÄllsbidrag. De har tvÄ bostadsadresser men bor ÀndÄ ihop under samma tak. De har funnit ett sÀtt att utöka sin kassa.

Flera av de asylsökande som till Migrationsverket uppger att de Àr irakier Àr i sjÀlva verket frÄn Syrien, Libanon, Iran eller Turkiet. De köper sig falska identitetshandlingar. Migrationsverket godkÀnner mÄnga av de förfalskade handlingar som visas upp. Det Àr lÀtt att lura Migrationsverkets personal eftersom mÄnga av dem Àr nyanstÀllda och har dÄliga kunskaper om identitetshandlingar.

Nu har ocksĂ„ “tagande av muta” spritt sig i Sverige. Det gĂ€ller frĂ€mst bland f.d. asylsökande, att det Ă€r lĂ€ttare att fĂ„ ett jobb om man lĂ€gger upp nĂ„gra tusen kronor under bordet. “Det Ă€r helt klart att du inte fĂ„r ett jobb eftersom du inte Ă€r villig att betala muta”. SĂ„ Ă€r det ocksĂ„ hos vissa bostadsbolag.

“Hitta pĂ„ ett projekt i ditt forna hemland och du kan fĂ„ bidrag till detta av den svenska staten samtidigt som du hjĂ€lper dina landsmĂ€n att smugglas till Sverige. Hitta pĂ„ ett projekt och fĂ„ bidrag. Redovisa sedan dina utlĂ€gg med kvitton, men sĂ€g inte att du fĂ„tt bidrag frĂ„n fem andra lĂ€nder ocksĂ„”, o.s.v., o.s.v. i det oĂ€ndliga. Och Sveriges regering, riksdag, myndigheter, polis – för att inte tala om Migrationsverket – blundar.

Detta Àr exakt vad som pÄgÄr i Sverige. Om inget görs nu kommer ett uppvaknande för sent. Egentligen Àr det redan för sent.

Merit Wager

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
2008
2008
13 years ago

I Ăžvrigt mener jeg, at LFPC bliver en bedre og bedre skribent.

Universalgeni
13 years ago

Det er lidt uhyggeligt. Manglen pĂ„ boliger og de fremmedes fortrinsret kan blive det, der starter den store afvandring af svenskere. Der flyder en lidt strĂžm af etniske svenskere ud af landet allerede. White Flight…