17
jan
Seneste opdatering: 18/1-08 kl. 0621
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Sveriges regering  vil kræve  at man har  fast arbejde  og  bolig for at kunne  familiesammenføre – men efter  fire  år  i Sverige – alligevel ikke:

*Efter fyra år släpps kravet. Den som har varit här så länge och fortfarande inte har ett jobb, får ändå ta hit sin familj.

Og straffe  forældre ? Det gad jeg nok se  blive vedtaget:

Sverige kan inte få vara ett laglöst land där barn och ungdomar får begå allt grövre våldsbrott mer eller mindre utan följder. När polis och sociala myndigheter bär en del av skulden måste även de ta en del av straffet. Detsamma ska gälla föräldrar som inte lever upp till sitt ansvar och sina skyldigheter gentemot sina minderåriga barn.

Regeringen enad om anhöriginvandring     Merit Wager: Ansvarslösa föräldrar måste kunna straffas

»Anti-islamisk aktivitet« 

Babelstårnet når stadigt nye højder

“That joke isn’t fun anymore” hed en sang af Morrissey og The Smiths. Storbritannien er en tragedie som kun kan blive større, med ét sikkert udfald: Dette fredelige, velstående demokrati eksisterer ikke dette århundrede ud. Forude venter sandsynligvis rivers of blood. Derfor bør der ikke grines, men de stadigt mere groteske forsøg på at fortrænge en mere og mere påtrængende virkelighed har efterhånden en surreel komik over sig. To historier fra et land som ikke rigtig kan finde ud af at slukke lyset og sige, det var det:

Terrorism by Muslim fanatics was yesterday re-named “anti-Islamic activity”

The Home Secretary said that – rather than acting in the name of Islam – they were behaving contrary to their faith.

Her words were chosen carefully to reflect new Government strategy on the language used to describe fanatics.

Security officials believe that directly linking terrorism to Islam is inflammatory, and risks alienating mainstream Muslim opinion.In her first major speech on radicalisation, Miss Smith repeatedly used the phrase “anti-Islamic”.One passage said: “As so many Muslims in the UK and across the world have pointed out, there is nothing Islamic about the wish to terrorise, nothing Islamic about plotting murder, pain and grief. Indeed, if anything, these actions are anti-Islamic”.

Government renames Islamic terrorism as ‘anti-Islamic activity’

Engangs-aktivister på vej til at misbruge islam

 Muslim PC laughs off Secret Santa gift of bacon… but bosses force friend who gave it to quit


A Muslim police officer given bacon and wine as a Secret Santa gift decided to treat it as a harmless if tasteless joke. But a non-Muslim colleague failed to show the same level of tolerance. The officer who supplied the gift, 26-year-old PC Rob Murrie, was reported to his superiors for racism. And PC Murrie subsequently came under such pressure that he felt he had no option but to resign from the Bedfordshire force.

Daily Mail    LFPC

 »Fakkeltog – de uartikuleredes, politiske  primalskrig« 

Igår protesteredes der i København mod “den meningsløse vold”, et  tåget udtryk, for hvilke privatpersoner udøver “meningsfuld” vold ? Personligt  tror jeg ikke  at det seneste  knivmord vil medvirke forhindre  hverken det næste  eller det næste igen. Så var det hele senest  stoppet ved Antonio Curra for tre år siden. Jeg set for mange svenske fakkeltog i anledning af for mange ubegribeligt, tragiske  sager,  til at tillægge dem anden  en mentalhygiejnisk betydning. Der er kun én ting  at gøre : retsvæsnet er nødt til at følge med forbrydernes rustningsspiral – spær dem inde i lang tid – resten af livet, hvis det ikke kan være  anderledes –   eller smid dem ud af landet, hvor det er muligt.  Så  bliver der dog de tragedier  færre.

Men det mest nedslående var den TV striptease,  man kunne  se om aftenen i   Nyhederne, hvor venner  og familie  fremtrådte med deres  hjælpeløst  formulerede sorg. Ønsker man at give  interviews til TV, når man lige  har begravet en  myrdet søn, elsket, ven ? Ja, det gør man åbenbart.  Flere  skulle  have deres  15 sekunders  berømmelse, en eksibitionisme der ville have  været utænkelig før i tiden.

Værst var den dræbtes  stedfader, hvis navn heldigvis  er  undsluppet mig (se kommentar 1.). Det var socialrådgiveren i ham der talte :  “Vi vil ikke have denne  sag misbrugt  politisk til mere  overvågning og højere  straffe”. Politikerne  må lave en masse informationskampagner, for at ændre den mentalitet der er blandt et lille  mindretal”.

 (Den dræbtes  fader, havde den gode  smag ikke at give sin sorg  til bedste offentligt ).   Stedfaderen burde  ikke have  udstillet  sin  begrebsmæssige uformåenhed og  samfundsmæssige  analfabetisme..  Hvis ikke juraen følger  med  forbryderne, er   vi , han og  retsstaten solgt til stanglakrids. Og så burde  han begynde  at studere kriminalitet i f.eks. Sverige  og England, hvor man navnlig det første sted oplever  et retssamfund, der er sat skamat af den eskalerende  forråelse. Den er  kvalitativ og kvantitativ, overvældende og den kan ikke pædagogiseres væk. I Danmark har vi kun set begyndelsen.

Svenskerne  kommer til at forlade synet på kriminelle som behandlingstrængende, og det er mit gæt  at England   vil være tvunget til at genindføre  dødsstraffen engang  i løbet  de  nærmeste årtier. Det  skulle den eksibitionistiske socialrådgiver  have  tænkt på, og holdt sin mund. Det ville have kældt ham at spørge sig selv, om han med sin stemme  har medvirket politisk til dannelsen af den generation af udenlandske voldsmænd, der er  udenfor den sociale ingeniørkunsts rækkevidde. Det er den døde og de kommende døde, der er  ofrene, ikke voldssociopaterne. Et samfund kan ikke  kapitulere  overfor dem uden at opløses.

Video: Fakkeltog  og Knivdræbts stedfar imod knivforbud   Der er enkelte blogs tilbage, hvor det romantiske syn på kriminelle – der er  på vej til at blive  håbløst agterudsejlet  af virkeligheden – endnu kan studeres. Ekkoet runger hult af  70 ernes  venstrefløj: “Ungdommens drømme, omgivet af søvn på alle sider………..”

 Kunstneriske gemytter

har en lidt større  margin end prosaiske, når det kommer til at sige dumheder. Her er  tre “kreative” der kunne  gøre sig i reklamebranchen:

Attitude

The ultimate work of art is the atomic blast.
It combines the beautiful with the sublime.

SMIKE KÄSZNER

500_lars_vilks.jpg

Man kan ikke undgå at tænke  på to andre  sensitive gemytter. Danske Jørgen Knudsen i anledning  af  9.11 i Politiken:

 

Det mærkelige var, at rædselsdåden også oplevedes som en lettelse. Endelig! Da disse babelstårne sank i grus, blev det forståeligt, at verdens magtbalance var tippet. Det lykkedes for nogle få, meget beslutsomme mænd at demonstrere Magtens sårbarhed og Afmagtens styrke……….Det må være muligt at rumme to følelser på én gang: afsky for en ugerning, der river tusinder i døden. Og forståelse for den desperation, der har ligget bag hævnakten, grundet i oplevelsen af at blive ydmyget ud over alle grænser, som Samson blev det.

 Karlheinz Stockhausen, komponist, på et pressemøde i Hamborg

 “Det, der er sket dér, er … det største kunstværk, som nogensinde har eksisteret. At væsner i én handling kan udføre noget, som vi i musikken ikke kunne drømme om; at folk øver sig som gale i ti år, totalt fanatisk, til en koncert, og så dør de … Det er det største kunstværk, som overhovedet findes i hele kosmos.”

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Dansk Palæstinensisk Venskabsforening og Mellemfolkeligt Samvirke. Fakler, så er man medlem af klubben mennesker for humanitet. Vi sad over […]

Mallebrok
Mallebrok
12 years ago

“Sveriges regering vil kræve at man har fast arbejde og bolig for at kunne familiesammenføre” det er jo en uanstændig fremmedhadsk politik! Ja, det giver associationer til nazismen. Hele verden bøjer hovedet i skam over de racistiske svenskere… 😉 HAHAHAHA… Selvom tiltaget ikke har nogen praktisk betydning – det er alt for lidt alt for sent, eller som du skriver slag i luften – så må det alligevel have været en stor overvindelse mentalt set. Et kæmpe skridt for politikerne, et lille hop på stedet for Sverige. Jeg håber for Sverige at det er startskuddet på mere realistiske tiltag, men… Read more »

jdm
jdm
12 years ago

Steen, Interesting video w/ the victim’s step-father (damn, is that newsreader cute!). I didn’t recall reading about the knife restrictions before the video (old and forgetful, if that datum was there before), but I find it very interesting that my previous comment referenced gun control laws and how they really only apply to law-abiding gun owners. As a law-abiding knife “carrier” myself, I think it’s interesting that I (and others like me) would be punished by that proposal from S/DF – I think that the stepfather is correct about this! I still don’t understand why he thinks that a “massive… Read more »

jdm
jdm
12 years ago

Steen, great comments about the torchlight parade. May I assume that one of the arguments against more and longer prison terms is the old “amerikanske tilstande” argument? I find it bitterly amusing to watch this new and unexpected set of “amerikanske tilstande” come to Denmark and Europe. The usual Euro remedies (like those suggested by Mr. Socialworker Step-father) will have little or no effect because they are essentially based on societies that behave or can be expected to do so. It’s a bit like the gun control laws that are essentially directed at law-abiding gun owners. It will be interesting… Read more »

Universalgeni
12 years ago

Staveplade, tak… :mrgreen:

Universalgeni
12 years ago

Hvad er det egentlig, man ser? Dødstrusler med dansk statstilskud? “Kunstrådet”? Der går ikke en dag, hvor man ikke bliver rystet og tænker: er vi virkelig så langt ude? Hvem er den fladpandede Käszer? Burde det sige mig noget? Det er jeg glad for, at det ikke gør…

Mallebrok
Mallebrok
12 years ago

Hvad er historien bag billedet med “LARS VILKS 1946 – 2007”?

Højrebladet Komet
12 years ago

FØJ for den lede! At spinde politisk plat på et familiemedlems død, er ligegodt det mest usmagelige jeg nogensinde har hørt. Jeg er dybt rystet og overrasket, selvom stedfaderen stammer fra det venstreradikale miljø.

Jake
Jake
12 years ago

Stedfaderen er Svend Vestergård Jensen. Han er tidligere talsmand for antiracistisk netværk i AArhus, en del af Demos, og skribent for SAP, så det undrer ikke rigtigt nogen, at det politiske lige skulle med desvære. Hvor er det dog usmageligt.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x