17
jan
Seneste opdatering: 18/1-08 kl. 0621
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

¬†Sveriges regering¬† vil kr√¶ve¬† at man har¬† fast arbejde¬† og¬† bolig for at kunne¬† familiesammenf√łre – men efter¬† fire¬† √•r¬† i Sverige – alligevel ikke:

*Efter fyra år släpps kravet. Den som har varit här så länge och fortfarande inte har ett jobb, får ändå ta hit sin familj.

Og straffe  forældre ? Det gad jeg nok se  blive vedtaget:

Sverige kan inte få vara ett laglöst land där barn och ungdomar får begå allt grövre våldsbrott mer eller mindre utan följder. När polis och sociala myndigheter bär en del av skulden måste även de ta en del av straffet. Detsamma ska gälla föräldrar som inte lever upp till sitt ansvar och sina skyldigheter gentemot sina minderåriga barn.

Regeringen enad om anhöriginvandring     Merit Wager: Ansvarslösa föräldrar måste kunna straffas

¬ĽAnti-islamisk aktivitet¬ę¬†

Babelst√•rnet n√•r stadigt nye h√łjder

“That joke isn’t fun anymore” hed en sang af Morrissey og The Smiths. Storbritannien er en tragedie som kun kan blive st√łrre, med √©t sikkert udfald: Dette fredelige, velst√•ende demokrati eksisterer ikke dette √•rhundrede ud. Forude venter sandsynligvis rivers of blood. Derfor b√łr der ikke grines, men de stadigt mere groteske fors√łg p√• at fortr√¶nge en mere og mere p√•tr√¶ngende virkelighed har efterh√•nden en surreel komik over sig. To historier fra et land som ikke rigtig kan finde ud af at slukke lyset og sige, det var det:

Terrorism by Muslim fanatics was yesterday re-named “anti-Islamic activity”

The Home Secretary said that – rather than acting in the name of Islam – they were behaving contrary to their faith.

Her words were chosen carefully to reflect new Government strategy on the language used to describe fanatics.

Security officials believe that directly linking terrorism to Islam is inflammatory, and risks alienating mainstream Muslim opinion.In her first major speech on radicalisation, Miss Smith repeatedly used the phrase “anti-Islamic”.One passage said: “As so many Muslims in the UK and across the world have pointed out, there is nothing Islamic about the wish to terrorise, nothing Islamic about plotting murder, pain and grief. Indeed, if anything, these actions are anti-Islamic”.

Government renames Islamic terrorism as ‘anti-Islamic activity’

Engangs-aktivister på vej til at misbruge islam

¬†Muslim PC laughs off Secret Santa gift of bacon… but bosses force friend who gave it to quit


A Muslim police officer given bacon and wine as a Secret Santa gift decided to treat it as a harmless if tasteless joke. But a non-Muslim colleague failed to show the same level of tolerance. The officer who supplied the gift, 26-year-old PC Rob Murrie, was reported to his superiors for racism. And PC Murrie subsequently came under such pressure that he felt he had no option but to resign from the Bedfordshire force.

Daily Mail    LFPC

¬†¬ĽFakkeltog – de uartikuleredes, politiske¬† primalskrig¬ę¬†

Ig√•r protesteredes der i K√łbenhavn mod “den meningsl√łse vold”, et¬† t√•get udtryk, for hvilke privatpersoner ud√łver “meningsfuld” vold ? Personligt¬† tror jeg ikke¬† at det seneste¬† knivmord vil medvirke forhindre¬† hverken det n√¶ste¬† eller det n√¶ste igen. S√• var det hele senest¬† stoppet ved Antonio Curra for tre √•r siden.¬†Jeg set for mange svenske fakkeltog i anledning af for mange ubegribeligt, tragiske¬† sager, ¬†til at till√¶gge dem anden¬† en mentalhygiejnisk betydning.¬†Der er kun √©n ting¬† at g√łre : retsv√¶snet er n√łdt til at f√łlge med forbrydernes rustningsspiral – sp√¶r dem inde i lang tid – resten af livet, hvis det ikke kan v√¶re¬† anderledes – ¬† eller smid dem ud af landet, hvor det er muligt.¬† S√•¬† bliver der dog¬†de¬†tragedier¬† f√¶rre.

Men det mest nedsl√•ende var den TV striptease,¬† man kunne¬† se om aftenen i¬†¬† Nyhederne, hvor venner¬† og familie¬† fremtr√•dte med deres¬† hj√¶lpel√łst¬† formulerede sorg. √ėnsker man at give¬† interviews til TV, n√•r man lige¬† har begravet en¬† myrdet s√łn, elsket, ven ?¬†Ja, det g√łr man √•benbart. ¬†Flere¬† skulle¬† have deres¬† 15 sekunders¬† ber√łmmelse, en eksibitionisme der ville have¬† v√¶ret ut√¶nkelig f√łr i tiden.

V√¶rst var den dr√¶btes¬† stedfader, hvis navn heldigvis¬† er¬† undsluppet mig (se kommentar 1.). Det var socialr√•dgiveren i ham der talte :¬† “Vi vil ikke have denne¬† sag misbrugt¬† politisk til mere¬† overv√•gning og h√łjere¬† straffe”. Politikerne¬† m√• lave en masse informationskampagner, for at √¶ndre den mentalitet der er blandt et lille¬† mindretal”.

¬†(Den dr√¶btes¬† fader, havde den gode¬† smag ikke at¬†give sin sorg¬† til bedste offentligt¬†).¬†¬† Stedfaderen burde¬† ikke have¬† udstillet¬† sin¬† begrebsm√¶ssige uform√•enhed¬†og¬† samfundsm√¶ssige¬† analfabetisme..¬† Hvis ikke juraen f√łlger¬† med¬† forbryderne, er¬†¬† vi , han og¬† retsstaten solgt til stanglakrids. Og s√• burde¬† han begynde¬† at studere kriminalitet i f.eks. Sverige¬† og England, hvor man navnlig det f√łrste sted oplever¬† et retssamfund, der er sat skamat af den eskalerende¬† forr√•else. Den er¬† kvalitativ og kvantitativ, overv√¶ldende og den kan ikke p√¶dagogiseres v√¶k.¬†I Danmark har vi kun set begyndelsen.

Svenskerne¬† kommer til at forlade synet p√• kriminelle som behandlingstr√¶ngende, og det er mit g√¶t¬† at England¬†¬† vil v√¶re tvunget til at genindf√łre¬† d√łdsstraffen engang¬† i l√łbet¬† de¬† n√¶rmeste √•rtier. Det¬† skulle den eksibitionistiske socialr√•dgiver¬† have¬† t√¶nkt p√•, og holdt sin mund.¬†Det ville have k√¶ldt ham at¬†sp√łrge sig selv, om han¬†med sin stemme¬† har medvirket politisk til dannelsen af den generation af udenlandske voldsm√¶nd, der er¬† udenfor den sociale ingeni√łrkunsts r√¶kkevidde.¬†Det er den d√łde og de kommende d√łde, der er¬† ofrene, ikke voldssociopaterne. Et samfund kan ikke¬† kapitulere¬† overfor dem uden at opl√łses.

Video: Fakkeltog¬† og Knivdr√¶bts stedfar imod knivforbud¬†¬† Der er enkelte blogs tilbage,¬†hvor det romantiske syn p√• kriminelle – der er¬† p√• vej til at blive¬† h√•bl√łst agterudsejlet¬† af virkeligheden – endnu¬†kan studeres. Ekkoet¬†runger hult¬†af¬† 70 ernes¬† venstrefl√łj: “Ungdommens dr√łmme, omgivet af s√łvn p√• alle sider………..”

 Kunstneriske gemytter

har en lidt st√łrre¬† margin end prosaiske,¬†n√•r det kommer til at sige dumheder. Her er¬† tre “kreative” der kunne¬† g√łre sig i reklamebranchen:

Attitude

The ultimate work of art is the atomic blast.
It combines the beautiful with the sublime.

SMIKE K√ĄSZNER

500_lars_vilks.jpg

Man kan ikke undg√• at t√¶nke¬† p√• to andre¬† sensitive gemytter. Danske J√łrgen Knudsen i anledning¬† af¬† 9.11 i Politiken:

 

Det m√¶rkelige var, at r√¶dselsd√•den ogs√• oplevedes som en lettelse. Endelig! Da disse babelst√•rne sank i grus, blev det forst√•eligt, at verdens magtbalance var tippet. Det lykkedes for nogle f√•, meget beslutsomme m√¶nd at demonstrere Magtens s√•rbarhed og Afmagtens styrke……….Det m√• v√¶re muligt at rumme to f√łlelser p√• √©n gang: afsky for en ugerning, der river tusinder i d√łden. Og forst√•else for den desperation, der har ligget bag h√¶vnakten, grundet i oplevelsen af at blive ydmyget ud over alle gr√¶nser, som Samson blev det.

¬†Karlheinz Stockhausen, komponist, p√• et pressem√łde i Hamborg

¬†“Det, der er sket d√©r, er … det st√łrste kunstv√¶rk, som nogensinde har eksisteret. At v√¶sner i √©n handling kan udf√łre noget, som vi i musikken ikke kunne dr√łmme om; at folk √łver sig som gale i ti √•r, totalt fanatisk, til en koncert, og s√• d√łr de … Det er det st√łrste kunstv√¶rk, som overhovedet findes i hele kosmos.”

 

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Dansk Pal√¶stinensisk Venskabsforening og Mellemfolkeligt Samvirke. Fakler, s√• er man medlem af klubben mennesker for humanitet. Vi sad over […]

Mallebrok
Mallebrok
13 years ago

“Sveriges regering vil kr√¶ve at man har fast arbejde og bolig for at kunne familiesammenf√łre” det er jo en uanst√¶ndig fremmedhadsk politik! Ja, det giver associationer til nazismen. Hele verden b√łjer hovedet i skam over de racistiske svenskere… ūüėČ HAHAHAHA… Selvom tiltaget ikke har nogen praktisk betydning – det er alt for lidt alt for sent, eller som du skriver slag i luften – s√• m√• det alligevel have v√¶ret en stor overvindelse mentalt set. Et k√¶mpe skridt for politikerne, et lille hop p√• stedet for Sverige. Jeg h√•ber for Sverige at det er startskuddet p√• mere realistiske tiltag, men… Read more »

jdm
jdm
13 years ago

Steen, Interesting video w/ the victim’s step-father (damn, is that newsreader cute!). I didn’t recall reading about the knife restrictions before the video (old and forgetful, if that datum was there before), but I find it very interesting that my previous comment referenced gun control laws and how they really only apply to law-abiding gun owners. As a law-abiding knife “carrier” myself, I think it’s interesting that I (and others like me) would be punished by that proposal from S/DF – I think that the stepfather is correct about this! I still don’t understand why he thinks that a “massive… Read more »

jdm
jdm
13 years ago

Steen, great comments about the torchlight parade. May I assume that one of the arguments against more and longer prison terms is the old “amerikanske tilstande” argument? I find it bitterly amusing to watch this new and unexpected set of “amerikanske tilstande” come to Denmark and Europe. The usual Euro remedies (like those suggested by Mr. Socialworker Step-father) will have little or no effect because they are essentially based on societies that behave or can be expected to do so. It’s a bit like the gun control laws that are essentially directed at law-abiding gun owners. It will be interesting… Read more »

Universalgeni
13 years ago

Staveplade, tak… :mrgreen:

Universalgeni
13 years ago

Hvad er det egentlig, man ser? D√łdstrusler med dansk statstilskud? “Kunstr√•det”? Der g√•r ikke en dag, hvor man ikke bliver rystet og t√¶nker: er vi virkelig s√• langt ude? Hvem er den fladpandede K√§szer? Burde det sige mig noget? Det er jeg glad for, at det ikke g√łr…

Mallebrok
Mallebrok
13 years ago

Hvad er historien bag billedet med “LARS VILKS 1946 – 2007”?

H√łjrebladet Komet
13 years ago

F√ėJ for den lede! At spinde politisk plat p√• et familiemedlems d√łd, er ligegodt det mest usmagelige jeg nogensinde har h√łrt. Jeg er dybt rystet og overrasket, selvom stedfaderen stammer fra det venstreradikale milj√ł.

Jake
Jake
13 years ago

Stedfaderen er Svend Vestergård Jensen. Han er tidligere talsmand for antiracistisk netværk i AArhus, en del af Demos, og skribent for SAP, så det undrer ikke rigtigt nogen, at det politiske lige skulle med desvære. Hvor er det dog usmageligt.