18
jan
Seneste opdatering: 19/1-08 kl. 0717
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Man kan ikke  forlange af almindelige dødelige,  at de skal engagere  sig i en valgkamp  der varer over  et år, og med så mange luftfrikadeller,  så dette  bliver noget af det nærmeste Snaphanen kommer længe.

Robert Spencer :  Jihad Watch 51

Terapeutisk debat…..

men i bedste fald pseudodemokratisk. Som sagt: nu vil  den svenske socialdemokrater “tage debatten med  Sverigedemokraterna“. Hvorfor dog det ?  Hvis en debat skal give  mening i et folkestyre, skal den vel føres  inden vidtgående  beslutninger  tages. Til nød  efter, hvis det altså er  muligt  at omgøre  eller  reparere. Lidt kan repareres, men den debat de  autoritære  sosser  åbner for,  ville et sundt  demokrati have  haft i 1975. Først ændrer de over  20 % af landets  demografi, og så klager de over at SD ikke “er demokrater og hylder  alle menneskers ´lika värde´.  Bagvendt  er  bare mellemnavnet. Skaden er sket, selvom der endnu et kæmpehul at lukke. Det nye er  altså, at de nu ikke rejser sig og forlader  studiet, når der kommer en SD ér ind. Bare de dog gjorde. Det blir´en ørkesløs debat.

En debat der derimod  helt lyser ved sit  fravær, er den om  voldtægtstatistikken fra forleden. Tystnad!  Hvorfor har ingen mon lyst til at diskutere en 13 % øgning på et år, og en 100 % øgning på  9 år ? Aviserne  er  tavse og BRÅ ikke ligefrem reklamerer med  tallene (her pdf og exel). Vulgær- og universitetsfeministerne  har forvist denne kendgerning til blogosfæren. Her kunne måske  gøres  noget nyttigt, omend næppe præventivt.

 En anti anti-islamist taler  ud

Det er  der da vistnok ikke noget degraderende i (jeg har selv gjort det), men har vi her et hidtil upåagtede symptomer  på langtidsskadevirkninger ? Damage control fra en sand  snakkemaskine:

Jacqui Smith Admits Cannabis Use

Jacqui Smith, engelsk indenrigsminister: Islamisk terrorisme er ‘anti-islamic’

»Jag skulle ha sagt att män är värre än djur«

hele formålet  med  denne  pseudodiskussion, er at holde svenskerne  fortsat upolitiserede, og det lykkes jo meget godt. Her virkelig  kuriøst:

Ireen von Wachenfeldt:  ”Män är värre än djur”

Nielsen og Rasmussen – Popper og Muhammed

Flemming Steen Nielsen om Karl Popper

Hvorfor er det så vigtigt at have en fri og åben offentlighed, hvor de ringeste ideer får de verbale tæsk, de fortjener og sendes ud på historiens mødding, hvor de hører til? Hvad gør dårlige teorier, når de begynder at mærke, de skal dø?

Cepos MP 3  via Ulla Nørtoft Thomsen 

Sara Azmeh Rasmussen

Året er 2008; mangfoldsåret. Islam spiller en stadig mer fremtredende rolle både som deltager i og som objekt for mangfoldsdebatten. Er islam til hjelp eller til hinder for muslimers integrering i storsamfunnet? Finnes det noen islam-i-seg-selv, en islamsk essens, eller kan islam reformeres til å bli hva som helst? Er islamismen i ferd med å bli en organisert, politisk kraft i Norge?

Hør Sara Azmeh Rasmussen i samtale med Jens Tomas Anfindsen. Streaming  eller  download 

 Man kan ikke byde en svensk journalist hvad som helst

Heller ikke en canadisk, forresten. Her er  alle  otte  ubetalelige  videoer med Ezra Levant i en artikel fra Pajamas  Media, det mest passionerede forsvar for frihed, jeg har set i mange år. Hvor er  Sveriges Ezra Levant? Det  skulle da lige  være Kurt Lundgren eller Anders Johansson. Jeg tvivler  dog på at de er  udgået fra nogen   svenske journalist-sygeplejerske-højskole. Undskyld, universitet.

 En desperat statsminister och partiledare för det krympande blå högerpartiet. När Fredrik Reinfeldt nu börjar prata om försörjningsansvar vid anhöriginvandring är detta en lika stor och obehaglig flört med främlingsfientliga krafter som folkpartiets språktest i valet 2002.
Skillnaden är att detta får helt andra effekter. Plötsligt är det människans förmåga att försörja sig som ska avgöra om man är välkommen till Sverige. Detta är ett desperat försök att kopiera sin danske förebild Anders Fog Rasmussens politik som har lett till att Danmark är det mest slutna landet i hela EU.

I det handlingsprogram som moderaterna antog vid sin senaste stämma slås fast att arbetslinjen skall stärkas i flyktingpolitiken och att ett försörjningskrav skall kopplas till anhöriginvandring: ”Ett sådant krav kan handla om att en förutsättning för återförening med sin familj är att kunna visa upp en tryggad försörjning och bostad.”  Detta är en politik som är inhuman och godtycklig. Det är strid med humaniteten och den blir naturligtvis inte bättre av att framställas som omsorg om invandrande och flyende. Arbete och bostad är förutsättningar för integration – här behöver nyanlända stöd för att etablera sig. Stöd. Inte straff

“Danmark är det mest slutna landet i hela EU” , det  er jo positivt  løgn  men uvidenhed og manipualition er ingen hindring for “folkbilderna”.

Nu skal man ha arbejde og bolig ( i fire år)  for at kunne “familiesammenføre”

Det är  i strid med humaniteten

»Dæmonisering af andre folkeslag er en voksende tendens«

det er der  unægtelig noget om : 

 ”Derfor er der nu, mere end nogen sinde, brug for ethvert initiativ der kan øge den mellemkulturelle forståelse. Det er dette akhbar.dk har sat sig for«, siger Nidal Abu Arif.”

Arabisk netavis åbner i Danmark

Ankerbørn :  ” Det är nog väldigt ovanligt att de efter att de har fått ett PUT återvänder till sina föräldrar i hemlandet!”

  (PUT=Permanent  opholdstilladelse)

Ensamkommande barn är en myt om man skall tro statistiken från förra året. Under 2007 sökte inte mindre än 345 föräldrar till ensamkommande barn uppehållstillstånd, sedan deras barn fått uppehållstillstånd i Sverige.

Här är statistiken månad för månad.
2007-01 16
2007-02 32
2007-03 28
2007-04 25
2007-05 19
2007-06 21
2007-07 33
2007-08 30
2007-09 19
2007-10 32
2007-11 51
2007-12 39
Sum: 345

Som alla kan se ökar antalet under de senaste månaderna på exakt samma sätt som annan statistik som jag visat i tidigare inlägg.

Dessa uppgifter har jag hittills inte kunnat läsa i media och inte heller på migrationsverkets hemsida. Jag har fått uppgifterna efter en förfrågan direkt till migrationsverket. Jag är inte förvånad över att många föräldrar använder detta sättet för att få uppehållstillstånd i Sverige men det som är mycket anmärkningsvärt är att inte migrationsverket följer de riktlinjer som finns och FN:s barnkonvention.

På migrationsverkets hemsida kan man läsa följande under ensamkommande barn :  Barn har rätt att återförenas med föräldrar

Enligt FN:s barnkonvention är det en rättighet för ett barn att återförenas med sina föräldrar. Därför försöker svenska myndigheter finna barnens föräldrar eller vårdnadshavare. När det inte föreligger någon risk för förföljelse eller andra behov av skydd är huvudinriktningen att ett ensamt barn så snabbt som möjligt ska återförenas med sina föräldrar i hemlandet.”

Med andra ord när dessa föräldrar söker uppehållstillstånd i Sverige behöver inte längre migrationsverket leta längre efter föräldrarna utan det är bara att verkställa efter de regler som finns.

MEN SOM ALLA VET ÄR DET TABU ATT FÖLJA DE REGLER SOM FINNS ANGÅENDE INVANDRING TILL SVERIGE.

På en direkt fråga om några ensamkommande barn återförenas med sin föräldrar i hemlandet svarar min kontakt följande.

” Det är nog väldigt ovanligt att de efter att de har fått ett PUT återvänder till sina föräldrar i hemlandet!”

Nej, istället är det föräldrarna som får uppehållstillstånd i Sverige av anhörigskäl utan att en säker identitet och att släktförhållande kan säkerställas. DNA-prov i Sverige är frivilliga, tillskillnad från Finland där dessa är obligatoriska vid ansökan om uppehållstillstånd av familjeanknytningsskäl.

Men så har också Finland en anhöriginvandring om 38 personer 2007 medan Sverige hade 29 280 personer under 2007.

I Sverige ser det lite annorlunda ut, kanska inte så lätt när alla heter Muhammed, läs dagens artikel i Barometern om proffesionell hjälp.

Thoralf Alfsson

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Højrebladet Komet
Højrebladet Komet
13 years ago

Ezra Levant er fabelagtig!