18
jan
Seneste opdatering: 18/1-08 kl. 0926
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Premiere i efteråret 2007, men først online  nu. 14- årig Malmø dreng, røvet tre gange  på to måneder……………..

Det finns en speciell bild som etsar sig tydligt fast när man ser Stefan Bergs ”Tro, hopp och rånare”. Den visar cykel- och gångbanan som går mellan stadsdelarna Djupadal, ett på ytan välmående villaområde med medel- och överklassinvånare, och Rosengård med sina höghus och den typiska förortskaraktären.
Världspremiär i Malmö

»Mona Mona Mona, hvornår kommer den dag…..«

(dansk popsang) –  Et  utilgiveligt svigt  af Snaphanen: Egentlig ville jeg have skrevet om det møde  svenske  SAP skal holde i weekenden, om hvor meget “utrymme” man skal give   Sverigedemokraterna (kan  godt oversættes: hvor megen censur ). Marie Demker  var helt bekymret over al den omtale  SD får i morgenens Ekot kl. 06 – men under min søgning  stødte jeg på en overset historie af langt  større  rækkevidde. Sverige  kommende  statstministers top møde  med Bruce  Springsteen i december. Det må komme  først. Mona blev væk fra Nobelfesten for at det billede kunne blive taget:

Mona_Bossen_265x155.jpg

Mona Sahlin träffade den 10 december Bruce Springsteen.
“Bland annat talade vi om Olof Palme som liksom Bruce Springsteen var en stor apartheidmotståndare på 80-talet.”

SAP finder  nok ud af det med  Sverigedemokraterna  i weekenden, og de  har jo alligevel vundet  for længst. Det gamle  Sverige kommer  aldrig tilbage.  En lille debat nu, kan hverken  skade eller  ændre  noget. Læs  hellere  Monas  kronik om Bruce, hvis du ikke  allerede  har gjort det. Den er  af så kulturhistorisk betydning,  at den ligger  på Regeringskancelliets  hjemmeside endnu. Slå den, Ritt , Mette Fugl, Jytte Hilden og hvad I hedder  allesammen !

“Hej Bruce” – 
Och nästan ville jag gå ut på gatorna och ropa ”Krossa, krossa USA-imperialismen!” igen.  Jag längtar redan!  Stora kramar från Mona Sahlin

    Krönika i Expressen, kultursidan den 23 oktober 2002

Den arabiske liga takker  Østrig´s velopdragne politikere

i et brev til udenrigsminister Ursula Plassnik: “Vi er  meget tilfredse med hvordan Republikken Østrigs ledere håndteret fornærmelsen af vor  profet Muhammed”   I arabiske medier  har der ikke  stået noget om den uvorne  Dr. Jur. Winter. For en sikkerheds skyld fortsætter de u-islamiske videotrusler:  (u-islamisk – se nedenfor)
Sieh her SUSANNE WINTER!

Drohvideo der Islamisten gegen Susanne Winter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.