19
jan
Seneste opdatering: 20/1-08 kl. 1503
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

»Husnegre og antiracistiske feminister«
Tidsskriftet Mana kan skrive  hvad de vil, men  den svenske stat (Kulturrådet) behøver ikke  støtte dem. Her er tilsyneladende  tale om iranske kommunister, der har taget fejl af kompasset….igen:

Personer som tillhör någon av alla de minoriteter som tidskriften säger sig värna om, men som inte delar redaktionens speciella syn på diskriminering och rasism, får räkna med särskild uppmärksamhet. På dem klistras föraktfulla epitet som exempelvis ”husneger” eller varianten ”husnigger”.
Om integrationsminister Nyamko Sabuni (fp) kan det låta så här (Mana 2006:5):
”Det är glasklart att både hon som är afrosvensk och Tobias Billström, den nya bisexuella migrationsministern, har fått sina statsrådsposter som alibi för den gangsterkapitalistiska politiken, i belöning för att de förnekar den strukturella diskrimineringen och rasismen.”

I artikeln ”Bojkotta Israel” (Mana 2006:4) ges bland annat följande råd:
”Undvik att samarbeta med israeliska yrkeskollegor, förutom när det handlar om antirasistisk aktivism.”

 Sydsvenskan,   “Vi är feminister och antirasister” og   Tidsskriftet MANA

Sveriges  Radio læser  også blogs

 og besinder sig til at udsende Kurt Lundgren interviewet uredigeret. De har ikke kunnet lide det “image”  de havde efterladt  på Sveriges  næst mest læste blog. Det forstår man så godt:

 SITUATION: Jag intervjuas mitt under bilresa mellan Karlskrona och Kalmar, klockan är strax före 16.00 i måndags, det börjar bli mörkt och bilarna sveper förbi i livsfarliga omkörningar. Jag är helt oförberedd på intervjun och letar efter en p-plats för att kunna prata mer lugnt än bakom ratten. Jag hittar en busshållplats, stannar där, då kommer bussen så det låter lite upphetsat, men eljest helt OK.

Efter det att denna intervju var gjord ringde radion upp Expo och spelade upp ntervjun för dem. Då helt plötsligt gick Expo med på att debattera med mig. Men sånt hattande och sådan underdånig journalistik ställer jag inte upp på för jag har inte tid – men så går det till i statsradion. Där är det andra som dikterar villkoren. Men det kommer radion aldrig att erkänna.

Det handlar om ISLAMOFOBIN.

Radio Kalmar,  interviewet uredigeret, min 5:12

Nedtælling  til W-dag

Wilders har alligevel levet i et fængsel så længe

Yesterday, ahead of a news conference by Dutch officials, the country’s media reported the government has put together a secret document on how to handle reactions to the film. One year ago, Wilders called on Muslims to “tear out half the pages of the Koran and throw them away.” Now, according to some observers, the new movie might feature Wilders burning or tearing up the Quran.

Film could spark new wave of Muslim riots

“Det er forældrenes skyld, når Ali er voldelig”

Al begyndelse er svær. Selv om vi her på højrebloggene krummer tæer over endnu en forskydning af personligt ansvar og skyld, repræsenterer overskriften i Nyhedsavisens spin alligevel et fremskridt. Lidt har også ret. Blind høne finder også korn.

Forfejlet opdragelse er årsagen, mener Bjarne Friis, leder af ungeafdelingen i Ringe Statsfængsel. »Nogle af knægtene er opdraget ud fra et verdensbillede, som ikke stemmer overens med virkeligheden. Billeder om, at det er ‘os mod de andre’, om at det eneste rigtige er at være muslim, og at alle andre er vantro.

Langsomt, langsomt begynder noget at dæmre. Lige nu og her prøver man at gøre det til nogle fikse ideer som visse forældrene har. Ja, ja. Med tiden kunne den næste erkendelse så forhåbentlig få lov til at blive fremsagt: Forældrene er såmænd blot i overensstemmelse med deres religion/ideologi. Muslim/kuffar-dikotomien. Den evige spænding der hersker så længe Dar al-Islam ikke har fortrængt Dar al-Harb. Dette er endnu for farligt for anstændige mennesker at sige. De må prøve først med en særlig indsats over for disse lidt forstokkede forældre. Så opdager de måske at deres opfattelse stikker dybere end som så, og at de løber panden mod en mur. Der er nogle formidable mentale barrierer at overvinde på begge sider. Glæden over det lille nybrud i denne erkendelse bliver desværre kort. Herefter følger den obligatoriske offerretorik:

[Forældrene] er skadet af deres fortid som flygtninge, mener psykolog Per Thomsen
Det bliver værre, da den allestedsnærværende indvandrerkonsulent Fahmy Almajid bliver inddraget:

»Forældrene har i årtier levet i parallelsamfund, afskåret fra det danske samfund. De har lidt nederlag på nederlag i det danske samfund, de taler ikke sproget, forstår ikke normerne og har hverken job eller uddannelse.

Hvem har tvunget dem til at leve i parallelsamfund? Hvem har “afskåret” dem fra det danske samfund? Hvis skyld er de mange nederlag? Hvis skyld er det at de ikke taler sproget? Hvis skyld er det at de ikke forstår normerne? Hvis skyld er det at de hverken har job eller uddannelse? Spørgsmålene bliver slet ikke stillet. Det bliver de nemlig kun her i blogosfæren. Hvad kan denne svada af tårevædet offerretorik tjene til, andet end at rette anklager mod det Danmark som iflg. Rockwoolfonden bruger min. 40 milliarder kroner på udlændingeområdet om året? Er man uanstændig, fremmedfjendsk eller ligefrem ‘racist’ for at påpege dette?

MSM og det etablerede Danmark er så uendeligt langt fra at formulere problemerne korrekt, at man formentlig aldrig vil se en undersøgelse som skal klarlægge det etnisk/religiøse mønster i vold og voldtægt mod tilfældige, begået af you-know-who. Rammer overfald statistisk lige så ofte tilfældige fra samme gruppe? Er der så meget som ét registreret eksempel på voldtægt mod tilfældigt udvalgte ‘korrekt påklædte’ kvinder fra samme gruppe? Er denne blogger uanstændig (osv.) for overhovedet at formulere dette spørgsmål, eller bør alle kendsgerninger principielt komme frem i lyset? LFPC.

Hver femte unge mandlige efterkommer af indvandrere fik mindst én dom i 2005.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mallebrok
Mallebrok
13 years ago

Pat Condell er mesterlig 🙂

Mallebrok
Mallebrok
13 years ago

Frustrerende at erkendelsen skal tage så lang tid om at trænge igennem.

Med hensyn til Rockwool Fondens tal på 40 milliarder kroner om året. Ved du hvornår det er fra? Hvad omfatter tallet – er integrationsprojekter, lønninger til indvandrerkonsulenter, og hele den industri medtaget?