23
jan
Seneste opdatering: 24/1-08 kl. 0012
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 3 minute trailer preview of the Geert Wilders Quran movie. Full version to be released soon.

Freud lever!

Han har overlevet sin kæbe-cancer og er blevet globaliseringsanmelder  på Expressen, det  følsomme  pus:

“Men i ett land som har en sĂĄ neurotisk relation till globaliseringen som Danmark, är det förstĂĄs omöjligt att hĂĄlla fingrarna borta frĂĄn frĂĄgor om nationell identitet. Lise Harlev gör det med en trivial klackspark, i en färgglad vapensköld där Myranstolen och röd korv svävar över det lätt obehagliga valsprĂĄket “Danskhet är nĂĄgot jag känner, men inte törs säga vad det är”.

noget.jpg

Danskjävlar / Kunsthall Charlottenborg, Köpenhamn

‘Unødig trætte’ af den oprindelige europæiske befolkning

Det vil være halsløs gerning at gætte på hvornår den sidste retssag relateret til JPs Muhammedtegninger er afsluttet. Jeg har i hvert fald opgivet at finde ud af hvor mange appeller og dødfødte forsøg på at få medhold af de kuffarautoriteter man foragter og ønsker at afskaffe, der verserer. Nu prøver de igen at få skovlen under Charlie Hebdo:

I dag begyndte så appelsagen, og som det første besluttede domstolen, at organisationen Verdens Muslimske Liga (WML) ikke kan appellere. Den har base i Saudi-Arabien.

Dermed er den anden organisation – Unionen af Frankrigs Islamiske Organisationer (UOIF) – ene om at føre appelsagen imod redaktøren.

Det ventes, at der falder dom i februar.Profettegninger sender fransk redaktør tilbage i retten

Der findes i dag næppe to mere dræbende kedelige historier end disse appelsager og selvsvingsdebatten om ‘JPs motiver til at bestille tegningerne’. Kom dog videre. De trykte dem, de kan ikke trækkes tilbage. Prøv at komme over det. LFPC.

»The use of pigs raises cultural issues«

A story based on the Three Little Pigs has been turned down from a government agency’s annual awards because the subject matter could offend Muslims.
The digital book, re-telling the classic fairy tale, was rejected by judges who warned that “the use of pigs raises cultural issues“. Becta, the government’s educational technology agency, is a leading partner in the annual schools award.The judges also attacked Three Little Cowboy Builders for offending builders.

Three Little Pigs ‘too offensive Video animation fra CD bogen

Krigen mod Europas befolkninger

Jeg kan ikke andet end give Fjordman ret i hans opfattelse af at de europæiske lande fører krig mod deres egne befolkninger. Mens disse “aber og svin”, som de straffrit kan kaldes med henvisning til Koranen, overfaldes, voldtages og trues, prøver man ved hate speech lovgivning at forhindre at de oprindelige europæere overhovedet formulerer problemet. Og Norge sender penge til terroristudklækningsanstalterne ved de pakistanske madrassaer. Nu denne grove forhĂĄnelse af et offer for gruppevoldtægt – hvorfor ‘vidste’ jeg i øvrigt inden jeg havde læst historien, at det var kulturberigere der stod bag? LFPC.

Fire mænd, der voldtog en 16-årig pige i Oslo, får lov at dele udgifterne til hendes erstatning.

En højesteretsdom i en sag om gruppevoldtægt vækker forargelse i Norge.

I 2004 blev en 16-ĂĄrig pige lokket med til en lejlighed i Oslo af seks kurdere, der dopede hende med heroin og voldtog hende flere gange. JP


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.