24
jan
Seneste opdatering: 24/1-08 kl. 1406
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 Interview fra TV 3 sat.de mandag d. 21.2. 2008 i fem  You Tube  dele. En ægte, europæisk intellektuel, der skammer sig over de  “intellektuelle”.

Gespräch mit Henryk M. Broder. Themen u.A.: Gutmenschentum, linker Antisemitismus, Appeasement, Islamismus, Fundamentalismus, Integration.

DR interviewer  David Horowitz

Samtalen med Clement Kjærsgaard udarter til et ulideligt mundhuggeri, men med seværdige  passager trods det at C.K. åbenbart skal fylde  mindst halvdelen af taletiden. Om Horowitz er  “yderst kontroversiel”, som DR annoncerede, skal jeg lade  være  usagt. Begynder fra  fra min 4:30

horowitz.jpg

Jeg benytter  lejligheden til at gen-anbefale den fantastiske forelæsning  fra Berkeley University med Edward Luttwak. Real Player,  en time.(tryk ” Click to start RealPlayer “) Underholdende på et højt  niveau, med  større udbytte og uden Clement.

 »Langsom-pressen«

Så opdagede  en svensk avis rapporten “Islam and  the West”. Tre  dage  efter  Berlingske  Tidende. Ikke meget, men  bare en kommentar i en landsdelsavis.

 En klar majoritet av svenskarna – 65 procent – betraktar ökad påverkan från den muslimska världen som ett hot. Att det är i Väst som befolkningen ser mötet med den muslimska världen som ett hot medan man i den muslimska världen ser möjligheter snarare än hot i detta möte ger kanske en fingervisning om vem som just nu anser sig ha övertaget i denna kraftmätning.

Sydsvenskan: Dialog med förhinder  Kommentatoren overser at den muslimske  verden, bortset fra dens befolkningproduktion,  er  uden  relevans for Europa som andet  et et problem. Godt to procent  af Sveriges  udenrigshandel er med  muslimske  lande, og det hovedsageligt  Tyrkiet. At den muslimske verden “ser muligheder”, er ikke underligt. Over  halvdelen af de unge  ønsker  sig hen hvor de forestiller sig en fremtid med frihed, arbejde  og velstand. Ikke noget mysterium. Uffe Ellemann kommenterer også rapporten, på en måde der  afslører at han ikke  er meget for at tage  ny viden til sig i sit otium:  “Den virkelige trussel er frygten selv“. Hvad  skal danskerne  da mene om tre  terrorretssager på to år ? Eller  den tårnhøje indvandrerkriminalitet, der  kræver 20 % mere politi de  næste ti år. Om belastningen af social og sygehusvæsnet ? Eller  englænderne  om denne  teologiske  diskussion blandt muslimer om, hvorvidt det nu er i overensstemmelse med Koranen, at angribe det  England de  bor i ? Ellers  spanierne  idag “Selvmordsbomber var klar i Barcelona“* . Eller……. Selv hvis det drejede  sig om ikke- voldelige ikke- kriminelle indvandrere, der var ren netto gevinst,  tvivler jeg nu på at  danskerne er villige til genoptage  bortgivelsen af deres  land, som SR regeringen havde  sat så smukt i system. Men det kan vi få demonstreret, hvis det alligevel skulle lykkes fumlegøjen Khader at udløse et valg. Man ser tydeligt i Sydsvenskan, at de ikke lader sig distrahere af  Gallup undersøgelser: ” Avtal med Khader räddadeFogh “. Hvis Khader redder nogen, er det sig selv, og det er  endnu ikke  sket. Dele af  svensk journalistik er ren fiktion.  VKO i ét slag kan i et slag øge  deres  mandater  og sende to partier ud af Tinget.

Khader har malet sig op i en krog, hvor han kan ende med bare to muligheder: Ydmygelse eller udslettelse.

(*the Barcelona group was led by pakistani Maroof Ahmed Mirza, 38, and Mohammad Ayud Elahi Bibi, 36. Hafeez Ahmed, 39…….. The court accused Mohammad Shoaib, 25, and Mehmood Khalid, 27, both Pakistanis, and Imram Cheema,  It said they came in recent months from Germany, Sweden and Portugal.)

Follow-Up on Bouchra Ismaili

“It seems to me Hizb ut-Tahrir will have their personal political representation in the city council of Charlois very soon.”

A few days a minor stir troubled the multicultural correctness of the Netherlands. Ms. Bouchra Ismaili replied as if stung by a wasp to perfectly reasonable questions from Mr. Jos Parbleu. I reported on this, and so did others. Here’s the latest:

Ms. Ismaili is now in serious political trouble. At first the faction chairman said this reply was merely stupid. However, he’d like to give Ms. Ismaili the benefit of doubt. As we all know, foxes may be able to loose their hair, but not their tricks. So right after being towed away from the cliffs, Ms. Ismaili reversed course, and went full steam ahead to crash on the rocks.She posted the following remark on the Hizb ut-Tahrir website. On Sunday, after she was rebuked by here party for stupidity.Translation:

It’s high time to get rid of a culture which damages our Islam and for us to spread the true beauty of Islam. Only that way we can grow in our Islam. We should not waste energy in changing others but let us change ourselves.

Which culture is damaging Islam? The Greenland culture? Perhaps the culture of the Papuans? Or maybe the culture of the Dutch? Can a councilwoman representing a constituency say something like that? Right after being lightly slapped on the (covered) wrist?

Obviously not. Even some multicultural correctness goes to far, even for the supreme beings of multiculturalism. Ms. Ismaili has been asked, officially, by her entire PvdA faction to resign forthwith. Waiting for the political debate next Tuesday was a waste of time, according to her fellow faction members.

It all depends now on Ms. Ismaili, if she will gracefully resign. Which, in all likelihood will not happen. More than likely she will remain councilwoman, but operating now as an independent. (This is legal under Dutch law. A politician can be thrown out of the party, but unless criminal charges are filed, will keep his or her seat in the council or parliament. In fact, this happened to Wilders, and more recently Mrs. Verdonk.)

It seems to me Hizb ut-Tahrir will have their personal political representation in the city council of Charlois very soon. Since Ms. Ismaili can’t control her feelings, I assume she will do so dressed as offensively as possible. Exactly how is difficult to say, as a law is in progress to forbid wearing a burqa in political meetings and in schools. Nice for all those not-so-bright Dutchmen who voted her in.

080123_272_ismailpvda.jpg

Baron Bodissy, Gates of Vienna


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.